Társkereső oldalról kb. 5 lányt vittem swinger klubba mert kiváncsiak voltak rá.
És ezekből volt olyan hogy szerveztem többest is.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 09. 09. szombat 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 23:26

Amúgy az a durva, hogy tényleg így van. Egy sima társkeresőn, ha van szimpátia és képesek vagytok néhány levelet váltani, akkor a lány már nedvesedik és dugni akar első randin. Nyilván mert ott a női profil mögött ténlyeg nő/lány van, nem egy elnyomott homoszexuális vágyakkal rendelkező srác, aki elképzelt barátnőjével keresget... A "legjobbak" itt a "kezdő pár vagyunk" annyira kezdők, hogy a pár csak egy tagból egy férfiból áll legtöbbször.
És még vmi, sima társkereső oldalon hamarabb össze lehet hozni egy numerát, szopást mint itt!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 10. vasárnap 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 10. vasárnap 16:11
Törölt felhasználó (1491732)

És a társkeresőn felnőtt emberek vannak. Nem udvaroltatni akarnak, hanem a lényegre térni.
Ha az klappol, akkor jöhet az udvarlás is.
Ki lehet jelenteni, hogy itt csak a pasik valódiak biztosan?
A női és pár regek nagy százaléka kamu.
Ezt megcáfolom. Talákoztam innen szolo holggyel és párokkal is. Nem lehetetlen!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 10. vasárnap 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 10. vasárnap 16:11
Törölt felhasználó (1491732)

És a társkeresőn felnőtt emberek vannak. Nem udvaroltatni akarnak, hanem a lényegre térni.
A női és pár regek nagy százaléka kamu. (Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 09. 09. szombat 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 23:26
A női és pár regek nagy százaléka kamu. (Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 09. 09. szombat 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Amúgy az a durva, hogy tényleg így van. Egy sima társkeresőn, ha van szimpátia és képesek vagytok néhány levelet váltani, akkor a lány már nedvesedik és dugni akar első randin. Nyilván mert ott a női profil mögött ténlyeg nő/lány van, nem egy elnyomott homoszexuális vágyakkal rendelkező srác, aki elképzelt barátnőjével keresget... A "legjobbak" itt a "kezdő pár vagyunk" annyira kezdők, hogy a pár csak egy tagból egy férfiból áll legtöbbször.
Sajnálatosan ez is igaz.
Egy olyan országban élünk,hol,személyes meglátásaim szerint,csak kevesek(kb:20%) fejlett emocionális és intellektuális téren,így nem szúrnak ki sem direkt,sem indirekt módon a másikkal.De jó lenne,ha az arány pont a fordított lenne!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 10. vasárnap 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 10. vasárnap 06:24

Törölt felhasználó (2610202)

A bizalom mas okbol is leepul sajnos akkor is, ha a tuloldalon tenyleg egy valos ember van, valos profillal. :/
A bizalom mas okbol is leepul sajnos akkor is, ha a tuloldalon tenyleg egy valos ember van, valos profillal. :/
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 09. 09. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 20:10

Szia!8 év kihagyás után jól jött némi "relaxáció".Olyan országban élve vegetálunk,ahol a kéjjel kecsegtető pozitívumnál jóval több a negatív irányú tapasztalat.Sokan kiégnek egy idő után(bár ez mindenkinél más és más határnál jelentkezik),mert nem egy alkalommal áldozatául válnak képgyűjtőknek,szórakozóknak,valamint a maguk kisebbrendűségi komplexusát hazug profillal álcázóknak,kik számára kizárólag a mások felé(még)bizalommal fordulóktól kapott érdeklődő levelek éltetnek,hogy így érezzék azt,hogy valakinek fontosak,valakinek kellhetnek.Szépen le is épült a bizalom az emberek között,és inkább a gyanakvás és bizalmatlanság már az úr,miközben a szexuális vágyak beteljesülése már szinte fizikai fájdalmat okoz.Tematikus oldal,és mégis....
(Ez egy válasz regiuj üzenetére (2017. 09. 08. péntek 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 08. péntek 21:26

Nekem lehet szerencsém volt de a régi regemmel kb. 4-5 szolo hölgy és kb. 5 pár jött össze. Ebben az évben eddig elég gyatra a végszám, de ez van. Amugy a társkereső oldalakon sokkal nagyobb az arány, és sokszor már az első randin a kocsiban szopás, dugás, petting van!!!!
Szia!8 év kihagyás után jól jött némi "relaxáció".Olyan országban élve vegetálunk,ahol a kéjjel kecsegtető pozitívumnál jóval több a negatív irányú tapasztalat.Sokan kiégnek egy idő után(bár ez mindenkinél más és más határnál jelentkezik),mert nem egy alkalommal áldozatául válnak képgyűjtőknek,szórakozóknak,valamint a maguk kisebbrendűségi komplexusát hazug profillal álcázóknak,kik számára kizárólag a mások felé(még)bizalommal fordulóktól kapott érdeklődő levelek éltetnek,hogy így érezzék azt,hogy valakinek fontosak,valakinek kellhetnek.Szépen le is épült a bizalom az emberek között,és inkább a gyanakvás és bizalmatlanság már az úr,miközben a szexuális vágyak beteljesülése már szinte fizikai fájdalmat okoz.Tematikus oldal,és mégis....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 09. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 17:22
Törölt felhasználó (2610202)

Az élmény?
Tegen is, most is oriasi szerencse kell ahhoz, hogy kialakuljon ket ember kozott barmi itt. De igazad van abban, higy par eve ez valahogy korrektebbul es konnyebben mukodott. Hogy mi valtozott? Lehet kiegnek az emberek.....
(Ez egy válasz regiuj üzenetére (2017. 09. 08. péntek 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 08. péntek 21:26

Nekem lehet szerencsém volt de a régi regemmel kb. 4-5 szolo hölgy és kb. 5 pár jött össze. Ebben az évben eddig elég gyatra a végszám, de ez van. Amugy a társkereső oldalakon sokkal nagyobb az arány, és sokszor már az első randin a kocsiban szopás, dugás, petting van!!!!
Az élmény?
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 09. 09. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha egy jó csaj társaságában teszed, akkor még más is kialakulhat estére. Ha magad, akkor ....
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 09. 09. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Leiszom magam.Az legalább valós élmény lesz.

Igen, és már nem előszö az oldalon.
Sziasztok!
Még új vagyok itt
Szívesen olvasgatnék tippeket,h lehet itt boldogulni!!
Köszi
Még új vagyok itt

Szívesen olvasgatnék tippeket,h lehet itt boldogulni!!

Köszi
Nálam ugyanez van! Jól fogalmaztál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 04. hétfő 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 04. hétfő 12:02
Törölt felhasználó (1094782)

Nem és szerintem nyugdíjas koromig sem fogok..
Kifogások azok vannak, túl messze laksz, túl közel laksz, elég nagy a farkad? Túl magas vagy, nem Téged keresünk, az ilyenek vélhetően mást sem. Hétvégén éjszaka kellene, hogy ráérj, nem függetlenként, ez ugye reális elvárás.. Vannak még a képkéregetők, a melegek, akiknek nem elég érthető, hogy hetero vagyok...Természetesen ezen elvárások egy része, kor, magasság, súly nem felháborító, csak azok, amelyeken látszik, hogy csak kifogást keresnek, miért utasíthatnak el, ha egyáltalán válaszra méltatják a kultúrált hangnemben ,helyesírási hibák nélkül megírt bemutatkozó levelem...

Itt talàlni????Majdnem hogy szinte lehetetle!!!Akinek kultúràltan irsz, az ba...ik visszaîrni, vagy kamus.Olyan elvàràsok vannak a pàroknàl hogy szedintem a Walesy herceget vàrjàk , vagy Lex Steel-t.Egy lepukkant utolsó falusi kultúrhàzi diszkóban könnyebb nőt vagy pârt összszedni....
Szerintem a közösség szempontjából mindenképp jó, ha a lehetőségekhez képest a legtöbb (ideális esetben az összes) üzenetre kulturáltan válaszoltok. Miért?
1. Egy rövid elutasító üzenetet nem tart sokkal több ideig megírni és elküldeni, mint válasz nélkül törölni.
2. Az elutasító üzenet is sokkal jobb, mint a másik levegőnek nézése, ráadásul rólad is jobb képet közvetít, hogy emberszámba veszed az érdeklődőt. Egy közösség vagyunk, akár megfeleltek egymásnak, akár nem. Ne járuljunk hozzá a negatív élmények felhalmozódásához, mert az nagy számban az egész közösségre kihat.
3. Egyúttal példát is lehet mutatni stílusból és a másik iránti tiszteletből.
4. Lehet, hogy az érdeklődő kilóg a feltételekből, de attól még nem biztos, hogy rossz szándékkal ír. Ezt is le lehet írni: Bocs, de nem felelsz meg nekem/nekünk.
5. Akár előre is el lehet menteni egy rövid szöveget, amit csak be kell másolni válaszként. Nem kell mindenkinek egyénileg gépelni. Elég 1-2 mondat, az is jobb, mint válasz nélkül hagyni, hogy azon gondolkodjon a másik, hogy időhiány, probléma vagy szimplán bunkóság miatt nem kap reakciót.
Értelemszerűen aki az első elutasítás után tovább erősködik, azt már lehet mellőzni, de én azon a véleményen vagyok, hogy ha valaki nem felel meg, az megérdemel egy választ. Saját tapasztalat is, és szerintem ti is jobban szeretnétek, ha ilyen esetben a kiszemelt fél értésetekre adná, mi a helyzet, és nem kellene malmozni a végtelenségig.
1. Egy rövid elutasító üzenetet nem tart sokkal több ideig megírni és elküldeni, mint válasz nélkül törölni.
2. Az elutasító üzenet is sokkal jobb, mint a másik levegőnek nézése, ráadásul rólad is jobb képet közvetít, hogy emberszámba veszed az érdeklődőt. Egy közösség vagyunk, akár megfeleltek egymásnak, akár nem. Ne járuljunk hozzá a negatív élmények felhalmozódásához, mert az nagy számban az egész közösségre kihat.
3. Egyúttal példát is lehet mutatni stílusból és a másik iránti tiszteletből.
4. Lehet, hogy az érdeklődő kilóg a feltételekből, de attól még nem biztos, hogy rossz szándékkal ír. Ezt is le lehet írni: Bocs, de nem felelsz meg nekem/nekünk.
5. Akár előre is el lehet menteni egy rövid szöveget, amit csak be kell másolni válaszként. Nem kell mindenkinek egyénileg gépelni. Elég 1-2 mondat, az is jobb, mint válasz nélkül hagyni, hogy azon gondolkodjon a másik, hogy időhiány, probléma vagy szimplán bunkóság miatt nem kap reakciót.
Értelemszerűen aki az első elutasítás után tovább erősködik, azt már lehet mellőzni, de én azon a véleményen vagyok, hogy ha valaki nem felel meg, az megérdemel egy választ. Saját tapasztalat is, és szerintem ti is jobban szeretnétek, ha ilyen esetben a kiszemelt fél értésetekre adná, mi a helyzet, és nem kellene malmozni a végtelenségig.
Nem és szerintem nyugdíjas koromig sem fogok..
Kifogások azok vannak, túl messze laksz, túl közel laksz, elég nagy a farkad? Túl magas vagy, nem Téged keresünk, az ilyenek vélhetően mást sem. Hétvégén éjszaka kellene, hogy ráérj, nem függetlenként, ez ugye reális elvárás.. Vannak még a képkéregetők, a melegek, akiknek nem elég érthető, hogy hetero vagyok...Természetesen ezen elvárások egy része, kor, magasság, súly nem felháborító, csak azok, amelyeken látszik, hogy csak kifogást keresnek, miért utasíthatnak el, ha egyáltalán válaszra méltatják a kultúrált hangnemben ,helyesírási hibák nélkül megírt bemutatkozó levelem...

Több olyan párnak és hölgynek is írtam már(és minden bizonnyal nem csak én vagyok így ezzel),akik számára az elvárásaik szerint teljes mértékben megfelelnék,de csak kevesen reagáltak,ők viszont kulturáltan tették.Őszintén bevallom,hogy két olyan párral vettem fel eddig egy tapintatos érdeklődő levél formájában a kapcsolatot,akik számára egy-egy pontban nem feleltem.Az egyik dolog az életkor volt(7 évvel voltam fiatalabb az elvárttól),a másik a testtömeg(10 kg-al voltam nehezebb a felső határhoz képest)Kíváncsi voltam,hogy milyen mértékben ragaszkodnak kozisztensen az elveikhez,hogy lehetséges-e némileg rugalmasan kezelni a dolgokat.Mindkét pár reagált civilizált módon.Nem voltak egyáltalán megsértődve az érdeklődés miatt annak ellenére,hogy teljes mértékben nem feleltem meg az elvárásoknak(valószínűleg a nem ősemberi stílus miatt).Nem érezték úgy,hogy az idejüket raboltam volna.Megköszönték a higgadt és tiszteletteljes stílust valamint magát az érdeklődést,de a megfogalmazott ideáljaik mentén szeretnének partnert.Természetesen elfogadtam a döntésüket,amit a mai napig tiszteletben is tartom ami miatt nem zaklatom őket újabb levelekkel,amiben próbálnám magam rájuk erőltetni.Úgy vélem,hogy lehet úgy próbálkozni másoknál,még ha teljes mértékben nem esik egybe a jelentkező a megkeresett személy vagy pár igényeivel,mert esetlegesen liberálisabban állhatnak a saját elvárásaik felé is a megkeresettek ha kialakult némi rokonszenv,de valóban érdemesebb olyan lehetséges partnerek után kutatni,akiknek elviekben teljes mértékben megfelel a megkereső.Annak kimondottan örülök,mert jó olvasni,hogy nálatok már egy jó éve plusz gyönyört generáló személy által bővült a szexuális életetek!
Kívánom,hogy még nagyon sokáig legyen magas fokú izgalmakban és élvezetben részetek!
(Ez egy válasz Bonyhádipár üzenetére (2017. 09. 03. vasárnap 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 03. vasárnap 18:50

Szerintem ha nem írnak vissza az egyértelmű nem. Mi ebben a bonyolult?
Olyanoknak mi sem írunk vissza akik minimálisan sem férnek bele az elvárásainknak.
Nem is értjük minek terhelnek minket a leveleikkel olyanok akik semmiben nem passzolnak az igényeinkhez.
Ha nem akar képet küldeni vagy facebook profilt megadni nem is értem mit vár.
Például a feleségem csakis messengeren kommunikál tehát alap, hogy megadják neki a facebook elérést.
Lehet fújolni, de egyszerű a megoldás. Ha nem stimmel valami nem kell jelentkezni.
Mielőtt hisztizni kezdene valaki (úgy is fog) igen szerencsére voltak akik simán megadták a facebook elérésüket.
Nem is bánták meg. Van aki már egy éve folyamatosan nem bánja
Olyanoknak mi sem írunk vissza akik minimálisan sem férnek bele az elvárásainknak.
Nem is értjük minek terhelnek minket a leveleikkel olyanok akik semmiben nem passzolnak az igényeinkhez.
Ha nem akar képet küldeni vagy facebook profilt megadni nem is értem mit vár.
Például a feleségem csakis messengeren kommunikál tehát alap, hogy megadják neki a facebook elérést.
Lehet fújolni, de egyszerű a megoldás. Ha nem stimmel valami nem kell jelentkezni.
Mielőtt hisztizni kezdene valaki (úgy is fog) igen szerencsére voltak akik simán megadták a facebook elérésüket.
Nem is bánták meg. Van aki már egy éve folyamatosan nem bánja