90 százalék pasi, de lehet hogy több. Ha biztos akarsz lenni kérj egy viber vagy telefon beszélgetést rögtön tiltakoznak. Eddig csak kettő hölgy volt hajlandó hanggal beszélni.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 12:31

Attól tartok, jó esély van rá... Egy másik oldalon úgy regisztráltam, hogy csináltam előtte egy külön e-mail címet, amit csak ott használtam. A bemutatkozó levelekben mindig megadtam ezt az e-mail címet, hogy nem fizetett elő a nő, akkor is tudjon válaszolni. Hogy, hogy nem, valahogy csak eljutott az e-mail címemre egy olyan levél, hogy "ha nagyon nőhiányod van, én (egy pasi) leszoplak és még viszonoznod sem kell". Amikor megkérdeztem, honnan az e-mail cím, nem meglepő módon eltűnt... Szóval sajnos nem elhanyagolható annak sem az esélye, hogy pasi van a női regisztráció mögött.
Amikor keestünk, nálunk is ki volt írva, hogy a hölgy örömére. Mégis jöttek próbálkozó üzenetek. Akár női nicken is.
Attól tartok, jó esély van rá... Egy másik oldalon úgy regisztráltam, hogy csináltam előtte egy külön e-mail címet, amit csak ott használtam. A bemutatkozó levelekben mindig megadtam ezt az e-mail címet, hogy nem fizetett elő a nő, akkor is tudjon válaszolni. Hogy, hogy nem, valahogy csak eljutott az e-mail címemre egy olyan levél, hogy "ha nagyon nőhiányod van, én (egy pasi) leszoplak és még viszonoznod sem kell". Amikor megkérdeztem, honnan az e-mail cím, nem meglepő módon eltűnt... Szóval sajnos nem elhanyagolható annak sem az esélye, hogy pasi van a női regisztráció mögött.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig nagyon is esélyes. Nem csak GG-n, de más oldalon sem jellemző, hogy a hölgyek csak úgy küldözgetnék a pikáns képeket magukról. (legfeljebb az ismerkedés egy későbbi szakaszában). Vagy hivatásos vagy férfi áll az adatlap mögött.
20 éve is léteztek kamu profilok. 10 nőből jó ha 1 valós volt és az arány csak romlott azóta. Biztos lehet itt is találni, de jobb az esély az olyan oldalakon ahol előfizetés kell. Ahhoz már tényleg betegnek kell lenni, hogy még fizet is azért, hogy nőnek adja ki magát... A kredites oldalak (ahol üzenet olvasása, küldése kerül pénzbe) szintén felejtősek, ott meg olyan hölgyek vannak, akiknek az a dolga, hogy minél több pénzt kihúzzanak belőled. (Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
20 éve is léteztek kamu profilok. 10 nőből jó ha 1 valós volt és az arány csak romlott azóta. Biztos lehet itt is találni, de jobb az esély az olyan oldalakon ahol előfizetés kell. Ahhoz már tényleg betegnek kell lenni, hogy még fizet is azért, hogy nőnek adja ki magát... A kredites oldalak (ahol üzenet olvasása, küldése kerül pénzbe) szintén felejtősek, ott meg olyan hölgyek vannak, akiknek az a dolga, hogy minél több pénzt kihúzzanak belőled. (Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, ez a legdurvább. A megyében lévő 5 "aktív nő" közül egy válaszolt vissza. Legalább egy bocsi, ne haragudj lenne a válasz. Pároknál kicsit jobb a helyzet. Normális, kulturált levélről van szó
Kellene az oldalra egy gyorsválasz gomb, ami nemleges választ küld. Bár szerintem nem használná a többség (Ez egy válasz 50felett üzenetére (2024. 11. 29. péntek 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 16:38
Kellene az oldalra egy gyorsválasz gomb, ami nemleges választ küld. Bár szerintem nem használná a többség (Ez egy válasz 50felett üzenetére (2024. 11. 29. péntek 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi semmit nem gyűlölünk jobban minthogy ne írjon annyit hogy """ nem""" Többszöri levélváltás és lelép. Ennyi becsület sincs bennük. Szerintem az oldal 80% kamu. Ráadásul bunkó is. Biztos vannak jó fejek,de azzal még nem hozott össze a sors. Jó keresgélést.
Sajnos találkoztunk már az oldalon olyan képpel ami nem az illetőé volt. Véletlenül ismertük a képeken szereplőket, jót derültünk mivel kb 200 méterre laknak tőlünk. Hogy mit reagáltak az illető felé passz, de eltünt az oldalról.
Valahogy tényleg hitelesíteni kellene fotókat és adatlapokat is. (Ez egy válasz beperosi üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 07:17
Valahogy tényleg hitelesíteni kellene fotókat és adatlapokat is. (Ez egy válasz beperosi üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok szép reggelt mindenkinek. Mi vagyunk olyan szerencsések,hogy ha lehet azt mondani
elég hamar találtunk és innen is köszönet az esté-ért
Talán itt is sokat segéitene ha a profilokat hitelesítenék fotókkal az oldal kezelői nem lenne ez a sok átverés!

Talán itt is sokat segéitene ha a profilokat hitelesítenék fotókkal az oldal kezelői nem lenne ez a sok átverés!
Lehet sok esetben egyszerűbb lenne.
(Ez egy válasz demi. üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Lehet h a páciensnek kellene a helyet intézni ?
(Ez egy válasz again50 üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 07:12

Szóló nőként nem tudok nyilatkozni, de párként igen. Sok levél jön, valószínű sok esetben olyan is kap nemleges vagy türelmet kérő választ aki megérdemelné a találkozást. Ez ilyen.. Ezért írtam, jókor, jó helyen.. A bosszantó, amikor levélben, viberen minden részlet tisztázva van, búvóhely lefoglalva, erre a páciens eltűnik...
Sziasztok szép reggelt mindenkinek. Mi vagyunk olyan szerencsések,hogy ha lehet azt mondani

Szóló nőként nem tudok nyilatkozni, de párként igen. Sok levél jön, valószínű sok esetben olyan is kap nemleges vagy türelmet kérő választ aki megérdemelné a találkozást. Ez ilyen.. Ezért írtam, jókor, jó helyen.. A bosszantó, amikor levélben, viberen minden részlet tisztázva van, búvóhely lefoglalva, erre a páciens eltűnik...
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 18:31

Az a gond, hogy kicsit nehéz személyre szóló levelet írni, ha annyi a bemutatkozás, hogy "..... .." vagy "........"
Persze, nekik nem kell írni, de hamar odajutunk, hogy ezen az oldalon szerintem nincs több, mint 20 olyan 40-50 közötti budapesti nem dohányzó nő, aki egyedül (nem egy férfival párban) keres férfit. Vidéken gondolom még sokkal rosszabb a helyzet. Szóval leginkább azért nem lehet találni, mert nincs megfelelő partner.

Beszélünk itt arról, hogy milyen nehéz partnert keresni. Az urak a hölgyekre, párokra mutogatnak ők pedig vissza. Mindig a másik az úgymond hibás amiért nem jön össze a dolog. Ebben szerintem mindenki benne van. Más vágyak más elképzelés stb. Persze nagyon sokan vannak akik csak álmodoznak illetve szándékosan félrevezetik a másikat ez már egy sport a mai világban sajnos. Kb: ugyan annyi nő illetve férfi van az országban. Biztosan a hormonok neveltetés miatt a hölgyek párok vissza húzódóbbak de most néztem meg pld: a Dél nyugat párkereső első oldalát 20 bejegyzés közül 17 férfi és három pár van. Ez azért sokat elmond. Akik csak férfiakra vágynak azok válogatnak. Kereslet kínálat az egész.
Na az nem hiányozna.
(Ez egy válasz Tükör Pár üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát úgy hogy tuti pasi volt....
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 06:16

LEvelezek egy nővel a szomszéd településről, Kérés nélkül kűldi a pikáns képeket magáról, Aztán eltűnik, jó ideje nem lépett be az oldalra. Akkor hogy van ez most a rohadék pasikkal?
LEvelezek egy nővel a szomszéd településről, Kérés nélkül kűldi a pikáns képeket magáról, Aztán eltűnik, jó ideje nem lépett be az oldalra. Akkor hogy van ez most a rohadék pasikkal?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 11. 29. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 10:28

Még valami! Nem szeretnék úgy tűnni, mint aki folyton siránkozik. Igen, lehet találni itt is, bár ennyi energia ráfordítással az életben jobbak az esélyek. Szerintem sok ráfordított idővel, lehet találni megfelelő partnert. Nekem is sikerült megismernem több figyelemre méltó embert, olyat is akivel biztos nagyon kellemes lehetett volna ha össze tudtuk volna hozni, és olyat is akivel sikerült és nem bántam meg semmit. Jó volt és izgalmas.

A barátnőd mennyi levelet küldött az alatt az egy hónap alatt?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 11. 29. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 10:20

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy az a 400 vagy az oldalon található, magát férfinak tartó egyén, mitől nevezi magát férfinak? Vagy mitől férfi, egy férfi? Csak mert a kutyámnak is van farka, de attól még nem nevezném annak!
Lehet hogy sok pasi van itt, de olyan aki tisztességesen fel tud szedi egy szingli nőt, aki tudja mit jelent udvarolni, szánalmasan kevés! Egy barátnőmet ide hívtam az oldalra pasizni. 1 hónap után törölte magát. Idézem: Nyulakat, és tuskókat az erdőben is lehet találni. Elgondolkodtató pedig, nem férjet keresett! Tisztelet a kivétel...
Lehet hogy sok pasi van itt, de olyan aki tisztességesen fel tud szedi egy szingli nőt, aki tudja mit jelent udvarolni, szánalmasan kevés! Egy barátnőmet ide hívtam az oldalra pasizni. 1 hónap után törölte magát. Idézem: Nyulakat, és tuskókat az erdőben is lehet találni. Elgondolkodtató pedig, nem férjet keresett! Tisztelet a kivétel...
Irtál valamit nekünk amire mi válaszoltunk. Akkor most mi bajod ?
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2024. 11. 29. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi semmit nem gyűlölünk jobban minthogy ne írjon annyit hogy """ nem""" Többszöri levélváltás és lelép. Ennyi becsület sincs bennük. Szerintem az oldal 80% kamu. Ráadásul bunkó is. Biztos vannak jó fejek,de azzal még nem hozott össze a sors. Jó keresgélést.
Ki beszél rólatok?? Írtam tán levelet????
(Ez egy válasz Egybattaipár üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 15:07

Elolvasnád a bemutatkozásunkat látnád pasit nem keresünk.
Ez sajnos sokszor van így az oldalon. Már ha megjelenik egyáltalán... sok a jöttem láttam dugtam...
Még valami! Nem szeretnék úgy tűnni, mint aki folyton siránkozik. Igen, lehet találni itt is, bár ennyi energia ráfordítással az életben jobbak az esélyek. Szerintem sok ráfordított idővel, lehet találni megfelelő partnert. Nekem is sikerült megismernem több figyelemre méltó embert, olyat is akivel biztos nagyon kellemes lehetett volna ha össze tudtuk volna hozni, és olyat is akivel sikerült és nem bántam meg semmit. Jó volt és izgalmas.