Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 488 489 490 491 492 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1083   2014. 05. 15. csütörtök 11:36
X Törölt felhasználó (908783)
Ez egy korrekten kitöltött adatlap...csillagos ötös érte...
Bár csak mindenki így kitöltené.. smile
(Ez egy válasz Whynot üzenetére (2014. 05. 15. csütörtök 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 15. csütörtök 11:17
Mi már jártunk úgy többször, hogy ismerkedő levélre kaptunk választ. Persze küldjünk magunkról fényképet, elküldjük, de nem erotikusat, hanem arcképeset, na innen megszakad a kapcsolat. Beleírjuk a levélbe, hogy találkozzunk személyesen, mert azért mielőtt összebújunk azért szeretnénk egy kicsit beszélgetni is, hogy ki milyen élőben. Vagy rosszul gondolom?
Szerintem rendesen ki van töltve az adatlapunk, elolvasható minden, hogy kik vagyunk mit szeretnénk.
Elvárható lenne ezek után még egy elutasító levél is, hogy nem vagyunk szimpatikusak vagy bármi más ok, de egy válasz azért fontos lenne. Ilyen felállásban egy swinger klubb jobb, ott látnak és tudnak válaszolni is, sziasztok gyertek vagy sziasztok nem szeretnénk. Jelenleg ez a véleményünk.
#1082   2014. 05. 15. csütörtök 11:17
Whynot Whynot
Mi már jártunk úgy többször, hogy ismerkedő levélre kaptunk választ. Persze küldjünk magunkról fényképet, elküldjük, de nem erotikusat, hanem arcképeset, na innen megszakad a kapcsolat. Beleírjuk a levélbe, hogy találkozzunk személyesen, mert azért mielőtt összebújunk azért szeretnénk egy kicsit beszélgetni is, hogy ki milyen élőben. Vagy rosszul gondolom?
Szerintem rendesen ki van töltve az adatlapunk, elolvasható minden, hogy kik vagyunk mit szeretnénk.
Elvárható lenne ezek után még egy elutasító levél is, hogy nem vagyunk szimpatikusak vagy bármi más ok, de egy válasz azért fontos lenne. Ilyen felállásban egy swinger klubb jobb, ott látnak és tudnak válaszolni is, sziasztok gyertek vagy sziasztok nem szeretnénk. Jelenleg ez a véleményünk.
#1081   2014. 05. 15. csütörtök 08:37
X Törölt felhasználó (853039)
wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 14. szerda 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (735364)
2014. 05. 14. szerda 19:19
Kaphatok belőle egy példányt ? lookaround
#1080   2014. 05. 15. csütörtök 07:42
X Törölt felhasználó (890095)
igazad van !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 14. szerda 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (853039)
2014. 05. 14. szerda 15:44
Ott a pont!!!!
A szex nem korfuggo,sokan azt hiszik,tul magasra teszik a mercet is kinezetre, pedig igenis nagyon fontos a belso, lehet akarki barbiebaba vagy macho de ha nem mukszik a kemia semmit sem er!
A szex intelligenciafuggo!

Bocsi nem a topichoz tartozott a velemenyem, a velemenyem a topichoz hogy talaltal-e partnert itt a Goldengaten, valaszom nem, sok az almodozo, foleg parok, a holgyek is tul magasra teszik a mercet, legyel kigyurt, helyes es jokepu, de legyen 20cm felett is a szerszam, hat szerintem nem sok ferfi letezik aki ilyen ezen a foldon es raadasul intelligencia is tartozzon hozza....ezt nem azert irtam mert csunya vagyok vagy gaz van a nacimban,hanem pont olyanok teszik fel a mercet akiknek surubben kellene a tukorbe neziuk es az alapjan kellene ujra allitani a mercet...
Egy normalis ferfi tudja hogyan nez ki, tisztaban van onmagaval es a sajat adottsagaival is, aki meg nem baratkozzon meg onmagaval, fogadja el, mert maskepp nem mukszik...ez a velemenyem.
#1079   2014. 05. 14. szerda 22:29
X Törölt felhasználó (882082)
nem és nem is fogok mert normális nö nem itt keres partnert ,,,
#1078   2014. 05. 14. szerda 20:04
X Törölt felhasználó (846377)
Milyen érdekes, hogy csak a külsőt vetted ki a dologból. Bezzeg a drága autót, szép házat, stb.-t, pedig nem. Árulkodó jel. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 14. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 14. szerda 19:18
Ami a hölgyeket illeti nem mindenki a külsőre ha tapasztalatból írsz akkor rossz hölgyeket találtál meg
#1077   2014. 05. 14. szerda 19:19
X Törölt felhasználó (735364)
Kaphatok belőle egy példányt ? lookaround
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 14. szerda 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott a pont!!!!
A szex nem korfuggo,sokan azt hiszik,tul magasra teszik a mercet is kinezetre, pedig igenis nagyon fontos a belso, lehet akarki barbiebaba vagy macho de ha nem mukszik a kemia semmit sem er!

Bocsi nem a topichoz tartozott a velemenyem, a velemenyem a topichoz hogy talaltal-e partnert itt a Goldengaten, valaszom nem, sok az almodozo, foleg parok, a holgyek is tul magasra teszik a mercet, legyel kigyurt, helyes es jokepu, de legyen 20cm felett is a szerszam, hat szerintem nem sok ferfi letezik aki ilyen ezen a foldon es raadasul intelligencia is tartozzon hozza....ezt nem azert irtam mert csunya vagyok vagy gaz van a nacimban,hanem pont olyanok teszik fel a mercet akiknek surubben kellene a tukorbe neziuk es az alapjan kellene ujra allitani a mercet...
Egy normalis ferfi tudja hogyan nez ki, tisztaban van onmagaval es a sajat adottsagaival is, aki meg nem baratkozzon meg onmagaval, fogadja el, mert maskepp nem mukszik...ez a velemenyem.
#1076   2014. 05. 14. szerda 19:18
Ami a hölgyeket illeti nem mindenki a külsőre ha tapasztalatból írsz akkor rossz hölgyeket találtál meg
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 14. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
2014. 05. 14. szerda 16:34
"a holgyek is tul magasra teszik a mercet, legyel kigyurt, helyes es jokepu, de legyen 20cm felett is a szerszam"

Ez az ALAP elvárás, emellett legyen jó kocsija, jó állása, magas fizetése, mert vigye őt külföldre, meg partykba, meg az Istennek a f....ba, és hagy villoghasson mán' a barátnői előtt az újdonsült szerzeményével. Hidd el ez az ÉLETBEN MÉG INKÁBB, így van.
#1075   2014. 05. 14. szerda 16:34
"a holgyek is tul magasra teszik a mercet, legyel kigyurt, helyes es jokepu, de legyen 20cm felett is a szerszam"

Ez az ALAP elvárás, emellett legyen jó kocsija, jó állása, magas fizetése, mert vigye őt külföldre, meg partykba, meg az Istennek a f....ba, és hagy villoghasson mán' a barátnői előtt az újdonsült szerzeményével. Hidd el ez az ÉLETBEN MÉG INKÁBB, így van.
Ott a pont!!!!

#1074   2014. 05. 14. szerda 15:49
X Törölt felhasználó (908783)
Erről már könyvet lehetne írni...lehet meg is teszem.. smile
Ott a pont!!!!

#1073   2014. 05. 14. szerda 15:44
X Törölt felhasználó (853039)
Ott a pont!!!!

(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 14. szerda 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 14. szerda 12:35
Találni lehet ha őszinte vagy és magad adod,nem kell túl magasra tenni a lécet hiszen a szexről szól a dolog.Tisztelni kell a másikat és nem a hibát keresni hiszen hibátlan ember nincs ha ezt teszed többnyire találsz partnert de még több is lehet ha netán komoly kapcsolatot keresel
#1072   2014. 05. 14. szerda 15:36
X Törölt felhasználó (899398)
Hasonló néven igen, mivelhogy nem akarunk másnak mutatkozni... és örülök hogy ennyit törődsz velünk smile
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 05. 04. vasárnap 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 04. vasárnap 11:55
Ó, dehogy. Bár a logikát nem értem.. törlitek magatokat, aztán hasonló néven kis idő múlva újra regeltek.
#1071   2014. 05. 14. szerda 14:00
X Törölt felhasználó (894040)
Meglehet, hogy így próbálkozva sem nagyon sikerül nekem se, de éppen ezért fontos szerintem, hogy legyen kép, meg leírva valami, hogy a nő találjon rád. Meg kell adni az esélyt! (az én tapasztalatom az, hogy így hamarabb lehet találni valakit. - Azaz így nem te találsz valakit, hanem rád talál valaki.)

A képe(i)m meg most direkt ilyen(ek). (oka van)
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 14. szerda 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 14. szerda 13:36
Ezt a kommentet csak most vettem észre.

Elég sokan írják, hogy képpel vagy anélkül, kulturáltan vagy kulturálatlanul próbálkoznak az eredmény ugyanaz semmi. :(

De lehet h egyszer felteszek egy képet magamról, és átírom az adatlapomat is (ha ennyire biztos vagy benne??), bár én nem hiszem, hogy bármi pozitív is történne.
#1070   2014. 05. 14. szerda 13:37
Szeretném hozzá tenni, hogy a te képeid sem éppen a legjobbak. wink
#1069   2014. 05. 14. szerda 13:36
Ezt a kommentet csak most vettem észre.

Elég sokan írják, hogy képpel vagy anélkül, kulturáltan vagy kulturálatlanul próbálkoznak az eredmény ugyanaz semmi. :(

De lehet h egyszer felteszek egy képet magamról, és átírom az adatlapomat is (ha ennyire biztos vagy benne??), bár én nem hiszem, hogy bármi pozitív is történne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 04. vasárnap 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (894040)
2014. 05. 04. vasárnap 12:02
Talán ha tennél fel képet magadról, (nem a farkad, és ha nem vállalod magad, akkor nem arcosat, de minimum egy képet) és ha nem azt írnád az adatlapodon, hogy nem keresel senkit, talán még rád is írna valaki. Akár egy pár is. Még ha nem is így képzelted ezt el, hogy így veszted el. Vagy pedig tényleg fizess akkor érte! (nem bántásnak szántam a véleményemet, csak tényleg látom mindenhol a beírásodat már én is, pedig nem fórumozok sokat)
#1068   2014. 05. 14. szerda 12:35
Találni lehet ha őszinte vagy és magad adod,nem kell túl magasra tenni a lécet hiszen a szexről szól a dolog.Tisztelni kell a másikat és nem a hibát keresni hiszen hibátlan ember nincs ha ezt teszed többnyire találsz partnert de még több is lehet ha netán komoly kapcsolatot keresel
#1067   2014. 05. 04. vasárnap 12:02
X Törölt felhasználó (894040)
Talán ha tennél fel képet magadról, (nem a farkad, és ha nem vállalod magad, akkor nem arcosat, de minimum egy képet) és ha nem azt írnád az adatlapodon, hogy nem keresel senkit, talán még rád is írna valaki. Akár egy pár is. Még ha nem is így képzelted ezt el, hogy így veszted el. Vagy pedig tényleg fizess akkor érte! (nem bántásnak szántam a véleményemet, csak tényleg látom mindenhol a beírásodat már én is, pedig nem fórumozok sokat)
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 01. csütörtök 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 01. csütörtök 16:20
Nem értem mi a f.szért próbálkoznak itt egyáltalán az emberek?
Komolyan benned mi tartja a hitet?
#1066   2014. 05. 04. vasárnap 11:55
greatom greatom
Ó, dehogy. Bár a logikát nem értem.. törlitek magatokat, aztán hasonló néven kis idő múlva újra regeltek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 04. vasárnap 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (899398)
2014. 05. 04. vasárnap 06:48
Van amikor megunjuk a dolgot... esetleg ez zavaró neked? ravasz1
#1065   2014. 05. 04. vasárnap 07:41
X Törölt felhasználó (910121)
Itt még nem.És ezért jo a swinger klub. Ott nincs foto,levelzgetés csak tömény sex már a levegőben is .Nincs ki kicsoda vetélkedő.Ha valaki szimpatikus jöhet a sex azt sem bánom ha holnap bankot rabol .Majd megnézem a tv ben, és tudom milyen jo volt vele a sex.
#1064   2014. 05. 04. vasárnap 06:48
X Törölt felhasználó (899398)
Van amikor megunjuk a dolgot... esetleg ez zavaró neked? ravasz1
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 05. 02. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 02. péntek 08:08
És ti miért tűntök el időről időre és aztán miért reinkarnálódtok ismét? Hmmm, debreceni 'tündérke'?

... 488 489 490 491 492 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!