Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 275 276 277 278 279 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5545   2019. 02. 21. csütörtök 11:56
X Törölt felhasználó (1292612)
egy korrekt, többszöri levélváltásos levelezés előzte meg a fotóküldést.
érdeklődtél a masszázsról, tetszett, hogy intellligensen válaszoltam leveledre,
szimpatikus voltál nekem is te, őszintének tüntél
NEM lehetek mindenkinek az esete, nem kell, hogy tetszen a fotóm mindenkinek, hisz nem tudnék 3,5 millió nővel ágyba bújni(csak Magyarországot nézve)
természetesen el tudom fogadni a NEM-et
az inkorrektséget, a kihasználtságot, a semmibe nézést nehezményeztem csupán, azt is név nélkül.

sajnos nem te vagy se az első, se az utolsó, aki így viselkedik, így jár el a fotót illetően.
ezért jár itt az ismerkedési kultúra a GG-n
ezért nem találnak a nők vagy a párok pasikat, vagy ha találnak, akkor nehezebben, mint kellene...

mi alapján bízzon meg egy pasi nőkben vagy párokban, ha egy kölcsönös fotócserére is kis % esélye van???

klubokban ezért egyszerűbb! oda (elvileg) mindenki szórakozni és szexelni megy. ránézel egy kiszemeltre, ha szimpi, beszélgetsz vele és pár perc alatt eldől, lesz szex vagy sem..
de ott a kölcsönösség, míg a netes levelezésben azt se tudod, hogy egy squirtlady nevű hölgy vajon nem e egy szórakozó BI pasi, aki fotókat gyűjt csupán....
:-(
elnézést a kirohanásomért, ritkán írok fórumba, amikor rok, akkor is igyekszem kizárólag POZITÍV-an írni, de ez néha nem sikerül. Most is csak azért osztottam meg gondolataimat, mert sokan nyafognak, hogy így meg úgy nem lehet ismerkedni az oldalon. pedig LEHET! Nekem sikerül, vannak párok, hölgyek, akik vissza-visszajáró vendégeim. Masszázsban, erotikában egyaránt.
A remény hal meg utoljára, de sokan maguknak teszik nehézzé az ismerkedést
A STÍLUS MAGA AZ EMBER!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2019. 02. 21. csütörtök 11:44
Nyugodtan nevesits engem. Vallalom, hogy nem jott be, amit lattam igy nem kuldtem fotot, hisz az ismerkedesi szandekom sem all fenn.
Ezen nincs mit megsertodni szerintem. Mennyivel esett volna jobban a nem, ha kuldok kepet magamrol?
#5544   2019. 02. 21. csütörtök 11:51
X Törölt felhasználó (3989732)
Szerintem ez nem minősít senkit, ki így szokta, ki úgy. Viszont az érdekelne, hogy a "nem" mellé minek neked még egy kép is? Látni akarod, hogy ki az, aki visszautasít? vagy mi az oka? (Nem kötekedés, tényleg érdekel az indok.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2019. 02. 21. csütörtök 11:46
sokkal, nagyon sokkal esik jobban a nem, akkor ha küldtél volna...
de mindegy...
nem engem minősít. :-(
#5543   2019. 02. 21. csütörtök 11:47
Szerintem igen, a nagyja az, hogy nem szimpatikus az illető. Nálunk is a jelentkezők nagyon nagy részére már a sima feltöltött fotó láttán is csak rázta a fejét a párom. Bár nyilván vannak képgyűjtők is, de ezt a hobbit inkább férfiakról tudom elképzelni.
Ráadásul az összes nő, akitől ezt kérdeztem, vagy aki írt ilyesmiről a farok-premier-plánban fotókról azt mondta, hogy huszadrangú kérdés ismerkedéskor, hogy a farok hogy néz ki... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 21. csütörtök 11:40
Mivel nem szeretnék eláztatni senkit, NÉV nélkül, általánosságnak írok...

Nekem szóló pasiként a fa..om ki van azzal, hogy NŐ vagy pár kér fotót, arcosat, majd ha nem vagyok szimpatikus, akkor a kölcsönösség elvén működő (küldene magáról fotót) helyett közli, nincs már ismerkedési szándékom veled, miért küldenék?
talán azért, mert mielőtt én küldtem, nekem is, neki(k) is volt(ak) ismerkedési szándékunk...
attól, hogy nem ismerkedünk tovább, talán meg lehetne tisztelni a másikat.
nem pedig SEMMIBE nézni a szóló pasikat
a pasik ezért nem szeretnek már fotót küldeni, mert 100 esetből jó ha 5-6x viszonozzák a fotót.

ezek szerint 94 esetben nem szimpatikus a másik, vagy csak fotógyűjteményért vannak itt a nők, párok és NEM ismerkedés, szexelés céljából??????
#5542   2019. 02. 21. csütörtök 11:46
sokkal, nagyon sokkal esik jobban a nem, akkor ha küldtél volna...
de mindegy...
nem engem minősít. :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 21. csütörtök 11:44
Nyugodtan nevesits engem. Vallalom, hogy nem jott be, amit lattam igy nem kuldtem fotot, hisz az ismerkedesi szandekom sem all fenn.
Ezen nincs mit megsertodni szerintem. Mennyivel esett volna jobban a nem, ha kuldok kepet magamrol?
#5541   2019. 02. 21. csütörtök 11:44
X Törölt felhasználó (869472)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 21. csütörtök 11:40

Nekem szóló pasiként a fa..om ki van azzal, hogy NŐ vagy pár kér fotót, arcosat, majd ha nem vagyok szimpatikus, akkor a kölcsönösség elvén működő (küldene magáról fotót) helyett közli, nincs már ismerkedési szándékom veled, miért küldenék?
talán azért, mert mielőtt én küldtem, nekem is, neki(k) is volt(ak) ismerkedési szándékunk...
a pasik ezért nem szeretnek már fotót küldeni, mert 100 esetből jó ha 5-6x viszonozzák a fotót.

ezek szerint 94 esetben nem szimpatikus a másik, vagy csak fotógyűjteményért vannak itt a nők, párok és NEM ismerkedés, szexelés céljából??????
#5540   2019. 02. 21. csütörtök 11:40

#5539   2019. 02. 21. csütörtök 11:22
X Törölt felhasználó (4021492)
Szia.
A topik címe nem az, hogy hogyan ne találj szexpartnert vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 20. szerda 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4001532)
2019. 02. 20. szerda 23:39
Ha nem kerestek senkit akkor ki lehet iktatni a társkereső részt és addig törölni és akkor alapból nem írnak rád. Ennyi. Nem olyan nehéz ez. Ha újból keresni akarok akkor meg kitöltöm. Ne kelljen már ezt elmagyarázni nah. És nincs sírás. Én nem keresek partnert nem is töltöm ki csak azért a társkereső részt hogy kiirhassam hogy nem keresek senkit. Teljesen értelmetlen lenne és logikátlan.
#5538   2019. 02. 21. csütörtök 10:59
Ha csak "lebutítod", akkor sok változás szerintem nem lesz, viszont ha mindent törölsz és elérhetetlenné válik az adatlap, akkor (nem leszel teljes jogú felhasználó), tehát nem tudsz hozzászólni a fórumhoz, nézelődni az oldalon.
De ahogyan mondtad is "nem kell ezt magyarázni"
Én kipróbáltam, nem tudtam akkor ide sem írni.
Bent hagytam a lakhelyet és rám írt olyan akinek minden mindegy csak mert közel lakunk smile )))
Mindenki másképp csinálja vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 02. 21. csütörtök 10:41
...mondjuk kísérletképpen az imént azért lebutítottam, kíváncsi vagyok, így hány megkeresés esik be. smile
#5537   2019. 02. 21. csütörtök 10:54
X Törölt felhasználó (869472)
Szerintem igy mar eleg komolytalan lett. Talan nyugtotok lesz. vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 21. csütörtök 10:41
...mondjuk kísérletképpen az imént azért lebutítottam, kíváncsi vagyok, így hány megkeresés esik be. smile
#5536   2019. 02. 21. csütörtök 10:41
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4021492)
2019. 02. 21. csütörtök 10:36
eljen
#5535   2019. 02. 21. csütörtök 10:36
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 21. csütörtök 05:57
Ezt az "újra keresni akarok akkor újra kitöltöm" részt akarom megspórolni. Ilyen egyszerű ez. Hadd ne én igazodjak az értelmi fogyatékosokhoz, ha nem szükséges. smile
#5534   2019. 02. 21. csütörtök 05:57
Ezt az "újra keresni akarok akkor újra kitöltöm" részt akarom megspórolni. Ilyen egyszerű ez. Hadd ne én igazodjak az értelmi fogyatékosokhoz, ha nem szükséges. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 20. szerda 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4001532)
2019. 02. 20. szerda 23:39
Ha nem kerestek senkit akkor ki lehet iktatni a társkereső részt és addig törölni és akkor alapból nem írnak rád. Ennyi. Nem olyan nehéz ez. Ha újból keresni akarok akkor meg kitöltöm. Ne kelljen már ezt elmagyarázni nah. És nincs sírás. Én nem keresek partnert nem is töltöm ki csak azért a társkereső részt hogy kiirhassam hogy nem keresek senkit. Teljesen értelmetlen lenne és logikátlan.
#5533   2019. 02. 20. szerda 23:39
X Törölt felhasználó (4001532)
#5532   2019. 02. 20. szerda 22:22
X Törölt felhasználó (4003272)
Kedves..... "Minek hasonló adottság??? Olyan már van otthon egy ideje, nem?????" Ezt írta az emberke,erre reagáltam azt,amit smile
Sok igazság van abban,amit leírtál smile Milliószor leírt igazságok ezek,de vajon ha emiatt bosszankodik az ember előbb talál olyat,akivel...? smile Aki talál,az okkal talál. Aki nem,az pedig okkal nem smile
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 02. 20. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 20. szerda 12:20
Lehet, hogy inkább arra célzott ezzel, hogy az időtartam egy picit rövid. 10 perc múlva már nem vagyunk elérhetők stb... meg azok, akik kiírják, hogy szilveszterre, márc 25-re keresünk és még június 6-án is ugyanaz van kiírva, azok mennyire kereshettek?
Egyébként a normál társkereső oldalon is ugyanez megy, mint itt. Sok a kamu, önértékelési problémával küzdő nő, akik arra használják, hogy a napi 100 levelet visszaigazolásnak vegyék, hogy mégis jól nézek ki. Az internet elterjedésével bárki lehetsz, bárkinek kiadhatod magad és bármikor bárhol létrehozhatsz egy kamu profilt. Sajnos a legtöbb ember az országban lelkileg sérült, normális kapcsolatot nem képes kialakítani, hát még egy olyan jellegűt, ami csak a szexről/erotikáról szól. Nem kevés nő próbál keresni az agresszív/nyámnyila/élettelen párja/férje mellett is alkalmi kapcsolatot ahelyett, hogy elhagyná, de mivel a megélhetést ő biztosítja ezért inkább regisztrál egy oldalra, ahol kapja a leveleket, de rájön, hogy megoldani viszont nem tudná a találkozót, ezért eltűnik és éli tovább az életét, amit utál, amiből menekülne.
Illetve talán ott van még az is, hogy a világ mennyire eldurvult, ahol prostikat meg celebeket ölnek meg a saját lakásukon, ha belegondol az ember, hogy egy tini csaj vagy 20-on éves nő egyedül szextalálkára menjen egy pasi lakására, ki tudja kit rejt az a profil? Senki nem a polgári nevével címével hirdet, hogy nézz meg a szaknévsorban ott vagyok. Ettől függetlenül kb évente egyszer sikerül találni, néha kétszer olyat, aki valóban csak szexet akar és mer is találkozni, de ehhez több oldalon kell fent lenni és kitartás kell, ami néha elég nehéz, még akkor is, ha látszólag minden kitételnek megfelelsz, amit a másik fél felállított magának.
#5531   2019. 02. 20. szerda 14:21
Több száz komolytalan megkeresés után megtaláltam én is a megfelelőt itt az oldalon.
Azóta természetesen kiírtam, hogy nem keresek, de még 200 levél érkezett ennek ellenére.
(Gondolom azokra is kellene válaszolnom....na de mit is?) Hiszen kiírtam az adatlapomra, hogy mi a helyzet, de mégis rámír, üzen. Pár óra elteltével pedig a fele ismét ír, hogy "Kamu vagy, mert nem is keresel senkit!"
Érdekesek az emberek mindenesetre.
Jaaaa és igen, igazad van! Komoly, figyelmes és intelligensként mutatkozik az adatlapján be smile ))) (csak olvasni nem tud smile )))).)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 20. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 20. szerda 12:49
Az ilyeneken még mindig kiakadok. Idézem a jóember adatlapját:
"CSAK komoly szándékúak levelét várom! smile Szó, mi szó, elég tragikus ami itt a GG-n van. Szóló pasiként írok normális, és tényleg NORMÁLIS levelet olyan párnak, aki adatlapja szerint is keres pasit, de válasz sehol..."

Ma reggel írtam ki, hogy "JELEN PILLANATBAN NEM KERESÜNK. TALÁLTUNK." Erre ír. Gondolom majd rólunk is okosan megállapítja, hogy mekkora taplók vagyunk, mert még csak nem is válaszolunk neki... :/
#5530   2019. 02. 20. szerda 12:49
Az ilyeneken még mindig kiakadok. Idézem a jóember adatlapját:
"CSAK komoly szándékúak levelét várom! smile Szó, mi szó, elég tragikus ami itt a GG-n van. Szóló pasiként írok normális, és tényleg NORMÁLIS levelet olyan párnak, aki adatlapja szerint is keres pasit, de válasz sehol..."

Ma reggel írtam ki, hogy "JELEN PILLANATBAN NEM KERESÜNK. TALÁLTUNK." Erre ír. Gondolom majd rólunk is okosan megállapítja, hogy mekkora taplók vagyunk, mert még csak nem is válaszolunk neki... :/
#5529   2019. 02. 20. szerda 12:30
Bizony.
Nálunk is az van, hogy a decemberi reget követően naponta több üzenet jön, ennek a 95%-a megy is levesbe kapásból. A maradék 5%-ból négy emberkével kerültünk itt kapcsolatba, nézegettük egymás képeit, beszélgettünk. Ebből egy srác volt, akivel nagyon hamar, szinte azonnal megtaláltuk az alaphangot, pedig először csak úgy szimplán beszélgettünk, mert alatta volt az általunk meghatározott minimum korhatárnak. Viszont ez menet közben elfelejtődött, mert sokkal komolyabb a srác, mint amennyi idős és tényleg egyre szimpatikusabb lett nekem is és a páromnak is. Végül ő lett a "kiválasztott", vele jött össze tegnap a dolog. Pedig előtte személyesen csak egyszer találkoztunk egy környékbeli vendéglőben.
Őt megelőzően volt olyan, akivel már majdnem nekiálltunk személyes találkozót megbeszélni, de visszakoztunk, mert egyre türelmetlenebb és egyre követelőzőbb lett. Másik fórumról volt egy masszőr srác, aki viszont ellinkeskedte a dolgot, így őt emiatt ejtettük. És van még három srác, aki képek/üzenetek alapján akár jó is lehetne, de most egyelőre nagyon boldogok vagyunk, hogy találkoztunk ezzel a sráccal, akivel kipróbáltuk a hármast.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 02. 20. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 20. szerda 12:20
Lehet, hogy inkább arra célzott ezzel, hogy az időtartam egy picit rövid. 10 perc múlva már nem vagyunk elérhetők stb... meg azok, akik kiírják, hogy szilveszterre, márc 25-re keresünk és még június 6-án is ugyanaz van kiírva, azok mennyire kereshettek?
Egyébként a normál társkereső oldalon is ugyanez megy, mint itt. Sok a kamu, önértékelési problémával küzdő nő, akik arra használják, hogy a napi 100 levelet visszaigazolásnak vegyék, hogy mégis jól nézek ki. Az internet elterjedésével bárki lehetsz, bárkinek kiadhatod magad és bármikor bárhol létrehozhatsz egy kamu profilt. Sajnos a legtöbb ember az országban lelkileg sérült, normális kapcsolatot nem képes kialakítani, hát még egy olyan jellegűt, ami csak a szexről/erotikáról szól. Nem kevés nő próbál keresni az agresszív/nyámnyila/élettelen párja/férje mellett is alkalmi kapcsolatot ahelyett, hogy elhagyná, de mivel a megélhetést ő biztosítja ezért inkább regisztrál egy oldalra, ahol kapja a leveleket, de rájön, hogy megoldani viszont nem tudná a találkozót, ezért eltűnik és éli tovább az életét, amit utál, amiből menekülne.
Illetve talán ott van még az is, hogy a világ mennyire eldurvult, ahol prostikat meg celebeket ölnek meg a saját lakásukon, ha belegondol az ember, hogy egy tini csaj vagy 20-on éves nő egyedül szextalálkára menjen egy pasi lakására, ki tudja kit rejt az a profil? Senki nem a polgári nevével címével hirdet, hogy nézz meg a szaknévsorban ott vagyok. Ettől függetlenül kb évente egyszer sikerül találni, néha kétszer olyat, aki valóban csak szexet akar és mer is találkozni, de ehhez több oldalon kell fent lenni és kitartás kell, ami néha elég nehéz, még akkor is, ha látszólag minden kitételnek megfelelsz, amit a másik fél felállított magának.
#5528   2019. 02. 20. szerda 12:20
kiskoko34 kiskoko34
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)
2019. 02. 17. vasárnap 17:06
.....mert talán az az ideális számára. Az a testalkat/méret stb megfelelő neki. Nem is értem mi a gondod ezzel.
#5527   2019. 02. 19. kedd 17:49
Hát mi találtunk innen, viszonylag rövid idő alatt. Jó fej, közel lakik, és ma sikerült összehozni az első olyan "beszélgetést", ahol mindketten a párom szájában kötöttünk ki, és mindenki nagyon élvezte. Meg is beszéltük a folytatást.
#5526   2019. 02. 17. vasárnap 22:51
X Törölt felhasználó (4001532)
A te életedben és még néhány esetben tuti hogy igazad/tok van de a statisztika akkor is mást mutat. Ha játék ha nem az egész dolog. El kell ismerni a tapasztalat mást mond. Illetve a számok sem hazudnak. Van viszonyitasom a 4 x nél. De mindenkinek sok sikert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 21:35
Nőként had mondjam el, mennyire rosszul esett ez a gondolkodás, amivel sokszor szembesültem, mikor jó 5-7 évvel ezelőtt találkoztam, amikor normál társkeresőn ismerkedtem normál párkapcsolat kialakítása céljából. Több randin megfordultam és herótom lett egy idő után, hogy a legtöbben rögtön elsőre természetesnek érezték, hogy a szexre tereljék a szót valamiképp és "finoman" (sok esetben cseppet sem finoman ) jelezzék felém, hogy ő nagyjából egyáltalán nem kíváncsi arra ki vagyok én és ki lehetek az ő számára, hanem csak dugni szeretne. Az első pár alkalommal ledöbbentem ezen, aztán fordítottam a kockán és mindig visszakérdeztem, mikor ezzel szembesültem a randin. Ok. Mit tudsz te nyújtani szexuálisan nekem, amire kíváncsi lehetek? Beszéljünk akkor a szexről és a képességeidről, eszköztáradról és a preferenciáidról. Na ez már a legtöbbször nem tetszett a férfiaknak. Jött a mit képzelek én? Meg egyéb kedves beszólások. Aztán pont ezért döntöttem úgy, hogy kell a francnak a normál társkereső, ahol olyan férfiakkal randizom, akiknél még én érzem kellemetlenül magam a randi után. Regisztráltam inkább erotikus társkeresőre és itt tudom pontosan mit tudunk egymásnak nyújtani az adott férfival. Ez egy tiszta játék. A többi normál társkeresős baromságot meg meghagyom másoknak. ravasz1

... 275 276 277 278 279 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11065db
Utolsó üzenet: tegnap 22:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!