Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10583   2025. 01. 18. szombat 23:23
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Ja, és éppen ugyanúgy nem fogsz még választ sem kapni a leveleidre (igen, elolvasom az adatlapjukat előtte, akikre írok!), mintha nem lenne adatlapod! Mivel megmagyarázni mindent is meglehet címszóval! Csak vissza kell olvasni ebben a fórumban is!
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 01. 17. péntek 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 17. péntek 06:40
egy olyan kép ahol tart egy papírlapot a kezében GG logóval egyértelműen hitelessé tenné

Külföldi társkeresőnél olvastam, hogy gyűrött papírt fogadnak csak el, mert ezt is próbálják hamisítani. smile
#10582   2025. 01. 18. szombat 22:06
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Pont semmivel sem lennél előrébb az un. igazolóképpel sem elhiheted, első kézből garantálom! szomoru1 Akik kifogásokat keresnek, azok így is, úgy is megfogják azt találni, hogy ki miért nem megfelelő nekik! duma És itt ez a nagy többség! Csak egyszerűen valamire mindig rá kell fogni, ha nincs adatlap arra, ha van akkor arra, ha nincs fotó arra, ha van akkor pedig arra! Kvázi minden mindegy, a többi pedig csak duma!
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 01. 17. péntek 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
egy olyan kép ahol tart egy papírlapot a kezében GG logóval egyértelműen hitelessé tenné

Külföldi társkeresőnél olvastam, hogy gyűrött papírt fogadnak csak el, mert ezt is próbálják hamisítani. smile
#10581   2025. 01. 18. szombat 19:25
twostrokeguy twostrokeguy
Ahol nem mondhatja senki, hogy nem, az a nemi erőszak...
(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2025. 01. 18. szombat 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 18. szombat 11:34
Igazából ez sem jó megoldás.. mert ott sincs kötelező aktus, és ott is mondhatja bárki, hogy nem. Odamész ismeretlenül, és mindenki lekoptat, mert akik ismerik egymást azért mennek, mert együtt akarnak lenni, vagy a másik hogy kinek, mi az igényes... pl a korosztály sehol nem publikus, aztán elmegy az ember és csak 50-esek lesznek, akikkel nem akar valaki ismerkedni. Egy swinger oldalán írtam üzenetet valakinek, leírtam neki, hogy kb 32 éves korig keresek, erre megírta, hogy itt 40 alatt nem fogsz találni, miközben meg megy az oldalon, hogy 20-on évesekkel van tele. nyes Nyilván ez saját preferencia, de pont annyira zsákbamacska, mint az oldal.
#10580   2025. 01. 18. szombat 16:13
Libertynus Libertynus
Garancia helyett tolerancia...
(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2025. 01. 18. szombat 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazából ez sem jó megoldás.. mert ott sincs kötelező aktus, és ott is mondhatja bárki, hogy nem. Odamész ismeretlenül, és mindenki lekoptat, mert akik ismerik egymást azért mennek, mert együtt akarnak lenni, vagy a másik hogy kinek, mi az igényes... pl a korosztály sehol nem publikus, aztán elmegy az ember és csak 50-esek lesznek, akikkel nem akar valaki ismerkedni. Egy swinger oldalán írtam üzenetet valakinek, leírtam neki, hogy kb 32 éves korig keresek, erre megírta, hogy itt 40 alatt nem fogsz találni, miközben meg megy az oldalon, hogy 20-on évesekkel van tele. nyes Nyilván ez saját preferencia, de pont annyira zsákbamacska, mint az oldal.
#10579   2025. 01. 18. szombat 16:05
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Akkor marad a guminő, ő nem fogja elutasítani a közeledésed.
Még a hivatásos is mondhat nemet, saját maga dönt arról kivel szexel, a swingerben is alap.
Ritkán, de vannak korhatáros swinger bulik, ahova csak 40 alattiak mehetnek.
#10578   2025. 01. 18. szombat 16:04
Libertynus Libertynus
A sok csalódás is hozzá tartozik, ezért jobb a face to face. A képpel az is probléma lehet, ha valakinek "olyan képet" küldesz, esetleg rossz kezekbe kerülve rengeteg kellemetlenséged lehet belőle a jövőben. Vannak akik sosem kérnek képet, igaz nem is küldenek pont ezért. A személyes találkozásnál nincs jobb, még akkor is ha benne van a csalódás lehetősége. Néhány levélváltás után nagyjából körvonalazódik, hogy szeretnéd-e élőben is látni, vagy inkább hagyjuk... Nem biztos hogy kamus valaki. Lehet szimpi vagy számára, tényleg az és úgy néz ki, akinek mondja magát, de nem mer találkozni veled, mert túl bátortalan, az ilyet is el kell engedni. A személyes találkozásnál pedig majd kiderül hogyan tovább. Egy félresikerült találka, után sem dől össze a világ, a következő lehet sikeresebb lesz(vagy nem). Mindenki megérdemel egy esélyt, HA AZT ELJÁTSZOTTA, TÖBB NINCS.
#10577   2025. 01. 18. szombat 13:32
LoránD LoránD
Tisztelt Tagok,
Itt nem az AI, nem a fake profil, nem a pénzbeli tagság a nagyobb probléma, hanem maga az EMBER és az EMBERI TÉNYEZŐ!!!
Amikor felmész az oldal társkereső részére és rá szűrsz, hogy "Nő", aztán mit látsz, 80% fasz, nőként regisztrál, hogy hátha jobban észreveszik. Na ez a rákfenéje ennek az oldalnak és az egész partnerkeresésnek, találásnak. Ezt kellene helyre tennie az oldal üzemeltetőnek, elzüllik az egész a sok suttyó miatt. Elképesztő. Undorító. Katasztrofális.
#10576   2025. 01. 18. szombat 13:22
Molli81 Molli81
Naponta több üzenetet kapok , ha nemet mondok , magyarázkodnom kell folyamatosan. Fárasztó. Ezért igen , szelektálok .
(Ez egy válasz NagyVik üzenetére (2025. 01. 18. szombat 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 18. szombat 13:01
Mondjuk te is pont azok közé tartozol, aki nem is válaszol egy normális hangvételű üzenetre
#10575   2025. 01. 18. szombat 13:01
NagyVik NagyVik
Mondjuk te is pont azok közé tartozol, aki nem is válaszol egy normális hangvételű üzenetre
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 01. 18. szombat 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 18. szombat 11:54
Igen , de nem egyszerű sajnos .
#10574   2025. 01. 18. szombat 12:44
Delightpar Delightpar VIP
Kötelező aktus??? Még szép hogy nincs. Ott is mondhat nemet bárki??? Tán mindenkivel mindenkinek válogatás nélkül kurfantani kellene? Sose voltál szerintem még buliban, fogalmad sincs hogy működik.
#10573   2025. 01. 18. szombat 12:31
30as párocska 30as párocska
Bebaszna ha kötelező lenne az aktus....
#10572   2025. 01. 18. szombat 12:27
Veemi Veemi
Szerintem felesleges ennyire ráfüggni a korra. Én például 54 évesen körbe tudom biciklizni a Balatont, míg kellemetlenül sok 50-es ismerősöm van a temetőben, és nem mint látogató. És egy 65 éves osztrák nyugdíjas fizikai állapotához képest valószínűleg én is egy vén nyomorék vagyok.

Egy 60 éves nő lehet fekete kendős rőzsés anyóka is meg szexi díva is. Az egészségi állapot, kisugárzás, mentalitás számít. A kor csak egy szám.
#10571   2025. 01. 18. szombat 12:18
Veemi Veemi
Azt azért megoldhatnátok, hogy a hirdetésnél ne nyelje le a bekezdéseket. Egy hosszabb szöveg olvashatatlanná válik ömlesztve.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2025. 01. 16. csütörtök 13:30
A GG nem specifikusan társkereső oldal, számos egyéb funkciója is van. Vannak, akik kizárólag filmek miatt látogatják az oldalt, és semmi egyéb aktivitásuk nincsen. Sőt, az oldal látogatóinak kisebbik hányada társkeresőzik, ezért nem áll szándékunkban arcképes igazolóképet kérni a regisztráció során. (Nem is tehetnénk)
Ha kimondottan a társkereső résznél vezetnénk be szigorítást (arcképes fotó vagy igazolókép) - akkor minden egyes változtatást admin ellenőrzéshez kellene kötni - ez pedig a funkció ingyenességének megszűnését hozná magával.

És fentiekre ne kifogásként tekints, mi is keresnénk a változtatás lehetőségét. Tény azonban, hogy az emberek mentalitása változott rengeteget az elmúlt években. A fogorvosnál, fodrásznál, kozmetikusnál is egyre gyakrabban fordul elő, hogy egyszerűen nem veszik a fáradságot a lefoglalt időpontok visszamondására - akkor mit várhatunk egy anonim platformtól? schmoll2

Arra pedig soha nem lesz applikáció, hogy a kényelmeseket, beijedősöket, álmodozókat stb kiszűrjük shakehead
Akik nem válaszolnak a levelekre, vagy eltűnnek a megbeszélt találkozó előtt.

Folyamatosan évek óta kapjuk a vádakat miszerint sok a kamus az oldalon, olyanok akik nem hitelesek.
Már sokszor, sokféle formában igyekeztünk lekommunikálni, hogy a felhasználók hogyan tehetnék hitelessé a profiljukat. Nem kell hozzá más, mint egy igazolókép, készítsen egy fotót GG logóval a kezében, és ez legyen megtalálható az adatlapján.
Ez is egy olyan lépés lenne amivel a felhasználók hitelessé válhatnának. De mint számtalan példa mutatja, igazából szinte senki sem akarja igazolni hogy hiteles felhasználója az oldalnak a Társkeresőnek, holott egy olyan kép ahol tart egy papírlapot a kezében GG logóval egyértelműen hitelessé tenné azt a szóló férfit, nőt vagy párt aki az oldalon van.
De úgy látszik ez a "Legyenek hiteles, valós emberek az oldalon" csak abban az irányban elvárás, hogy a másik igazolja magát.

Példának okért a te adatlapodon sem található egyetlen fotó sem confused Így a te profilodat sem feltétlenül tekintik valósnak a felhasználók
#10570   2025. 01. 18. szombat 11:54
Molli81 Molli81
Igen , de nem egyszerű sajnos .
#10569   2025. 01. 18. szombat 11:34
gonda3 gonda3
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2025. 01. 15. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 10:25
Régóta olvasgatjuk ezt a fórumot, gondoltuk hozzászólunk. Aki IGAZÁN akar valamit az elmegy buliba, klubba, rendezvényre, face to face tud ismerkedni.
De ha ez nem a világa, mindenképpen privát szeretne, akkor:
Normálisan kitöltött adatlap. Az ismerkednék, és a nem vagyok semmi jónak elrontoja nem az. Legalább 10 összetett mondat, mit keresel, ki vagy, valami érdekes.
Olyanra irj, aki nem 200 km, akivel egyeznek a prferenciak. Aki 30as heteró pasit keres arra 53 eves bisexként felesleges írni.
Pöcsös foto nem szexi.
Levélben a 3 összetett mondat elvárt. Ha nem tudod megugrani ne várj sikert.
Ha valami kommunikáció kialakult, akkor más platformra váltás. Viber, whattsapp. Aki nem hajlandó, kuka.
Randi egy héten belül. Aki nem tudja megoldani, kuka.
Es igenis privátban is lehet találni, csak mint minden, nehézkes. Pasit sem egyszerű, párt még nehezebb, de szóló lányt is találtunk, nem is egyet innen, de a hello ismerkedtek mondattal nem fog menni.
#10568   2025. 01. 17. péntek 20:20
NagyVik NagyVik
Tele a társkereső fogyatékosokokkal, vagy botokkal. Bármit, bárhogy írhatok, néha csak annyit ír vissza, hogy "szia" nyes Vagy 2 tőmondattal kommunikál. Hát, ő csak beszélgetni van itt. De viberre már nem akar átjönni... Akkor minek akar beszélgetni?! Istenem...rendesen felidegesít már.
#10567   2025. 01. 17. péntek 09:29
Felfedezők Felfedezők VIP
Üdv! Párok esetén egy közös fotó. A LOGO/ Felirat pedig akár naptej, rúzs, tejszínhab is lehet... pici egyéni kreativitás és KÖZÖS elhatározás kérdése az egész.

#10566   2025. 01. 17. péntek 06:40
Veemi Veemi

(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2025. 01. 16. csütörtök 13:30
A GG nem specifikusan társkereső oldal, számos egyéb funkciója is van. Vannak, akik kizárólag filmek miatt látogatják az oldalt, és semmi egyéb aktivitásuk nincsen. Sőt, az oldal látogatóinak kisebbik hányada társkeresőzik, ezért nem áll szándékunkban arcképes igazolóképet kérni a regisztráció során. (Nem is tehetnénk)
Ha kimondottan a társkereső résznél vezetnénk be szigorítást (arcképes fotó vagy igazolókép) - akkor minden egyes változtatást admin ellenőrzéshez kellene kötni - ez pedig a funkció ingyenességének megszűnését hozná magával.

És fentiekre ne kifogásként tekints, mi is keresnénk a változtatás lehetőségét. Tény azonban, hogy az emberek mentalitása változott rengeteget az elmúlt években. A fogorvosnál, fodrásznál, kozmetikusnál is egyre gyakrabban fordul elő, hogy egyszerűen nem veszik a fáradságot a lefoglalt időpontok visszamondására - akkor mit várhatunk egy anonim platformtól? schmoll2

Arra pedig soha nem lesz applikáció, hogy a kényelmeseket, beijedősöket, álmodozókat stb kiszűrjük shakehead
Akik nem válaszolnak a levelekre, vagy eltűnnek a megbeszélt találkozó előtt.

Folyamatosan évek óta kapjuk a vádakat miszerint sok a kamus az oldalon, olyanok akik nem hitelesek.
Már sokszor, sokféle formában igyekeztünk lekommunikálni, hogy a felhasználók hogyan tehetnék hitelessé a profiljukat. Nem kell hozzá más, mint egy igazolókép, készítsen egy fotót GG logóval a kezében, és ez legyen megtalálható az adatlapján.
Ez is egy olyan lépés lenne amivel a felhasználók hitelessé válhatnának. De mint számtalan példa mutatja, igazából szinte senki sem akarja igazolni hogy hiteles felhasználója az oldalnak a Társkeresőnek, holott egy olyan kép ahol tart egy papírlapot a kezében GG logóval egyértelműen hitelessé tenné azt a szóló férfit, nőt vagy párt aki az oldalon van.
De úgy látszik ez a "Legyenek hiteles, valós emberek az oldalon" csak abban az irányban elvárás, hogy a másik igazolja magát.

Példának okért a te adatlapodon sem található egyetlen fotó sem confused Így a te profilodat sem feltétlenül tekintik valósnak a felhasználók
#10565   2025. 01. 17. péntek 05:03
beperosi beperosi
Akkor csak nem mondtunk hülyeséget. De ahogy látjuk a modok elvetették de megértjük az ő verziójukat is. Klubba és privát partyba kell menni.
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 12:38
Ez a fizetős alaptagság ahol csak leskelődni lehet és utána a kapcsolat felvételhez/levélíráshoz fizetős pro tagság egy tök jó ötlet. smile

De ebben az esetben is megoldás kell a duplikált vagy kamu profilokra. Ezt másképp nem lehet megoldani, mint valamilyen személyi azonosítással. Az tudjuk, hogy az email cím már semmit sem ér, mert annyit generálok amennyit akarok. Ergó ugyanennyi regem is lehetne itt.
Tehát jobb hiján marad a mobilszám és vagy a személyi igazolvány. AZ utóbbival csak az a baj, hogy azt nagyon nehéz automatizálni, ahhoz kell egy ember, aki folyamatosan ellenőrzi/rögzíti azt. Illetve az új regekkel összehasonlítja pl egy adatbázissal
#10564   2025. 01. 16. csütörtök 18:19
twostrokeguy twostrokeguy
Te egészen biztosan meg akarod adni a személyi igazolványodat egy pornóoldalon? Ne adj Isten valami baj történik és kikerülnek az adatok - ami mondjuk a sarki könyvtár rendszeréből nem túl érdekes, de pornóoldalról lehet, hogy kellemetlen... Aztán lehet, hogy meg lehet oldani úgy, hogy ne kelljen letárolni személyes adatokat (tulajdonképpen csak a hitelesítéshez kell), de ezt most nem gondolom annyira végig smile Szerintem automatizálható a dolog (a bérautó-rendszerek meg bankok is megoldják), de vannak költségei és azért ennek az oldalnak nem ez a fő profilja.
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 12:38
Ez a fizetős alaptagság ahol csak leskelődni lehet és utána a kapcsolat felvételhez/levélíráshoz fizetős pro tagság egy tök jó ötlet. smile

De ebben az esetben is megoldás kell a duplikált vagy kamu profilokra. Ezt másképp nem lehet megoldani, mint valamilyen személyi azonosítással. Az tudjuk, hogy az email cím már semmit sem ér, mert annyit generálok amennyit akarok. Ergó ugyanennyi regem is lehetne itt.
Tehát jobb hiján marad a mobilszám és vagy a személyi igazolvány. AZ utóbbival csak az a baj, hogy azt nagyon nehéz automatizálni, ahhoz kell egy ember, aki folyamatosan ellenőrzi/rögzíti azt. Illetve az új regekkel összehasonlítja pl egy adatbázissal

... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!