Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 128 129 130 131 132 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8485   2023. 02. 05. vasárnap 10:32
X Törölt felhasználó (4684242)
Lehet itt csűrni csavarni. Mit hogyan merre mi a jó, mi a biztonságos. Úgy lehet találni, ha vagy annyira igényes, hogy levelezz emberekkel. Bizalmat kell építeni és nem siettetni kép küldéssel, telefonszámmal meg egyéb más elérhetőségekkel. Aki itt ezen az oldalon nem képes a kommunikációra annak nehéz dolga lesz. Az igényesség messze nem a képeknél kezdődik. Venni kell a fáradtságot és megismerni a másikat. Aki nem ír vissza egy-egy levélre akkor nem ír vissza. Számos oka lehet. Én azokkal foglalkozom, akik meg akarnak ismerni. Ha valaki az első üzenetébe képet kér az számomra mínuszról indul.
#8484   2023. 02. 05. vasárnap 10:23
Nudistapár Nudistapár
Van,hogy egyikőnk olvassa,és pillanatnyilag ennyi,míg a másikunk nem olvassa el.Lehet,hogy ez aznap nem is fog megtörténni.Ha normális,válaszolni fogunk,vagy kommunikációt kezdeményezni.
De vannak olyanok is,akik a nudizmus miatt keresnek meg minket..nem jöhetnek számításba,de akkor is levelezünk párat,információcsere,ilyesmi kapcsán.Nem teher,mert ez egy más közösség,egy strandon,kempingben találkozva is üdvözölhetjük egymást.Van gyerekünk,kertes házban élünk,nem a telefonnal a kezünkben élünk,de szeretünk kapcsolatokat építeni az arra érdemesekkel.Volt akikkel együtt voltunk,nem váltunk be egymásnak,de évek óta tartjuk a kapcsolatot nudistaként.
(Ez egy válasz Kaaarcsi üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 05. vasárnap 09:56
Egyetértek, hogy idegesítő tud lenni ha valaki elolvassa a leveled és még csak válaszra se méltat. Én is igyekszem legalább annyit visszaírni, hogy "ne haragudj, nem egymást keressük, de további jó párkeresést". Udvarias és normális elutasítás, mégis csomószor trágár válaszok jönnek vissza még erre is.

De tényleg érdemes belegondolni a másik oldalba is, hogy vajon miért nem válaszol. Szerintem van jó pár eset amikor egyszerűen csak bunkó, vagy nem is akar élőben találkozni senkivel, csak önigazolásért regisztrált, hogy lássa valakinek még ő is kell. Ezekkel meg úgy se akarsz te se találkozni.

A nagyobbik eset, amit Zsófi is ír, hogy rendszerint azok nem válaszolnak, akiknél túljelentkezés van. Kapnak millió levelet, többségét olyanoktól, akik adatlapot és keresési feltételeket képtelenek olvasni és amúgy róluk sincs se kép, se infó az oldalon... És a legtöbb ember nem egész nap itt lóg. Éli az életét, dolgozik, gyereket nevel, stb. És felugrik fél órára és nincs arra ideje, hogy megválaszoljon ennyi levelet. Átfutja az adatlapokat, a képek és bemutatkozások alapján szelektál és csak a potenciális jelöltekkel fog beszélni mert egyszerűen nincs ideje másra.

Lehet ezen puffogni meg nem tetszésünket kifejezni, de min változtat? Más viselkedését úgy se tudod megváltoztatni, de azt, hogy te hogy állsz ehhez, azt igen. El kell fogadni, hogy ez van és ha nem válaszol valaki, akkor az egyenlő azzal, hogy nem téged keres. És tovább kell lépni és mást keresni. Ennyi.

Amúgy más társkeresőn van olyan gomb a levelezésben, hogy "Nem érdekel", ami küld egy udvarias elutasító üzenetet a másiknak és ezek után ő pár óráig nem is tud írni neked. Szerintem ez tök hasznos, mert egyet klikkelni a is tud, aki amúgy nem akar elutasító választ írni.
#8483   2023. 02. 05. vasárnap 10:22
A Janoka A Janoka
Mi erre egy 3 dik telefont tartunk ki is volt írva. Aztán törölték a társkeresős adatlapot.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 05. vasárnap 10:14
Régen simán kiadtuk a hölgytag telefonszámát, sőt alap volt, hogy az övét, ezzel is bizonyítandó, hogy nem csak egy férfi van a profil mögött. Az elején nem is volt ezzel gond, de aztán elkezdtek szaporodni a zaklatók. Munkaidőben felhívja, hogy találkozzanak kettesben (és még hármasban sem volt találka addig), üzenetek, viber. Aki ezen végigmegy, az át fog állni más módszerre a kapcsolattartásban, vagy a férfitag telefonszámát adja csak ki.(vagy tart egy telefont csak a társkeresésre).
#8482   2023. 02. 05. vasárnap 10:14
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Régen simán kiadtuk a hölgytag telefonszámát, sőt alap volt, hogy az övét, ezzel is bizonyítandó, hogy nem csak egy férfi van a profil mögött. Az elején nem is volt ezzel gond, de aztán elkezdtek szaporodni a zaklatók. Munkaidőben felhívja, hogy találkozzanak kettesben (és még hármasban sem volt találka addig), üzenetek, viber. Aki ezen végigmegy, az át fog állni más módszerre a kapcsolattartásban, vagy a férfitag telefonszámát adja csak ki.(vagy tart egy telefont csak a társkeresésre).
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4689346)
2023. 02. 05. vasárnap 09:15
Valoban, az itteni parok kozul is sok a kamuprofil. Ha valakinek csak google chat felel meg, tel szamot nem ad meg, az gyanus. Ha atmegyunk viberre, es a "ket ember" egy mobilrol kommunikal, az is. Hogyha raadasul nincs profilkepe, letiltja az adatait, akkor el se kell kezdeni a beszelgetest. De a temara reagalva: talaltam mar itt valodi partnert is szerencsere.
#8481   2023. 02. 05. vasárnap 09:56
Kaaarcsi Kaaarcsi
Egyetértek, hogy idegesítő tud lenni ha valaki elolvassa a leveled és még csak válaszra se méltat. Én is igyekszem legalább annyit visszaírni, hogy "ne haragudj, nem egymást keressük, de további jó párkeresést". Udvarias és normális elutasítás, mégis csomószor trágár válaszok jönnek vissza még erre is.

De tényleg érdemes belegondolni a másik oldalba is, hogy vajon miért nem válaszol. Szerintem van jó pár eset amikor egyszerűen csak bunkó, vagy nem is akar élőben találkozni senkivel, csak önigazolásért regisztrált, hogy lássa valakinek még ő is kell. Ezekkel meg úgy se akarsz te se találkozni.

A nagyobbik eset, amit Zsófi is ír, hogy rendszerint azok nem válaszolnak, akiknél túljelentkezés van. Kapnak millió levelet, többségét olyanoktól, akik adatlapot és keresési feltételeket képtelenek olvasni és amúgy róluk sincs se kép, se infó az oldalon... És a legtöbb ember nem egész nap itt lóg. Éli az életét, dolgozik, gyereket nevel, stb. És felugrik fél órára és nincs arra ideje, hogy megválaszoljon ennyi levelet. Átfutja az adatlapokat, a képek és bemutatkozások alapján szelektál és csak a potenciális jelöltekkel fog beszélni mert egyszerűen nincs ideje másra.

Lehet ezen puffogni meg nem tetszésünket kifejezni, de min változtat? Más viselkedését úgy se tudod megváltoztatni, de azt, hogy te hogy állsz ehhez, azt igen. El kell fogadni, hogy ez van és ha nem válaszol valaki, akkor az egyenlő azzal, hogy nem téged keres. És tovább kell lépni és mást keresni. Ennyi.

Amúgy más társkeresőn van olyan gomb a levelezésben, hogy "Nem érdekel", ami küld egy udvarias elutasító üzenetet a másiknak és ezek után ő pár óráig nem is tud írni neked. Szerintem ez tök hasznos, mert egyet klikkelni a is tud, aki amúgy nem akar elutasító választ írni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 04. szombat 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4664594)
2023. 02. 04. szombat 23:27
Kb. így van!
Továbbá kiegészíteném azzal, hogy a társkeresőkben mondjuk női adatlappal rendelkezők, regisztrálók és most legyenek a valós nők, azoknak is a 99,85%-uk is szánalmasak!
Olvasd el az adatlapunkat, vagy bárki más, egy másik társkeresőben is, nőt keresünk, valós, normális, intelligens, ápolt, csinos, diszkrét párként!
Annyi nincs bennük, hohy visszaírjanak, az a kb. 1000 /5 aki visszaírt, azt is hagyjuk..
Mindegyik komoly, valós, nem kamus, normális nőt vagy párt keres, mégis katasztrófa a viselkedésük, b@sznak baszni, nem is mernek találkozni, de elvárásaik meg vannak?!
Jázmin írtam most és azt kell mondjam, ha a puncim ott lenne ezek a nők előtt, bele se szagulnának, nem hogy bele nyalnának!
Szóval hagyjuk már ezt, hogy a férfiak a szánalmasak!!!
#8480   2023. 02. 05. vasárnap 09:52
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Nyilván ez mindenkinek más, nekünk a google chat egyszerűbb. Neki már a telefonszám kiadása "személyes adat". Jó azért a Google chatet sem egy atom fizika feltenni a telefonra.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 05. vasárnap 09:47
Ha netán eljutunk addig hogy máshol kommunikálnunk akkor viber. De az hogy egyből csoportot csináljunk annyira nem szerencsés. A feleségem munkája miatt nincs ideje bekapcsolódni így egy telefonról bőven jó. Ismerkedéskor videohivas vagy telefon oké, de hogy csoportként ő is aktív legyen az nem. Más kérdés ha ebből a szexpartneri kapcsolat barátira fordul ott már van értelme.
#8479   2023. 02. 05. vasárnap 09:47
Felhőék Felhőék
Ha netán eljutunk addig hogy máshol kommunikálnunk akkor viber. De az hogy egyből csoportot csináljunk annyira nem szerencsés. A feleségem munkája miatt nincs ideje bekapcsolódni így egy telefonról bőven jó. Ismerkedéskor videohivas vagy telefon oké, de hogy csoportként ő is aktív legyen az nem. Más kérdés ha ebből a szexpartneri kapcsolat barátira fordul ott már van értelme.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 05. vasárnap 09:24
Nálunk is csak Google chat játszik. Ezt mindketten tudjuk használni olvasni,be csatlakozni a beszélgetésbe. Ez párom kikötése volt hogy Viber ne igazán legyen. Így is sok az értetlen , nem hiányzik a hívogatás, írogatás. Főleg még az hogy valakinek tovább adják,mert mi keresünk címszóval és haragszik.
#8478   2023. 02. 05. vasárnap 09:24
Nálunk is csak Google chat játszik. Ezt mindketten tudjuk használni olvasni,be csatlakozni a beszélgetésbe. Ez párom kikötése volt hogy Viber ne igazán legyen. Így is sok az értetlen , nem hiányzik a hívogatás, írogatás. Főleg még az hogy valakinek tovább adják,mert mi keresünk címszóval és haragszik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4689346)
2023. 02. 05. vasárnap 09:15
Valoban, az itteni parok kozul is sok a kamuprofil. Ha valakinek csak google chat felel meg, tel szamot nem ad meg, az gyanus. Ha atmegyunk viberre, es a "ket ember" egy mobilrol kommunikal, az is. Hogyha raadasul nincs profilkepe, letiltja az adatait, akkor el se kell kezdeni a beszelgetest. De a temara reagalva: talaltam mar itt valodi partnert is szerencsere.
#8477   2023. 02. 05. vasárnap 09:17
Nudistapár Nudistapár
Nincs igazad. : P Szimpatikus vagy,de csak a mopszi miatt,nekünk is az volt..:P
Nyilván egy nő könnyebben találhat,csak sokat kell szűrnie,viszont a férfi oldalnak sokat kell(ene) küzdenie.Párként valahol a két halmaz metszetébe helyezném a dolgot,keresni kell,irni,ismerkedni,megpróbálni kapcsolatot építeni.Másik oldalról meg elutasítani a kéretlen jelentkezőket(ma reggel is írt egy,nevezzük férfinak,egy sort,írásjelek nélkül,tele hibával...vaj'h mit remélhet..)Mi nem igazán keresünk aktívan,nem fogunk millió szálon levelezni,közben azt se tudva,hogy kinek-mi lett írva.Inkább kevés,lassabban,úgysem instant sw partnert keresünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4222642)
2023. 02. 05. vasárnap 08:48
Én ha kiírom, hogy keresek (alkalmanként szoktam keresni), eddig még mindíg találtam megfelelő partnert!
A gondom inkább azzal van, hogy millioman írnak, sok olyan is aki egyáltalán nem felel meg a keresési feltételeimnek.
Hiába írok ki alsó-felső korhatárt, testalkatot, stb. boldog-boldogtalan megkeres.
De a gondjaim még csak ezek után kezdődnek. Ugyanis ennyi levélre egyszerűen lehetetlen válaszolni, vagy párhuzamosan azonos időben 10-30 pasival is lehetetlen levelezni, ismerkedni!
Az itt lévő férfiak ezt egyszerűen képtelenek megérteni, hogy ezért van az, hogy csak azoknak a keveseknek válaszolok, és azokkal kezdek ismerkedni akik számomra minden szempontból megfelelnek és szímpatikusak is.
És ekkor jön az, hogy aki nem kapott választ elkezd levelekkel "bombázni", szidni, kamusozni, válogatott fenyegetéseket használni.
És persze sok esetben azok is pont ezt teszik, így viselkednek akikkel elkezdődött valamiféle ismerkedés, de aztán abba marad, mert más lett a "befutó"....
Sajnos rengeteg férfiből agressziót, bunkó stílust hoz ki az elutasítás, de sokszor még az is ha nem érkezik azonnali válasz a levelére.
Én ezt már tudom kezelni, régóta keresgetek az online felületeken, de ha pl. jön egy új nő, és ezt tapasztalja, az fejvesztve menekülni fog.
Ezen kellene szerintem elgondolkodni sokaknak. Nem csak csodálkozni, hogy miért nem találnak párt, partnert.
Persze ezeket a dolgokat már én is leírtam többször több helyen, és más csajok, párok is, mégsem változik semmi.
Tudom most is kapni fogok hideget-meleget, de különösebben nem izgat, mert tudom, hogy nekem van igazam. smile
#8476   2023. 02. 05. vasárnap 09:15
X Törölt felhasználó (4689346)
#8475   2023. 02. 05. vasárnap 08:48
X Törölt felhasználó (4222642)
Én ha kiírom, hogy keresek (alkalmanként szoktam keresni), eddig még mindíg találtam megfelelő partnert!
A gondom inkább azzal van, hogy millioman írnak, sok olyan is aki egyáltalán nem felel meg a keresési feltételeimnek.
Hiába írok ki alsó-felső korhatárt, testalkatot, stb. boldog-boldogtalan megkeres.
De a gondjaim még csak ezek után kezdődnek. Ugyanis ennyi levélre egyszerűen lehetetlen válaszolni, vagy párhuzamosan azonos időben 10-30 pasival is lehetetlen levelezni, ismerkedni!
Az itt lévő férfiak ezt egyszerűen képtelenek megérteni, hogy ezért van az, hogy csak azoknak a keveseknek válaszolok, és azokkal kezdek ismerkedni akik számomra minden szempontból megfelelnek és szímpatikusak is.
És ekkor jön az, hogy aki nem kapott választ elkezd levelekkel "bombázni", szidni, kamusozni, válogatott fenyegetéseket használni.
És persze sok esetben azok is pont ezt teszik, így viselkednek akikkel elkezdődött valamiféle ismerkedés, de aztán abba marad, mert más lett a "befutó"....
Sajnos rengeteg férfiből agressziót, bunkó stílust hoz ki az elutasítás, de sokszor még az is ha nem érkezik azonnali válasz a levelére.
Én ezt már tudom kezelni, régóta keresgetek az online felületeken, de ha pl. jön egy új nő, és ezt tapasztalja, az fejvesztve menekülni fog.
Ezen kellene szerintem elgondolkodni sokaknak. Nem csak csodálkozni, hogy miért nem találnak párt, partnert.
Persze ezeket a dolgokat már én is leírtam többször több helyen, és más csajok, párok is, mégsem változik semmi.
Tudom most is kapni fogok hideget-meleget, de különösebben nem izgat, mert tudom, hogy nekem van igazam. smile
#8474   2023. 02. 05. vasárnap 00:17
Felhőék Felhőék
Basznak baszni??? Hát nem mindenkivel basznak a párok sem már bocsánat. Nem minden áron. Ha nincs neg a szimpátia, nincs punci. Tudni kellene elfogadni ha azt mondja valaki hogy nem. Csak ennek a kultúrája valahogy nincs meg…akkor jönnek a szánalmas jelzők. Természetesen párok között is vannak gondok… ha nem akar találkozni lehet nem id pár csak párnak magát kiadó unatkozó pasi..,
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 04. szombat 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4664594)
2023. 02. 04. szombat 23:27
Kb. így van!
Továbbá kiegészíteném azzal, hogy a társkeresőkben mondjuk női adatlappal rendelkezők, regisztrálók és most legyenek a valós nők, azoknak is a 99,85%-uk is szánalmasak!
Olvasd el az adatlapunkat, vagy bárki más, egy másik társkeresőben is, nőt keresünk, valós, normális, intelligens, ápolt, csinos, diszkrét párként!
Annyi nincs bennük, hohy visszaírjanak, az a kb. 1000 /5 aki visszaírt, azt is hagyjuk..
Mindegyik komoly, valós, nem kamus, normális nőt vagy párt keres, mégis katasztrófa a viselkedésük, b@sznak baszni, nem is mernek találkozni, de elvárásaik meg vannak?!
Jázmin írtam most és azt kell mondjam, ha a puncim ott lenne ezek a nők előtt, bele se szagulnának, nem hogy bele nyalnának!
#8473   2023. 02. 04. szombat 23:27
X Törölt felhasználó (4664594)
Kb. így van!
(Ez egy válasz Kaaarcsi üzenetére (2023. 02. 04. szombat 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 04. szombat 09:16
Szerintem mind a normál, mind az alkalmi társkeresés egyre rosszabb. Az emberek többsége lelki sérült vagy csak 0 EQ-val rendelkezik. Nagy részük 2 értelmes, összetett mondatot nem képes leírni helyesen, azt se tudja mit akar, önigazolást keres, hogy ő kell valakinek, mert annyira nincs rendben magával, ha pedig tettekre kerülne a sor eltűnik.

A másik, hogy szerintem a társkereső férfiak 90% elképesztő szánalmas. Akármilyen párral vagy lánnyal beszéltem eddig erről mind ezt mondta. Vagy csak megnézel egy olyan oldalt ahol kijelzi az üzenetek számát és azt látod, hogy a kép nélküli, kitöltetlen adatlappal rendelkező csajoknak ezren írnak. A többségnek totálisan mindegy lenne ki a másik fél, csak üríthessen egyet. Annyira, hogy egy idő után az se baj ha nem csaj az illető...

És ezek a férfiak gerjesztik azt, hogy a legtöbb nő, mivel millióan írnak neki, azt hiszik ő főnyeremény és az egekben az egója. Te legyél tökéletes, neked megtiszteltetés ha visszaír, közben úgy néz ki mint egy teliszart búvárruha (már bocs a kifejezésért). És még ő van felháborodva ha finoman közlöd vele, hogy ne haragudjon, de nem egymást keresitek szerinted.

Természetesen akinek nem inge ne vegye magára, mert azért akad jó pár értelmes lány és pár is (meg nyilván férfi is) itt is és máshol is. Csak amikor már ott tartasz, hogy annak örülsz, ha képes a másik 3 értelmes mondatot összerakni akkor érthető milyen lehet az átlag színvonal.

Ja és ezt az egészet úgy írom, hogy én rendszeresen találok itt is és más oldalakon is szóló lányokat vagy párokat szexre ha keresek. Pasik meg tömegével jelentkeznek, holott ki van írva, hogy max. pároknál játszik a biszex. Na itt is látszik az átlagos értelmi szint amiről beszéltem... Bár lehet pont a fent leírtak miatt előnnyel indulok, mert nem vagyok totál agyhalott, merek találkozni és igényes vagyok magamra.
#8472   2023. 02. 04. szombat 19:22
Nem semmi gond, szeretjük a véleményeket meghallgatni.
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 02. 04. szombat 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 04. szombat 17:19
Téma miatt szóltam hozzá a mondanivalódhoz a tapasztalatunk alapján,nem a személyeteket illetően.Nem is utaltam ilyesmire.
#8471   2023. 02. 04. szombat 17:19
Nudistapár Nudistapár
Téma miatt szóltam hozzá a mondanivalódhoz a tapasztalatunk alapján,nem a személyeteket illetően.Nem is utaltam ilyesmire.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 02. 04. szombat 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 04. szombat 16:33
Annyiban azért meg tudunk egyezni,hogy a képek videók alapján nem hinném hogy mi kamusok lennénk.
#8470   2023. 02. 04. szombat 16:33
Annyiban azért meg tudunk egyezni,hogy a képek videók alapján nem hinném hogy mi kamusok lennénk.
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 02. 04. szombat 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 04. szombat 16:18
Az utolsó mondatotokra referálva..sok "pár"az valójában csak pasi,akit az ábrándja hajt,a vágya tüzel,a félelme meg elbújtatja a virtuális világban.
Sokan csinálnak a partnerükről képet,amikkel telehintik az adatlapjukat,közben meg a párjuk nincs is jelen.
#8469   2023. 02. 04. szombat 16:27
Hát persze van ilyen is nem is egy,de ezt nem is állítottuk hogy nem így lenne. Nyilván mi nem párt keresünk,így ebben tapasztalat nincs. De azért ennyi erővel kimegyünk az utcára aztán aki elsőnek szembe jön behívjuk. Azért ez nem így megy. Persze nálunk,de mindenki más,lehet van akinek ez is bejön persze.
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 02. 04. szombat 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 04. szombat 16:18
Az utolsó mondatotokra referálva..sok "pár"az valójában csak pasi,akit az ábrándja hajt,a vágya tüzel,a félelme meg elbújtatja a virtuális világban.
Sokan csinálnak a partnerükről képet,amikkel telehintik az adatlapjukat,közben meg a párjuk nincs is jelen.
#8468   2023. 02. 04. szombat 16:18
Nudistapár Nudistapár
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 02. 04. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 04. szombat 15:56
Azért az éremnek mindig két oldala van azért azt tudod. Nekünk már a sokadik lyukra futás volt mert tízből vagy több pasiból szinte mind eltűnt vagy nem jó az időpont. Mennyi szervezés és utazás lenne a hátunk mögött ha mindig utazunk. Illetve nagyon sokan már akkor elvárnak dolgokat ha már utaztak. Mert valljuk be egy élő találkozás más mint egy kép vagy videó.Azt vesszük észre hogy igazából nincs meg a tenni akarás, és mint ahogy leírtuk már sok esetben még mi legyünk hálásak hogy beszáll harmadiknak,nagy duzzogva mintha kényszert lenne. Persze elsőre nyelje le,meg arcra meg minden pornós fricska is kell,ugye gumi nélkül stb stb stb... Mi fordítva gondoljuk, igazából egy privát szférába van be engedve az illető. Kicsit fordítva ül mindenki a lovon az a helyzet. Vagy képet kérnek és semmi reakció. Ezek után hogyan kéne kezdeni akkor kérdezzük mi is. Ebben pedig megz az a szerencse hogy nem lett szoba előre foglalva mert az mind bukó lett volna. Persze nem halunk tőle éhen de akkor is. Ez ilyen vica verza dolog mi úgy gondoljuk. Sőt párként biztosak vagyunk abban ,hogy több a gyűjtögető, kamu pasi mint pár.
#8467   2023. 02. 04. szombat 16:15
Nem mellesleg pedig egy egyedül álló pasi (persze ha valóban az ahogy mondja) , könnyebben utazik vagy szervezi a napját mint mi családosan, ismerjük el,itt nem az ország másik feléről van szó. De ha ennyire kell és rá szorul valaki persze kifizetjük a jegyet vagy a tankolást , persze a kávét is álljuk. vigyor2
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 02. 04. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 04. szombat 15:56
Azért az éremnek mindig két oldala van azért azt tudod. Nekünk már a sokadik lyukra futás volt mert tízből vagy több pasiból szinte mind eltűnt vagy nem jó az időpont. Mennyi szervezés és utazás lenne a hátunk mögött ha mindig utazunk. Illetve nagyon sokan már akkor elvárnak dolgokat ha már utaztak. Mert valljuk be egy élő találkozás más mint egy kép vagy videó.Azt vesszük észre hogy igazából nincs meg a tenni akarás, és mint ahogy leírtuk már sok esetben még mi legyünk hálásak hogy beszáll harmadiknak,nagy duzzogva mintha kényszert lenne. Persze elsőre nyelje le,meg arcra meg minden pornós fricska is kell,ugye gumi nélkül stb stb stb... Mi fordítva gondoljuk, igazából egy privát szférába van be engedve az illető. Kicsit fordítva ül mindenki a lovon az a helyzet. Vagy képet kérnek és semmi reakció. Ezek után hogyan kéne kezdeni akkor kérdezzük mi is. Ebben pedig megz az a szerencse hogy nem lett szoba előre foglalva mert az mind bukó lett volna. Persze nem halunk tőle éhen de akkor is. Ez ilyen vica verza dolog mi úgy gondoljuk. Sőt párként biztosak vagyunk abban ,hogy több a gyűjtögető, kamu pasi mint pár.
#8466   2023. 02. 04. szombat 15:56
(Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2023. 02. 04. szombat 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 04. szombat 14:42
Szerencsére néha akad.. de nem mindenáron és nem mindenkivel.
Sokaknál megy a panaszkodás.. régebben volt rá példa, hogy többen is képeket kértek.. nem nem küldök teljes arc képet (fej fotót). Legyen elég ami kint van, és ami le van "privátosítva'. Így nem felel meg.. hát akkor ne feleljen meg. Legyen akkor Viber videóhívás.. ott láthatjátok a teljes alakomat, fejemet.. nem.az nem jó, mert gyerekek is vannak.. akkor menj félre és nem láthatnak.. egyébként írtam azt is, hogy nem szólalok bele, így nem kell a "gyerekek" előtt bújkálni..
Nem akarnak "vakrandit".. kinek mi a vakrandi?
Szerintem nekem lenne "lyukkrafutás", ha az illetők nem jellenéjek meg.. ugyanis az adott párhoz utaztam volna oda vissza kb. 170 km-t.. lehet meg sem jelennének az adott helyen.. nekik csak elég kijönni egy parkba, kávézóba vagy bárhova a saját városán belül... de vakrandi..
Bosszantó, hogy îgy viszonyulnak az egyedülálló férfiakhoz.
Visszaélések miatt soha nem fogom küldeni fej fotót, de Viberen látható vagyok kamerában.. abba se mennek bele.. pedig nem tűnik "kamunak" a páros. Elhiszem, hogy a sok negatív miatt mindenki "fél" a másiktól. A fórum hozzászólásáim között látható a múltkori írásom. Inkább ne legyen akkor találka.. érdekes, ha szauna, vagy wellmesben volt a találka, mindig minden maximálisan jól alakult.
Lesz még Balatonberény, rengeteg pár jön június és július végén.
Sokszor kiírják a szauna fórumba is, hogy. Szóló pasival nem akarnak kontaktot.. aztán mégis egy jó csevegésekből számtalan párosnak segítettem mindvégig úgy, hogy diszkrét maradtam.
Szauna világokban amíg eddig kialakult én és xy között, annak mindvégig örömmel töltött el.. engem is és őket is. Köszönöm Nekik!

... 128 129 130 131 132 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11065db
Utolsó üzenet: tegnap 22:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!