A
Lehet, csak a 90% kamut + az önmagukat túlértékelő profilokat kell kiszűrni.. A "mi boldog házasságban" kezdetű profilok csak nézelődnek... A 18-99 évet meghatározók ha megtudják hogy 60 éves vagyok /Atyaúristen !/ eltűnnek..
A "nem független" függetlent keres... Régi "tag" vagyok. Lehet találni de NEM EGYSZERŰ... Laci.
A "nem független" függetlent keres... Régi "tag" vagyok. Lehet találni de NEM EGYSZERŰ... Laci.
Remélem
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2018. 07. 23. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez valahogy értelmezhetetlen.
(Ez egy válasz agroboy üzenetére (2018. 07. 23. hétfő 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Még nem találtam, de temérdek rámír valaki
Ide akartam az üzit.. bocsi
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 22. vasárnap 21:04
Törölt felhasználó (1191612)

Nekünk úgy tűnik hogy itt a 30 as korosztály elején járó pasik sem elég érettek még....Pedig azt gondolnánk hogy azok komolyabbak.
Sziasztok! Helyem, autóm van... a többi rajtatok múlik....
(Ez egy válasz janad üzenetére (2018. 07. 17. kedd 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 17. kedd 18:10

Sziasztok !
Mert nem is olvassák el ! Mi hellyel rendelkező 35-42 közötti partnereket keresünk , erre 80%-ban a huszon éves , "utazás nem gond" szövegesek írnak . Meglátják a fotónkat , ohh egy jó punci irjunk gyorsan hátha...Legszívesebben vissza küldeném mindegyiket az ált.iskola első osztàlyába , hogy tanuljanak már meg olvasni. Na és ha nem válaszolunk akkor meg az van hogy bunkó párok még egy "nem" válaszra sem képesek !
Ez notorikus nálunk is ...hét elején jönnek szépen a levelek aztán péntek és szombat mindenki eltűnik a süllyesztőbe , majd vasárnap már mindenki újra rá ér(ne) ..brrr...
Mert nem is olvassák el ! Mi hellyel rendelkező 35-42 közötti partnereket keresünk , erre 80%-ban a huszon éves , "utazás nem gond" szövegesek írnak . Meglátják a fotónkat , ohh egy jó punci irjunk gyorsan hátha...Legszívesebben vissza küldeném mindegyiket az ált.iskola első osztàlyába , hogy tanuljanak már meg olvasni. Na és ha nem válaszolunk akkor meg az van hogy bunkó párok még egy "nem" válaszra sem képesek !
Ez notorikus nálunk is ...hét elején jönnek szépen a levelek aztán péntek és szombat mindenki eltűnik a süllyesztőbe , majd vasárnap már mindenki újra rá ér(ne) ..brrr...
Pedig én nem szégyellném magam.... becs szó
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 22. vasárnap 21:04

Törölt felhasználó (1191612)

Nekünk úgy tűnik hogy itt a 30 as korosztály elején járó pasik sem elég érettek még....Pedig azt gondolnánk hogy azok komolyabbak.
Ismét kis csalódás, most egy pár írt rám innen, aztán semmi eltűntek mint a kanfor
de sajnos másnak is írtam de egy nem sem jön (lehet hogy írástudatlan akinek megy egy lével ) nem tudom egy nem is jól jönne na mindegy majd csak a remény megmarad

Istennő vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 20. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 20. péntek 15:25

Törölt felhasználó (1574052)

Én nőkét teljes mértékben ugyanúgy gondolom, hogy félreértésre ad okot, ha egy párnál a pasi kezeli az adatlapot és az ismerkedés rajta keresztül folyik! Korábban párom is talált egyszer, viszont én sikeresebben.De azon kívül, hogy leírtad már isten tudja mennyiszer, hogy nem hiszel benne, ha pasi kezeli, azért már picikét túl dimenzionálod. Attól mert másnak erről más a véleménye, tapasztalata és neked pedig ilyenek a tapasztalataid, ezt hidd el nem kell minden 3.-ik nap megerősíteni, mert aki fórumozik, az úgy is látja. S a kevesebb néha több. Csak tanács és vélemény....
Kellemes hétvégét!
Kellemes hétvégét!
Igen párt sikerült találnom,bár nem könnyű.
Persze, nem biztos hogy a számokkal kell foglalkozni, de azért lehet egy pasinak mégis jobb azt feltételezni, hogy nagyon rossz a nemek aránya, ezért nem nagyon lehet alkalmas partnert találni, mint mondjuk azzal szembesülni, hogy egyetlen olyan nő sem akad akár sok éven át, akivel kölcsönösen megfelelnének egymásnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 17. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 17. kedd 23:08
Törölt felhasználó (1574052)

Ahogy látom felesleges volt ennyire belemerülnöd a számadatokba, hiszen csak az elmúlt 1hét véleményeit, hozzászólásait látva másoktól, nem igazán úgy tűnik, hogy a 2700 pasiból a megfelelő kereste meg a párokat, nőket, vagy bárkit is. Talán a tapasztalatok sokkal többet elárulnak az előttem szólóktól, mint bármely számok. Nem is érdemes ebbe nagyon belemenni.
Elárulom neked, hogy ma 17 különböző üziből egy sem volt 35 alatti (30-ig keresve), 10 pasi 150 kilométernél távolabbról, 3 pénzt ajánlva, 4 pedig csak a saját vágyait ismertetve és részletesen leírva, hogy mit fog velem tenni az összesből. Ezután aztán lehet matekozni....
Hozzáteszem, mindegyiknek válaszoltam szépen, amire tiltás, kamuzás, szidalmazás és szülői felmenők emlegetése volt a reakció, egy kivétellel, aki megköszönte a nemleges választ, de azért még írogat
Elárulom neked, hogy ma 17 különböző üziből egy sem volt 35 alatti (30-ig keresve), 10 pasi 150 kilométernél távolabbról, 3 pénzt ajánlva, 4 pedig csak a saját vágyait ismertetve és részletesen leírva, hogy mit fog velem tenni az összesből. Ezután aztán lehet matekozni....
Hozzáteszem, mindegyiknek válaszoltam szépen, amire tiltás, kamuzás, szidalmazás és szülői felmenők emlegetése volt a reakció, egy kivétellel, aki megköszönte a nemleges választ, de azért még írogat

Nem lehet, hogy egy kissé frusztrált vagy e miatt? Mi pl sosem írunk rá senkire, nem kezdeményezünk! Nekem már alapból gyanús lenne egy olyan pár aki kezdeményez! Éppen elég a levelekre válaszolgatni, valamint akik ránk írnak azokkal beszélgetni, megismerni! Arról már nem is beszélve, hogy cerkás fotót nem szoktunk kérni!(küldik a pasik maguktól
) hiába nem kérjük! Szóval akiket Te pár férfi tagjának írsz le, vagy magát annak írja az szimplán "más" pasi!
Ugyanakkor nem lehet általánosítani nem minden párnál van így amit szajkózol! Mint ahogyan nem minden pasi álmodozó bohóc, vagy önmagát ajnározó pojáca itt! Vannak kivételek, azokat kell megtalálni
!
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 07. 20. péntek 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 20. péntek 12:05

Ugyanakkor nem lehet általánosítani nem minden párnál van így amit szajkózol! Mint ahogyan nem minden pasi álmodozó bohóc, vagy önmagát ajnározó pojáca itt! Vannak kivételek, azokat kell megtalálni

Vigyázz, hogy miket írsz, mert jön a GG "rendőrség" és leszólnak, mert neked sincs különösebben jó tapasztalatod, ha férfi kezeli a lapot... inkább írd, hogy milyen jó egy férfinak képet küldeni a farkadról, meg az ő kérdéseire válaszolni, hogy mit csinálnál az asszonnyal...
DDD
Múltkor is rámír egy "pár" (férfi tagja), hogy ismerkedni akarnak, és viberezzünk, mondom oké nem vagyok semmi jónak az elrontója, 2-3 üzenet után jön a kérés, mutasd a farkad..
mondom, miért kellene, mikor a párod ott sincs...
azóta nem akarnak ismerkedni..

Múltkor is rámír egy "pár" (férfi tagja), hogy ismerkedni akarnak, és viberezzünk, mondom oké nem vagyok semmi jónak az elrontója, 2-3 üzenet után jön a kérés, mutasd a farkad..

Én nőkét teljes mértékben ugyanúgy gondolom, hogy félreértésre ad okot, ha egy párnál a pasi kezeli az adatlapot és az ismerkedés rajta keresztül folyik! Korábban párom is talált egyszer, viszont én sikeresebben.De azon kívül, hogy leírtad már isten tudja mennyiszer, hogy nem hiszel benne, ha pasi kezeli, azért már picikét túl dimenzionálod. Attól mert másnak erről más a véleménye, tapasztalata és neked pedig ilyenek a tapasztalataid, ezt hidd el nem kell minden 3.-ik nap megerősíteni, mert aki fórumozik, az úgy is látja. S a kevesebb néha több. Csak tanács és vélemény....
Kellemes hétvégét! (Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 07. 20. péntek 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 20. péntek 12:05
Kellemes hétvégét! (Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 07. 20. péntek 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Vigyázz, hogy miket írsz, mert jön a GG "rendőrség" és leszólnak, mert neked sincs különösebben jó tapasztalatod, ha férfi kezeli a lapot... inkább írd, hogy milyen jó egy férfinak képet küldeni a farkadról, meg az ő kérdéseire válaszolni, hogy mit csinálnál az asszonnyal...
DDD

DDD
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 18. szerda 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 18. szerda 22:38

Törölt felhasználó (2809312)

Én az hat év távlatából,találkoztam már sok párral,persze nem mindenkivel volt szex,volt olyan ahol a nő intézte ( az szuper is volt mind
) de volt olyan is ahol a pasi .De végűl kiderűlt ahol a pasi intézi vagy jobban akarja ezt a dolgot ,ott tuti van bi hajlam(tisztelet ahol nem) és ez àltalában a második randinál ki is derűl ,ki mire is izgúl igazán !!!! Nekem eddig ez a tapasztalat jobb ha a nő intézi

igen találtam.... már 2_őt is...))
Ismét csak azt tudom mondani, hogy régen sikerült. De sajnos változnak az idők és velük a szopá..., akarom mondani, a szokások is...
Örülök, hogy megfeleltem az elképzeléseknek..
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2018. 07. 14. szombat 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 14. szombat 05:46

A héten végre sikerült,aki megfelelt elképzelésünknek,és fiatal kora ellenére régen átélt spricceléses élvezethez juttatott!
(
(
Én az hat év távlatából,találkoztam már sok párral,persze nem mindenkivel volt szex,volt olyan ahol a nő intézte ( az szuper is volt mind
) de volt olyan is ahol a pasi .De végűl kiderűlt ahol a pasi intézi vagy jobban akarja ezt a dolgot ,ott tuti van bi hajlam(tisztelet ahol nem) és ez àltalában a második randinál ki is derűl ,ki mire is izgúl igazán !!!! Nekem eddig ez a tapasztalat jobb ha a nő intézi
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 07. 17. kedd 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 17. kedd 23:24

Abszolút nem haragszom, gondolhatod így. Én viszont csak a saját tapasztalatomat írom le, mivel én így tapasztaltam, eddig nem találkoztam olyan párral, ahol a férfi kezelte a lapot, de találkoztam több olyan párral, ahol a női tag kezelte a lapot és olyan lánnyal, ahol maga a lány, ennyi. Majd ha lesz olyan pár, ahol a férfi kezeli és úgy találkozom, akkor majd az is lesz a tapasztalatom, de addig nem mondhatom, hogy ilyenekkel kapcsolatban pozitív élményem van, mert egyszerűen nincs, ezért úgy gondolom, hogy az biztosan nem lehet véletlen. Fogadd el, lapozz tovább, majd ha változik a dolog, akkor változik a véleményem is..