Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 203 204 205 206 207 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6964   2020. 07. 23. csütörtök 15:36
X Törölt felhasználó (4293192)
Így bizony.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 23. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 07. 23. csütörtök 08:19
Az íráskép nem csak a helyesírásról szól. Sokkal összetettebb, és igenis nagyon árulkodó az illető képességeiről, idegállapotáról, majdhogynem mindenről.

Persze itt most nem a klasszikus grafológiai írásképről beszélek, csak hirtelen nem tudok jobb szót erre a digitalizált változatra. smile
#6963   2020. 07. 23. csütörtök 08:19
X Törölt felhasználó (3989732)
Az íráskép nem csak a helyesírásról szól. Sokkal összetettebb, és igenis nagyon árulkodó az illető képességeiről, idegállapotáról, majdhogynem mindenről.

Persze itt most nem a klasszikus grafológiai írásképről beszélek, csak hirtelen nem tudok jobb szót erre a digitalizált változatra. smile
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 07. 22. szerda 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 22. szerda 17:03
Lehet szépen, kulturáltan, intelligens módon beszélgetni egyes emberekkel fórumokon, privátban, akár hosszú ideig is. Ez azonban nem garancia semmire. Sok mindent meghatároz hogy ki hol él, milyen korú, független, nem független, mikor ér rá, hogy néz ki, stb. Ezeknek nagyobb szerepe van szerintem, mint annak hogy ki mennyire tud helyesen írni, meg hasonlók.
#6962   2020. 07. 22. szerda 17:26
Érthető. Mindenkinek más a fontos. Más élvez prioritást.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 07. 22. szerda 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 22. szerda 17:03
Lehet szépen, kulturáltan, intelligens módon beszélgetni egyes emberekkel fórumokon, privátban, akár hosszú ideig is. Ez azonban nem garancia semmire. Sok mindent meghatároz hogy ki hol él, milyen korú, független, nem független, mikor ér rá, hogy néz ki, stb. Ezeknek nagyobb szerepe van szerintem, mint annak hogy ki mennyire tud helyesen írni, meg hasonlók.
#6961   2020. 07. 22. szerda 17:03
egysportospasi egysportospasi
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 21. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2020. 07. 21. kedd 20:17
Igen, egész jól látjátok a helyzetem de tudom hogy vannak akiknek nehezebb, bár kevés tényező van még ami által valakinek bonyolultabb hogy őszinte legyek.

Nekem is meg kellett tanuljam kezelni az internetes ismerkedésnek a menetét, nekem is kellett 2 3 hónap mire megértettem és tapasztaltam annyit hogy rájöjjek tanulságokra.

Egy valami fogalmazódott meg még bennem és remélem segíteni tudok főleg a hetero férfiaknak. Remélem olvassák majd. ( Nem szeretném ha okoskodásnak vennék, jó szándékkal írom ) Ügyeljen mindenki arra, hogy hogyan kommunikál, levelez, ahogy többen is leírták az írásnak a képéből nagyon sok dologra lehet következtetni. A hölgyekhez is szólok, figyeljenek oda mit írnak egy férfinak mert mi birka férfiak (pl én smile ) könnyen többet gondolunk egy egy levelezésbe, és ha rá is tesznek még egy lapáttal az már a hitegetés kategóriába tartozhat, ami csak még rosszabb mert méginkább nehezményezi majd a visszautasítást a férfi. Számomra is kellett sok idő mire rájöttem hogyan is kell helyén kezelni ezeket a kis flörtölgetéseket, üzenet váltásokat. Kb semmit nem jelent. Vegyük akkor komolyan ha eljutnak emberek a találkáig. Addig csak bohóckodás. Ugyan az adatlapom alapján egy komoly partnerkereső fogalmazódhat meg bennetek aki komolyan veszi a társkeresést de ez így nem teljesen igaz. Olyan alapvető szabályok,értékek vannak megfogalmazva rajta amelyeket mindenkinek alkalmaznia kellene. Bele lehet kötni és lehet másképp látni értelmezni, mert miért ne. Lehet hogy más jobban látja ez által sikeresebb. Ez is egy látásmód a sok közül. Úgyhogy pozitívan és ne túl komolyan, mindenkinek sok szerencsét kívánok, aki olvassa. wink smile
#6960   2020. 07. 22. szerda 14:14
SzofiBobi SzofiBobi
Ismét egy tökéletes megfogalmazás. Ugyanakkor mi keresünk, az adatlapunkon leírtak szerint. Ez persze nem hatja meg sokszor az urakat, vagy párokat mert hátha velük kivételt teszünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 22. szerda 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 22. szerda 07:19
Amióta kiírtuk, hogy nem keresünk, és hogy hiába is ír vagy jelöl kapcsolatra bárki, választ se nagyon fog kapni, na azóta még nem jött olyan üzenet, aki kizárólag csak beszélgetni akart volna a témáról (sok értelme ennek nem is lenne szerintem, mert beszélgetésre itt van a fórum). A kifejezetten elutasító kiírásunk ellenére minden jelentkező ismerkedni szeretne a hölggyel, vagy velünk.
A levélírók több mint fele úgy néz ki, hogy el se olvasta az adatlapunkat, némelyik érdekesebb egyén viszont azzal kezdi, hogy érti, hogy most nem, DE mi lenne, ha... És itt akkor jönnek az indokok, hogy miért is vagyunk a lúzerek, ha elzárkózunk őelőle. nyes

Na itt jön be az, amit Negyvenesvilág kollega ír: egyrészt ha egy bolton be van zárva az ajtó, és még ki is van írva, hogy "ZÁRVA", akkor aki dörömböl, arról a boltos eleve azt feltételezi, hogy nem teljesen normális. smile

Másrészt ha azzal jön a levélíró, hogy érti, hogy nem keresünk, de ő akkor is úgy gondolja, hogy de, mert hátha, akkor ezzel azt feltételezi rólunk, hogy nyilván nem tudjuk, mit akarunk, és majd ő eldönti helyettünk.

Vagyis esetleg ha össze is jönne bármi, akkor hiába mondanánk el neki, hogy ne élvezze telibe a páromat, mert nem védekezik semmilyen módon, ő esetleg akkor is úgy gondolná, hogy de, majd ő azt tudja. Szóval nálunk az ilyen emberkék eleve akkor is kiestek a lehetségesből, ha a adoniszi testtel, a világ minden idejével plusz bolygóméretű szexuális potenciállal rendelkeznek is. smile
#6959   2020. 07. 22. szerda 07:19
Amióta kiírtuk, hogy nem keresünk, és hogy hiába is ír vagy jelöl kapcsolatra bárki, választ se nagyon fog kapni, na azóta még nem jött olyan üzenet, aki kizárólag csak beszélgetni akart volna a témáról (sok értelme ennek nem is lenne szerintem, mert beszélgetésre itt van a fórum). A kifejezetten elutasító kiírásunk ellenére minden jelentkező ismerkedni szeretne a hölggyel, vagy velünk.
A levélírók több mint fele úgy néz ki, hogy el se olvasta az adatlapunkat, némelyik érdekesebb egyén viszont azzal kezdi, hogy érti, hogy most nem, DE mi lenne, ha... És itt akkor jönnek az indokok, hogy miért is vagyunk a lúzerek, ha elzárkózunk őelőle. nyes

Na itt jön be az, amit Negyvenesvilág kollega ír: egyrészt ha egy bolton be van zárva az ajtó, és még ki is van írva, hogy "ZÁRVA", akkor aki dörömböl, arról a boltos eleve azt feltételezi, hogy nem teljesen normális. smile

Másrészt ha azzal jön a levélíró, hogy érti, hogy nem keresünk, de ő akkor is úgy gondolja, hogy de, mert hátha, akkor ezzel azt feltételezi rólunk, hogy nyilván nem tudjuk, mit akarunk, és majd ő eldönti helyettünk.

Vagyis esetleg ha össze is jönne bármi, akkor hiába mondanánk el neki, hogy ne élvezze telibe a páromat, mert nem védekezik semmilyen módon, ő esetleg akkor is úgy gondolná, hogy de, majd ő azt tudja. Szóval nálunk az ilyen emberkék eleve akkor is kiestek a lehetségesből, ha a adoniszi testtel, a világ minden idejével plusz bolygóméretű szexuális potenciállal rendelkeznek is. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 22. szerda 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 22. szerda 06:11
Nem tudom. Én nyitott vagyok. Szerintem ti is csak annyi a kűlönbség hogy ti párban vagytok és mást szeretnétek, mások az igények én meg egyedül. A levél tartalmától függ, hogy ki mit szeretne vagy egyáltalán nem szeretne. Nem látom úgy hogy tiszteletlen lenne feltéve ha az a levél tényleg normális, vagy ha az a levél csupán levelezni invitál. Nehezen alakul ki a párbeszéd az oldalon úgyhogy én örülök annak is ha biszex férfiak írnak, pedig én sem keresem őket. Én be tudom ezt annak hogy megtetszettem nekik és felkeltettem az érdeklődésük, sokszor velük egyébként többet levelezem mint a hölgyekkel na neg főleg a párokkal. Megértem a ti álláspontotokat is. És jogos.
#6958   2020. 07. 22. szerda 06:11
Nem tudom. Én nyitott vagyok. Szerintem ti is csak annyi a kűlönbség hogy ti párban vagytok és mást szeretnétek, mások az igények én meg egyedül. A levél tartalmától függ, hogy ki mit szeretne vagy egyáltalán nem szeretne. Nem látom úgy hogy tiszteletlen lenne feltéve ha az a levél tényleg normális, vagy ha az a levél csupán levelezni invitál. Nehezen alakul ki a párbeszéd az oldalon úgyhogy én örülök annak is ha biszex férfiak írnak, pedig én sem keresem őket. Én be tudom ezt annak hogy megtetszettem nekik és felkeltettem az érdeklődésük, sokszor velük egyébként többet levelezem mint a hölgyekkel na neg főleg a párokkal. Megértem a ti álláspontotokat is. És jogos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 22. szerda 01:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4170242)
2020. 07. 22. szerda 01:12
Ha egy pár kiírja azt, hogy senkit sem keres, de szarik erre a levélíró, akkor a pár többnyire joggal feltételezi azt, hogy az illető semennyire nem tartja tiszteletben az ő akaratukat, véleményüket, többek közt. Valamint joggal feltételezik azt is, hogy az illető analfabéta, nem képes elolvasni illetve értelmezni egy egyszerű mondatot. Ha meg valaki erre sem képes, akkor nem sok jót várhatnak el tőle.
#6957   2020. 07. 22. szerda 01:12
X Törölt felhasználó (4170242)
Ha egy pár kiírja azt, hogy senkit sem keres, de szarik erre a levélíró, akkor a pár többnyire joggal feltételezi azt, hogy az illető semennyire nem tartja tiszteletben az ő akaratukat, véleményüket, többek közt. Valamint joggal feltételezik azt is, hogy az illető analfabéta, nem képes elolvasni illetve értelmezni egy egyszerű mondatot. Ha meg valaki erre sem képes, akkor nem sok jót várhatnak el tőle.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 21. kedd 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 21. kedd 21:31
Igen ez igaz. Nem tudom ki hogy gondolja de nem érzem úgy hogy ne lenne szabad próbálkozni. Még akkor is ha elsőre értelmetlennek tűnik. Miért ne. Főleg ha egy tisztességes levél, normális hangnemben. Az hogy mi következik belőle, hogy ti is megtisztelitek e legalább egy szóval az már rajtatok múlik. Vagy hogy kialakul e belőle egy jó kis beszélgetés. Én örülök minden levélnek. Legyen az férfitól, nőtől, mert nekem az elsődleges a levelezés.
#6956   2020. 07. 21. kedd 21:31
Igen ez igaz. Nem tudom ki hogy gondolja de nem érzem úgy hogy ne lenne szabad próbálkozni. Még akkor is ha elsőre értelmetlennek tűnik. Miért ne. Főleg ha egy tisztességes levél, normális hangnemben. Az hogy mi következik belőle, hogy ti is megtisztelitek e legalább egy szóval az már rajtatok múlik. Vagy hogy kialakul e belőle egy jó kis beszélgetés. Én örülök minden levélnek. Legyen az férfitól, nőtől, mert nekem az elsődleges a levelezés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 21. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4170242)
2020. 07. 21. kedd 20:59
A jótanácsokhoz pár észrevétel. Ha valaki kiírja azt, hogy nem keres ippeg senkit sem, akkor azoknak az idiótaság netovábbja írogatni. Szinte minden nap érkezik egy-egy analfabétától bepróbálkozási kísérlet.

Az senkit sem tesz szimpatikusabbá, ha a levelében mindenkit lepocskondiáz, de magát meg futtatja. Ma is érkezett egy ilyen visszataszító levél.
#6955   2020. 07. 21. kedd 20:59
A jótanácsokhoz pár észrevétel. Ha valaki kiírja azt, hogy nem keres ippeg senkit sem, akkor azoknak az idiótaság netovábbja írogatni. Szinte minden nap érkezik egy-egy analfabétától bepróbálkozási kísérlet.

Az senkit sem tesz szimpatikusabbá, ha a levelében mindenkit lepocskondiáz, de magát meg futtatja. Ma is érkezett egy ilyen visszataszító levél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 21. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 21. kedd 20:17
Igen, egész jól látjátok a helyzetem de tudom hogy vannak akiknek nehezebb, bár kevés tényező van még ami által valakinek bonyolultabb hogy őszinte legyek.

Nekem is meg kellett tanuljam kezelni az internetes ismerkedésnek a menetét, nekem is kellett 2 3 hónap mire megértettem és tapasztaltam annyit hogy rájöjjek tanulságokra.

Egy valami fogalmazódott meg még bennem és remélem segíteni tudok főleg a hetero férfiaknak. Remélem olvassák majd. ( Nem szeretném ha okoskodásnak vennék, jó szándékkal írom ) Ügyeljen mindenki arra, hogy hogyan kommunikál, levelez, ahogy többen is leírták az írásnak a képéből nagyon sok dologra lehet következtetni. A hölgyekhez is szólok, figyeljenek oda mit írnak egy férfinak mert mi birka férfiak (pl én smile ) könnyen többet gondolunk egy egy levelezésbe, és ha rá is tesznek még egy lapáttal az már a hitegetés kategóriába tartozhat, ami csak még rosszabb mert méginkább nehezményezi majd a visszautasítást a férfi. Számomra is kellett sok idő mire rájöttem hogyan is kell helyén kezelni ezeket a kis flörtölgetéseket, üzenet váltásokat. Kb semmit nem jelent. Vegyük akkor komolyan ha eljutnak emberek a találkáig. Addig csak bohóckodás. Ugyan az adatlapom alapján egy komoly partnerkereső fogalmazódhat meg bennetek aki komolyan veszi a társkeresést de ez így nem teljesen igaz. Olyan alapvető szabályok,értékek vannak megfogalmazva rajta amelyeket mindenkinek alkalmaznia kellene. Bele lehet kötni és lehet másképp látni értelmezni, mert miért ne. Lehet hogy más jobban látja ez által sikeresebb. Ez is egy látásmód a sok közül. Úgyhogy pozitívan és ne túl komolyan, mindenkinek sok szerencsét kívánok, aki olvassa. wink smile
#6954   2020. 07. 21. kedd 20:20
Mi sem tiltottunk téged, emlékszem, volt egy induló beszélgetésünk, abszolút normális hangvételben,ami levelezés valahogyan ellaposodott. Ebben valószínűleg annak komoly része volt, hogy érezted, nem kapkodunk, s az is, hogy a feleségemnek bár szimpatikus voltál, viszont az nem tetszett, hogy túl sok mindenkinek az ágyékába bemerészkedsz.
Sok sikert kívánunk neked!
#6953   2020. 07. 21. kedd 20:17

(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 21. kedd 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 21. kedd 18:13
Igen, azt néztem én is, hogy te vagy az egyik legszimpatikusabb emberke. Ráadásul úgy, hogy - ha jól veszem ki - erős hátránnyal indulsz ebben a ligában. De teljesen intelligensen kezeled, le a kalappal.
#6952   2020. 07. 21. kedd 18:17
Köszi, nem egyelőre nem keresünk még senkit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 21. kedd 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2020. 07. 21. kedd 14:41
szeretnék egy picit, nem túl rámenősen, de diszkréten-privátban udvarolni a kedves párodnak
hátha lehetnék én a második szerencsés harmadikotok :-P
hát persze hogy jó édeskettesben, miért ne lenne jó, mi változna a 3-ik kiesője esetén?!
#6951   2020. 07. 21. kedd 18:13
Igen, azt néztem én is, hogy te vagy az egyik legszimpatikusabb emberke. Ráadásul úgy, hogy - ha jól veszem ki - erős hátránnyal indulsz ebben a ligában. De teljesen intelligensen kezeled, le a kalappal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 21. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 21. kedd 16:23
Jó, hogy vannak hasonló értékekkel bíró emberek az oldalon.
#6950   2020. 07. 21. kedd 16:23
Jó, hogy vannak hasonló értékekkel bíró emberek az oldalon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 21. kedd 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 21. kedd 06:35
Mi ugyan nem működünk úgy, még akkor se, ha soha többé nem találunk innen senkit. smile Nagyon jól írod, mi is úgy látjuk, hogy ez egy nagyon intim dolog, nem elég az, hogy van jelentkező elég, szűrés mindig lesz. Nálunk is az alapja az, hogy az inkognítót megőrizve első körben levelezgessünk egy kicsit, az írásképből majdnem a teljes személyiség meghatározható, csak legyen elég anyag. smile (Például aki a második-harmadik üzenet után elkezd hisztizni vagy sürgetni, az türelmetlen, nem hosszabb távra tervez, csak dugni akar egyet: már mehet is a levesbe.)
Aki meg folyamatosan teledühöngi a topikot, hogy itt mindenki kamus, az eleve szóba sem jöhet, mert buta, mint a tök, egyáltalán nem érti, hogyan működnek a dolgok. És ha már egy ilyen egyszerű dolog működését sem képes felfogni, akkor nem várhatunk el tőle többet, semmi keresnivalója közelünkben. wink nyes
#6949   2020. 07. 21. kedd 14:41
X Törölt felhasználó (1292612)
szeretnék egy picit, nem túl rámenősen, de diszkréten-privátban udvarolni a kedves párodnak
hátha lehetnék én a második szerencsés harmadikotok :-P
hát persze hogy jó édeskettesben, miért ne lenne jó, mi változna a 3-ik kiesője esetén?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 21. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 21. kedd 14:38
Igen,magam is így gondolom
smile pillanatnyi elmebaj...ez tetszik
kérlek hát, esetleg töröld a tiltásomat smile
#6948   2020. 07. 21. kedd 14:38
Igen,magam is így gondolom
smile pillanatnyi elmebaj...ez tetszik
kérlek hát, esetleg töröld a tiltásomat smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 21. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 21. kedd 14:28
Ettől még mintapár maradtunk, csak a cimbora hanyagolja per pillanat a hármasozást. smile De mivel a hármastól függetlenül sincs semmi bajunk, ha ketten kell szexelnünk, nem tragédia történt és a világvége sem köszöntött ránk.

Hogy miért tiltottunk, már nem emlékszem, de biztos volt valami indokunk rá. (Jogos vagy vélt sérelem, pillanatnyi elmezavar, akármi. smile )
#6947   2020. 07. 21. kedd 14:28
Ettől még mintapár maradtunk, csak a cimbora hanyagolja per pillanat a hármasozást. smile De mivel a hármastól függetlenül sincs semmi bajunk, ha ketten kell szexelnünk, nem tragédia történt és a világvége sem köszöntött ránk.

Hogy miért tiltottunk, már nem emlékszem, de biztos volt valami indokunk rá. (Jogos vagy vélt sérelem, pillanatnyi elmezavar, akármi. smile )
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 21. kedd 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 21. kedd 09:19
ezt szomorúan olvasom...
Számomra ti voltatok a mintapár...több párnak benneteket emlitettelek etalonként
találtatok egy pasit és meg is osztottátok izgalmas élményeiteket néha a fórumon
mindig izgalmas volt olvasni történeteiteket.
Szívesen voolnék én az a pasi, aki utód lehet, de nem nyomulok (nem is tehetem, hisz valamiért még fél éve letiltottatok) ha feloldanátok, szívesen ismerkednék veletek privátban
Nagyon szexy a feleség nálatok és az is nagyon követendő, hogy nem bármi áron, nem bárkivel szeretnétek lenni, hanem egy igazi másodikat kerestek!Ha csak masszázsra is, szívesen lennék Veletek!
#6946   2020. 07. 21. kedd 09:19
ezt szomorúan olvasom...
Számomra ti voltatok a mintapár...több párnak benneteket emlitettelek etalonként
találtatok egy pasit és meg is osztottátok izgalmas élményeiteket néha a fórumon
mindig izgalmas volt olvasni történeteiteket.
Szívesen voolnék én az a pasi, aki utód lehet, de nem nyomulok (nem is tehetem, hisz valamiért még fél éve letiltottatok) ha feloldanátok, szívesen ismerkednék veletek privátban
Nagyon szexy a feleség nálatok és az is nagyon követendő, hogy nem bármi áron, nem bárkivel szeretnétek lenni, hanem egy igazi másodikat kerestek!Ha csak masszázsra is, szívesen lennék Veletek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 19. vasárnap 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 19. vasárnap 08:20
Nekünk most ért véget egy itteni kapcsolat, a barátunk úgy tűnik, hogy talált állandó társat (márhogy nem szexpartnert, hanem élettársat), és megbeszéltük, hogy mivel ez egy friss kapcsolat, és tisztán indul, egyelőre hagyjuk abba a hármasozást, mert nem akar félrejárással belemenni. Teljesen érthető.
Most várunk egy kicsit, aztán ha úgy hozza, akkor megint keresni fogunk. Bár a párom úgy van vele, hogy nagyon élvezi, amikor ketten foglalkoztatják, azért ő nem átjáróház, úgyhogy van egy olyan sejtésem, hogy nem egykönnyen fogunk találni új partnert.
#6945   2020. 07. 21. kedd 06:35
Mi ugyan nem működünk úgy, még akkor se, ha soha többé nem találunk innen senkit. smile Nagyon jól írod, mi is úgy látjuk, hogy ez egy nagyon intim dolog, nem elég az, hogy van jelentkező elég, szűrés mindig lesz. Nálunk is az alapja az, hogy az inkognítót megőrizve első körben levelezgessünk egy kicsit, az írásképből majdnem a teljes személyiség meghatározható, csak legyen elég anyag. smile (Például aki a második-harmadik üzenet után elkezd hisztizni vagy sürgetni, az türelmetlen, nem hosszabb távra tervez, csak dugni akar egyet: már mehet is a levesbe.)
Aki meg folyamatosan teledühöngi a topikot, hogy itt mindenki kamus, az eleve szóba sem jöhet, mert buta, mint a tök, egyáltalán nem érti, hogyan működnek a dolgok. És ha már egy ilyen egyszerű dolog működését sem képes felfogni, akkor nem várhatunk el tőle többet, semmi keresnivalója közelünkben. wink nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 20. hétfő 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 20. hétfő 21:44
A legnagyobb gond azzal van, hogy kevesen értik meg mi is lenne az oldal lényege. A másik probléma, a bizalom hiánya és a kompromisszum lehetőségének teljes kizárása. Tízszeresen ki kell emelnem a BIZALMAT. Nincs meg. Ezen segítene a sok sok levelezés. Kell egyfajta igényesség. Ami annyit tesz hogy két vagy több ember ismerkedik. De nem azután, hogy megtörtént aminek meg kell. Végülis bárkit be lehet engedni az intimszférába ha elég nagy neki, vagy ha d kosaras a melle. Nem? Kár hogy ilyen szinten működik az oldal és működünk mi magunk is.

... 203 204 205 206 207 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11044db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 12. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!