Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 423 424 425 426 427 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2582   2016. 07. 07. csütörtök 06:23
free001 free001
Ha itt valakinek összejön valami annak csontig benyalok vagy lecumizom hogy ketté áll a füle.
#2581   2016. 07. 06. szerda 22:15
X Törölt felhasználó (1178792)
Miért baj az a mai világban a 21. Században nem nehéz utazni.pillanatok alatt ott van bárhol az ember,nem olyan nagy Magyarország
(Ez egy válasz Kivancsifiu üzenetére (2016. 07. 06. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 06. szerda 08:11
Az a baj ha talalunk is valakit messze lakik peldaul ahol lakom talan nincs is itt fent senki olyan aki normalis es megfelelő tegnap irt egy Pecsi srac de tobb szaz km re lakik nagy kar pedig egy format keresunk ez van
#2580   2016. 07. 06. szerda 09:12
Kivancsifiu Kivancsifiu
Csak oyannal lennek egyut aki szimpatikus ed jol esik ha megsimogat csak a szexert nem
#2579   2016. 07. 06. szerda 08:11
Kivancsifiu Kivancsifiu
Az a baj ha talalunk is valakit messze lakik peldaul ahol lakom talan nincs is itt fent senki olyan aki normalis es megfelelő tegnap irt egy Pecsi srac de tobb szaz km re lakik nagy kar pedig egy format keresunk ez van
#2578   2016. 06. 29. szerda 22:16
X Törölt felhasználó (1245022)
Elsőre pedig nem is nagyon érdekel, hogy van e barinője, mert nem társat, hanem szexpartnert keres az ember. Persze az idő elteltével már több is szóba kerül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 29. szerda 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2016. 06. 29. szerda 19:57
Nem, nem volt az 100 km sem. Miután megbeszéltük a továbbiakat, a srác jött hozzánk, szám szerint hatszor. Ő kocsikázott a szombat esti "buli" kedvéért, vagy a párom kedvéért, mindegy hogy nevezzük. Az is lehet hogy volt barátnője, nem beszéltünk róla, meg azt mond mindenki amit akar.
#2577   2016. 06. 29. szerda 19:57
X Törölt felhasználó (104575)
Nem, nem volt az 100 km sem. Miután megbeszéltük a továbbiakat, a srác jött hozzánk, szám szerint hatszor. Ő kocsikázott a szombat esti "buli" kedvéért, vagy a párom kedvéért, mindegy hogy nevezzük. Az is lehet hogy volt barátnője, nem beszéltünk róla, meg azt mond mindenki amit akar.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 29. szerda 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1245022)
2016. 06. 29. szerda 19:20
Mint mondtam, nem kételkedem senkiben sem, tehát még ha egyszerűen írtad is. Azonban gondolom nem utaztatok 2-300 kilométert 23 perc beszélgetésért. A te példád is azt mutatja, hogy lehet találni!
#2576   2016. 06. 29. szerda 19:20
Mint mondtam, nem kételkedem senkiben sem, tehát még ha egyszerűen írtad is. Azonban gondolom nem utaztatok 2-300 kilométert 23 perc beszélgetésért. A te példád is azt mutatja, hogy lehet találni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 29. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 29. szerda 18:23
Időpont mindegy. Még nem voltam GG tag. Más oldal csevegője, srác arcal, ír, érdeklődik. Oké, kávézzunk, ahogy mondani szokták. Jó, hol ? Ő pesti. Oké, ha pesten járunk, megejtjük. (A kávézást) Késóbb oké, x nap este West End 20 óra, ebben és ebben a cuccban lesz a fiú. Érkeztünk, megtaláltuk, pontos volt. Fél óra beszélgetés, tényleg kávézás, érdeklődés, hogy akkor hogy smint, kissé zavarban mindenki. Azzal a gyerekkel csevegek 23 perce, aki majd azért jönne hozzánk, hogy megdugja a csajom ?
Poharak kiürülve, fizettünk, gyerünk haza. Kocsiban csöng a telefon, a srác érdeklődik, na, mit szól a párom hozzá, ezt ott nem merte megkérdezni.
Ő lett, az "5-ik barátunk", aki itt is látható valamennyire.
Ennyi, ez tudom túl egyszerű, de így volt.
#2575   2016. 06. 29. szerda 18:23
Időpont mindegy. Még nem voltam GG tag. Más oldal csevegője, srác arcal, ír, érdeklődik. Oké, kávézzunk, ahogy mondani szokták. Jó, hol ? Ő pesti. Oké, ha pesten járunk, megejtjük. (A kávézást) Késóbb oké, x nap este West End 20 óra, ebben és ebben a cuccban lesz a fiú. Érkeztünk, megtaláltuk, pontos volt. Fél óra beszélgetés, tényleg kávézás, érdeklődés, hogy akkor hogy smint, kissé zavarban mindenki. Azzal a gyerekkel csevegek 23 perce, aki majd azért jönne hozzánk, hogy megdugja a csajom ?
Poharak kiürülve, fizettünk, gyerünk haza. Kocsiban csöng a telefon, a srác érdeklődik, na, mit szól a párom hozzá, ezt ott nem merte megkérdezni.
Ő lett, az "5-ik barátunk", aki itt is látható valamennyire.
Ennyi, ez tudom túl egyszerű, de így volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 29. szerda 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 29. szerda 18:13
Az sem rossz..... "Találkozzunk és majd kiderül, hogy egymást keressük-e!" (200 kilométerről).
De továbbra is azt mondom, hogy lehet találni!
A bántást azokra a pasikra értettem, akik nem ilyenek, mert van egy-két "gyöngyszem" közöttük,akikre ez mind nem igaz.
Volt régebben erről is vita, hogy ha már eljön a pasi és levezetett több kilométert, akkor vajon joggal várja-e el, hogy legyen is valami. Ha a te verziódat nézzük, akkor nem.
#2574   2016. 06. 29. szerda 18:13
Az sem rossz..... "Találkozzunk és majd kiderül, hogy egymást keressük-e!" (200 kilométerről).
De továbbra is azt mondom, hogy lehet találni!
A bántást azokra a pasikra értettem, akik nem ilyenek, mert van egy-két "gyöngyszem" közöttük,akikre ez mind nem igaz.
Volt régebben erről is vita, hogy ha már eljön a pasi és levezetett több kilométert, akkor vajon joggal várja-e el, hogy legyen is valami. Ha a te verziódat nézzük, akkor nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 29. szerda 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 29. szerda 17:06
Nem vagyok megbántva, tudom miről beszélsz.
Ezt bizony a srácoknak kell megoldani, hogy "kapósak" legyenek, mart ha ír hogy ismerkedne, oké.
Megnézem az adatlapját, de se fotó semmilyen, sem egyéb, így hohy ?
Hívjunk el teljes látatlanba valakit, aztán ücsörögjünk zavarodottan, mert nem ezt akartuk ?
#2573   2016. 06. 29. szerda 18:03
kiskoko34 kiskoko34
Itt? Itt ugyan nem lehet ismerkedni. A párok nagy része, lányt vagy párt keres, aki azt írja, hogy fiút is az mind kamu, hiába ír az ember nem jön válasz, ugyanígy a "szóló" lányok - bár kétlem, hogy ők lányok lennének.
Pont most volt, hogy egy lány (gangbangbaby) írja, hogy férfi/férfiakat keres, mert nagyon bevállalós és írtam neki, hogy van elég tapasztalatom hármasban és egy barátommal lányt is keresünk, természetesen elolvasva a levél, de semmi válasz... nyes kamu. Érdekes, hogy előző pénteken egy másik oldalon megismert lánnyal egy kemény análos, szendvicses hármast csináltunk.. csak mert nem volt kamu, ahogy én sem... erről az oldalról ennyit.
#2572   2016. 06. 29. szerda 17:06
Nem vagyok megbántva, tudom miről beszélsz.
Ezt bizony a srácoknak kell megoldani, hogy "kapósak" legyenek, mart ha ír hogy ismerkedne, oké.
Megnézem az adatlapját, de se fotó semmilyen, sem egyéb, így hohy ?
Hívjunk el teljes látatlanba valakit, aztán ücsörögjünk zavarodottan, mert nem ezt akartuk ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 29. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 29. szerda 15:38
Minden bántás nélkül, kérlek hidd el, hogy zömében ilyen leveleket kapunk és szerintem több pár is.
Most is van 7 függőben lévő üzenet, amiben javarészt annyi a "bejelentkezés", hogy: Ismerkedünk?", "Kit kerestek?".
Ezért is írtam többször, hogy van esély találni, csak nagyon sok türelem kell hozzá, mert az ilyenekhez kell. kacsint
#2571   2016. 06. 29. szerda 16:47
Na de a kérdésem az lenne, hogy hogyan?
Köszike.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 29. szerda 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1178792)
2016. 06. 29. szerda 16:02
hidd el hogy lehet,az hogy itt van és ismerjük egymást az illetővel még nem jelent semmit sem.
#2570   2016. 06. 29. szerda 16:02
X Törölt felhasználó (1178792)
hidd el hogy lehet,az hogy itt van és ismerjük egymást az illetővel még nem jelent semmit sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 29. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 29. szerda 13:34
Sziasztok!
Visszaélni? Hogyan? Hiszen ha ismer az ember, akkor ő is itt van valamiért. Vagy nem?
#2569   2016. 06. 29. szerda 15:47
X Törölt felhasználó (908783)
Ebben teljesen igazad van.. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 29. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 29. szerda 15:38
Minden bántás nélkül, kérlek hidd el, hogy zömében ilyen leveleket kapunk és szerintem több pár is.
Most is van 7 függőben lévő üzenet, amiben javarészt annyi a "bejelentkezés", hogy: Ismerkedünk?", "Kit kerestek?".
Ezért is írtam többször, hogy van esély találni, csak nagyon sok türelem kell hozzá, mert az ilyenekhez kell. kacsint
#2568   2016. 06. 29. szerda 15:38
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 29. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 29. szerda 14:30
Az többnyire melós dolog egy pasinak...., ha energiát igényel, hogy értelmesen válaszoljon

No dehát valamit valamiért, nem ?
Csak úgy nem fog meghívást kapni, mert azt írja minden egyéb ismertető nélkül, hogy "párokhoz csatlakoznék".
Igen ? És, hogy nézel ki, hány éves vagy kb merre laksz, 135 kiló vagy 87 kiló vagy, pocakos, szőrös, szakákállas vagy nem ?
#2567   2016. 06. 29. szerda 14:30
Az többnyire melós dolog egy pasinak...., ha energiát igényel, hogy értelmesen válaszoljon

No dehát valamit valamiért, nem ?
Csak úgy nem fog meghívást kapni, mert azt írja minden egyéb ismertető nélkül, hogy "párokhoz csatlakoznék".
Igen ? És, hogy nézel ki, hány éves vagy kb merre laksz, 135 kiló vagy 87 kiló vagy, pocakos, szőrös, szakákállas vagy nem ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 29. szerda 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 29. szerda 13:32
"Kimegy a hölgyet, párt kereső fiatalember a szabadba. Ott készít magáról arc nélkül 10 képet."
Hová gondolsz?
Az többnyire melós dolog egy pasinak...., ha energiát igényel, hogy értelmesen válaszoljon, szerinted ez már meghaladná képességeit, főleg azoknak, akik úgy sem akarnak valójában semmit.
#2566   2016. 06. 29. szerda 13:34
Sziasztok!
Visszaélni? Hogyan? Hiszen ha ismer az ember, akkor ő is itt van valamiért. Vagy nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 29. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 29. szerda 12:08
Nem védelemből írjuk, de kép miatt nekünk volt visszaélés és zaklatás a dologból sajnos.Így hogy megégettük magunkat azért mi elég óvatosak vagyunk,amúgy érthető amit megfogalmaztál.
#2565   2016. 06. 29. szerda 13:32
"Kimegy a hölgyet, párt kereső fiatalember a szabadba. Ott készít magáról arc nélkül 10 képet."
Hová gondolsz?
Az többnyire melós dolog egy pasinak...., ha energiát igényel, hogy értelmesen válaszoljon, szerinted ez már meghaladná képességeit, főleg azoknak, akik úgy sem akarnak valójában semmit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 29. szerda 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 29. szerda 12:26
Kimegy a hölgyet, párt kereső fiatalember a szabadba. Ott készít magáról arc nélkül 10 képet.
Otthon, hogy a háttér ne legyen felismerhető, készít 10 arc nélküli képet, ezeket is különböző beállításokban, nem csak farok képre gondoltam.
Elég annyit leírnia, hogy nagyjából hol lakik, egy Nyíregyházán lakó srácot nem fog keresni egy Szombathelyen lakó pár. Nem kell utca, házszám, felismerhető ház, bútorzat.
Pontos kor, nem kamu, meg hogy mit szeretne. Nyilván dugni, mi mást, de azért mégis legyen tudható ha kikötözős bilincses, ostoros a fiú, akkor meggondolandó sokaknak.
Olyan nagy igény ez ?
Tudjuk, minden srác profi masszőr, na ja, ezt ismerjük !
Számomra pl szimpbb volt egy levél, melyben azt írta a fiatalember, hogy abszolút nem profi masszór, de szeretné a páromon megmutatni, mit tud ez ügyben. Nyilván tudnivaló, hogy mindenki mit szeretne a végére, de ez mégiscsak kedvesebb, mint a "szívesen kúrnám a feleségedet" szöveg.
#2564   2016. 06. 29. szerda 12:56
bluesman bluesman
Nekem is volt ilyen. Szerintem kitöltött az adatlapom, de a megkeresésre ritkán kapok visszajelzést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 29. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 29. szerda 12:08
Nem védelemből írjuk, de kép miatt nekünk volt visszaélés és zaklatás a dologból sajnos.Így hogy megégettük magunkat azért mi elég óvatosak vagyunk,amúgy érthető amit megfogalmaztál.
#2563   2016. 06. 29. szerda 12:26
Kimegy a hölgyet, párt kereső fiatalember a szabadba. Ott készít magáról arc nélkül 10 képet.
Otthon, hogy a háttér ne legyen felismerhető, készít 10 arc nélküli képet, ezeket is különböző beállításokban, nem csak farok képre gondoltam.
Elég annyit leírnia, hogy nagyjából hol lakik, egy Nyíregyházán lakó srácot nem fog keresni egy Szombathelyen lakó pár. Nem kell utca, házszám, felismerhető ház, bútorzat.
Pontos kor, nem kamu, meg hogy mit szeretne. Nyilván dugni, mi mást, de azért mégis legyen tudható ha kikötözős bilincses, ostoros a fiú, akkor meggondolandó sokaknak.
Olyan nagy igény ez ?
Tudjuk, minden srác profi masszőr, na ja, ezt ismerjük !
Számomra pl szimpbb volt egy levél, melyben azt írta a fiatalember, hogy abszolút nem profi masszór, de szeretné a páromon megmutatni, mit tud ez ügyben. Nyilván tudnivaló, hogy mindenki mit szeretne a végére, de ez mégiscsak kedvesebb, mint a "szívesen kúrnám a feleségedet" szöveg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 28. kedd 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 28. kedd 23:01
Igen értelek. Az ajtó mindenki előtt nyitva áll, tehát lehetőség van. Csak az a gond, hogy túl sok a kifogás.
"Azért nincsen képem, mert visszaélnek vele", "Azért nincsen kitöltve az adatlapom, mert felismerhetnek" és hasonlók. Mit is szeretnének az ilyenek? Hát igazán semmit, csak kalandoznak.....
Arról nem is beszélve, hogy már volt róla szó, hogy az adatlapján 45 éves, de hogy beleférjen a korba, üzibe csak 35.
Utána pedig fel van háborodva az illető, hogy mit számít az a 6-8-10 év, úgysem látszik az ágyban. Ha pedig az a fontos, akkor komolytalanok és kamuk vagyunk. Lehet jókat mosololyogni.....

... 423 424 425 426 427 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11062db
Utolsó üzenet: ma 17:31

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!