Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 317 318 319 320 321 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3981   2018. 01. 03. szerda 20:53
X Törölt felhasználó (1574052)
Nem vagyunk egyformák.
DE! Szerintem nem attól buta valaki, vagy kamu, vagy bármi más mert nem válaszol.
Ahogyan "királysanya" is írta, nem gondolnám, hogy túl sokat kellene válaszolni és magyarázni a nemleges választ olyanoknak, akik több száz kilométerről, az adatlap szerinti keresett pasinak közel meg sem felelve, hogy azt ne mondjam az ellentéte...kellene bármit is válaszolni. Szerintem nem mi leszünk attól bunkók, ha az olyanoknak nem válaszolunk még egy szavas választ sem, akik annyi fáradtságot nem fordítanak a tényleges keresésre, hogy meg felelnek-e egyáltalán. A sablonos szövegekről nem is beszélve, akik 3-4 naponta ugyanazt a szöveget elküldik, választól-nem választól függetlenül.
Persze bizti vannak olyan párok, akiknek megfelelnél akár te, vagy nagyon sok pasi, mégis furcsa mód nemleges választ, vagy választ sem kapnak. Na ott szerintem nem nő ül a gép mögött, de lehet, hogy olyan is a pár, ahol még a nő nem is létezik a párnál.
Lehet találni és ez nem válaszolás kérdése. Türelem kell hozzá, ahogyan az életben is és csak azokra figyelni, akik számítanak. A többin át kell lépni, túllépni...
(Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2018. 01. 03. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 03. szerda 16:26
Sziasztok!
Nekem sikerült itt és más hasonló oldalon is! De! Tapasztalataim alapján ezeken az oldalakon úgy mint a mindennapi életben is a kommunikáció nem erőssége mostanság az embereknek. Internet, telefon, fotó videó mind adott mindenkinek de a kommunikáció elsajátítása sajnos nem . Keresetem már partnert párként. egyedülállóként, és igen titkos légyottra is mikor erre vágytam. Nem vagyok meleg , nincs velük semmi bajom elfogadó vagyok . Többször írtak rám pasik mit nők párok de választ nekik is ugyan úgy írtam. Lehet csak : nem -et. és nem bonyolítottam , de válaszoltam . volt hogy hölgy, pár keresett nem volt szimpatikus de válaszoltam.
Ellenben nagyon sokszor belefutottam hogy a levelező partner eltűnt! Még ez volt a legjobb, mert az esély a " lehet" ott maradt neki, nekem! A miért az csak talány ! De őket is több kommunikációs képességgel áldották meg mint aki nem válaszol , vagy a még jobb : aki válasz nélkül letilt. Ja hogy nem tartjuk a másikat érdemesnek egy válaszra ? Nekik sok szerencsét a kereséshez. Mert kell nekik .
Üdv: Gábor
#3980   2018. 01. 03. szerda 20:48
Caracas79 Caracas79
Szia!Valóban nagyon fontos a kommunikáció minősége!!Én magam sem sziporkázom mindig és én sem vagyok egy géniusz,de azért mindent megteszek a problémamentes civilizált társalgás létrejötte érdekében.Ugye "néma gyereknek anyja sem érti a szavát"!
(Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2018. 01. 03. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 03. szerda 16:26
Sziasztok!
Nekem sikerült itt és más hasonló oldalon is! De! Tapasztalataim alapján ezeken az oldalakon úgy mint a mindennapi életben is a kommunikáció nem erőssége mostanság az embereknek. Internet, telefon, fotó videó mind adott mindenkinek de a kommunikáció elsajátítása sajnos nem . Keresetem már partnert párként. egyedülállóként, és igen titkos légyottra is mikor erre vágytam. Nem vagyok meleg , nincs velük semmi bajom elfogadó vagyok . Többször írtak rám pasik mit nők párok de választ nekik is ugyan úgy írtam. Lehet csak : nem -et. és nem bonyolítottam , de válaszoltam . volt hogy hölgy, pár keresett nem volt szimpatikus de válaszoltam.
Ellenben nagyon sokszor belefutottam hogy a levelező partner eltűnt! Még ez volt a legjobb, mert az esély a " lehet" ott maradt neki, nekem! A miért az csak talány ! De őket is több kommunikációs képességgel áldották meg mint aki nem válaszol , vagy a még jobb : aki válasz nélkül letilt. Ja hogy nem tartjuk a másikat érdemesnek egy válaszra ? Nekik sok szerencsét a kereséshez. Mert kell nekik .
#3979   2018. 01. 03. szerda 20:40
Válaszd azt, amelyikben te is kényelmesen érzed magad és az "autó" is meg tudja hálálni a bizalmadat.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2018. 01. 02. kedd 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 02. kedd 23:16
Csak azt nem tudom mit csináljak ha pont abból a fajta autóból van 2 amit szeretnék és abból 1000 amit nem. lookaround
#3978   2018. 01. 03. szerda 18:41
kiralysanya kiralysanya
Sziasztok!
Igen is lehet találni! DE!
Itt sincs másképp mint az életben.Türelem, kitartás, intelligencia, és némi bátorság.
Sajnos a hozzánk jelentkező 100 emberből max 3-4 akivel esetleg el lehet jutni valamilyen szinten az ismerkedésig.
A estek 80%-ban attól a pillanattól hogy adunk egy elérhetőséget, úgy tűnnek el a delikvensek, mintha soha nem is léteztek volna az oldalon. De kapunk "ajánlatot" 106 cm magas 39 kg és lengyelül beszélő lényektől is.
Pici "segítség" a jelentkezőknek, csak hogy legyen némi "esély". Akár hozzánk, akár más párokhoz.
Tessék már elolvasni az adatlapokat!!!
Ha párhoz írtok, akkor nincs olyan hogy szia. Sziasztok! Na ilyen már van!
Ha pl 35 és 45 közötti partnert keres valaki,a közelből, akkor nagyon fárasztó ha 22 éves jelentkezik 435 kilométeres távolságból. És persze vérig van sértődve ha megemlítjük a távolságot.
Egyszerű szövegértelmezés! Ha ez menne, nagyon sok felesleges kört meglehetne spórolni.
Amikor naponta jön 8-10 egysoros semmi, üres kapcsolatjelölés, azzal nem lehet mit kezdeni!
Ez nagyon el tudja venni az ember kedvét. De aztán szerencsére mindig akad egy egy olyan ember, vagy pár, aki tudja értelmezni az adatlapon írtakat, és innentől már működik is a dolog
Legyen szerencséje az új évben minden olvasni, és értelmezni tudó embernek.
A többi meg panaszkodjon!
#3977   2018. 01. 03. szerda 16:26
elegancegabor elegancegabor
Sziasztok!
#3976   2018. 01. 03. szerda 06:25
X Törölt felhasználó (2572662)
Itt leginkabb a ferfiak sirnak es nem a parok, de foleg nem a nok. 5_20 kilo ide, vagy oda.... ( mondjuk mindig ezt a peldat felhozni eg butasag... nem ettol igenyes vagy sem valaki ) hagy dontse mar mindenki maga el, hogy o kivel akar osszefekudni.
#3975   2018. 01. 02. kedd 23:19
kiskoko34 kiskoko34
Persze, de az is most már elvárás, hogy ha egy pár azt írja magáról, hogy ilyen meg olyan igényes, meg átlagos alkatúak, akkor a képek ne 19.századinak hassanak vagy ne 3-5 éves képek legyenek dátumozva és végképp ne egy 5-20 kg feleslegről árulkodóak legyenek.
Kicsit úgy érzem, hogy a lányoknál, pároknál is működik a dolog, hogy ők valóban igen extrát kívánnak, magas, sportos, izmos, férfias/fiús/ arc, jóképű vagy sármos, tehát csak szépet és jót, közben pedig ők sem kivételesek. És lehet mondani, hogy 1000 autó közül választhat és miért ne válogasson... maradva ennél a hasonlatnál, egy trabant árán nézegetheted/kívánhatod a Ferrarit, de attól az még nem lesz a tied... szóval előnyösebb lenne mindenkinek leszállni a földre és úgy válogatni, akkor bizony több találat is lenne...
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2018. 01. 02. kedd 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 02. kedd 00:26
Azért keresgélnek a párok, mert valami különlegeset, a megszokottól eltérőre vágynak.
Eleve különlegességnek számít a harmadik-negyedik partner bevonása, és sokan úgy vélik, hogy ha már keresgélnek, akkor igyekeznek a találati lehetőségekből a legjobbat kihozni.
Ha a párok eldöntik azt, hogy nyitnak, hadd döntsék el azt, hogy miféle adottságokkal bíró embert engednek be az intim szférájukba. Sokan úgy vannak, hogy szeretik egymást, kiváló a szexuális életük, és ha már fűszerezni kívánják a szexet, akkor azt egy olyannal kívánják megtenni, aki nem átlag alatti, vagy nem csak simán átlagos. És ha nem találnak megfelelőt, akkor inkább rálegyintenek az egészre, inkább ne legyen senki se, mert tudják, ők így is-úgyis jól fogják magukat érezni.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy az a szomorú, hogy lassan már az is extra-kívánságnak számít, ha a jelentkezőtől elvárják azt, hogy tudjon olvasni, szöveget értelmezni, ne legyen elhízott, ne legyen önző, ám legyen humorérzéke, és ne tárgyként kezelje a nőket.
#3974   2018. 01. 02. kedd 23:16
egysportospasi egysportospasi
Csak azt nem tudom mit csináljak ha pont abból a fajta autóból van 2 amit szeretnék és abból 1000 amit nem. lookaround
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 02. kedd 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2018. 01. 02. kedd 16:33
Teljes mértékben igazad van!
Ahhoz tudnám hasonlítani ezt az egészet, ha autót szeretnék vásárolni és az egyik autószalonban csak két autó van, akkor abból választok egyet, még ha nem is elégíti ki minden igényemet. Viszont a másik szalonban van 1000 autó, akkor megtehetem, hogy válogassak a jobbnál jobb lehetőségek közül és bizony akkor a mércét is feljebb lehet tolni. Így van ez itt is, még ha ezért elítélik egyesek a párokat, nőket.
Én is kiválasztom az általam legjobbnak vélt pasit, aztán kiderül, hogy nem minden arany, ami fénylik, akkor természetesen hangot adok annak, hogy nem sikerült találni. Szerintem nincsen ebben semmi rossz. Ez nem azt jelenti, hogy herceget a fehér lovon, csak ahogyan írtad, valami mást, valami egészen mást. (vélemény)
#3973   2018. 01. 02. kedd 23:11
egysportospasi egysportospasi
Itt van olyan hogy valaki 10-12 napig levelezik valakivel?
#3972   2018. 01. 02. kedd 21:00
jani27 jani27
Más ok miatt nem keresünk.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 01. 02. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 02. kedd 19:33
És úgy látszik,hogy nagyon elnyerte a szimpátiátokat. smile
#3971   2018. 01. 02. kedd 19:33
Caracas79 Caracas79
És úgy látszik,hogy nagyon elnyerte a szimpátiátokat. smile
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2018. 01. 02. kedd 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 02. kedd 18:52
Jól látod.
Mi pl szimpátia alapján kerestünk, azt hogy mekkora van partnernek, a játék közben tudtuk meg.
#3970   2018. 01. 02. kedd 18:52
jani27 jani27
Jól látod.
Mi pl szimpátia alapján kerestünk, azt hogy mekkora van partnernek, a játék közben tudtuk meg.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 01. 02. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 02. kedd 18:35
Valójában minden méretű hímtaggal lehet szexuálisan kielégíteni egy nőt,de ehhez a partnernek empatikusnak kell lennie és ebből kifolyólag fontos kell legyen neki az,hogy a hölgy milyen erővel,tempóval és pózban szereti a folytatólagos behatolást,valamint nem hátrány a fejlett szexuális kultúra sem. jó ha tudja,hogy melyik az a póz amelyikben a relatíve kisméretű hímtaggal képes úgy behatolni,hogy izgalmat és orgazmust idézzen elő,és ha nagyobb méretű az "ütvefúró",akkor meg hogyan ne okozzon fájdalmat!
#3969   2018. 01. 02. kedd 18:35
Caracas79 Caracas79
Valójában minden méretű hímtaggal lehet szexuálisan kielégíteni egy nőt,de ehhez a partnernek empatikusnak kell lennie és ebből kifolyólag fontos kell legyen neki az,hogy a hölgy milyen erővel,tempóval és pózban szereti a folytatólagos behatolást,valamint nem hátrány a fejlett szexuális kultúra sem. jó ha tudja,hogy melyik az a póz amelyikben a relatíve kisméretű hímtaggal képes úgy behatolni,hogy izgalmat és orgazmust idézzen elő,és ha nagyobb méretű az "ütvefúró",akkor meg hogyan ne okozzon fájdalmat!
(Ez egy válasz Kasszandra üzenetére (2018. 01. 02. kedd 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 02. kedd 13:31
Teljes mértékben igazad van smile Az én páromnak sincs eszeveszett nagy szerszáma, de a cirkusz annál nagyobb smile
Volt olyan partnerem, akinek eléggé nagy volt. Minden alkalom után azt hittem, hogy leszakad a méhem.
#3968   2018. 01. 02. kedd 16:33
Teljes mértékben igazad van!
Ahhoz tudnám hasonlítani ezt az egészet, ha autót szeretnék vásárolni és az egyik autószalonban csak két autó van, akkor abból választok egyet, még ha nem is elégíti ki minden igényemet. Viszont a másik szalonban van 1000 autó, akkor megtehetem, hogy válogassak a jobbnál jobb lehetőségek közül és bizony akkor a mércét is feljebb lehet tolni. Így van ez itt is, még ha ezért elítélik egyesek a párokat, nőket.
Én is kiválasztom az általam legjobbnak vélt pasit, aztán kiderül, hogy nem minden arany, ami fénylik, akkor természetesen hangot adok annak, hogy nem sikerült találni. Szerintem nincsen ebben semmi rossz. Ez nem azt jelenti, hogy herceget a fehér lovon, csak ahogyan írtad, valami mást, valami egészen mást. (vélemény)
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2018. 01. 02. kedd 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért keresgélnek a párok, mert valami különlegeset, a megszokottól eltérőre vágynak.
Eleve különlegességnek számít a harmadik-negyedik partner bevonása, és sokan úgy vélik, hogy ha már keresgélnek, akkor igyekeznek a találati lehetőségekből a legjobbat kihozni.
Ha a párok eldöntik azt, hogy nyitnak, hadd döntsék el azt, hogy miféle adottságokkal bíró embert engednek be az intim szférájukba. Sokan úgy vannak, hogy szeretik egymást, kiváló a szexuális életük, és ha már fűszerezni kívánják a szexet, akkor azt egy olyannal kívánják megtenni, aki nem átlag alatti, vagy nem csak simán átlagos. És ha nem találnak megfelelőt, akkor inkább rálegyintenek az egészre, inkább ne legyen senki se, mert tudják, ők így is-úgyis jól fogják magukat érezni.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy az a szomorú, hogy lassan már az is extra-kívánságnak számít, ha a jelentkezőtől elvárják azt, hogy tudjon olvasni, szöveget értelmezni, ne legyen elhízott, ne legyen önző, ám legyen humorérzéke, és ne tárgyként kezelje a nőket.
#3967   2018. 01. 02. kedd 14:27
X Törölt felhasználó (1549512)
igen, már kétszer is
egyszer egy párt és egyszer egy hölgyet
a pár egyszeri volt, a hölgy nagyszerű smile
és újra remélek smile
#3966   2018. 01. 02. kedd 14:06
X Törölt felhasználó (2572662)
Jol irtad... nagyon tokeletes megfogalmazas. Ez igy van... legyen igeny es merce...
#3965   2018. 01. 02. kedd 13:31
Kasszandra Kasszandra
Teljes mértékben igazad van smile Az én páromnak sincs eszeveszett nagy szerszáma, de a cirkusz annál nagyobb smile
Volt olyan partnerem, akinek eléggé nagy volt. Minden alkalom után azt hittem, hogy leszakad a méhem.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 01. 01. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 01. hétfő 18:19
Mea culpa!tényleg átlagost írtál.Nekem 16 cm-es van,és emiatt nem vagyok frusztrált,amiért 21 centiset hazudok. smile
#3964   2018. 01. 02. kedd 11:59
X Törölt felhasználó (1602422)
Ezzel nincs is baj megírták, de ha tul magasra tolják azt a lecet(elég csak a társkereső negyedébe beleolvasni) akkor valo igaz nem kell reklamálni hogy nincs senki. Én is szepségkirálynőt keresek de nem találok, jah hogy akkor a nők a hibásak nem én mert magasra tettem a lécet, ez olyan kicsitálszent szöveg amit szeretnek az elvileg felnőtt érett emberek hangoztatni. De mindenkinek BUÉK és uj ev mindenki számára sok sikert

#3963   2018. 01. 02. kedd 11:55
X Törölt felhasználó (1602422)
Egyet tudok érteni az írásoddal egy részben.
(Ez egy válasz deerhunter üzenetére (2018. 01. 01. hétfő 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 01. hétfő 16:13
Sziasztok!
Újra elkeserít, hogy olvasva a társkereső fórumot, ahol pár keres férfit, és látom, hogy mennyire el vannak szakdva a valóságtól a párok...a képek szerint átlag hölgy, átlagpasival( ami természetesen nem azt jelenti, hogy csúnyák) de akit keresnek az nem lehet átlagos..fiatal, "extra vastag", "extra nagy" méret, sportos, jóképű, ne legyen bunkó...stb...stb...stb..
és keseregnek, hogy nem lehet találni senkit..ha esetleg hozzátok alkatban, korban, méretben megfelelőt keresnétek?
miből gondolja egy kb negyvenéves átlagos hölgy, hogy a fentebb leírt kritériumokkal rendelkező pasinak ő fog kelleni?
én is elmúlottam negyven és azért tudom, hogy a 20 éves cicababáknak nem én kellek..(általában)..
De persze mindenkinek szíve-joga, hogy azt engedjen az ágyába akit szeretne..csak legalább ilyen elvárásokkal ne panaszkodjon, hogy nem lehet találni..meg ne is csodálkozzon.
kiábrándító, hogy az első számú kritérium a hölgyeknél a farokméret..
meg sem történhet, hogy az átlagos farokméretemmel találkoznél a hölggyel , flörtölnénk
.stb..és szexinek találna?
Az a véleményem, hogy ha partnerkeresésben sikeresebb évet szeretnétek, nézzetek először a tükörbe, és aszerint keressetek..akkor sem lesz könnyű, de sokkal több lesz az esély a vágyaitok megvalósítására!
Én nagyon elégedett lennék egy hozzám közel lakó, szimpatikus szexpartner nővel! (alkat, kor másodlagos) smile
#3962   2018. 01. 02. kedd 01:02
álomutazás álomutazás
Hihetetlen, mekkora marhák is osztják az észt kis hazánkban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 31. vasárnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (937395)
2017. 12. 31. vasárnap 16:32
Nem szeretnénk elvenni senki kedvét a kereséstől, csak megosztjuk a mi utolsó próbálkozásunkat:
Szimpatikusnak tűnő párra írtunk érdeklődés gyanánt, hogy esetleg érdekesek lehetünk-e számukra. Miután röviden és tömören kiderült, hogy akár azonosak is lehetnek a céljaink, elég ridegen, kissé már utasítva kaptuk a választ, hogy ebben az esetben adott címre küldjük a konkrétan megfogalmazott egészalakos, arcos, közös képet. Párokról lévén szó ez természetes, semmi különös nincs egy ilyen kérésben, talán kissé a stílus volt érdekes, de nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget, hiszen a levél egy elég száraz kommunikációs forma, főleg “vigyori” nélkül, amit nem véltünk felfedezni.
Kérés szerinti kép elküldve, vártuk a választ. Az emberi logika azt diktálná, hogy ha valaki ilyen képet kér, evidens, hogy olyannal válaszol, főleg ha felsővezetőként határozza meg magát, ne adj Isten ír valamit, amiből kiderül valami a továbbiakról, tetszik, nem tetszik, valami.
Ehelyett másnap jött egy levél mindenféle szöveg nélkül, benne egy hölgy egy jármű társaságában. Nem tudtuk mire vélni, egy rövid “köszi, szép pár” sorral válaszoltunk. Erre jött egy "tartalmas" válasz, hogy “köszi”. Ezzel végképp nem tudtunk mit kezdeni, hagytuk, mert komolyan venni nem lehet. Töröltük a levelezést.
Egy hónap után jön egy levél, “Akkor ennyi volt? smile ” tartalommal. A levelezési előzmények benne voltak kivéve az ő járműves képe. Csodálkoztunk, hogy mi is van így egy hónap csend után, hirtelen nem tudtuk kikről van szó. Visszakérdeztünk, erre megtudtuk, hogy eltűntünk anno, meg akkor hogyan tovább. Felvázoltuk a levél előzményei szerint, hogy semmi érdemleges választ nem kaptunk korábban, nem tudtuk mik az álláspontok, ciki de nincs meg a kép küldjék újra, megköszönnénk. Erre megint megtudtuk, hogy kaptunk képet de nem reagáltunk semmit. Felsővezetőként ennyire hiányos szövegértelmezési gondokkal küzdeni meglepő volt, jeleztük, hogy nem mi tűntünk el, de érdemi reagálás nélküli levelezést nem lehet komolyan venni, a kezdeti utasító, irányító stílus ekkor már kezdett nyomatékot nyerni. Agyaltunk, próbáltunk emlékezni, eszünkbe jutott a járműves kép. Írtuk, hogy már tudjuk melyik képet kaptuk, viszont párról lévén szó, nem tudjuk, hogy a reglapon levő hímvessző, vagy a jármű képében tisztelhetjük a páros ffi tagját? Na itt ugye sértődötten jött a válasz, hogy egyszer ezt mondunk máskor azt.Valószínű hivatásából adódóan nem fekszik az a terep, hogy valaki rögtön ne bólogasson egy-egy ukászra feltétel nélkül, hanem kiderül, hogy másoknak is van mondanivalója, kérése. Nem jutott el az “üzenet”, eldöntött tény volt, hogy eltűntünk és kész. Értelmezni a leírottakat nem sikerült így érdemben reagálni sem azokra. Ellenben jött a végkifejlet, miszerint a kioktató stílust hagyjuk meg másnak, különben is este már megy hozzájuk egy pár akik keresték őket és nem tűntek el, a levél végén kiemelve, hogy a jog a szakterülete és nem is akárhol. Folyt...

... 317 318 319 320 321 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10341db
Utolsó üzenet: tegnap 20:25

Hírek

2024. 09. 25. szerda 20:21
Kikötözős szexet akarsz? Így vezesd fel a pasidnak! Az emberi képzelet természetes részei a szexuális fantáziák. Bár szeretjük nézni, olvasni másvalaki szexuális fantáziáját, gondolva a pornóra és az erotikus irodalomra, ritkán, vagy sohasem beszélünk a saját... Tovább
2024. 07. 22. hétfő 13:52
Videó feltöltés hiba javítva! Kedves amatőrök! Sajnos az utóbbi időszakban, nagyon sok "álló módban", (vagyis amikor a telefont függőlegesen tartottátok) felvett videónál volt olyan hiba, hogy a kódolás során a képaránya torz lett, mert az álló formátumú videó 16:9-es... Tovább
2024. 07. 10. szerda 16:46
Sex Clowns 2 Az élet egy nagy móka. Nem szabad komolyan venni. Igaz ez a szexre is. Nem kell túl agyalni. Csak élvezni. És ha úgy esik jól, hogy bohócnak öltözve megdugsz egy csajt, hát tedd úgy! Letöltés - Sex Clowns 2 Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!