Bocsánat elnéztem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 20. kedd 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 20. kedd 21:11
Törölt felhasználó (890770)

Szánalmas hogy van aki csak azért regisztrálja magát hogy másoknak beszóljon. Az ilyen hiénák melkett még a kamusak is eltörpülnek.
Mellesleg... Téged ki kérdezett?
(Ez egy válasz zenito üzenetére (2016. 12. 21. szerda 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 21. szerda 05:13

Aki képes leírni azt a szót,hogy "idelye" annak a véleménye cseppet sem mérvadó.
Vagy magára ismert az illető vagy önmagát adta! A lényeg ugyan az. Szánalmas hogy valaki csak azzal a céllal olvassa a bejegyzéseket, hogy bele tud e kötni. Gratulálok az oldal szerkesztőjének
Én is ezt írtam tegnap és rögtön sértődés van belőle
(Ez egy válasz zenito üzenetére (2016. 12. 21. szerda 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 21. szerda 05:13

Aki képes leírni azt a szót,hogy "idelye" annak a véleménye cseppet sem mérvadó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 20. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 20. kedd 21:23

Volt már jó és rossz tapasztalatunk is a kérdéssel kapcsolatban, szóval tudnánk mit mesélni de mi már jó idelye azokhoz tartozunk aki inkább nem osztják meg másokkal a hiénák miatt. Kár hogy azokat ez nem zavarja akik ezen tudnának változtatni.
Sajna kevés az igaz ember itt. Sok csak képekre vadászik. Ha nemet kap nem érti meg, fel se fogja sajnos. Hogy magáról valós dolgot írjon, minek... úgy nem mer szórakozni.

Volt már jó és rossz tapasztalatunk is a kérdéssel kapcsolatban, szóval tudnánk mit mesélni de mi már jó idelye azokhoz tartozunk aki inkább nem osztják meg másokkal a hiénák miatt. Kár hogy azokat ez nem zavarja akik ezen tudnának változtatni.
Szánalmas hogy van aki csak azért regisztrálja magát hogy másoknak beszóljon. Az ilyen hiénák melkett még a kamusak is eltörpülnek.
Szerintem az írásodat nehezebben viselik nem könnyű kiolvasni
(Ez egy válasz -pikans.petra üzenetére (2016. 12. 20. kedd 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 20. kedd 07:09

Visszaolvastam pâr hozzàszólâst a hatârozott nőket nem szeretik a pasik szeretnek vadàszni bedig a nő dönt!!volt mâr olyan hogy a pasi azêrt sêrtődőt meg mert nem voltam hajlandó arcos kêpet küldeni emailen amig róla nem lâttam semmilyett se,szeretik ha írânyitható szilikon cicât,a hatàrozott nőhőz férfi kell êsezt a pasik nehezen viselik.
Hát nem szerelemnek hívják.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 20. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 20. kedd 09:21

Törölt felhasználó (30995)

Amúgy nem is értem mit vár?
Amúgy nem is értem mit vár?
(Ez egy válasz zenito üzenetére (2016. 12. 20. kedd 01:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 20. kedd 01:20

Érdekes,pedig 277 üzenetben rimánkodtál már itt egy kis ingyen punciért.
Akkor én szerencsés vagyok, kedvesem elég határozott. Nem szeretem a leteszem úgymarad embereket. Jelszavam: élni és élni hagyni
(Ez egy válasz -pikans.petra üzenetére (2016. 12. 20. kedd 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 20. kedd 07:09

Visszaolvastam pâr hozzàszólâst a hatârozott nőket nem szeretik a pasik szeretnek vadàszni bedig a nő dönt!!volt mâr olyan hogy a pasi azêrt sêrtődőt meg mert nem voltam hajlandó arcos kêpet küldeni emailen amig róla nem lâttam semmilyett se,szeretik ha írânyitható szilikon cicât,a hatàrozott nőhőz férfi kell êsezt a pasik nehezen viselik.
Érdekes,pedig 277 üzenetben rimánkodtál már itt egy kis ingyen punciért.
Kamusok sajna mindenhol vannak. Sajnos párral màr talàlkoztam itt is. De az ilyeneknek köszönhető ha egy pàr bizalmatlan...
Egy pár ha talál valaki fixet és nem csak alkalmit keres, lehet fenn marad oldalon, de nem biztos, hogy keres uj kapcsolatot.
Ez megint csak sajàt vélemény.
Ez megint csak sajàt vélemény.
hát igen az egyszer biztos csak sajnos ezek a dolgok a párok bizalmát rendíti meg aki komolyan gondolná azokkal sajnos többségben már nem igazán állnak le dumcsizni
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2016. 12. 19. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 19. hétfő 08:40

Igazad van. Sajnos viszont az ilyen viselkedéssel csak mélyebbre sűlyed. Nem kell aggódni, sztem minden pár más feltételek alapján értékel.
Igazad van. Sajnos viszont az ilyen viselkedéssel csak mélyebbre sűlyed. Nem kell aggódni, sztem minden pár más feltételek alapján értékel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 19. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 19. hétfő 07:59
Törölt felhasználó (1485022)

sziasztok sajnos sok embernél ez nem alapvető dolog hogy adatlapot olvasson pl: miért, mert kamus vagy csak heccből van itt A másik véglet hogy szeretne valamit de ha egy negatívumot kap akkor ki tőr belőle a jó nevetség és a trágárul vagy annál mélyebbre alacsonyodó szöveg , hisz el kell tudni viselni a pozitív vagy negatív jellemzőket is, hisz emberek vagyunk és tudjuk saját magunkról a jót illetve a rosszat is
sziasztok sajnos sok embernél ez nem alapvető dolog hogy adatlapot olvasson pl: miért, mert kamus vagy csak heccből van itt A másik véglet hogy szeretne valamit de ha egy negatívumot kap akkor ki tőr belőle a jó nevetség és a trágárul vagy annál mélyebbre alacsonyodó szöveg , hisz el kell tudni viselni a pozitív vagy negatív jellemzőket is, hisz emberek vagyunk és tudjuk saját magunkról a jót illetve a rosszat is
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2016. 12. 19. hétfő 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 19. hétfő 00:10

Mi találtunk. Jelenleg pont ezèrt nem keresünk. Sajnos sokan már ha írnak pár sort egyálltalán (csak kapcsolat jelölés helyett), igazából alapvető dolgokat nem vesznek figyelembe: -érdemes röviden bemutatkozni pl.: olvastam adatlapotokat...
-ne csak annyi legyen: dugnàm csakod, mikor érhetek rá...
-zárásnál legalább normális befejezés(pl: sziasztok Jani)
A szóló pasi is ilyen helyzetben saját magát próbálja "eladni" egy hölgynek vagy párnak.
Ez sajàt vèleményem, nyugodtan lehet kritizálni
-ne csak annyi legyen: dugnàm csakod, mikor érhetek rá...
-zárásnál legalább normális befejezés(pl: sziasztok Jani)
A szóló pasi is ilyen helyzetben saját magát próbálja "eladni" egy hölgynek vagy párnak.
Ez sajàt vèleményem, nyugodtan lehet kritizálni