Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 366 367 368 369 370 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3523   2017. 07. 27. csütörtök 17:45
Bayernpaar Bayernpaar
Hihetetlen,hogy milyen h...ye emberek is vannak itt.
Kapcsolatra jelöl anélkül,hogy egy sort is írna előtte.Ezek mit gondolnak?Ha ismerkedni akarok és valakinek szimpatikus a profilja akkor írok neki és ha váltottunk egy-két levelet akkor esetleg kapcsolatra jelöljük egymást.
Ráadásul van olyan akinek már háromszor nemet mondtunk és még mindig jelölget! nyes
Hihetetlen dolgok ezek! smile
És a legjobb az benne,hogy utána meg itt panaszkodnak,hogy nem válaszol nekünk senki!Na vajon miért?
smile
#3522   2017. 07. 21. péntek 16:42
Caracas79 Caracas79
Szia!Nem cinizmus által írtam,hogy álmodozni hó,hanem egyfajta már-már naiv idealizmusból eredően.Nagyon sokan éltük át már,hogy meg sem nyitják a levelet,miközben a megkeresett személy vagy pár/??/ eme oldalon lévő jelenléte a társkeresőn keresztül lecsekkolható.Nem véletlen írtam hozzászólást a Nagy Lélek szavaival kezdve!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 21. péntek 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1916422)
2017. 07. 21. péntek 07:16
Nem élek álomvilágban, de ha válasz sem érkezik, sőt, meg sem nyitódik a levél, akkor igazán nehézkes akár csak ismerkedési fázisig is eljutni. Nem gondolod?
#3521   2017. 07. 21. péntek 07:16
X Törölt felhasználó (1916422)
Nem élek álomvilágban, de ha válasz sem érkezik, sőt, meg sem nyitódik a levél, akkor igazán nehézkes akár csak ismerkedési fázisig is eljutni. Nem gondolod?
#3520   2017. 07. 20. csütörtök 20:06
Caracas79 Caracas79
Pedig milyen lélekemelő és izgató lenne az a tudat,amikor 20 megkeresésből 18 sikerrel zárul,és csak egy hazug miatt hiúsulna meg,valamint egy személyes találkozás meg azért nem torkolna szexbe,mert valamiért nem szimpatikus a jelentkező. smile Emellett meg azon hökkennénk meg,mert egy-két lapító álmodozó picopata sudribunkó meg nem válaszol a megkeresésre,ami minden esetben jól megfogalmazott,esetlegesen némi humorral kiegészített,de alapjában véve tisztelettudó és egyben felcsigázó hangvételű klaviatúrapötyögtetés lenne.Álmodozni jó! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 20. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 07. 20. csütörtök 15:06
Egy hónapja? Majd pár év múlva. eplus2 Vannak, akik évek óta ezt tapasztalják, szóval...
#3519   2017. 07. 20. csütörtök 15:06
X Törölt felhasználó (69371)
Egy hónapja? Majd pár év múlva. eplus2 Vannak, akik évek óta ezt tapasztalják, szóval...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 20. csütörtök 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1916422)
2017. 07. 20. csütörtök 14:30
Sziasztok!

Nagyjából egy hónapja vagyok itt Goldengate-en és az eddigi tapasztalatok alapján nem sok sikerrel. Akik szimpatikus voltak, azoknak apránként már írtam levelet, de egy-két esetet kivéve válasz nem érkezett, Úgy gondolom, hogy elég jól fogalmazok, normális levelet írok mindenkinek és közben persze figyelem, hogy megfelelek-e a kritériumoknak. Nem panaszkodás miatt írom le mindezt, csupán a tapasztalataimat osztom meg veletek.
#3518   2017. 07. 20. csütörtök 14:30
X Törölt felhasználó (1916422)
Sziasztok!

Nagyjából egy hónapja vagyok itt Goldengate-en és az eddigi tapasztalatok alapján nem sok sikerrel. Akik szimpatikus voltak, azoknak apránként már írtam levelet, de egy-két esetet kivéve válasz nem érkezett, Úgy gondolom, hogy elég jól fogalmazok, normális levelet írok mindenkinek és közben persze figyelem, hogy megfelelek-e a kritériumoknak. Nem panaszkodás miatt írom le mindezt, csupán a tapasztalataimat osztom meg veletek.
#3517   2017. 07. 19. szerda 22:38
Caracas79 Caracas79
"Légy te a változás,amit látni szeretnél!" Mahatma Gandhi
Minden nő,úr,pár tagjai(legyen bár hetero-, vagy homoszexuálisok/leszbikusok) emberelje meg már végre magát,és kezdjen el az intellektuális és emocionális útjára rálépve tökélyre fejleszteni magát,és mentálisan felvértezve,mások helyébe beleélve tisztelettudóan,a másikat agyilag is megérintve közeledni a "célszemély" felé,és viszonozni a gesztust egy akár egyszerű nemleges válasszal is,mert ez méltó a civilizált emberekhez!!Döntsük el,hogy pozitív értelemben egymásra odafigyelő,egymást megértő,egymással kiegyezni akaró,egymás helyzetével vissza nem élő emberi lényekként viselkedünk,vagy primitív,kizárólag ösztönöktől hajtott elbutult és a másikat becsapó,a másiknak érdekből hazudozó bugris,szánalmas és bujkáló képvadász álmodozó unatkozó,mentálisan fel nem készült faszverő vagy éppen punciizgató tahó prolik.Válasszatok!Mert ha az utóbbi opció a rokonszenves,akkor továbbra is maximum 20% esély lesz a találatokra,amivel párhuzamban sokan kifognak égni,sokan megtörnek és feladják a "harcot",pedig ellenkező mértékű aránynak kellene dominálnia!Sőt!Annál nagyobbnak!Hogyha valaki magára vette a fenti sorokat,az ne frusztrálódjon,hanem fejlődjön!!Így mindenkinek jobb lesz!!Ha valakinek úgy tetszik,mert nem tud szembenézni a megreformálásra váró realitásokkal,hát törölje a hozzászólást!!Ezzel viszont a saját pszichés gyengeségét fogja bizonyítani.Elsősorban saját maga részére!!Emelkedjünk túl magunkon mindannyian!!Legyünk jobbak,mint tegnap voltunk!Szevasztok! wave
#3516   2017. 07. 19. szerda 15:59
X Törölt felhasználó (441108)
Magamra vettem.De semmi gond.Lentebb nem panaszát áradatot nyitottam,csupán a tapasztalatokat közöltem,mint ahogy a fórum címe is erről szól.
De mégegyszer mondom,semmi gond.Csak fúrcsán reagáltál,vagy rosszul értelmezted.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 19. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 07. 19. szerda 14:44
Nem csak rólad van szó. Vannak más párok is, akik kapnak hasonlót és nem tudnak mit kezdeni vele.
Tudod, akinek nem inge nem veszi magára, te magadra vetted, így nem hiszem, hogy nekem kellene magyaráznod. De akkor nem kell panaszáradatot nyitni, mint a korábbi hozzászólásod, hogy mennyire kiábrándító. Az mennyire kiábrándító, mikor egy pasit úgy értékeljen az ember lánya, hogy a farkáról lát képet....Erről ennyit.Mi megbeszéltük, pont. Talán tanulsz belőle.
További sok sikert mindenkinek!
#3515   2017. 07. 19. szerda 14:44
X Törölt felhasználó (1574052)
Nem csak rólad van szó. Vannak más párok is, akik kapnak hasonlót és nem tudnak mit kezdeni vele.
Tudod, akinek nem inge nem veszi magára, te magadra vetted, így nem hiszem, hogy nekem kellene magyaráznod. De akkor nem kell panaszáradatot nyitni, mint a korábbi hozzászólásod, hogy mennyire kiábrándító. Az mennyire kiábrándító, mikor egy pasit úgy értékeljen az ember lánya, hogy a farkáról lát képet....Erről ennyit.Mi megbeszéltük, pont. Talán tanulsz belőle.
További sok sikert mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 19. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (441108)
2017. 07. 19. szerda 13:51
Célkeresztbe kerültem nyes .De tudod hogy nem erről szólt az írás.........
#3514   2017. 07. 19. szerda 13:51
Célkeresztbe kerültem nyes .De tudod hogy nem erről szólt az írás.........
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 19. szerda 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 19. szerda 11:55
Esetleg ha nem olyan sírna, aki egész alakos és arcos fotóként több pózból a farkát mutogatja, azt remélve, hogy tetszik e az illető...még lehet olyan választ is kapna. "Tetszek? Van képem, nézd meg" (csak a farkáról fotó). Ugyan milyen szép választ várnak az ilyen pasik?...de most komolyan. vigyor2
#3513   2017. 07. 19. szerda 13:12
Ha nem harizol, akkor inkább nem reagálnék semmit, mert a topic nem arról szól, amit most írnék és ezzel együtt nem szeretenék senkit sem megbántani.
Aki azt gondolnja:Nem azért fórumozok, hogy pasit találjak! Engem nem érdekel, hogy a pasii 5-15 szemszögből hogyan fotózta le a farkát.
Lehet bizony találni, nagyon sok kellemes pasi van az oldalon is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 19. szerda 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 07. 19. szerda 12:29
Alapvető férfi dolog, hogy szereti ha megdicsérik a farkát a nők. Csak az itt lévők erre élveznek, sőt ha valaki azt mondja, hogy tetszik, akkor már húzza is a strigulát, mintha már kúrtak is volna. Nekik ennyi örömük van az életben.
Sokan hiszik azt, hogy a pénisz a legfontosabb egy nőnek. Pedig a nő a törődést sokkal jobban értékeli. Még csak a külső sem feltétlen számít, a testi adottságok, hogy bárkinek egy vonzó nője lehessen. Általánosítani sem szabad.
Tudok olyan MILF-et, aki csinos, vonzó, szexéhes, mégis a pocakosabb pasikra bukik. Sőt, akár még a pocakosságon is túlmenőekre. Pedig ránézésre azt gondolná az ember, hogy a férfias, kigyúrt pasik a befutók.

Az viszont talán általánosítható, hogy a társkeresőkben csak péniszt küldő férfiak nem vágynak másra, mint dicséretre, vagy arra, hogy viszonzásul hasonló képet kapjanak, amire le tudják vezetni magukat.

Persze lehet úgy is gondolni, hogy minek küldjek arcos képet, ha később kiderül, hogy a kuki meg nem tetsző. Így nyilván lehet olyan, aki fordított sorrendet követ. Ha tetszik a kuki, utána lehet arcképes. Legalábbis gondolom van ilyen is, talán én is így csinálnám.
#3512   2017. 07. 19. szerda 12:29
X Törölt felhasználó (69371)
Alapvető férfi dolog, hogy szereti ha megdicsérik a farkát a nők. Csak az itt lévők erre élveznek, sőt ha valaki azt mondja, hogy tetszik, akkor már húzza is a strigulát, mintha már kúrtak is volna. Nekik ennyi örömük van az életben.
Sokan hiszik azt, hogy a pénisz a legfontosabb egy nőnek. Pedig a nő a törődést sokkal jobban értékeli. Még csak a külső sem feltétlen számít, a testi adottságok, hogy bárkinek egy vonzó nője lehessen. Általánosítani sem szabad.
Tudok olyan MILF-et, aki csinos, vonzó, szexéhes, mégis a pocakosabb pasikra bukik. Sőt, akár még a pocakosságon is túlmenőekre. Pedig ránézésre azt gondolná az ember, hogy a férfias, kigyúrt pasik a befutók.

Az viszont talán általánosítható, hogy a társkeresőkben csak péniszt küldő férfiak nem vágynak másra, mint dicséretre, vagy arra, hogy viszonzásul hasonló képet kapjanak, amire le tudják vezetni magukat.

Persze lehet úgy is gondolni, hogy minek küldjek arcos képet, ha később kiderül, hogy a kuki meg nem tetsző. Így nyilván lehet olyan, aki fordított sorrendet követ. Ha tetszik a kuki, utána lehet arcképes. Legalábbis gondolom van ilyen is, talán én is így csinálnám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 19. szerda 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 19. szerda 11:55
Esetleg ha nem olyan sírna, aki egész alakos és arcos fotóként több pózból a farkát mutogatja, azt remélve, hogy tetszik e az illető...még lehet olyan választ is kapna. "Tetszek? Van képem, nézd meg" (csak a farkáról fotó). Ugyan milyen szép választ várnak az ilyen pasik?...de most komolyan. vigyor2
#3511   2017. 07. 19. szerda 11:55
#3510   2017. 07. 18. kedd 18:58
Caracas79 Caracas79
"Kissé" demoralizáló hatású tud lenni,ahogy egy mosolygós arccal ellátott pozitív visszajelzést tükröző levél meg feltudja villanyozni az embert!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 17. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (441108)
2017. 07. 17. hétfő 17:02
Sziasztok!
Hozzászólnék a témához ha szabad.Elég régi tag vagyok itt,és azt gondolom eleget tapasztaltam.Nem egyszerű feladat partnert találni,sőt!Kicsit kiábrándító is.Amíg mindenki a kamusokról panaszkodik,sajnos elfelejt egy megkeresésre is válaszolni.Én azt gondolom,ha már valaki veszi a fáradtságot hogy egy normális bemutatkozó levelet írjon,mínimum megérdemli a választ.Bármi is legyen az.De a sok megválaszolatlan levél eléggé elveszi az ember kedvét a hosszú írogatásojtól......
#3509   2017. 07. 17. hétfő 17:02
Sziasztok!
Hozzászólnék a témához ha szabad.Elég régi tag vagyok itt,és azt gondolom eleget tapasztaltam.Nem egyszerű feladat partnert találni,sőt!Kicsit kiábrándító is.Amíg mindenki a kamusokról panaszkodik,sajnos elfelejt egy megkeresésre is válaszolni.Én azt gondolom,ha már valaki veszi a fáradtságot hogy egy normális bemutatkozó levelet írjon,mínimum megérdemli a választ.Bármi is legyen az.De a sok megválaszolatlan levél eléggé elveszi az ember kedvét a hosszú írogatásojtól......
#3508   2017. 07. 17. hétfő 16:23
X Törölt felhasználó (2348342)
Lehet finom vannak ertekes emberek( nem sok) es ebbol kapcsolat, csak nagyon nagy turelem kell hozza...
Szoval bodottàg wink
#3507   2017. 07. 15. szombat 16:30
Persze. Igazad is van. De mivel nem vagyunk egyformák, így a keresésünk, vágyain, esetleges elvársaink sem ugyanazok. Mi arra törekszünk, hogy azt találjuk meg akinek ugyanazok. Ha nem, hát nem. De szerencsére nem lehetetlen. Mindenki más szempotok alapján keres.
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2017. 07. 15. szombat 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Gabriel_Grey VIP Admin
2017. 07. 15. szombat 09:54
Ugyanakkor ha egy adatlap semmit nem ér (ami ugye adatokat tartalmaz), úgy az életkor is csak adat, amit nem muszáj szigorúan mérni. smile Egy 41 évesnek is megadhatod az esélyt, hogy megismerjétek, és esetleg sokkal jobb ismeretség sülhet ki belőle, mint egy egy évvel fiatalabból, aki esetleg nem annyira jó. Szerintem aki az ilyen határok lazább értelmezésére szavaz, az inkább erre gondol.
#3506   2017. 07. 15. szombat 09:54
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP Admin
Ugyanakkor ha egy adatlap semmit nem ér (ami ugye adatokat tartalmaz), úgy az életkor is csak adat, amit nem muszáj szigorúan mérni. smile Egy 41 évesnek is megadhatod az esélyt, hogy megismerjétek, és esetleg sokkal jobb ismeretség sülhet ki belőle, mint egy egy évvel fiatalabból, aki esetleg nem annyira jó. Szerintem aki az ilyen határok lazább értelmezésére szavaz, az inkább erre gondol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 14. péntek 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 14. péntek 10:27
Sziasztok.
Virtualitás ide vagy oda. Egy kitöltött adatlap ma már semmit sem ér, mert többnyire annak a 95%-a nem a valóságot tartalmazza. (tapasztalat) Legjobb ismerkedési forma a fórum és a beszélgetés. Sokkal több mindent megtudhatunk, mint egy-egy adatból. Nekünk nőknek úgy sem a az az első dolgunk az adatlapok böngészésében, hogy a farokméretre keressünk. Életkor és az ahhoz való ragaszkodás? Mindenki eldöntheti, hogy a 40 belefér, viszont a 41 már nem. Hogy azok nem találnak, akik ragaszkodnak az életkorhoz. Kétlem!
Azért engedtessék már meg eldönteni, hogy kit engedek az ágyunkba és ki az akit nem. Lehet találni.
#3505   2017. 07. 14. péntek 10:27
Sziasztok.
Virtualitás ide vagy oda. Egy kitöltött adatlap ma már semmit sem ér, mert többnyire annak a 95%-a nem a valóságot tartalmazza. (tapasztalat) Legjobb ismerkedési forma a fórum és a beszélgetés. Sokkal több mindent megtudhatunk, mint egy-egy adatból. Nekünk nőknek úgy sem a az az első dolgunk az adatlapok böngészésében, hogy a farokméretre keressünk. Életkor és az ahhoz való ragaszkodás? Mindenki eldöntheti, hogy a 40 belefér, viszont a 41 már nem. Hogy azok nem találnak, akik ragaszkodnak az életkorhoz. Kétlem!
Azért engedtessék már meg eldönteni, hogy kit engedek az ágyunkba és ki az akit nem. Lehet találni.
#3504   2017. 07. 14. péntek 07:13
zsozs70 zsozs70
itt lehetettlen hisz nem sok a dumás

... 366 367 368 369 370 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: tegnap 08:06

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!