Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 378 379 380 381 382 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3285   2017. 05. 25. csütörtök 06:15
free001 free001
Itt az a bevált modszer hogy nincs válasz,írhadsz te bármien levelet. shakehead
#3284   2017. 05. 24. szerda 18:14
Caracas79 Caracas79
Szia!Minden relatív nem pedig egzakt.Így van ez az elvárásokkal kapcsolatban is.Sokszor az a probléma(főképp szóló férfiaknál),hogy ha tisztelettudóan,kulturáltan fogalmaznak meg érdeklődő-jelentkező tartalmú levelet,és még a kritériumoknak is megfelelnek,akkor ha el is olvasták a levelet a címzettek(már ha valóban két ember a címzett,és nem csupán egy magát párnak kiadó elmebeteg!!),akkor sem nagyon érkezik válasz.Mindig az ember a legbizonytalanabb tényező a partnerkeresésben!!
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2017. 05. 21. vasárnap 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 21. vasárnap 08:02
Ez is érdekes dolog számomra és kíváncsivá tesz...
Többször olvastam már a hozzászólásokban,hogy "teljesíthetetlen" elvárásaik vannak pl. a pároknak.
Írnának erről részletesebben azok akik ilyet tapasztaltak?Szerintem a mi elvárásaink nem teljesíthetetlenek,de ki tudja.Akár még tanulhatunk is a dologból.
#3283   2017. 05. 21. vasárnap 08:02
Bayernpaar Bayernpaar
Ez is érdekes dolog számomra és kíváncsivá tesz...
Többször olvastam már a hozzászólásokban,hogy "teljesíthetetlen" elvárásaik vannak pl. a pároknak.
Írnának erről részletesebben azok akik ilyet tapasztaltak?Szerintem a mi elvárásaink nem teljesíthetetlenek,de ki tudja.Akár még tanulhatunk is a dologból.
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2017. 05. 21. vasárnap 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 21. vasárnap 07:54
olyanokat tapasztaltam hogy az elvárások teljesithetetlenek sokszor néhány levélváltás után még a telefon beszélgetést sem merik vállalni.Az is érdekes az irásra azonnali kitiltás ahol nincs látszatra komoly gond.
#3282   2017. 05. 21. vasárnap 07:54
colamatyi colamatyi
olyanokat tapasztaltam hogy az elvárások teljesithetetlenek sokszor néhány levélváltás után még a telefon beszélgetést sem merik vállalni.Az is érdekes az irásra azonnali kitiltás ahol nincs látszatra komoly gond.
#3281   2017. 05. 21. vasárnap 07:29
Bayernpaar Bayernpaar
Nekünk a napokban írt egy férfi.
Kép is volt,szimpatikus is volt a páromnak,minden jónak tűnt.Kértük,hogy írjon még magáról,ekkor kiderült,hogy 740 km-re él tőlünk! nyes
Válaszoltunk,hogy minket így nem érdekel a dolog,akkor mi voltünk a "hülyék",mert még "nem hallottunk az autóról,amit a kilométerek leküzdésére találtak fel!" nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 20. szombat 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1869692)
2017. 05. 20. szombat 07:06
Fiúkat nem keresünk kikötéssel egy "úr" tőlünk 300km-ről így indított:
"Feladó: Alijabet
Címzett: kolibri 1
Érkezett: 17-05-20 06:50
Tárgy: xyz? smile
Szia/Sziasztok!!

En egy 27 eves miskolcii srac vagyok. Nem csak a sajat nevemben, hanem három masik tag neveben is irom a levelemet. baratok vagyunk es az a kozos fetisunk, hogy imadjuk a tobbes szexet. Kifejezetten jokepuek vagyunk, sportosak. smile Egy alkalommal mar talaltunk itt egy holgyett akihez csatlakoztunk es fergetegesen erezte magat mindenki. Ezt szeretnenk megismetelni minel hamarabb. eleg fantazidusak vagyunk ebben a felallasban (az elozo holgynek is nagyon tetszett, pl a szembekotos farokfelismeres szajjal) ugyhogy veled is szeretnenk kiprobalni mindent amit engedsz! (Szendvics, ketten egy lyukban, egyszerre ket farok a szadban) nagyon felkeltetted az erdeklodesunk!

Udv.
Alijabet"

Na most erre mit, hogyan?
#3280   2017. 05. 20. szombat 14:30
jani27 jani27
Jót nem tudnék írni, mást meg minek. Hetente több ilyen megkeresést is kapunk.
"Elolvasták adatlapunkat" Kár, hogy nem figyelmesen, ha valaki épp nem keres. Ennek ellenére, mindenkinek igyekszek kultúrált választ adni. Amkor valaki nem ír csak bejelöl, hát ott válasz van hogy elmarad, nincs mire válaszolni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 20. szombat 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia/Sziasztok!!

En egy 27 eves miskolcii srac vagyok. Nem csak a sajat nevemben, hanem három masik tag neveben is irom a levelemet. baratok vagyunk es az a kozos fetisunk, hogy imadjuk a tobbes szexet. Kifejezetten jokepuek vagyunk, sportosak. smile Egy alkalommal mar talaltunk itt egy holgyett akihez csatlakoztunk es fergetegesen erezte magat mindenki. Ezt szeretnenk megismetelni minel hamarabb. eleg fantazidusak vagyunk ebben a felallasban (az elozo holgynek is nagyon tetszett, pl a szembekotos farokfelismeres szajjal) ugyhogy veled is szeretnenk kiprobalni mindent amit engedsz! (Szendvics, ketten egy lyukban, egyszerre ket farok a szadban) nagyon felkeltetted az erdeklodesunk!

Udv.
Alijabet"

#3279   2017. 05. 20. szombat 14:04
Caracas79 Caracas79
Szia!Az "úriember" minden bizonnyal egy "szellemi tálentum" lehet.Ennek,és a hozzá hasonló túlburjánzott zigótáknak teljesen felesleges volt iskolába járni/főleg irodalomórára,ahol verselemzést is tanultak a diákok/,mert ha nemi izgalomba jön valamitől,akkor megszűnik számára a racionalitás.Ergo egy farokverő funkcionális analfabétává válik,aki ha indirekt módon is,de rabolja a drága időtök.Ráadásul a helyesírása is katasztrofális. smile
Szia/Sziasztok!!

Udv.
Alijabet"

#3278   2017. 05. 20. szombat 07:06
X Törölt felhasználó (1869692)
Szia/Sziasztok!!

Udv.
Alijabet"

#3277   2017. 05. 19. péntek 14:44
Caracas79 Caracas79
Szia!Óriási igazságot fogalmaztál meg!!!
(Ez egy válasz suisil üzenetére (2017. 05. 19. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 19. péntek 14:42
A "Hogyan találj?" kérdésre az első számú szabály: Ne légy kamus. És máris bukta van...
#3276   2017. 05. 19. péntek 14:42
suisil suisil VIP
A "Hogyan találj?" kérdésre az első számú szabály: Ne légy kamus. És máris bukta van...
#3275   2017. 05. 19. péntek 13:52
Caracas79 Caracas79
Szia!Őszintén szólva nem is csodálkoznék,hogyha feladnátok,mint oly sokan.Pazarolják a drága időtöket,és mentálisan is leterhelnek titeket azok,akik nem az általatok meghatározott elvárásoknak felelnének meg,de az asszonykát tolnák,mint a lopott biciklit,és a feléjük irányuló alázatot el is várnák tőletek,mert másképp emocionálisan fejletlen önző és egocentrikus kisgyerekek módjára hazugnak titulálnak titeket,az asszonykát meg külön a "legősibb mesterséget magas szinten űző képviselőjének".
(Ez egy válasz mr75 üzenetére (2017. 05. 18. csütörtök 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 18. csütörtök 21:31
Sziasztok! 33 eves,195 cm magas,110 kg,normal testalkatu,barna szemu fiu vagyok. Szexualis etvagyam kielegitesere keresek holgyeket,párokat, alkalmi ......
És akkor most olvassátok el az adatlapunkat.
És nem értik,hogy miért nem válaszolunk.
És ez csak egy a sok közül.
#3274   2017. 05. 19. péntek 13:46
Caracas79 Caracas79
Szia!Köszönöm a támogatást!"Néhány" hozzászólásban téged is kritizálnak,meg gyűlölettől vezérelve okoskának titulálnak.Tényleg oda a kultúra,és nem csupán az interneten,hanem odakint is!Nem is csodálom,hogy az értelmes,komoly szándékú emberek egy jó része kiábrándult,kiégett,és már emiatt a mentális barbarizmus fel is adta kéjes vágyait,álmait.Ebben az országban döntő többségbe kerültek sajnálatos módon a funkcionális analfabéták,és a rosszindulatú bírálok.Ez mind kiegészül egy hatalmas nagy adag erőszakos faszveréssel.Ezért tartom magam ahhoz a megfogalmazásomhoz,hogy a társkeresésben a legfőbb kockázati tényező maga az ember/szerű létforma/!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 19. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 05. 19. péntek 09:25
Nincs ezen semmi meglepő, az egész interneten oda a kultúra.
Az összetett mondatokat már az olvasok 90%-a nem képes értelmezni, és ehelyett támadólag jön, hogy kötekedsz, vagy fel akarod magadra hívni a figyelmet. Az intelligencia már nem pozitívum.
Szóval ne hibáztasd magad, tárd szét a kezeid, nem kell mindenkinek lemenni arra a szintre. Ha nem képes értelmezni, amit írsz, akkor nem is valószínű, hogy neki szántad az írásod.
#3273   2017. 05. 19. péntek 09:25
X Törölt felhasználó (69371)
Nincs ezen semmi meglepő, az egész interneten oda a kultúra.
Az összetett mondatokat már az olvasok 90%-a nem képes értelmezni, és ehelyett támadólag jön, hogy kötekedsz, vagy fel akarod magadra hívni a figyelmet. Az intelligencia már nem pozitívum.
Szóval ne hibáztasd magad, tárd szét a kezeid, nem kell mindenkinek lemenni arra a szintre. Ha nem képes értelmezni, amit írsz, akkor nem is valószínű, hogy neki szántad az írásod.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 05. 18. csütörtök 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 18. csütörtök 19:02
Szia!Nem áll szándékomban felhívni magamra a figyelmet,sem vizsgáztatni sem akarok senkit.Egyszerűen ösztönszerűen jönnek a szavak az elmémből.Őszintén szólva egy kissé meg kell erőltetnem magam,hogy alapból ne idegen szavakkal akarjak kifejezni magam.Próbáltam már többféle stílust is,de mindig úgy,ahogy az általam megkeresett személy/pár lelkivilágához igazodjon a fogalmazásom.Már nem egy alkalommal elmeditáltam azon,hogy nem lenne-e jó bunkó faluvégi szotyizó suttyó tajparaszt módjára fogalmazni,mert lehet,hogy sokan ehhez vannak szokva,mert az értelmes beszéd,írásmód furcsa,idegen,sőt,egyenesen idegesítő számukra.Lehet,hogy ebben az országban minden megnyilvánulás hiábavaló "pusztába kiáltott szó".Egy biztos,hogy másokkal egyetemben csak széttárni tudom a kezeimet.Ez van!
#3272   2017. 05. 18. csütörtök 21:31
mr75 mr75
Sziasztok! 33 eves,195 cm magas,110 kg,normal testalkatu,barna szemu fiu vagyok. Szexualis etvagyam kielegitesere keresek holgyeket,párokat, alkalmi ......
És akkor most olvassátok el az adatlapunkat.
És nem értik,hogy miért nem válaszolunk.
És ez csak egy a sok közül.
#3271   2017. 05. 18. csütörtök 19:02
Caracas79 Caracas79
Szia!Nem áll szándékomban felhívni magamra a figyelmet,sem vizsgáztatni sem akarok senkit.Egyszerűen ösztönszerűen jönnek a szavak az elmémből.Őszintén szólva egy kissé meg kell erőltetnem magam,hogy alapból ne idegen szavakkal akarjak kifejezni magam.Próbáltam már többféle stílust is,de mindig úgy,ahogy az általam megkeresett személy/pár lelkivilágához igazodjon a fogalmazásom.Már nem egy alkalommal elmeditáltam azon,hogy nem lenne-e jó bunkó faluvégi szotyizó suttyó tajparaszt módjára fogalmazni,mert lehet,hogy sokan ehhez vannak szokva,mert az értelmes beszéd,írásmód furcsa,idegen,sőt,egyenesen idegesítő számukra.Lehet,hogy ebben az országban minden megnyilvánulás hiábavaló "pusztába kiáltott szó".Egy biztos,hogy másokkal egyetemben csak széttárni tudom a kezeimet.Ez van!
(Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2017. 05. 17. szerda 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 17. szerda 23:23
Neked vajon mi a célod azzal,hogy minden hozzászólásod hemzseg az idegen kifejezésektől? Teszteled az értelmi képességeinket,vagy úgy gondolod ezzel tudod magadra vonni a figyelmet? Tökéletes magyar kifejezések vannak a flexibilisre,az abszolútra,a "szinkronicitás" gyöngyszemről már nem is beszélve. Régóta itt szenvedsz már nő nélkül,tehát eredményesnek sem mondható ez stílus.
#3270   2017. 05. 18. csütörtök 07:33
robertosanni robertosanni
eplus2 mindenkinél okosabb ennyi vigyor2
(Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2017. 05. 17. szerda 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 17. szerda 23:23
Neked vajon mi a célod azzal,hogy minden hozzászólásod hemzseg az idegen kifejezésektől? Teszteled az értelmi képességeinket,vagy úgy gondolod ezzel tudod magadra vonni a figyelmet? Tökéletes magyar kifejezések vannak a flexibilisre,az abszolútra,a "szinkronicitás" gyöngyszemről már nem is beszélve. Régóta itt szenvedsz már nő nélkül,tehát eredményesnek sem mondható ez stílus.
#3269   2017. 05. 17. szerda 23:23
csak együtt csak együtt
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 05. 17. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 17. szerda 18:54
Sziasztok!elképzelhető,hogy "fehér hollónak" minősülök,de én bizony elszoktam olvasni,és ráadásul még értelmezni is a társkeresős adatlapon megfogalmazottakat,mert képes vagyok empatikus lenni az adott hölggyel/párral,és ha nem felelek meg az elvárásoknak,akkor nem rabolom az idejüket.Abból ki tudja,hogy kinek mennyi jut még az életben!?hogyha esetleg egy,maximum kettő kritériumnak nem felelnék meg,akkor csupán egyetlenegy levél formájában rákérdezek,hogy az elvárásaik terén mennyire flexibilisek!?Amennyiben kőkonzervatívként ragaszkodnak a felállított elvárásaikhoz,akkor nem marad más lehetőség,mint abszolút tiszteletben tartani azokat.Veszprém megyében keresek elsősorban alkalmi vagy akár tartós szexpartnert hölgy/pár személyében,de még sem erőltetem magam rá senkire annak ellenére,hogy a relatíve közeli távolság,meg a lehetséges szinkronicitása a szabadidőnknek nagyon kecsegtetővé tenné számomra a dolgot,de ha nem,akkor nem!Egyszer már megírtam egy régebbi hozzászólásomban,hogy a társkeresés legfőbb akadálya maga az ember.
#3268   2017. 05. 17. szerda 18:54
Caracas79 Caracas79
Sziasztok!elképzelhető,hogy "fehér hollónak" minősülök,de én bizony elszoktam olvasni,és ráadásul még értelmezni is a társkeresős adatlapon megfogalmazottakat,mert képes vagyok empatikus lenni az adott hölggyel/párral,és ha nem felelek meg az elvárásoknak,akkor nem rabolom az idejüket.Abból ki tudja,hogy kinek mennyi jut még az életben!?hogyha esetleg egy,maximum kettő kritériumnak nem felelnék meg,akkor csupán egyetlenegy levél formájában rákérdezek,hogy az elvárásaik terén mennyire flexibilisek!?Amennyiben kőkonzervatívként ragaszkodnak a felállított elvárásaikhoz,akkor nem marad más lehetőség,mint abszolút tiszteletben tartani azokat.Veszprém megyében keresek elsősorban alkalmi vagy akár tartós szexpartnert hölgy/pár személyében,de még sem erőltetem magam rá senkire annak ellenére,hogy a relatíve közeli távolság,meg a lehetséges szinkronicitása a szabadidőnknek nagyon kecsegtetővé tenné számomra a dolgot,de ha nem,akkor nem!Egyszer már megírtam egy régebbi hozzászólásomban,hogy a társkeresés legfőbb akadálya maga az ember.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 12. péntek 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1191612)
2017. 05. 12. péntek 23:16
Nekünk is az a tapasztalatunk hogy meg sem nézik hogy milyen kritériumok szerint ismerkednénk...
Naná hogy olyanok írnak akik meg sem ütik a limitet nálunk! Pont azok írnak akiket nem keresünk és ezt írtuk is a reglapon.
Ha válaszolunk kultúráltan, akkor még néha 5x visszaír hogy de neki tetszik a Hölgy és de kár vagy pont ráérne stb.
#3267   2017. 05. 17. szerda 15:47
robertosanni robertosanni
Szerintünk már az is fogyatékos akinek kipattan az agyából,hogy itt ismerkedjen wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 17. szerda 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1585832)
2017. 05. 17. szerda 07:19
Szomorú,hogy milyen szellemi fogyatékos itt a többség,de hát mit is várunk,mikor még a postás is azt mondta,hogy 5házba ha becsenget akkor 4böl valami hülye jön ki,akinek még egy aláirás is nehezen megy. :( Na ezen a társkeresön is ez lehet az arány. Keresek lányt már egy ideje(én egy fiatal kemény farkú szexmániás vagyok és még testem,arom is látszik egy képemen),de eddig csak egy normálisat találtam,akivel csak haverok lehetünk,mivel ö tartós szerelmi jellegü partnert keres én meg nem. A párok furcsa modon szinte mindig a férfi tag kezébe adják az adatlap kezelését és ott meg fasz feláll ész megáll problémák miatt normálisan megfogalmazott mondatokat nem is remélek már. Valahogy értelmes növel még nem sikerült itt beszélnem azt az egyet leszámitva. Van még remény szerintetek? smile
#3266   2017. 05. 17. szerda 07:19
X Törölt felhasználó (1585832)
Szomorú,hogy milyen szellemi fogyatékos itt a többség,de hát mit is várunk,mikor még a postás is azt mondta,hogy 5házba ha becsenget akkor 4böl valami hülye jön ki,akinek még egy aláirás is nehezen megy. :( Na ezen a társkeresön is ez lehet az arány. Keresek lányt már egy ideje(én egy fiatal kemény farkú szexmániás vagyok és még testem,arom is látszik egy képemen),de eddig csak egy normálisat találtam,akivel csak haverok lehetünk,mivel ö tartós szerelmi jellegü partnert keres én meg nem. A párok furcsa modon szinte mindig a férfi tag kezébe adják az adatlap kezelését és ott meg fasz feláll ész megáll problémák miatt normálisan megfogalmazott mondatokat nem is remélek már. Valahogy értelmes növel még nem sikerült itt beszélnem azt az egyet leszámitva. Van még remény szerintetek? smile

... 378 379 380 381 382 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10865db
Utolsó üzenet: ma 13:04

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!