Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 501 502 503 504 505 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#992   2014. 03. 19. szerda 17:36
X Törölt felhasználó (889283)
Hát, ismerős is mondta már, hogy ők is úgy válogatnak, hogy neki (fiúnak) is szimpinek kell lenni a másik srácnak (leginkább párok közül válogatnak), szóval nem szokatlan az ilyen dolog talán.
#991   2014. 03. 19. szerda 16:53
X Törölt felhasználó (908733)
Már bocsánat az értetlenkedésért, de ezt nem az érintett hölgynek kellene eldönteni? Csak és kizárólag. Nálunk legalábbis így működött, bár lehet én vagyok gyenge...
#990   2014. 03. 19. szerda 16:01
Nyilván az első benyomás a legfontosabb és ezt, mint minden mást leginkább a tudatalatti és az ösztönök befolyásolják... az ember első pillantásra is fel tudja mérni, hogy ki az, aki átveheti az irányítást és ki irányítható... ami viszont minden ember múltjából, tapasztalataiból merít. Aztán mikor ránéz valakire elfogja az érzés, hogy nem szimpatikus - lehet, hogy söröznék, haverkodnék vele, de a barátnőmet ne dugja meg... smile
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2014. 03. 18. kedd 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 18. kedd 18:57
Azt én írtam. Ha hiszed, ha nem az első benyomás a legfontosabb, viszont csak nagyon kis mértékben befolyásolható. Nem sörözni és meccset nézni akarsz a másikkal, hanem arról döntesz, hogy lesz-e potenciális esélye megdugni a párod, ez meg pusztán érzelmi döntés és a legtöbb faktorról nem is tudatosan határozol (én legalábbis nem tudom, hogy mi alapján döntöm el, hogy valaki szimpatikus-e fotó alapján).

Amiket írtál, azok már csak a szex után/közben derülnek ki, némelyik még hasznos is (pl.: jobban csinálja), lehet belőle tanulni, de ezen topic szempontjából irrelevánsak, hiszen a dugás összejött.
#989   2014. 03. 18. kedd 18:57
jh0nny jh0nny
Azt én írtam. Ha hiszed, ha nem az első benyomás a legfontosabb, viszont csak nagyon kis mértékben befolyásolható. Nem sörözni és meccset nézni akarsz a másikkal, hanem arról döntesz, hogy lesz-e potenciális esélye megdugni a párod, ez meg pusztán érzelmi döntés és a legtöbb faktorról nem is tudatosan határozol (én legalábbis nem tudom, hogy mi alapján döntöm el, hogy valaki szimpatikus-e fotó alapján).

Amiket írtál, azok már csak a szex után/közben derülnek ki, némelyik még hasznos is (pl.: jobban csinálja), lehet belőle tanulni, de ezen topic szempontjából irrelevánsak, hiszen a dugás összejött.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 17. hétfő 03:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (889283)
2014. 03. 17. hétfő 03:01
Nyilván, mivel több a pár, mint egyedüli fiú vagy lány, ezért pár könnyebben talál, attól függően, hogy kit is keres, de szóba jöhet náluk pár, fiú vagy lány, tulajdonképpen bárki, aki regisztrált szóba jöhet egy párnál... leszámítva a felállított kritériumokat. De az, hogy ha valaki elméletileg keres és nem zárja ki sem a fiúk sem a lányok közeledését, hogy arra ne vegyen fáradtságot, hogy elolvasson egy levelet, az minimum gyanús... nekem bárki ha ír - még ha ki is esik a keresési feltételekből - elolvasom és válaszolok. Szerintem jobb valakit egyértelműen elutasítani, mint a levelet nem elolvasni, vagy olvasás után nem válaszolni... kb egy percnél többet nem vesz el egy válasz.
És itt valaki írta, hogy pl. párnál a férfi talán konkurenciának gondolná a másik urat.. kérdezem, akkor miért fiút keresni? nyes Meg aztán nem feltétlenül a kinézet, ami miatt esetleg konkurenciát jelenthet valaki - persze a legelső benyomás ez alapján dől el -, de egy kevésbé jó kinézetű lehet, hogy jobban ráhangolódik valaki barátnőjére vagy nagyobb, vastagabb a szerszáma vagy éppen jobban csinálja, az nem lehet ugyanúgy "veszélyes" ? smile
#988   2014. 03. 18. kedd 16:30
X Törölt felhasználó (90503)
Komolytalan az egész, minden percért kár, amit itt tölt az ember!
#987   2014. 03. 17. hétfő 19:11
Nyúlmedve Nyúlmedve
"Régebben minden más volt a neten is. Volt ami jobb volt, pl az ismerkedés, mert azoknak volt akkoriban gépe, netje, akiknek IQjuk is volt valamennyi."

Ez nem "merészebb", hanem TÉNY.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2014. 03. 17. hétfő 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 17. hétfő 13:28
Szia!
Tökéletesen egyetértek veled. Én se mai motoros vagyok itt, bár mostanában csak olvasgatok és néha-néha szólok hozzá..
Ahhoz, hogy fórumozzunk, cseteljünk, ismerkedjünk, elég volt egy regisztráció (az adatlap csak 2-3 (?) éve van). És össze is jött egyik-másik fórumozó. Ki így, ki úgy, rövidebb-hosszabb időre.
Az, hogy akkor kevesebb volt a kamus, talán a másféle platformnak volt köszönhető. Azok között, akik rendszeresen fórumoztak, cseteltek és így ismerték meg egymást, nem igazán volt értelme a kamuzásnak. Jókat beszélgettünk, leveleztünk, ismerkedtünk, tudtunk egymásról napi szinten. Azokat meg akik "hülyék" voltak hamar kiszűrtük, kiszórtuk magunk közzül. Legjobb példa erre a Nappali volt, ahol te is jó párszor megfordultál velem, Charlottal, Madámmal, Surdával és a többiekkel együtt. Az az idő elmúlt, más szelek fújdogáltak itt is, és a régiek kikoptak ilyen, vagy olyan okokból. Itt direktebb lett tematika, valahogy több lett azok száma, akik csak balhéból jöttek ide. Elment az oldal egyfajta társkereső oldal felé, pedig nem feltétlen kellene. Egy társkereső oldalon pedig óhatatlanul megszaporodnak a kamusok. Ez van. Az adminok is mintha lanyhábbak lennének. Emlékszel, annak idején mennyi vitánk volt velük?
Egyszóval, bensőségeseb volt a hangulat (négy lett wink ).
A lényeg. Aki fórumozni akar, az fórumozzon, de akkor ne trollkodjon, válalja fel magát mégha név és arctalanul is.
Aki meg társat keresni jár ide, az fogadja el, hogy akkor bizony nagyon sok a kamussal fog találkozni. Meg kell tanulni együtt élni velük.
Uff, én beszéltem wave
#986   2014. 03. 17. hétfő 18:25
X Törölt felhasználó (894040)
Én meg mondok egy merészebbet. Régebben minden más volt a neten is. Volt ami jobb volt, pl az ismerkedés, mert azoknak volt akkoriban gépe, netje, akiknek IQjuk is volt valamennyi. (2000es évek eleje). Aztán jött a smartphone forradalom és hát ma már mindenki ott lóg rajta és szemetel, kamuzik, okoskodik, lenézi a másikat, trollkodik, veszekszik, stb Persze több dologban jobb lett a net (pl teljes mértékben kiváltja a TV-t), de ez most mindegy. Az egyensúly megmaradt, mert vannak jó dolgok, de lettek rosszak is. Csak picit átformálódtak a dolgok és arányok.

Ez az átformálódás pl tökéletesen látszik az összes fórumon. (legyen bármilyen téma, oldal) A facebook sokakat beszippantott és odamentek inkább. (ott pl nincs ez a klasszikus fórum se) Sokkal kevesebben, meg eleve kevesebbet is fórumozunk átlagban. Itt se pörög igazán. Régen imádtam fórumozni, mert volt kivel. (vagy csak felnőttünk közben?)

Bocs a kis offtopikért. De talán azért ez is része/oka ennek, ami itt van.
#985   2014. 03. 17. hétfő 13:28
erdokerulo erdokerulo
Szia!
Tökéletesen egyetértek veled. Én se mai motoros vagyok itt, bár mostanában csak olvasgatok és néha-néha szólok hozzá..
Ahhoz, hogy fórumozzunk, cseteljünk, ismerkedjünk, elég volt egy regisztráció (az adatlap csak 2-3 (?) éve van). És össze is jött egyik-másik fórumozó. Ki így, ki úgy, rövidebb-hosszabb időre.
Az, hogy akkor kevesebb volt a kamus, talán a másféle platformnak volt köszönhető. Azok között, akik rendszeresen fórumoztak, cseteltek és így ismerték meg egymást, nem igazán volt értelme a kamuzásnak. Jókat beszélgettünk, leveleztünk, ismerkedtünk, tudtunk egymásról napi szinten. Azokat meg akik "hülyék" voltak hamar kiszűrtük, kiszórtuk magunk közzül. Legjobb példa erre a Nappali volt, ahol te is jó párszor megfordultál velem, Charlottal, Madámmal, Surdával és a többiekkel együtt. Az az idő elmúlt, más szelek fújdogáltak itt is, és a régiek kikoptak ilyen, vagy olyan okokból. Itt direktebb lett tematika, valahogy több lett azok száma, akik csak balhéból jöttek ide. Elment az oldal egyfajta társkereső oldal felé, pedig nem feltétlen kellene. Egy társkereső oldalon pedig óhatatlanul megszaporodnak a kamusok. Ez van. Az adminok is mintha lanyhábbak lennének. Emlékszel, annak idején mennyi vitánk volt velük?
Egyszóval, bensőségeseb volt a hangulat (négy lett wink ).
A lényeg. Aki fórumozni akar, az fórumozzon, de akkor ne trollkodjon, válalja fel magát mégha név és arctalanul is.
Aki meg társat keresni jár ide, az fogadja el, hogy akkor bizony nagyon sok a kamussal fog találkozni. Meg kell tanulni együtt élni velük.
Uff, én beszéltem wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 16. vasárnap 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 03. 16. vasárnap 11:11
Tévedés! Nem azért regisztráltam. Már jeleztem egy párszor, hogy a fórumnak és a társkeresőnek nem sok köze van egymáshoz. Pár éve van csak adatlaptöltési lehetőség társkeresésen belül. Ha valaki fórumozni akar, annak nem feltétele az adatlap. Ezt kellene felfogni, de sokan tévedésben vannak. Beszélgetés, eszmecserék őszintén, régen ez volt a cél. Ez egy pár éve elfajzott. Aki régi motoros, már vagy lelépett emiatt, vagy nem ír már, vagy épp ki van akadva úgy mint én. Persze az újabb regisztrációs generáció részére, mi csak egy szálka vagyunk, de mi tudjuk régen mi volt. Jóval kevesebb kamu.
Az előző kommentet szinte bármelyik topicba írhattam volna, szóval mert itt szakadt el a cérna, az nem jelenti azt, hogy a társkeresésben lévő kudarc miatt írtam volna. alien2 (Akkoriban nekem is összejött, még talán szerelmes is voltam, volt képcsere, kamozás, órákig tartó beszélgetések. Ha nem lett volna a nagy táv, találkozunk is. Utána pedig megismerkedtem valakivel, nem innen, helybéli, és azóta együtt vagyunk.)
#984   2014. 03. 17. hétfő 12:00
xxxx5 xxxx5
Nekem is ez vált be a szűrésre......
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 16. vasárnap 03:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (904333)
2014. 03. 16. vasárnap 03:48
Rengeteg a kamus,de facebookal,és telefonnal gyorsan kilehet szűrni őket. smile Mi találtunk itt egy hozzánk illő fiatal párt akikkel jól éreztük magunkat nem egyszer.. smile
#983   2014. 03. 17. hétfő 03:01
Nyilván, mivel több a pár, mint egyedüli fiú vagy lány, ezért pár könnyebben talál, attól függően, hogy kit is keres, de szóba jöhet náluk pár, fiú vagy lány, tulajdonképpen bárki, aki regisztrált szóba jöhet egy párnál... leszámítva a felállított kritériumokat. De az, hogy ha valaki elméletileg keres és nem zárja ki sem a fiúk sem a lányok közeledését, hogy arra ne vegyen fáradtságot, hogy elolvasson egy levelet, az minimum gyanús... nekem bárki ha ír - még ha ki is esik a keresési feltételekből - elolvasom és válaszolok. Szerintem jobb valakit egyértelműen elutasítani, mint a levelet nem elolvasni, vagy olvasás után nem válaszolni... kb egy percnél többet nem vesz el egy válasz.
És itt valaki írta, hogy pl. párnál a férfi talán konkurenciának gondolná a másik urat.. kérdezem, akkor miért fiút keresni? nyes Meg aztán nem feltétlenül a kinézet, ami miatt esetleg konkurenciát jelenthet valaki - persze a legelső benyomás ez alapján dől el -, de egy kevésbé jó kinézetű lehet, hogy jobban ráhangolódik valaki barátnőjére vagy nagyobb, vastagabb a szerszáma vagy éppen jobban csinálja, az nem lehet ugyanúgy "veszélyes" ? smile
#982   2014. 03. 17. hétfő 00:56
divitrive divitrive
Kár hogy nem esek bele a kor kritériumotokba vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 16. vasárnap 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (910596)
2014. 03. 16. vasárnap 21:16
mi szolo ferfit vagy part keresunk Szegeden... smile
#981   2014. 03. 16. vasárnap 21:38
X Törölt felhasználó (817343)
Mi is találtunk innen partnereket,nem is egyszer.
Időt kell adni mindenkinek ebben a rohanó világban. Annál jobban nem is utálunk semmit,amikor valaki ír, hogy 1 óra múlva találkozzunk, vagy kamusok vagyunk.
Felnőtt emberek vagyunk, privát élettel.
#980   2014. 03. 16. vasárnap 21:16
X Törölt felhasználó (910596)
mi szolo ferfit vagy part keresunk Szegeden... smile
#979   2014. 03. 16. vasárnap 20:33
erta73 erta73
Sziasztok!! Nekünk már sikerült találni és szuper volt, igen sok mindennek egyezni kell amíg összejön egy ilyen hármas mert vannak igények és kitételek. Most ismét keresünk és jó úton járunk!!!
#978   2014. 03. 16. vasárnap 16:43
X Törölt felhasználó (907595)
Ebbe is, mint mindenbe, kell kellő energiát belefektetni.
Én még annyira nem vetettem bele magam, de van reménysugár.
Nem gondolom, hogy esélytelenebb, mint bárhol máshol.
#977   2014. 03. 16. vasárnap 16:40
fiatalfiu23 fiatalfiu23
össz visz csak az a baj hogy itt vagy párok keresnek párokat vagy pedig lányt. Szóló fiút nem sokan. S egyedül álló nő sem keres szóló pasit. Eddig én csak ezt tapasztaltam itt fent
#976   2014. 03. 16. vasárnap 14:43
X Törölt felhasználó (905421)
Benneteket olvasgatva tele vagyunk reménnyel smile
#975   2014. 03. 16. vasárnap 13:53
szirticápa szirticápa
Én már két alkalommal is találtam pár ahova többször is eljártam.De sokan nem mernek találkozni.Én akikkel találkoztam nagyon jól éreztük magunkat és nem bántuk +
#974   2014. 03. 16. vasárnap 11:26
X Törölt felhasználó (829619)
Mi is találtunk már,és nagyon örülünk,hogy más is így van vele.Mi is egy cuki párral voltunk,és nagyon-nagyon jó volt smile Nem csak kamusok vannak itt,nyugi smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 16. vasárnap 03:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (904333)
2014. 03. 16. vasárnap 03:48
Rengeteg a kamus,de facebookal,és telefonnal gyorsan kilehet szűrni őket. smile Mi találtunk itt egy hozzánk illő fiatal párt akikkel jól éreztük magunkat nem egyszer.. smile
#973   2014. 03. 16. vasárnap 11:11
X Törölt felhasználó (69371)
Tévedés! Nem azért regisztráltam. Már jeleztem egy párszor, hogy a fórumnak és a társkeresőnek nem sok köze van egymáshoz. Pár éve van csak adatlaptöltési lehetőség társkeresésen belül. Ha valaki fórumozni akar, annak nem feltétele az adatlap. Ezt kellene felfogni, de sokan tévedésben vannak. Beszélgetés, eszmecserék őszintén, régen ez volt a cél. Ez egy pár éve elfajzott. Aki régi motoros, már vagy lelépett emiatt, vagy nem ír már, vagy épp ki van akadva úgy mint én. Persze az újabb regisztrációs generáció részére, mi csak egy szálka vagyunk, de mi tudjuk régen mi volt. Jóval kevesebb kamu.
Az előző kommentet szinte bármelyik topicba írhattam volna, szóval mert itt szakadt el a cérna, az nem jelenti azt, hogy a társkeresésben lévő kudarc miatt írtam volna. alien2 (Akkoriban nekem is összejött, még talán szerelmes is voltam, volt képcsere, kamozás, órákig tartó beszélgetések. Ha nem lett volna a nagy táv, találkozunk is. Utána pedig megismerkedtem valakivel, nem innen, helybéli, és azóta együtt vagyunk.)
(Ez egy válasz egypár4050 üzenetére (2014. 03. 16. vasárnap 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 16. vasárnap 10:34
dako84 2006-ban regisztráltál ,gondolom azért hogy ismerkedj.Nem gondolod,hogy egy adatlapot ki kellett volna töltened,ha komolyan gondolod.Mi sem válaszolunk olyannak akinek ez hiányzik.Egyszerüen komolytalannak tartjuk.Nem haragból írtam,csupán jó tanács.

... 501 502 503 504 505 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11032db
Utolsó üzenet: tegnap 22:38

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!