Olyan mint az aranyásás !
Meg kell mozgatnod egy tonna meddőt ha valóban eredményt akarsz....

Meg kell mozgatnod egy tonna meddőt ha valóban eredményt akarsz....

Kiábránditó lett itt a partner keresés. Regényt tudnék irni,de ugy érzem csak lesüllyednék a szinvonalhoz.
Előbb-utóbb minden normális ember eltünik innen.
Előbb-utóbb minden normális ember eltünik innen.
Sajna a nagy faroktól sem lesznek a pasik Brad Pittek, szóval a förtelmes adottság ugyanúgy igaz lehet rájuk is
De hogy a párokkal kapcsolatban is legyen véeményem: kedvencünk az újonnan regelő párok, akik annyi levelet kapnakhogy 2 hónap múlva ráérnek talán, de minden nap fent tudnak lógni
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 19. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 19. szerda 14:27

Törölt felhasználó (993992)

minek? mert időnként a förtelmes adottságú párok, úgy viselkednek, mintha ők volnának a Brad Pitt és Angelina Jolie "páros" ....pedig csak idegen, potens izgalmas faszt vagy illatos, feszes pinát keresnek....és erre alapos okuk is lehet, pl. a párbeli unalom, kielégítetlenség
valljad be, ez is benne van a lapokban, ugyanakkor izgalmas eljátszani a gondolattal, hogy idegennel kefél a párod - esetleg idegenekkel

minek? mert időnként a förtelmes adottságú párok, úgy viselkednek, mintha ők volnának a Brad Pitt és Angelina Jolie "páros" ....pedig csak idegen, potens izgalmas faszt vagy illatos, feszes pinát keresnek....és erre alapos okuk is lehet, pl. a párbeli unalom, kielégítetlenség
valljad be, ez is benne van a lapokban, ugyanakkor izgalmas eljátszani a gondolattal, hogy idegennel kefél a párod - esetleg idegenekkel
(Ez egy válasz suisil üzenetére (2015. 08. 19. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 19. szerda 14:19

Már ne is haragudj de minek kell személyeskedni velük
A pasi is láthatta és el tudta dönteni akar e velük lenni
És a hazudós farokhoz annyit,hogy nálunk volt nem egy ilyen pasi már, de a legviccesebb hogy fel sem állt nekik, én meg már nem fogok küzdeni, dugni jött, vagy nem???

Már ne is haragudj de minek kell személyeskedni velük
A pasi is láthatta és el tudta dönteni akar e velük lenni
És a hazudós farokhoz annyit,hogy nálunk volt nem egy ilyen pasi már, de a legviccesebb hogy fel sem állt nekik, én meg már nem fogok küzdeni, dugni jött, vagy nem???
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 19. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 19. szerda 10:53

Törölt felhasználó (993992)

pedig ahhoz az irdatlan nagy fenékhez, tényleg nagy fasz kellene
húúúú de csúf!....elhajtottátok a hazudós farkút....pedig inkább örülnötök kellett volna neki

pedig ahhoz az irdatlan nagy fenékhez, tényleg nagy fasz kellene
húúúú de csúf!....elhajtottátok a hazudós farkút....pedig inkább örülnötök kellett volna neki
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 08. 06. csütörtök 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 06. csütörtök 06:50

Nomeg a fotok ! irja 22/5 a farka kuld fotot. egy tennyleg szep makkos eres fasz kepet . oke tali . volt 1 Kb 14 /3 as mony aztmondja veletlen a haverja farkat kuldte el ! Elhajtottuk a francba . ha nem hazudott volna bevettuk volna a jatekunkba ! ugy hogy fiuk lanyok csak oszintenn !
...érdekes tapasztalatot gyűjtöttem
itt, szexpartner keresgélés közben! korban, habitusban hozzám hasonló embereket kerestem - legalábbis a profiljuk alapján. nem dicsekvésből írom, de tartalmas, nem túl hosszú, ámde nem is két szavas, kicsit se tolakodó bemutatkozó leveleimre gyakorlatilag nem, vagy alig jött válasz
ha jött is, akkor az aláírás nélkül, tömör, futószalagon írt, pöcslankasztó "valami" volt...azt kell higgyem, akiknek képzelem, képzeltem az itteni partnerkeresőket, azok az emberek csak az én fejemben léteznek

Dettó, régebben könnyebben lehetett, csupa képgyűjtő, vagy nem valós pár, nevetséges.
(Ez egy válasz sony1963 üzenetére (2015. 08. 06. csütörtök 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 06. csütörtök 21:39

sokat gondolkoztam írjak e.
Sok hölgynek párnak írtam arra sem vették döntő többsége , hogy annyit mondjon ne haragudj de nem téged keresünk vagy megtaláltuk!
Sok hölgynek párnak írtam arra sem vették döntő többsége , hogy annyit mondjon ne haragudj de nem téged keresünk vagy megtaláltuk!
sokat gondolkoztam írjak e.
Pontosan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 06. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 06. csütörtök 11:08
Törölt felhasználó (901479)

Szerintem már a helyesül írni nem tudás is elárul egysmást az illető(k)ről. (És persze nem arra gondolok, hogy most elgépel egy betűt).
Felkiáltójel a végén!
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2015. 08. 06. csütörtök 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 06. csütörtök 09:52

Nektek inkább könyvtárba kellene járni, ha a helyesírást nézitek. ( remélem jól írtam)
Szerintem már a helyesül írni nem tudás is elárul egysmást az illető(k)ről. (És persze nem arra gondolok, hogy most elgépel egy betűt).
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2015. 08. 06. csütörtök 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 06. csütörtök 09:52

Nektek inkább könyvtárba kellene járni, ha a helyesírást nézitek. ( remélem jól írtam)
(Ez egy válasz Grafenberg üzenetére (2015. 08. 05. szerda 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 05. szerda 18:31

Nem csak egyedülálló férfiaknak, de pároknak is nehéz az ismerkedés! Mi már annak is örülünk, ha helyesírási hibáktól mentes levelet kapunk.
mi egy strandon ismerkedtünk meg valakivel és kiderült itt is van de nem innen ismertük meg
Lehet csatlakozni hozzátok???
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 08. 06. csütörtök 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 06. csütörtök 06:50

Nomeg a fotok ! irja 22/5 a farka kuld fotot. egy tennyleg szep makkos eres fasz kepet . oke tali . volt 1 Kb 14 /3 as mony aztmondja veletlen a haverja farkat kuldte el ! Elhajtottuk a francba . ha nem hazudott volna bevettuk volna a jatekunkba ! ugy hogy fiuk lanyok csak oszintenn !
Mi ma kaptunk egy levelet hogy talalkozna velunk .abibi . Miskolc -Györ . kozt . 1 iravan !! csak azt nem ertjuk minek ir rank !
Nem csak egyedülálló férfiaknak, de pároknak is nehéz az ismerkedés! Mi már annak is örülünk, ha helyesírási hibáktól mentes levelet kapunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 04. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 04. kedd 21:37
Törölt felhasználó (901479)

Tiszta röhej ami itt "ismerkedés", vagy inkább társkeresés néven megy. Habár a hiba leginkább az emberekben van, a viselkedésükben. Az elmúlt pár nap során a társkeresőből szemezgetve kb. 15 szimpatikusnak tűnő párnak írtam levelet, akiknek persze megfelelek a keresési céljuk alapján. Nyilván nem az volt a célom, hogy mindenkivel találkozom, mert tudtam, hogy nem sokan fognak válaszolni, és ha vissza is írnak, valami úgyis közbejön (nem tudunk időpontot egyeztetni, nem vagyok szimpi kép alapján, stb. stb.) Tényleg csak normálisnak tűnő, igényes embereknek írok, és ami a fő, hogy normális, kulturált hangvételű levelet, nem ezt a "de megdugnálak" jellegűt! De azért arra nem számítottam, hogy senki nem válaszol!!!! Eddig legalább is aki olvasta a levelet, attól válasz nem jött. Évekkel ezelőtt sikerült itt háromszor is megismerkednem párokkal, akikkel aztán együtt is voltunk. Meg persze 1-2 nővel is találkoztam. Most meg? Tök esélytelennel látszik, hogy itt egy találkozó is összejöjjön valakivel.
Hát ja, ezzel is egyetértek. Csak sajna így meg a valós, valóban ismerkedni akaróknak esélye sem marad a sok hülyének hála.
(Ez egy válasz TomTailor üzenetére (2015. 08. 05. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 05. szerda 15:43

Az a baj hogy a sok kanos jancsi minden létező nőnek akinek meg se felel ír valami baromságot. Nem csodálkozom ha hamar elmegy a kedve valakinek itt az ismerkedéstől
Az a baj hogy a sok kanos jancsi minden létező nőnek akinek meg se felel ír valami baromságot. Nem csodálkozom ha hamar elmegy a kedve valakinek itt az ismerkedéstől