Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 157 158 159 160 161 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7905   2022. 06. 12. vasárnap 21:29
TheThreesome TheThreesome
Bocsánat, láttam már itt csodákat
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3969092)
2022. 06. 12. vasárnap 20:43
De kis vicces kedvébe van valaki... circling
Természetesen Szabolcs-Szatmár Bereg megyéről van szó.
#7904   2022. 06. 12. vasárnap 20:43
X Törölt felhasználó (3969092)
De kis vicces kedvébe van valaki... circling
Természetesen Szabolcs-Szatmár Bereg megyéről van szó.
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 20:32
Szabocs merre van? Mert Szabolcsról már hallottam, de szabocsról még nem
#7903   2022. 06. 12. vasárnap 20:32
Szabocs merre van? Mert Szabolcsról már hallottam, de szabocsról még nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3969092)
2022. 06. 12. vasárnap 10:39
Nem. Szabocsba elég nehéz. szomoru1
#7902   2022. 06. 12. vasárnap 19:50
X Törölt felhasználó (4581262)
Én legalább a valót irom,nem úgy mint sokan mások,de azért köszi.
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 06. 11. szombat 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 11. szombat 07:38
Szia!
Ha elfogadsz egy építő jellegű kritikát.
A bemutatkozó szöveged elég rossz. Értelmetlen, összevisszaság az egész. Engem nem vett meg. Tényleg nem bántásból írtam.
#7901   2022. 06. 12. vasárnap 10:39
X Törölt felhasználó (3969092)
Nem. Szabocsba elég nehéz. szomoru1
#7900   2022. 06. 12. vasárnap 05:31
Privát Masszőr Privát Masszőr
Ezeknél az eseteknél nem volt megérzésed, hogy valami nem stimmel? Vagy utólag valami jel amire figyelned kellett volna?
(Ez egy válasz Honey honey üzenetére (2022. 06. 11. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 11. szombat 20:06
A legkedvesebb swingeres barátaimat, itt a Gg-n ismertem meg. Privátban nagyon ritkán talizom, nemrégiben 3 alkalommal is nagy csalódás ért. 1. csalòdás: találkozás közterületen. Pasikánk elájult, milyen csinos, kedves nő vagyok, pont az esete. Nekem is tetszik. Tervezget, mikor tudunk hosszabban talizni, aznap 6-szor felhìv, hogy jó lesz-e az időpont, a hely stb. Másnaptòl nem válaszol üzire, nem elérhető. 2. csalódás: Kedves, udvarias pasi... a szexig. Utána a mobilját nézi, sietnie kell. 2 napig hallgat. Majd megìrja, hogy ő nem ilyen. Ő a tròfeagyűjtő. 3. csalòdás: a legdurvább. Szépfiú forma, eszméletlen fotókkal, videókkal. Lehengerlő modorù, a nőket valòszinűleg lehùzò, átverő. Több mint 1 hete inteziven írogatunk. Randit megbeszéljük, foglaltat velem szobát, mégiscsak az én városomban jobban ismerem a lehetőségeket. A randira nem jön el. Felhivom, nem érti ki vagyok, hol kellene lennie? Azt mondja visszahìv és letilt. A szobát kifizetem.... Na ő a féreg. Szerintetek ezek után a tisztességes, normális pasiknak van esélye?
#7899   2022. 06. 12. vasárnap 05:28
Privát Masszőr Privát Masszőr
Igen. Tiszta, egyértelmű és igaz beszédből tud kiderülni van-e összhang a továbblépéshez. Azért ne kamuzzon senki, hogy később derüljön ki a nem egymást keresés.
#7898   2022. 06. 11. szombat 22:43
Szép:(
(Ez egy válasz Honey honey üzenetére (2022. 06. 11. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 11. szombat 20:06
A legkedvesebb swingeres barátaimat, itt a Gg-n ismertem meg. Privátban nagyon ritkán talizom, nemrégiben 3 alkalommal is nagy csalódás ért. 1. csalòdás: találkozás közterületen. Pasikánk elájult, milyen csinos, kedves nő vagyok, pont az esete. Nekem is tetszik. Tervezget, mikor tudunk hosszabban talizni, aznap 6-szor felhìv, hogy jó lesz-e az időpont, a hely stb. Másnaptòl nem válaszol üzire, nem elérhető. 2. csalódás: Kedves, udvarias pasi... a szexig. Utána a mobilját nézi, sietnie kell. 2 napig hallgat. Majd megìrja, hogy ő nem ilyen. Ő a tròfeagyűjtő. 3. csalòdás: a legdurvább. Szépfiú forma, eszméletlen fotókkal, videókkal. Lehengerlő modorù, a nőket valòszinűleg lehùzò, átverő. Több mint 1 hete inteziven írogatunk. Randit megbeszéljük, foglaltat velem szobát, mégiscsak az én városomban jobban ismerem a lehetőségeket. A randira nem jön el. Felhivom, nem érti ki vagyok, hol kellene lennie? Azt mondja visszahìv és letilt. A szobát kifizetem.... Na ő a féreg. Szerintetek ezek után a tisztességes, normális pasiknak van esélye?
#7897   2022. 06. 11. szombat 20:06
Honey honey Honey honey
#7896   2022. 06. 11. szombat 07:41
Szia!
A bemutatkozó szöveged elég rossz. Értelmetlen, összevisszaság az egész. Engem nem vett meg. Tényleg nem bántásból írtam. És jobb lenne egy olyan kép ahol látszik az egész tested. Mi például nem szeretjük az olyan profilokat ahol csak egy fallosz van a képen.
#7895   2022. 06. 11. szombat 07:38
Szia!
A bemutatkozó szöveged elég rossz. Értelmetlen, összevisszaság az egész. Engem nem vett meg. Tényleg nem bántásból írtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 10. péntek 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4581262)
2022. 06. 10. péntek 08:03
Teljesen igazad van,arra sem képesek egyesek hogy a szépen meg irt levélre válaszoljanak,a nem válasz is válasz,én már bele fáradtam a sok levél irásba,nem semmi ami itt van.
#7894   2022. 06. 10. péntek 15:31
hnnngggh hnnngggh VIP
Én inkább úgy bonyolódtam beszélgetésbe emberekkel, hogy fórumoztam, aztán írtak onnan privátban is. De szex még nem jött össze.
#7893   2022. 06. 10. péntek 08:03
X Törölt felhasználó (4581262)
Teljesen igazad van,arra sem képesek egyesek hogy a szépen meg irt levélre válaszoljanak,a nem válasz is válasz,én már bele fáradtam a sok levél irásba,nem semmi ami itt van.
(Ez egy válasz shanyika üzenetére (2022. 06. 09. csütörtök 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 09. csütörtök 22:53
Az elmúlt 1héten kb 10embernek írtam, akik annyira nem voltak hajlandók,hogy annyit írjanak, hogy húzz a faszba. Én mindenkinek elolvasom az adatlapját és ha megfelek a feltételek csak akkor írok.Nem vagyok bunkó, nem kezdek úgy,hogy de meg dugnálak,jó vagy bébi, vagy nem akarsz dugni stb , de úgy látom hogy ez se jó!
#7892   2022. 06. 10. péntek 07:18
Krumplisteszta Krumplisteszta
Nem csodalom. A parkent regisztraltak egy resze sem par. Nagyon sokszor buknak le itt a forumon egy-egy kommenttel, amiben hol egyedulallo nokent, hol ferfikent irnak. Ilyen az internet vilaga. A kommentelok jelentos resze valami parhuzamos valosagkent el rajta, nem a valos enjuket lattatjak, hanem amik lenni szeretnenek.
(Ez egy válasz shanyika üzenetére (2022. 06. 09. csütörtök 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 09. csütörtök 22:53
Az elmúlt 1héten kb 10embernek írtam, akik annyira nem voltak hajlandók,hogy annyit írjanak, hogy húzz a faszba. Én mindenkinek elolvasom az adatlapját és ha megfelek a feltételek csak akkor írok.Nem vagyok bunkó, nem kezdek úgy,hogy de meg dugnálak,jó vagy bébi, vagy nem akarsz dugni stb , de úgy látom hogy ez se jó!
#7891   2022. 06. 09. csütörtök 22:53
shanyika shanyika
#7890   2022. 06. 09. csütörtök 13:30
Krumplisteszta Krumplisteszta
Annyi levelet kaptunk az elmult par napban hogy azt hiszem kicsit jobban ertem miert nehez online partnert talalni. Azert, mert a jelentkezok tulnyomo tobbsege kobunko. (Tisztelet a kivetelnek)
Az egy dolog, hogy nem olvassak el az adatlapot amiben benne van hogy kulfoldon elunk, nemigazan keresunk csak nagyon kiveteles esetben fontoljuk meg, hanem az elso puncis kep lattan allo farokkal rohannak fogalmazni egy szep jelentkezest “kinyalnalak” , “megbasznalak”, esetleg ezek eggyutt maximum ket mondat, 5 szoval. Ezt meg ertem mert ugye a ver nem az agyban van, tehat a kognitiv kepessegek alacsonyabb szinten mukodnek.
De azt mar nem, hogy amikor valaszkent leirom, kulfoldon elunk trhat nem, akkor az elso kerdesuk: “es mikor jottok haza”? Miert baratom? Kinek kepzeled magadat, hogy ennyit ersz? Amikormeg a swingerezes legalapvetobb szabalyat sem ismered: a nem az NEM!!! Nem gondolod, hogy ahol mi vagyunk ott is vannak hozzad hasonlo faszok akiket napos utazas nelkul is megkaphatnank ha ez lenne a celjnk? Ugy gondolod a falu hataran tul megszunik a vilag?Honnan ez az onbizalom? Dunning Kruger adta?
Termeszetesen kaptunk nagyon kulturalt leveleket is, akiktol itt megegyszer elnezest kerek hogy elutasitottuk. Kulonosen, mivel a sok gyokertol felpaprikazva esetleg olyannak is elesebben ssoltam vissza, aki egyebkent teljesen korrekt volt.
#7889   2022. 06. 05. vasárnap 07:14
Manna Ventura Manna Ventura VIP
Sajnos pároknál is ez van, hogy a nagy részük még csak nem is reagál a megkeresésre.
#7888   2022. 06. 05. vasárnap 06:11
BBW3some BBW3some
Mintha mi írtuk volna wink más oldalon is ugyanezt van
(Ez egy válasz Monesz78 üzenetére (2022. 06. 04. szombat 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 04. szombat 13:39
Találtunk, bár sokszor inkább ne találtunk volna..
Hiába a sok levél, egyszerűen kommunikálni nem tudnak..
Neki kéne , eladnia" magát, ha már megkeres, de 2 mondat után null kommunikáció részükről. Csak a saját vágyaik érdekli őket, a nőt pont leszarják, tisztelet a kivételnek. Sexuális kultúra nulla!
Nem azt kérik a nő mit szeret, hanem ő szeret szopatni, dugni..ahha..szopástól a nő kielégül, gratulálok! Ingyen kurvának nézik sokan. Lebeszélt időpont? Most mond ha nem aktuális..Dehogynem! Eljön? Dehogy.. Viszont az az 1%..velük érdemes. Siralmas adatok!
És akkor nem beszélve még h a csillagokat is lehazudják.
Heteró..persze..
Kezdjük feladni:(
#7887   2022. 06. 04. szombat 17:57
Masters Masters
Nem akarok nevesiteni senkit, de biztos magára ismer a Szombathelyi és zirci hirdető
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 06. 04. szombat 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 04. szombat 17:25
Ez most kire vonatkozik?
#7886   2022. 06. 04. szombat 17:25
Ez most kire vonatkozik?
(Ez egy válasz Masters üzenetére (2022. 06. 04. szombat 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 04. szombat 17:12
Sziasztok! Itt biztos nem fogok. A,, mindenféleképp reagálok" még egy nem sincs

... 157 158 159 160 161 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11065db
Utolsó üzenet: tegnap 22:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!