Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 312 313 314 315 316 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4794   2018. 07. 23. hétfő 08:59
X Törölt felhasználó (3881042)
A
#4793   2018. 07. 23. hétfő 08:49
Franciakulcs Franciakulcs
Lehet, csak a 90% kamut + az önmagukat túlértékelő profilokat kell kiszűrni.. A "mi boldog házasságban" kezdetű profilok csak nézelődnek... A 18-99 évet meghatározók ha megtudják hogy 60 éves vagyok /Atyaúristen !/ eltűnnek..
A "nem független" függetlent keres... Régi "tag" vagyok. Lehet találni de NEM EGYSZERŰ... Laci.
#4792   2018. 07. 23. hétfő 08:43
agroboy agroboy VIP
#4791   2018. 07. 23. hétfő 08:34
Holdviola3740 Holdviola3740
Ez valahogy értelmezhetetlen.
(Ez egy válasz agroboy üzenetére (2018. 07. 23. hétfő 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 23. hétfő 08:13
Még nem találtam, de temérdek rámír valaki
#4790   2018. 07. 23. hétfő 08:13
agroboy agroboy VIP
Még nem találtam, de temérdek rámír valaki
#4789   2018. 07. 23. hétfő 08:10
X Törölt felhasználó (3891242)
Ide akartam az üzit.. bocsi
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1191612)
2018. 07. 22. vasárnap 21:04
Nekünk úgy tűnik hogy itt a 30 as korosztály elején járó pasik sem elég érettek még....Pedig azt gondolnánk hogy azok komolyabbak.
#4788   2018. 07. 23. hétfő 08:08
Sziasztok! Helyem, autóm van... a többi rajtatok múlik....
(Ez egy válasz janad üzenetére (2018. 07. 17. kedd 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 17. kedd 18:10
Sziasztok !
Mert nem is olvassák el ! Mi hellyel rendelkező 35-42 közötti partnereket keresünk , erre 80%-ban a huszon éves , "utazás nem gond" szövegesek írnak . Meglátják a fotónkat , ohh egy jó punci irjunk gyorsan hátha...Legszívesebben vissza küldeném mindegyiket az ált.iskola első osztàlyába , hogy tanuljanak már meg olvasni. Na és ha nem válaszolunk akkor meg az van hogy bunkó párok még egy "nem" válaszra sem képesek !
Ez notorikus nálunk is ...hét elején jönnek szépen a levelek aztán péntek és szombat mindenki eltűnik a süllyesztőbe , majd vasárnap már mindenki újra rá ér(ne) ..brrr...
#4787   2018. 07. 23. hétfő 08:04
Pedig én nem szégyellném magam.... becs szó wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1191612)
2018. 07. 22. vasárnap 21:04
Nekünk úgy tűnik hogy itt a 30 as korosztály elején járó pasik sem elég érettek még....Pedig azt gondolnánk hogy azok komolyabbak.
#4786   2018. 07. 23. hétfő 07:21
drody drody
Ismét kis csalódás, most egy pár írt rám innen, aztán semmi eltűntek mint a kanfor smile de sajnos másnak is írtam de egy nem sem jön (lehet hogy írástudatlan akinek megy egy lével ) nem tudom egy nem is jól jönne na mindegy majd csak a remény megmarad smile
#4785   2018. 07. 22. vasárnap 21:04
X Törölt felhasználó (1191612)
#4784   2018. 07. 21. szombat 13:16
X Törölt felhasználó (912190)
Istennő vagy. finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 20. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2018. 07. 20. péntek 15:25
Én nőkét teljes mértékben ugyanúgy gondolom, hogy félreértésre ad okot, ha egy párnál a pasi kezeli az adatlapot és az ismerkedés rajta keresztül folyik! Korábban párom is talált egyszer, viszont én sikeresebben.De azon kívül, hogy leírtad már isten tudja mennyiszer, hogy nem hiszel benne, ha pasi kezeli, azért már picikét túl dimenzionálod. Attól mert másnak erről más a véleménye, tapasztalata és neked pedig ilyenek a tapasztalataid, ezt hidd el nem kell minden 3.-ik nap megerősíteni, mert aki fórumozik, az úgy is látja. S a kevesebb néha több. Csak tanács és vélemény....
Kellemes hétvégét!
#4783   2018. 07. 21. szombat 13:15
X Törölt felhasználó (912190)
Igen párt sikerült találnom,bár nem könnyű.
#4782   2018. 07. 21. szombat 13:10
egysportospasi egysportospasi
Persze, nem biztos hogy a számokkal kell foglalkozni, de azért lehet egy pasinak mégis jobb azt feltételezni, hogy nagyon rossz a nemek aránya, ezért nem nagyon lehet alkalmas partnert találni, mint mondjuk azzal szembesülni, hogy egyetlen olyan nő sem akad akár sok éven át, akivel kölcsönösen megfelelnének egymásnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 17. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2018. 07. 17. kedd 23:08
Ahogy látom felesleges volt ennyire belemerülnöd a számadatokba, hiszen csak az elmúlt 1hét véleményeit, hozzászólásait látva másoktól, nem igazán úgy tűnik, hogy a 2700 pasiból a megfelelő kereste meg a párokat, nőket, vagy bárkit is. Talán a tapasztalatok sokkal többet elárulnak az előttem szólóktól, mint bármely számok. Nem is érdemes ebbe nagyon belemenni.
Elárulom neked, hogy ma 17 különböző üziből egy sem volt 35 alatti (30-ig keresve), 10 pasi 150 kilométernél távolabbról, 3 pénzt ajánlva, 4 pedig csak a saját vágyait ismertetve és részletesen leírva, hogy mit fog velem tenni az összesből. Ezután aztán lehet matekozni....
Hozzáteszem, mindegyiknek válaszoltam szépen, amire tiltás, kamuzás, szidalmazás és szülői felmenők emlegetése volt a reakció, egy kivétellel, aki megköszönte a nemleges választ, de azért még írogat smile
#4781   2018. 07. 20. péntek 21:53
X Törölt felhasználó (1568852)
Nem lehet, hogy egy kissé frusztrált vagy e miatt? Mi pl sosem írunk rá senkire, nem kezdeményezünk! Nekem már alapból gyanús lenne egy olyan pár aki kezdeményez! Éppen elég a levelekre válaszolgatni, valamint akik ránk írnak azokkal beszélgetni, megismerni! Arról már nem is beszélve, hogy cerkás fotót nem szoktunk kérni!(küldik a pasik maguktól smile ) hiába nem kérjük! Szóval akiket Te pár férfi tagjának írsz le, vagy magát annak írja az szimplán "más" pasi!
Ugyanakkor nem lehet általánosítani nem minden párnál van így amit szajkózol! Mint ahogyan nem minden pasi álmodozó bohóc, vagy önmagát ajnározó pojáca itt! Vannak kivételek, azokat kell megtalálni smile !
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 07. 20. péntek 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 20. péntek 12:05
Vigyázz, hogy miket írsz, mert jön a GG "rendőrség" és leszólnak, mert neked sincs különösebben jó tapasztalatod, ha férfi kezeli a lapot... inkább írd, hogy milyen jó egy férfinak képet küldeni a farkadról, meg az ő kérdéseire válaszolni, hogy mit csinálnál az asszonnyal... nyes DDD

Múltkor is rámír egy "pár" (férfi tagja), hogy ismerkedni akarnak, és viberezzünk, mondom oké nem vagyok semmi jónak az elrontója, 2-3 üzenet után jön a kérés, mutasd a farkad.. nyes mondom, miért kellene, mikor a párod ott sincs... nyes azóta nem akarnak ismerkedni.. nyes
#4780   2018. 07. 20. péntek 15:25
X Törölt felhasználó (1574052)
Én nőkét teljes mértékben ugyanúgy gondolom, hogy félreértésre ad okot, ha egy párnál a pasi kezeli az adatlapot és az ismerkedés rajta keresztül folyik! Korábban párom is talált egyszer, viszont én sikeresebben.De azon kívül, hogy leírtad már isten tudja mennyiszer, hogy nem hiszel benne, ha pasi kezeli, azért már picikét túl dimenzionálod. Attól mert másnak erről más a véleménye, tapasztalata és neked pedig ilyenek a tapasztalataid, ezt hidd el nem kell minden 3.-ik nap megerősíteni, mert aki fórumozik, az úgy is látja. S a kevesebb néha több. Csak tanács és vélemény....
Kellemes hétvégét!
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 07. 20. péntek 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 20. péntek 12:05
Vigyázz, hogy miket írsz, mert jön a GG "rendőrség" és leszólnak, mert neked sincs különösebben jó tapasztalatod, ha férfi kezeli a lapot... inkább írd, hogy milyen jó egy férfinak képet küldeni a farkadról, meg az ő kérdéseire válaszolni, hogy mit csinálnál az asszonnyal... nyes DDD

Múltkor is rámír egy "pár" (férfi tagja), hogy ismerkedni akarnak, és viberezzünk, mondom oké nem vagyok semmi jónak az elrontója, 2-3 üzenet után jön a kérés, mutasd a farkad.. nyes mondom, miért kellene, mikor a párod ott sincs... nyes azóta nem akarnak ismerkedni.. nyes
#4779   2018. 07. 20. péntek 12:05
kiskoko34 kiskoko34

(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 18. szerda 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2809312)
2018. 07. 18. szerda 22:38
Én az hat év távlatából,találkoztam már sok párral,persze nem mindenkivel volt szex,volt olyan ahol a nő intézte ( az szuper is volt mind beka2 ) de volt olyan is ahol a pasi .De végűl kiderűlt ahol a pasi intézi vagy jobban akarja ezt a dolgot ,ott tuti van bi hajlam(tisztelet ahol nem) és ez àltalában a második randinál ki is derűl ,ki mire is izgúl igazán !!!! Nekem eddig ez a tapasztalat jobb ha a nő intézi eljen
#4778   2018. 07. 20. péntek 03:24
X Törölt felhasználó (872380)
igen találtam.... már 2_őt is...))
#4777   2018. 07. 19. csütörtök 00:07
youngguy21 youngguy21
Ismét csak azt tudom mondani, hogy régen sikerült. De sajnos változnak az idők és velük a szopá..., akarom mondani, a szokások is...
#4776   2018. 07. 18. szerda 22:50
lajos1020 lajos1020
Örülök, hogy megfeleltem az elképzeléseknek.. wink
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2018. 07. 14. szombat 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 14. szombat 05:46
A héten végre sikerült,aki megfelelt elképzelésünknek,és fiatal kora ellenére régen átélt spricceléses élvezethez juttatott!
(
#4775   2018. 07. 18. szerda 22:38
X Törölt felhasználó (2809312)
Én az hat év távlatából,találkoztam már sok párral,persze nem mindenkivel volt szex,volt olyan ahol a nő intézte ( az szuper is volt mind beka2 ) de volt olyan is ahol a pasi .De végűl kiderűlt ahol a pasi intézi vagy jobban akarja ezt a dolgot ,ott tuti van bi hajlam(tisztelet ahol nem) és ez àltalában a második randinál ki is derűl ,ki mire is izgúl igazán !!!! Nekem eddig ez a tapasztalat jobb ha a nő intézi eljen
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 07. 17. kedd 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 17. kedd 23:24
Abszolút nem haragszom, gondolhatod így. Én viszont csak a saját tapasztalatomat írom le, mivel én így tapasztaltam, eddig nem találkoztam olyan párral, ahol a férfi kezelte a lapot, de találkoztam több olyan párral, ahol a női tag kezelte a lapot és olyan lánnyal, ahol maga a lány, ennyi. Majd ha lesz olyan pár, ahol a férfi kezeli és úgy találkozom, akkor majd az is lesz a tapasztalatom, de addig nem mondhatom, hogy ilyenekkel kapcsolatban pozitív élményem van, mert egyszerűen nincs, ezért úgy gondolom, hogy az biztosan nem lehet véletlen. Fogadd el, lapozz tovább, majd ha változik a dolog, akkor változik a véleményem is.. wink

... 312 313 314 315 316 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11054db
Utolsó üzenet: ma 13:49

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!