Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 427 428 429 430 431 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2505   2016. 06. 20. hétfő 13:20
X Törölt felhasználó (69371)
Ez egy másik dolog, hogy a társkereső adatlapon írja, hogy 43 éves a bemutatkozó szövegben, közben pedig 45 éves. Valószínű azóta nem frissítette, ami azért megint csak egy gázos dolog. De van ettől durvább is.
Én arra gondoltam, hogy sokan eléggé durván fogalmaznak itt, hogy minek írnak, ne írjanak, stb, akik nem esnek bele. Nyilván tele vagytok olyanokkal, akik 10-15 év, és ettől több kg különbséggel is megtalálnak titeket, de aki csak kicsit csúszik ki, az sem mer írni, miközben lehet még nektek is beleférne. Így aztán eltérnek az útjaitok.
Korábban fejtettem már ki erről a véleményem, hogy az egyik kereső a konkrétan megadja, mi az a min-max, csak azt nem írja le, hogy ettől kilógni egyáltalán ne, míg más megad egy kb. értéket, amitől az említett 1-2 év, centi, kiló eltérés nem akadály.
Lehet valakinek volt szerencséje egy párnál, ahol belefért, aztán ír másokhoz, akik elküldik a fenébe, hogy mégis mit képzel, mikor konkrétan le van írva. Hát akkor tüntesse fel, hogy azok a megadott adatok fix-ek, eltérni nem lehet tőlük.
Én biztos vagyok viszont ebben, hogy emiatt sokan nem mernek már írni párokhoz. Az pedig más kérdés, hogy némelyik pár azt sem tudja már, hogy hol tart.
Ezt nem neked írom, csak általánosságban beszélek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 20. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1245022)
2016. 06. 20. hétfő 13:00
Megértem amit írsz, megértem a véleményedet is, de nem feltétlen értek egyet vele. Nem vagyunk egyformák.
Nem unalomból állítottam be a keresési feltételeknél az adatokat. Azonban lehet némi igazság, hogy 2 cm magasságnál nem sokat számít. Ez nálam sem bebetonozott pont, hogy csak 141 centi és nem több, nem kevesebb. Azonban a súly és a kor igencsak. Mivel nagyon sok olyan levelet kapunk, hogy "48 éves vagyok, de csak 30-nak nézek ki" vagy az üzibe azt írja, hogy 43, az adatlapja szerint 45. Én az ilyenekre gondoltam. Szerintem nagyon is az én dolgom, hogy (még ha a legjobb pasit is veszítem el), eldöntsem, hogy az a plusz 2-3 év belefér e, vagy sem. Ahogyan sokan leírták már előttem, nagyon sok a kínálat és a kereslet. Nem minden áron bárkivel. Én nem a puncimat osztom meg valakivel, hanem a hálószobánkat. Nem egészen ugyanaz. Másként gondolkodik egy pasi és másként egy nő.Ennyi.
#2504   2016. 06. 20. hétfő 13:02
X Törölt felhasználó (1245022)
Nem személyeskedtem senkivel sem, így veled sem. Kérlek, hogy tartózkodj te is ettől, mert még az oldalról is kitilthatnak.
(Ez egy válasz kokosa üzenetére (2016. 06. 20. hétfő 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 20. hétfő 06:00
Nálad a jó modor csak ennyit jelent!!!!!!!!!!!!Ha akarok válaszolok! Igazi hozzáállás. Van olyan rész az országban ,amelyben csak ennyire telik?
#2503   2016. 06. 20. hétfő 13:00
Megértem amit írsz, megértem a véleményedet is, de nem feltétlen értek egyet vele. Nem vagyunk egyformák.
Nem unalomból állítottam be a keresési feltételeknél az adatokat. Azonban lehet némi igazság, hogy 2 cm magasságnál nem sokat számít. Ez nálam sem bebetonozott pont, hogy csak 141 centi és nem több, nem kevesebb. Azonban a súly és a kor igencsak. Mivel nagyon sok olyan levelet kapunk, hogy "48 éves vagyok, de csak 30-nak nézek ki" vagy az üzibe azt írja, hogy 43, az adatlapja szerint 45. Én az ilyenekre gondoltam. Szerintem nagyon is az én dolgom, hogy (még ha a legjobb pasit is veszítem el), eldöntsem, hogy az a plusz 2-3 év belefér e, vagy sem. Ahogyan sokan leírták már előttem, nagyon sok a kínálat és a kereslet. Nem minden áron bárkivel. Én nem a puncimat osztom meg valakivel, hanem a hálószobánkat. Nem egészen ugyanaz. Másként gondolkodik egy pasi és másként egy nő.Ennyi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 20. hétfő 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 06. 20. hétfő 10:42
Nekem ez akkor sem teljesen egyértelmű. Mondjuk 185 cm-től keresel valakit. Mindenben megfelel, de csak 183 cm magas. Akkor ne is írjon? Mintha számítana az ágyban az a 2 cm testmagasság. Nekem nagyon sarkosan így jön le, ahogy olvasgatom a hozzád hasonló hozzászólásokat.
De nyilván senki sem centivel várja a vendéget. Sőt lehet éppen ezért hazudhatná is, hogy 185 cm magas, de ha korrekt és leírja, hogy 183 csak ugyan, akkor elhajtod és nem válaszolsz neki? Mert így jön le.
Én nem is igen értem ezt a részét, bár nem is kell, hogy értsem, de szeretném érteni mégis az ilyen gondolatmenetet.
Sokan írják, hogy amit megadnak, azért adják meg, hogy az a határ. 2 cm-en múlik mondjuk adott esetben? Esélyt sem kap, miközben lehet életed legjobb partija lenne. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen hozzászólások miatt, az értelmesebb inkább rád sem ír, mert 2 centivel alacsonyabb. És emiatt estek el egy nagy dologtól.
De ezt leírhatnám akár korral is, mondjuk 2 év különbséggel. Felnőtt emberek esetén nem hiszem, hogy annyit számítana.
Szóval én úgy gondolom az ilyen feltételek miatt is jó sokan elesnek egy jó lehetőségtől.
Magamból kiindulva ha keresnék valakit, vagy csatlakoznék, én leírnám, és mernék írni, mondjuk 2 év és 2 cm különbséggel, de akkor én lennék a bunkó? Nyilván 5+ év/cm különbséggel én sem tenném.
Szerintem a keresőknek is rugalmasabbnak kellene lenniük. Legalább egy beszélgetést, képcserét megadni, hogy az esély meglegyen.
Mindenkinek a saját dolga ezt eldönteni, de még ennyi esélyt sem hagyni a dolognak... Még akik valóban keresnének sem találnak, ilyen apróságok miatt.
Holott vannak igazi párok, ahol a férj alacsonyabb a nőnél, és a nőnek korábban csak magas partnerei voltak. Akkor egy kalandba se feltétlen legyen mérvadó.
Elnézést, de én nem tudom ezt megérteni teljesen.
#2502   2016. 06. 20. hétfő 10:42
X Törölt felhasználó (69371)
Nekem ez akkor sem teljesen egyértelmű. Mondjuk 185 cm-től keresel valakit. Mindenben megfelel, de csak 183 cm magas. Akkor ne is írjon? Mintha számítana az ágyban az a 2 cm testmagasság. Nekem nagyon sarkosan így jön le, ahogy olvasgatom a hozzád hasonló hozzászólásokat.
De nyilván senki sem centivel várja a vendéget. Sőt lehet éppen ezért hazudhatná is, hogy 185 cm magas, de ha korrekt és leírja, hogy 183 csak ugyan, akkor elhajtod és nem válaszolsz neki? Mert így jön le.
Én nem is igen értem ezt a részét, bár nem is kell, hogy értsem, de szeretném érteni mégis az ilyen gondolatmenetet.
Sokan írják, hogy amit megadnak, azért adják meg, hogy az a határ. 2 cm-en múlik mondjuk adott esetben? Esélyt sem kap, miközben lehet életed legjobb partija lenne. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen hozzászólások miatt, az értelmesebb inkább rád sem ír, mert 2 centivel alacsonyabb. És emiatt estek el egy nagy dologtól.
De ezt leírhatnám akár korral is, mondjuk 2 év különbséggel. Felnőtt emberek esetén nem hiszem, hogy annyit számítana.
Szóval én úgy gondolom az ilyen feltételek miatt is jó sokan elesnek egy jó lehetőségtől.
Magamból kiindulva ha keresnék valakit, vagy csatlakoznék, én leírnám, és mernék írni, mondjuk 2 év és 2 cm különbséggel, de akkor én lennék a bunkó? Nyilván 5+ év/cm különbséggel én sem tenném.
Szerintem a keresőknek is rugalmasabbnak kellene lenniük. Legalább egy beszélgetést, képcserét megadni, hogy az esély meglegyen.
Mindenkinek a saját dolga ezt eldönteni, de még ennyi esélyt sem hagyni a dolognak... Még akik valóban keresnének sem találnak, ilyen apróságok miatt.
Holott vannak igazi párok, ahol a férj alacsonyabb a nőnél, és a nőnek korábban csak magas partnerei voltak. Akkor egy kalandba se feltétlen legyen mérvadó.
Elnézést, de én nem tudom ezt megérteni teljesen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 19. vasárnap 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 19. vasárnap 23:13
Na de olyannal miről lehet beszélgetni, akit nem engednék be az ágyunkba? Nem társalogni regizett ide sok ember, bár vannak, akiknek csak arra futja....
#2501   2016. 06. 20. hétfő 09:25
X Törölt felhasználó (969482)
egyet értek az olyannak sanszot sem szabad hagyni, én sem beszélek mindenkivel, abban igazad van hamar rövidre kell zárni kivel beszélsz kivel lépsz tovább, és a tescos pasikat nöket meghagyni másnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 19. vasárnap 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 19. vasárnap 23:13
Na de olyannal miről lehet beszélgetni, akit nem engednék be az ágyunkba? Nem társalogni regizett ide sok ember, bár vannak, akiknek csak arra futja....
#2500   2016. 06. 20. hétfő 06:00
kokosa kokosa
Nálad a jó modor csak ennyit jelent!!!!!!!!!!!!Ha akarok válaszolok! Igazi hozzáállás. Van olyan rész az országban ,amelyben csak ennyire telik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 19. vasárnap 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 19. vasárnap 21:06
Az olyan pasi, aki nem felel meg a keresési feltételeknek, talán jobb ha nem is ír egy sort sem, hiszen a megfelelően kitöltött adatlapból már meg is kapja a választ, hogy válaszra méltatható, vagy sem. Mi sem válaszolunk sok esetben olyanoknak, akik meg sem közelítik a keresett partner kritériumait. Attól nem fogjuk magunkat törölni. Mindenki annak válaszol, akinek akar, ezen nem hisztizni kell, hanem elfogadni kedves pasik.... kacsint
#2499   2016. 06. 19. vasárnap 23:35
#2498   2016. 06. 19. vasárnap 23:21
ilcsiaty ilcsiaty
worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 19. vasárnap 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 19. vasárnap 21:06
Az olyan pasi, aki nem felel meg a keresési feltételeknek, talán jobb ha nem is ír egy sort sem, hiszen a megfelelően kitöltött adatlapból már meg is kapja a választ, hogy válaszra méltatható, vagy sem. Mi sem válaszolunk sok esetben olyanoknak, akik meg sem közelítik a keresett partner kritériumait. Attól nem fogjuk magunkat törölni. Mindenki annak válaszol, akinek akar, ezen nem hisztizni kell, hanem elfogadni kedves pasik.... kacsint
#2497   2016. 06. 19. vasárnap 23:13
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 19. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (969482)
2016. 06. 19. vasárnap 22:17
szerintem meg beszélgetni kell onnét már minden adott ha van szokincsed és ismered a térképet
#2496   2016. 06. 19. vasárnap 22:17
X Törölt felhasználó (969482)
szerintem meg beszélgetni kell onnét már minden adott ha van szokincsed és ismered a térképet
#2495   2016. 06. 19. vasárnap 21:06
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1272762)
2016. 06. 16. csütörtök 18:25
Ez katasztrófa az emberek akkora tulkok TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!ha már az ember felteszi magát egy társkeresőre akkor ha írnak neki ne szagadjon már le a keze legalább egy"bocs nem"választól!!!vagy törölje magát a francba,de ezt neeee... ez vicc!!
#2494   2016. 06. 19. vasárnap 19:36
kokosa kokosa
De mennyire igazad van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 12. vasárnap 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 12. vasárnap 19:24
Igen, ez is jó ötlet lehetne, de sajnos ahogyan ebben a csúnya világban ez is adhat okot visszaélésre, mint ahogyan a moderátor is megfogalmazta, mert nagyon sok olyan visszajelzés is lehetne (nem ötletet adva) regizik egy másik néven és fényezi magát az igazival. Jó ötlet, de sajnos mégsem. Marad a 99% nethuszárok harca a monitor mögött smile
#2493   2016. 06. 16. csütörtök 18:25
X Törölt felhasználó (1272762)
Ez katasztrófa az emberek akkora tulkok TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!ha már az ember felteszi magát egy társkeresőre akkor ha írnak neki ne szagadjon már le a keze legalább egy"bocs nem"választól!!!vagy törölje magát a francba,de ezt neeee... ez vicc!!
#2492   2016. 06. 15. szerda 00:28
X Törölt felhasználó (1326792)
sziasztok
mi párként keresünk párokat baranyából, eddig nem hozott sikert a munkánk.
kb. 40 fényképünk és 2 filmünk van az oldalon, de a párok nagy része azzal kezdi a beszélgetést, hogy fényképet szeretne, persze róluk egy sincs itt az oldalon.

a következő szint, aki küld képet, de 8-10éves képek, ezzel el is mondtam az ügy komolyságát.
aztán vannak a skype-olók, meg az ország másik felén élők, akik persze kapcsolatban szeretnének velünk lenni...

szerintem az lenne a megoldás, hogy a társkeresők az oldal felé feltennék a képeiket, mint belépőt, hogy valós emberek.
ez szűrné a közönséget, talán kevesebb lenne a kamus.
a fizetőssé tétel, az kényes téma, nem tudom merre moccana el a történet.
egy biztos, ezt az oldalt szeretjük a legjobban, de lehetne rajta fejleszteni...pl. privát chat beszélgetés funkciót beiktatni némi anyagi szolgáltatásért.
ez működik egy másik oldalon, általában mindenkinek van kamerája, ott azt is el elhet indítani, így mindjárt kiszűrhető a kamus ember.

bocsi a sok okoskodásért...de ezt le kellett írnom

ami kimaradt...minket már ketten is megkerestek ha jól emlékszem, hogy milyen segédeszközöket vegyünk és kitől...
#2491   2016. 06. 14. kedd 23:43
vazelinator vazelinator VIP Admin
pénzért hirdetőkkel van foglalkozva.
ha priváton teszik ezt akor nehezebb a dolgunk, de ha sokan jelentik...
akkor van próba írás részünkről is.
de sajna sokszor van az is hogy valaki úgy mond be kamuzza hogy pénzesek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 14. kedd 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1350152)
2016. 06. 14. kedd 23:09
Sajnos nem. Hogyan? Ezt ecseteltem az előző hozzá szólásban. Ha valaki nem válaszol, vagy néhány levél után eltűnik, az attól nem feltétlenül kamu. A pénzért hírdetőket viszont lehetne szankcionálni, és ha jelezzük felétek, foglalkozni vele. De tényleg erre konkrét választ adni ki valós és ki nem, lehetetlen. Én is látok olyan fotósorozatot, ahol a pár nő tagján a vak is látja nem ugyanaz a nő. De mi a fenét kezdjünk ezzel? Szánalmas, ha valaki ezen éli ki magát, hogy partnert/társat kereső embereket szivat. -És itt nem a nemleges válaszra gondolok! Hanem a tényleg hazugságra, és a kamu regekre. Attól függetlenül úgy gondolom mindennek van oka. Egy hatvan X éves férfi ne várja egy huszon éves pártól, hogy tárt karokkal fogadják. Az életben sem így működik. Nem az észt osztom, csak gondolkozni kell. Ha valaki a magas pasikat szereti,csak a kedvedért nem fog igent mondani, ha Te 160 centi vagy. Aki a vékonyabb lányokat kedveli, hiába jelentkezel ha 80kg vagy. De sorolhatnám napestig. Kritikusnak és önkritikusnak is kell legyünk. Most kaptunk elutasítást, egy olyan pasitól, hogy első ránézésre, mindketten "bele szerettünk". Baromian nem jó, mert vele simán el tudtuk volna képzelni. De ez van, el kell fogadni. Logikus, nem fogunk még ötször ráírni, mint sok pasi itt csinálja. Utána csodálkozik, hogy nem olyan választ kap ami jól esik.
#2490   2016. 06. 14. kedd 23:09
X Törölt felhasználó (1350152)
Sajnos nem. Hogyan? Ezt ecseteltem az előző hozzá szólásban. Ha valaki nem válaszol, vagy néhány levél után eltűnik, az attól nem feltétlenül kamu. A pénzért hírdetőket viszont lehetne szankcionálni, és ha jelezzük felétek, foglalkozni vele. De tényleg erre konkrét választ adni ki valós és ki nem, lehetetlen. Én is látok olyan fotósorozatot, ahol a pár nő tagján a vak is látja nem ugyanaz a nő. De mi a fenét kezdjünk ezzel? Szánalmas, ha valaki ezen éli ki magát, hogy partnert/társat kereső embereket szivat. -És itt nem a nemleges válaszra gondolok! Hanem a tényleg hazugságra, és a kamu regekre. Attól függetlenül úgy gondolom mindennek van oka. Egy hatvan X éves férfi ne várja egy huszon éves pártól, hogy tárt karokkal fogadják. Az életben sem így működik. Nem az észt osztom, csak gondolkozni kell. Ha valaki a magas pasikat szereti,csak a kedvedért nem fog igent mondani, ha Te 160 centi vagy. Aki a vékonyabb lányokat kedveli, hiába jelentkezel ha 80kg vagy. De sorolhatnám napestig. Kritikusnak és önkritikusnak is kell legyünk. Most kaptunk elutasítást, egy olyan pasitól, hogy első ránézésre, mindketten "bele szerettünk". Baromian nem jó, mert vele simán el tudtuk volna képzelni. De ez van, el kell fogadni. Logikus, nem fogunk még ötször ráírni, mint sok pasi itt csinálja. Utána csodálkozik, hogy nem olyan választ kap ami jól esik.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2016. 06. 14. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2016. 06. 14. kedd 22:18
holnapra megnézem egyik statisztika tartalmazott kamu elkerülés és szűrési módszereket felhasználóknál. összegzem és leírom miket javasoltak és cselekedtek.

Sajnos ti tudjátok nagyon jól szűrni ezeket, a kialakított saját módszereitekkel.
#2489   2016. 06. 14. kedd 22:18
holnapra megnézem egyik statisztika tartalmazott kamu elkerülés és szűrési módszereket felhasználóknál. összegzem és leírom miket javasoltak és cselekedtek.

Sajnos ti tudjátok nagyon jól szűrni ezeket, a kialakított saját módszereitekkel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 14. kedd 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1350152)
2016. 06. 14. kedd 21:25
Napi szinten futjuk a felesleges köröket... sokszor már b@szott unalmas. És nem az a lényeg, hogy össze jön, vagy sem, hanem amikor valaki eltűnik. Leveleztek, jó fej... aztán eltűnik. Biztos kiveri közben vagy fene tudja és már nem is akar találkozni.
#2488   2016. 06. 14. kedd 22:07
nálunk is futt regisztráció törlés ha nem lépsz be egy ideig.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2016. 06. 13. hétfő 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2016. 06. 13. hétfő 14:48
Valahol ez az egész egy tyúk-tojás eset...
Csak saját tapasztalatom írom le most: ismerek 1-2 oldalt, ahol a létszám nem több ezres, ne adj' több tízezres létszámot takar. Mondhatni nagyon kevesen vannak ezekhez a lapokhoz képest. Egyszerűen ezeken a helyeken az a szabály, hogy a pár hónap után be nem lépett regisztrációkat egyszerűen törlik. Aki nem jár be, nem duzzasztja a létszámot feleslegesen és így esélyesebb ha írnak valakinek még - talán normális - választ is kap rá.
Persze ez sem megoldás a linkség kiszűrésére... de még is működik. És oda kell figyelni arra hogy kinek mit írunk, illetve mi magunk hogy kapunk levelet!
#2487   2016. 06. 14. kedd 22:05
mondjuk te már eggyel beljebb is léptél a siker felé..
sok nagyon komoly kereső nem igazán társkereső lapokon keres értem én itt csajok és párok, hanem pl végig olvassák a fórumot és látnak egy jó reakciót egy jó hozzá állást. és rá írnak rá köszönnek, na nem egyből dugunk hanem a témát tovább folytatva.
#2486   2016. 06. 14. kedd 22:01
Ez csak fel mérés, statisztika.
Mi nagyon sok rétben megvizsgálunk mindent. még pszichológussal is véleményeztetünk. ahogy az oldal szép narancs árnyalatát is statisztika és pszichológia hozatta össze, állítólag ez ösztönöz a legjobban vásárlásra erotikus téma körben.

oldalt nagyon nem érdekli a társkeresés. csak mutatkozott egy igény, kiszolgáljuk, ha igazán érdekelné és húzó motornak tekintetnénk akkor nem így nézne ki.
mint írtam látszik is rajtad is hogy ha 1%-ot át lépi a kamus, akkor menyivel megromlik a valósok érzete
99% valós az adatlap, s bele értem azokat is akik létre hozták és nem figyelnek rá. 1% születik direkte kamuból..
és elég 100 emberből egy olyan aki reagál és mivel már mesterien űzi a kamut ezért teljesen korrektnek érzik és normálisnak... onnan kezdve mindenki óvatossá válik gyanakvóvá..
ugye kamusnak nagyobb az affinitása a válaszra hisz lényegében mindegy ki a másik fél, csak legyen meg az öröme... idézném magam: "álmodozás jóval nagyobb függőséget okoz, mint a valóra vált szex...." s jóval nagyobb eltökéltséget is. de ezt mi már lezongoráztuk pszichológussal is.

De beszélek olyannal erről aki nem társkeresőzik. társkeresőz és megérted, bár saját szemszögöböl látod az egészet és abból az jön le hogy menyi kamus, pedig csak óvatos, vagy egyéb.

Igen az oldalak ezt hajazzák meg ahogy te gondolod a fizetést, bár a felmérés szerint inkább a nőknek jelenti ezt hogy aki fizet az komolyan gondolja, mert áldoz érte.
pasiknak meg azt: fizetek ezért a nők azt hiszik komolyan gondolom, tehát nő a tetszés indexem.
s valóban így gondolják a pasik nagy része hogy fizet akkor garantált a dugás, elég sok ilyen levél landol az ügyfélszolgálaton a fizetős oldalon, hogy kéri vissza pénzt, mert randiján nem volt vele a csaj hajlandó semmire.
nekünk is volt pár ilyen, hoyg vissza kérte a vip árát mert nem akart vele szoba állni az adott amatőr "dugni"...
de "Kár ismételnem magam."
fizetősnél egy előny ami hátrány is elütnek a "talán" típusok ezzel lecsökken az egyszer létre hozott profilok száma, de nehezebben kerül rendszerbe "szüz" játékos aki még nyitottan normálisan álla dologhoz nem gyanakszik és ezzel a nyíltsággal hamar talál. Többi szereplő arány ugyan az fizetős esetén is.
de "Kár ismételnem magam."
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 14. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 06. 14. kedd 14:25
Ez is rossz elgondolás.
Szerintem ez nem olyan dolog, hogy próba szerencse alapon. Ehhez elhatározás kell, nagy beszélgetések. Próba szerencse alapon menjenek disco-ba, vagy swinger-be, bár ugye ott is fizetni kell. Pont ezek fognak megszeppenni és visszakozni, amikor oda kerül a sor. Általában aki áldoz rá, az komolyan gondolja. Persze mindenre lehet mondani ellenpéldát.
Te így gondolod én másképp, és lehet egyikünknek sincs igaza, vagy csak rész igazsága van.
Én nem tudom, de nekem valahogy nem jut eszembe ez, hogy fizetek egy társkereső hirdetés feladásáért, akkor alanyi jogon jár a dugás, a csaj, a jó csaj. Eszembe nem jut, hogy ez garantált szolgáltatás lenne. Amit Te mondasz az inkább egy kurva webshop.
A Te félelmed inkább abban látom, vagyis azt gondolom, hogy Te azt gondolhatod, hogy az oldal jelenlegi közönségét a társkeresések teszik ki. Ez annak köszönhető, mert ingyenes. De ha ez nem lenne ingyenes, akkor megcsappanna a szám. De még mindig igaz az a mondás, hogy inkább minőség, mint mennyiség. Sokra megy az oldal vele, vagyis az itt lévő valós keresők, ha van 10.000 hirdetés, aminek az 1%-a valós, de ezek 75%-a nem is egymást keresi, vagyis nem lesz fedés, csak 25%-nál. És lehet, hogy nagyon pozitívan számoltam.
Elég ha azt figyelembe veszed, hogy az ide leírt "pozitív" kimenetelek nagy része is kamu, mert vagy magukat fényezik, közben pedig fizetős szolgáltatást nyújtanak, vagy csak szimplán ezzel próbálják magukat valós színben feltüntetni. Kár ismételnem magam.

... 427 428 429 430 431 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11065db
Utolsó üzenet: tegnap 22:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!