Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 466 467 468 469 470 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1542   2015. 03. 11. szerda 00:09
X Törölt felhasználó (940652) VIP
Solo pasinak solo lányt találni nagy kihívás! Nem lehetetlen de ritka mint a fehér holló!
#1541   2015. 03. 04. szerda 05:31
csakharmas csakharmas
Érdekelne a permetező, esetleg munkát is vállalsz vele?
#1540   2015. 03. 03. kedd 08:24
X Törölt felhasználó (84121)
Hàtipermetező megkimélt àllapotba eladó nyes
#1539   2015. 03. 02. hétfő 08:11
X Törölt felhasználó (879570)
Betaláltál, igen.
Nem az első regem nekem sem ez, legalább 10 éve jöttem először a GG -re. És igen, nagyon igazad van abban, amit írtál.
Egyben ezért is fáj sokaknak.
Mert az igazság fáj azoknak, akiknek tükröt tartasz vele.
Respect.
worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 14. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (816802)
2015. 02. 14. szombat 17:23
Betaláltam megint... sok embernek fáj smile De miért???
#1538   2015. 03. 01. vasárnap 22:05
Zsuzsa Zsuzsa
Alaposan...) Igaz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 14. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
#1537   2015. 03. 01. vasárnap 18:25
X Törölt felhasználó (892010)
Nehéz, de nem lehetetlen.
#1536   2015. 03. 01. vasárnap 17:43
tobbenjobb tobbenjobb
A GG elsősorban fényképfeltöltős oldal és csak másodlagosan társkereső.
Mindenesetre, fényévekkel jobb, mint a lila oldal, az összes hibája ellenére (a chat technikailag csapnivaló, hamar kifagy az ember, akadozik. a fórumokat túlzottan moderálják) kedveljük. Sok érdekes élményünk indult innen. Sajnos, nem mindenről készült fotó.
Mindenesetre, biztosan jót tenne az oldalnak, ha csak azok szólhatnának hozzá, akiknek van fent sorozata smile ))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 14. szombat 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 14. szombat 11:19
Folytatás: 3; a kedvencem!! Pár keres férfit! Drágám látni akarom ahogy megdugnak!! Válasz: hülye vagy!! Aztán megint! Válasz: nem!! Aztán megint! Válasz na jó de csak miattad!!! Ekkor már a férfiak 90%-a sokkot kap, és már nem akarja, még össze is vesznek smile Jó miután a gondolattól, elélvez a feleségében... Képes lennél..... smile Vannak akik ezen tovább jutnak! Ismerkednek, telefon stb! De hoppá! Baj van. Ez a Férfi tényleg idejön, és megakarja baszni a feleségem és ha élvezi? Na azért ez már hallatlan, de kitalálok valamit....drágám, nem látod, hogy fekete a cipője? smile Keressünk mást!! És ugye sok esetben ez abból is fakad, hogy természetesen az a feleség aki a férjével van itt, persze, hogy megakarja baszatni magát, de akkor már olyan legyen amilyet ő akar, ez sok esetben nem hasonlít a férjére, aki átlagos méretű, nem kigyúrt stb.... Persze, hogy nem működik!! Szerintem ŐK NEM GONDOLJÁK KOMOLYAN!!!!!! Természetesen vannak kivételek, csak sajnos kevés! Lehet, hogy az írásom kicsit elkeseredett, sikertelen ember írásának tűnik, de nem az! Az elmúlt években sok, örömet okozott nekem az oldal, sokakkal találkoztam, és eljutottunk a szexig, amit utólag is köszönök (hol vagytok??) de már nagyon felhígult, ez az egész, és nem arról szól amiről kellene! Azért mindenkinek sok sikert, férfiak, párok, nők, és Süsük smile
#1535   2015. 02. 28. szombat 15:58
MILF-shooter MILF-shooter
Ez jó írás volt vigyor
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 14. szombat 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 14. szombat 11:19
Folytatás: 3; a kedvencem!! Pár keres férfit! Drágám látni akarom ahogy megdugnak!! Válasz: hülye vagy!! Aztán megint! Válasz: nem!! Aztán megint! Válasz na jó de csak miattad!!! Ekkor már a férfiak 90%-a sokkot kap, és már nem akarja, még össze is vesznek smile Jó miután a gondolattól, elélvez a feleségében... Képes lennél..... smile Vannak akik ezen tovább jutnak! Ismerkednek, telefon stb! De hoppá! Baj van. Ez a Férfi tényleg idejön, és megakarja baszni a feleségem és ha élvezi? Na azért ez már hallatlan, de kitalálok valamit....drágám, nem látod, hogy fekete a cipője? smile Keressünk mást!! És ugye sok esetben ez abból is fakad, hogy természetesen az a feleség aki a férjével van itt, persze, hogy megakarja baszatni magát, de akkor már olyan legyen amilyet ő akar, ez sok esetben nem hasonlít a férjére, aki átlagos méretű, nem kigyúrt stb.... Persze, hogy nem működik!! Szerintem ŐK NEM GONDOLJÁK KOMOLYAN!!!!!! Természetesen vannak kivételek, csak sajnos kevés! Lehet, hogy az írásom kicsit elkeseredett, sikertelen ember írásának tűnik, de nem az! Az elmúlt években sok, örömet okozott nekem az oldal, sokakkal találkoztam, és eljutottunk a szexig, amit utólag is köszönök (hol vagytok??) de már nagyon felhígult, ez az egész, és nem arról szól amiről kellene! Azért mindenkinek sok sikert, férfiak, párok, nők, és Süsük smile
#1534   2015. 02. 18. szerda 16:29
X Törölt felhasználó (901625)
Van benne igazság..... Nem is kevés! :( :(

És az ember nem tudja, hogy sírjon-e az írásodon vagy nevessen! smile smile
#1533   2015. 02. 18. szerda 13:35
Butterfly2532 Butterfly2532
Nem is értjük, hogy mit várnak azok az emberek, akik 4-5 éves képekkel vannak fent?! Illetve sejtéseink vannak....valószínűleg a lány már rég nincs fasorban sem, és az ex-pasi próbál hasznot húzni régi kedveséből ilyen módon. Szánalmas.
#1532   2015. 02. 14. szombat 17:23
X Törölt felhasználó (816802)
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 14. szombat 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 14. szombat 10:57
Az igazság az, hogy egyre szomorúbb a helyzet ezen az oldalon is! Eltűnt az úgymond kemény mag! Divat lett a szabad szexualitás, elméletben a monogámia "már nem is létezik" de fejben mindenkiben benne van! Természetesen nem Joli néniről beszélek, meg Józsi bácsiról, hanem azokról az emberekről akik itt vannak....egy SZEXPARTNER kereső oldalon! Ahogy Orbán is mondta:"sokan vagyunk de nem vagyunk elegen" smile ) Semmi politika, csak az idézet miatt írtam! Rengeteg a baj itt! A "férfiak" akik kamusok, szerintem a 60%-a tizenéves, a többiek nagy része meg még életében nem baszott egy egészségeset, ezért elég neki egy levél, vagy egy fotó, és már veri is aztán elszáll a bátorság! Ha meg esetleg telefon, és időpont egyeztetés is volt akkor már vernie sem kell egyből elélvez, és utána száll el a bátorság smile ) A "nők" Szerintem a 90%-a nem nő!! Most nem részletezem, hogy mi mert sokan maguk sem tudják! "se gyerek, se nő, se férfi....jaj" (szeretem az idézeteket) smile A kevés nő aki valóban nő, úgy értem puncija van melle, és nincs ádámcsutkája, álmokat kerget csak, legtöbb esetben. Antonio Banderas, Ferrari, és romantikus vacsora, egy igazi férfi, aki ha kell a seggét is kinyalja, és nem zavarja ha közben jön Don Juan is! Csak semmi ellentmondás smile ) Természetesen vannak kivételek!!!!!! És hát ugye a "párok": Itt is van némi félreértés. A pár számomra azt jelenti, hogy egy NŐ, és egy FÉRFI!!!! (tudom régimódi vagyok) Szóval,egyedül van, esetleg van párja aki semmiről nem tud, titokban van itt, az nem PÁR!!! Akik viszont valóságban párok, tud mindkét fél a dologról, sok esetben csak álmodozni vannak itt! Nem ismerik be maguknak sem, de nem tudnának elviselni egy harmadikat az ágyban!!! Ez 90%-ban a férfi, ha már eljutottak odáig, hogy rábólint a felesége!! Persze addig ő akarja igazán! Itt vagyok pár éve, és van olyan pár akik szintén nem ma regisztráltak, hónapokkal, évekkel ezelőtt, de azt írják nem találnak, partnert! Ennek 3 oka van! 1; akkorák az elvárásaik, amit nem igazán lehet teljesíteni!! Szerintem ez azt jelenti, hogy NEM AKARJÁK igazán!!!!!! 2; Legtöbbször nőt keresnek,(ami szinte nincs) mert az ő feleségét ne basszák meg, de ő csodálkozik miért nem talál olyan nőt akit megbaszhat....csak úgy! Ja igen tudom a női bi a fontos mert itt minden nő bi, de még soha nem volt ilyen kapcsolata! Akkor hogy a tökömbe lehet bi??? A férje meg "CSAK" látni szeretné, de azért ha már ott van megdugná smile )) És persze pár keres párt! Az egész oldal erről szó, majdnem! Ez a legegyszerűbb!!!! 4 emberből egy , vagy kettő, vagy három, vagy négy féltékeny.....ő szeretné, hogy mással dugjon, de a párja is dugjon?? Ez felháborító, mindennek van egy határa smile Szerintem NEM GONDOLJÁK KOMOLYAN!!
#1531   2015. 02. 14. szombat 11:19
#1530   2015. 02. 14. szombat 11:18
X Törölt felhasználó (69371)
A Te esetedben is az értelmezéssel van probléma. A levezetés jó, nem vitatom. Viszont aki komolyan partner keres, az nem ezt az oldalt használja. Pont azért, amit leírtál, csak már rég rájött erre. Nem lehetetlen, de kisebb az esély. Egy alapvetően fórumról van szó, és később alakult ki a társkeresős rész. Rég itt vagyok már, régen sokkal több volt itt a nő. Volt akikkel egyéb formában tartottam a kapcsolatot, webcam, egyéb chat lehetőségek. Akkor is sok kamu volt, de közel nem ennyi. Aki itt találni akar valakit, annak sok türelmet kívánok. De jobban jár, ha máshol keres. Az a pár valódi kereső nem tud ellátni ennyi éhes szájat. Kivéve, akik ebből élnek. Hiába írnak páran pozitív jellegű eseményt (hacsak az is nem kitalált), mellette sokkal-sokkal több a kudarc.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 14. szombat 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 14. szombat 10:57
Az igazság az, hogy egyre szomorúbb a helyzet ezen az oldalon is! Eltűnt az úgymond kemény mag! Divat lett a szabad szexualitás, elméletben a monogámia "már nem is létezik" de fejben mindenkiben benne van! Természetesen nem Joli néniről beszélek, meg Józsi bácsiról, hanem azokról az emberekről akik itt vannak....egy SZEXPARTNER kereső oldalon! Ahogy Orbán is mondta:"sokan vagyunk de nem vagyunk elegen" smile ) Semmi politika, csak az idézet miatt írtam! Rengeteg a baj itt! A "férfiak" akik kamusok, szerintem a 60%-a tizenéves, a többiek nagy része meg még életében nem baszott egy egészségeset, ezért elég neki egy levél, vagy egy fotó, és már veri is aztán elszáll a bátorság! Ha meg esetleg telefon, és időpont egyeztetés is volt akkor már vernie sem kell egyből elélvez, és utána száll el a bátorság smile ) A "nők" Szerintem a 90%-a nem nő!! Most nem részletezem, hogy mi mert sokan maguk sem tudják! "se gyerek, se nő, se férfi....jaj" (szeretem az idézeteket) smile A kevés nő aki valóban nő, úgy értem puncija van melle, és nincs ádámcsutkája, álmokat kerget csak, legtöbb esetben. Antonio Banderas, Ferrari, és romantikus vacsora, egy igazi férfi, aki ha kell a seggét is kinyalja, és nem zavarja ha közben jön Don Juan is! Csak semmi ellentmondás smile ) Természetesen vannak kivételek!!!!!! És hát ugye a "párok": Itt is van némi félreértés. A pár számomra azt jelenti, hogy egy NŐ, és egy FÉRFI!!!! (tudom régimódi vagyok) Szóval,egyedül van, esetleg van párja aki semmiről nem tud, titokban van itt, az nem PÁR!!! Akik viszont valóságban párok, tud mindkét fél a dologról, sok esetben csak álmodozni vannak itt! Nem ismerik be maguknak sem, de nem tudnának elviselni egy harmadikat az ágyban!!! Ez 90%-ban a férfi, ha már eljutottak odáig, hogy rábólint a felesége!! Persze addig ő akarja igazán! Itt vagyok pár éve, és van olyan pár akik szintén nem ma regisztráltak, hónapokkal, évekkel ezelőtt, de azt írják nem találnak, partnert! Ennek 3 oka van! 1; akkorák az elvárásaik, amit nem igazán lehet teljesíteni!! Szerintem ez azt jelenti, hogy NEM AKARJÁK igazán!!!!!! 2; Legtöbbször nőt keresnek,(ami szinte nincs) mert az ő feleségét ne basszák meg, de ő csodálkozik miért nem talál olyan nőt akit megbaszhat....csak úgy! Ja igen tudom a női bi a fontos mert itt minden nő bi, de még soha nem volt ilyen kapcsolata! Akkor hogy a tökömbe lehet bi??? A férje meg "CSAK" látni szeretné, de azért ha már ott van megdugná smile )) És persze pár keres párt! Az egész oldal erről szó, majdnem! Ez a legegyszerűbb!!!! 4 emberből egy , vagy kettő, vagy három, vagy négy féltékeny.....ő szeretné, hogy mással dugjon, de a párja is dugjon?? Ez felháborító, mindennek van egy határa smile Szerintem NEM GONDOLJÁK KOMOLYAN!!
#1529   2015. 02. 14. szombat 10:57
#1528   2015. 02. 11. szerda 17:09
X Törölt felhasználó (897918)
Szia Sommer86!

Nekem a kedvencem az ebben, hogy tudják hogy egy pár vagyunk, és úgy keresünk harmadikat és amikor szeretnénk megismerni és találkozni vele, és először nem akarunk szexelni az illetővel, akkor rögtön megszakítják a levelezést velünk....
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 08. vasárnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (926449)
2015. 02. 08. vasárnap 21:40
Már találtam 3x is és nem volt gond, de addig az út rögös volt : )
#1527   2015. 02. 09. hétfő 19:03
cser72 cser72
Sziasztok,nemrégota vagyk itt fenn de szivesen,benn lennék egy titkos kapcsolatba,volt már benn részem egy pár alkalommal,egy 40-es hetero sportos pasi vagyok,és lányokkkal,hölgyekkel,ismerkednék és nem a kor számit,persz küldök képet magamrol,sziasztok
#1526   2015. 02. 08. vasárnap 21:40
X Törölt felhasználó (926449)
Már találtam 3x is és nem volt gond, de addig az út rögös volt : )
#1525   2015. 02. 07. szombat 21:53
stürmisch stürmisch
Sziasztok ! Én itt uj vagyok nem igazán ismerem az itteni lehetöségeket . Voltam már hármasban és négyesben is korábban . Legutobb egy házaspár házibaratjaként izgalmas estéket töltöttünk el együtt . Németországban dolgozom már 16 éve , havonta pár napot mindig otthon töltök .60-as, fiatalos , sportos , diplomás hetero fiú vagyok . Szivesen megismerkednék hölggyel , illetve szivesen lennék kölcsönös szimpátia esetén házibaratja egy szimpatikus párnak ! Találjuk meg egymást ..... !!!
#1524   2015. 02. 07. szombat 19:25
szirticápa szirticápa
Én találtam már kétszer is!Nem volt semmi gondom pedig lányt párt kerestem.Nem kamuztam a talira elmentem a telefonos beszélgetés elengedhetetlen.
#1523   2015. 02. 07. szombat 19:03
rajmiki rajmiki
sziasztok én egy 65/180/95 kis mérettel rendelkező férfi vagyok. nejem már kihagyja de én még nyalnék puncit mig dolgozik benne egy farok,és /vagy közben engem is dugnak az álom teljesülhet?

... 466 467 468 469 470 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10882db
Utolsó üzenet: ma 09:11

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!