Itt az 1000. hozzászólás!

Azzal kezdtem,hogy ne haragudj...Látod megint csak vádolsz és egyfolytában pörölsz mindenkivel.Én nem vagyok megsértődve,nincs miért és nem kell ,hogy szeress .Hogy beképzelt lennék??? Miből gondolod? Mert elmondtam a véleményemet?
És milyen igazság fájhat nekem? Mi jól elvagyunk itt,nem panaszkodunk,vannak ismerőseink innen,mint sok másnak is.
És milyen igazság fájhat nekem? Mi jól elvagyunk itt,nem panaszkodunk,vannak ismerőseink innen,mint sok másnak is.
Ne haragudj meg,de ezzel a stílussal amit művelsz ,mindenkit elriasztasz ,a helyesírásodról nem is beszélve.
Kicsit nézz magadba is !
Hidd el vannak itt normális,korrekt emberek,ráadásul a visszautasítást is el kell tudni viselni.
Mások is elviselik és nem acsarkodnak.Ha nem felel meg ez neked akkor ne "fenyegess" hogy kár benézni,hanem tedd meg!!
Kicsit nézz magadba is !
Hidd el vannak itt normális,korrekt emberek,ráadásul a visszautasítást is el kell tudni viselni.
Mások is elviselik és nem acsarkodnak.Ha nem felel meg ez neked akkor ne "fenyegess" hogy kár benézni,hanem tedd meg!!
Ezt én is furcsállom amúgy, hogy meg van adva a korom is, de azért megkérdezik. Hát oké, én mindig válaszolok erre is, de azért fura.
Sokan klikkelgetnek össze-vissza. Persze mit várunk el az olyanoktól, akik arra se figyelnek, hogy nőként regel be, de az adatlapján már férfiként van. Vagy fordítva. (és nem pár! de ha mégis pár, hát egyértelműen le lehetne írni mondjuk) Vagy hogy egyeseknek a kora az 2014 éves. Nem mellesleg így rájuk se lehet keresni a társkeresőn. Így láthatatlanok, mert senki nem is láthatja őket ott. Max ha a fórumba beírt és úgy ráklikkel valaki a társkereső adatlapjára.
Az otthagyott (régóta be se lépett) adatlapokról nem is beszélve. Nekik felesleges is írni.
Én mindig ezt hajtogatom, hogy sajnos ez a **** hozzáállás miatt van.
Komolyan néha elgondolkozom, hogy én vagyok UFO vagy mindenki helikopter.
(mivel nem először vagyok már itt, azért természetesen az is igaz, hogy nagyon nagyon ritkán lehet értelmes embereket találni) (és akkor még össze se jöttünk, csak max neten beszélgettünk, esetleg találkoztunk)
Sokan klikkelgetnek össze-vissza. Persze mit várunk el az olyanoktól, akik arra se figyelnek, hogy nőként regel be, de az adatlapján már férfiként van. Vagy fordítva. (és nem pár! de ha mégis pár, hát egyértelműen le lehetne írni mondjuk) Vagy hogy egyeseknek a kora az 2014 éves. Nem mellesleg így rájuk se lehet keresni a társkeresőn. Így láthatatlanok, mert senki nem is láthatja őket ott. Max ha a fórumba beírt és úgy ráklikkel valaki a társkereső adatlapjára.
Az otthagyott (régóta be se lépett) adatlapokról nem is beszélve. Nekik felesleges is írni.
Én mindig ezt hajtogatom, hogy sajnos ez a **** hozzáállás miatt van.
Komolyan néha elgondolkozom, hogy én vagyok UFO vagy mindenki helikopter.

(mivel nem először vagyok már itt, azért természetesen az is igaz, hogy nagyon nagyon ritkán lehet értelmes embereket találni) (és akkor még össze se jöttünk, csak max neten beszélgettünk, esetleg találkoztunk)
Ha van képed, ha nincs. Úgy tűnik nem érdekli őket... a levelet nem olvassák, az adatlapot nem nézik... a kérdés csak annyi: Akkor hogy keresnek?
Intuíció?
DD

Sziasztok !
Hát Igen Bm-nek igaza van nehéz találni és választ akik tényleg normálisak csak azok írnak vissza mind addig amíg a koromat el nem mondom igen fiatal vagyok de hát ez van ha most fent vagyok 5 év múlva is fent leszek és nem csak szórakozásból
... sok az álca én is próbálkozok valamit tenni de már ha nincs kint képem azzal jönnek hogy kamusi az ember kérdem én ha valaki okkal nem rak ki képet de ha kérik szó nélkül küld bármilyen képet az miért kamusi vagy álca ?
Hát Igen Bm-nek igaza van nehéz találni és választ akik tényleg normálisak csak azok írnak vissza mind addig amíg a koromat el nem mondom igen fiatal vagyok de hát ez van ha most fent vagyok 5 év múlva is fent leszek és nem csak szórakozásból

igazad van (legalábbis részben biztos) nézzetek meg minket,mi nem kamuk vagyunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 09. vasárnap 02:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 09. vasárnap 02:06

Törölt felhasználó (889283)

Szerintem itt kb csak a 40 feletti regek, akik valódiak, akik 20-30 között vannak, azok mind kamu lányok, párok, nem is léteznek csak pár tizenéves fiú feljött szórakozni, mert itt ingyen lehet garázdálkodni....
DDD Igényesség? Egy igazán csinos lányt vagy párt nem láttam még itt, aki meg olyan volt, annak a képe netről lopott...

Szerintem itt kb csak a 40 feletti regek, akik valódiak, akik 20-30 között vannak, azok mind kamu lányok, párok, nem is léteznek csak pár tizenéves fiú feljött szórakozni, mert itt ingyen lehet garázdálkodni....
DDD Igényesség? Egy igazán csinos lányt vagy párt nem láttam még itt, aki meg olyan volt, annak a képe netről lopott...

lehet az írás meg a partner két különböző gondolkodásmód leírja miire vágyik de viszont lehet sose kapja meg csak sóvárog utána

Tök igazad van BM. Hiába írsz akárkinek is, levelet nem olvasnak vagy nem válaszolnak... mintha valami felsőbbrendűek lennének, közben néha olyan párok vannak itt, hogy ........ olyan igénytelenséget nem láttam még, közben írják, hogy igényes szép pár.... nevetséges.
Ha valakik találkoznak, és megisznak egy italt, egy
mindenki számára semleges helyen, szerintem abból nem
lehet baj! Ha fotót cserélnek, ott is látszik az arc, így
felismerhető... Én azt mondom, ez olyan mint a telefonszám
csere..CSAK az csinálja aki komolyan gondolja!! Ebből derűl ki
hogy az illető kamus vagy nem! Találkozni nem akar!? Akkor
ez max.cyber szex lehet
Telefonszámot nem ad (tudom a
zaklatás miatt), de ha én adok és azt is elfogadom, hogy magán
számról hívjon, akkor miért is nem jó?? Vannak a f.szverők,
(rosszat nem írhatok) akik kedvesen, aranyosan hülyének
nézik az embereket egy fotóért..ez önmagában is szánalmas
az internet korában, ahol több millió kép, és videó érhető el,
minden kategóriában! Ami még ennél is szánalmasabb, ha
valaki ezt pár mondatért csinálja!! Mikor, egy válaszra, egy
"történetre" veri ki a... Ezeknek az embereknek nincs fantáziája?
Miért nem ír le magának egy történetet, és intézi el magát?
És ugye vannak akik valós emberek, szeretnék a dolgot, de
inkább csak álmodozás szinten vannak még! Nem bántom
őket, valahol elkell kezdeni, de sajnos ők is egy olyan csoport
akik izgalmi áĺlapotban írnak, de... Egyszóval nehéz dolog
ez
mindenki számára semleges helyen, szerintem abból nem
lehet baj! Ha fotót cserélnek, ott is látszik az arc, így
felismerhető... Én azt mondom, ez olyan mint a telefonszám
csere..CSAK az csinálja aki komolyan gondolja!! Ebből derűl ki
hogy az illető kamus vagy nem! Találkozni nem akar!? Akkor
ez max.cyber szex lehet

zaklatás miatt), de ha én adok és azt is elfogadom, hogy magán
számról hívjon, akkor miért is nem jó?? Vannak a f.szverők,
(rosszat nem írhatok) akik kedvesen, aranyosan hülyének
nézik az embereket egy fotóért..ez önmagában is szánalmas
az internet korában, ahol több millió kép, és videó érhető el,
minden kategóriában! Ami még ennél is szánalmasabb, ha
valaki ezt pár mondatért csinálja!! Mikor, egy válaszra, egy
"történetre" veri ki a... Ezeknek az embereknek nincs fantáziája?
Miért nem ír le magának egy történetet, és intézi el magát?
És ugye vannak akik valós emberek, szeretnék a dolgot, de
inkább csak álmodozás szinten vannak még! Nem bántom
őket, valahol elkell kezdeni, de sajnos ők is egy olyan csoport
akik izgalmi áĺlapotban írnak, de... Egyszóval nehéz dolog
ez

ha egy pár komolyan gondolja skype cam utána rögtön telszám és tali . Én nem rég értem haza.....
"Lehet itt ismerkedni a GG-en, de az a kérdés, hogy kinek van rá ideje, energiája, stb."
Bárkinek, aki ráér egész nap például a facbukon lógni. Munkahelyen, szabadidejében, meg mindig mindenhol.
Itt is meg lehet találni a megfelelő személy(eke)t komolyabb erőlködés nélkül. Legalábbis nagy az esélye.
Bárkinek, aki ráér egész nap például a facbukon lógni. Munkahelyen, szabadidejében, meg mindig mindenhol.
Itt is meg lehet találni a megfelelő személy(eke)t komolyabb erőlködés nélkül. Legalábbis nagy az esélye.
Igen ott is 1pont!
Kezdjük mi is így látni!
Számunkra az a nagy rejtély, egy személyes beszélgetésre, mért nem mernek, elmenni a párok
szólók!?
Sexelni akkor hogyan???
Kezdjük mi is így látni!
Számunkra az a nagy rejtély, egy személyes beszélgetésre, mért nem mernek, elmenni a párok

Sexelni akkor hogyan???
Na ez is sokat segítene, ha legalább rendesen lenne kitöltve az adatlap. De most komolyan, olyan nehéz elvenni onnan a pipát?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 18. kedd 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 18. kedd 10:51
Törölt felhasználó (816802)

Alapvetö probléma, ezen az oldalon! Én céltudatosan keresek
(mert TUDOM mit akarok)..ezért használom a részletes keresőt!
Pár vagy nő; Budapest; Férfit keressen;stb...Erre kidob 500
hírdetést amiből 400-ban az első mondat: férfit nem keresünk :(
50 csak annyit ír, hogy partnert keres, de ha férfi ír kikészül,
hogy miért zaklatják a pasik :( a maradék 50 hírdetés akik
"valóban" férfi partnert IS keresnek! Sokat segítene a keresőknek
egy normálisan kitöltött adatlap (kit keresek), és sok kellemetlenségtől
is megkímélhetne sokakat! Talán 5 percet megér..

Mi is a problemed?

Én is észrevettem ezt. Hiába állítom be keresésnél hogy azokat a találatokat mutassa akik férfit keresnek mégis az áll a leírásban hogy férfit nem keresnek és kikérik maguknak ha férfi írna. Kicsivel lejjebb pedig a kit keresek résznél ezt olvasom hogy férfit, nőt, párt. Egy idő már elég nevetséges.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 18. kedd 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 18. kedd 10:51
Törölt felhasználó (816802)

Én se írtam még olyanokra rá, akik egyértelműen leírták, hogy kit keresnek. Tehát amikor kikerültem a keresett személyek halmazából. Szerintem alap dolog tiszteletben tartani ezt is. Persze az is előfordul, hogy egyesek azért írják ki, mert inkább ők keresnek és a levelekkel nem is foglalkoznak annyira. Ez is egyfajta szűrés, hisz akik így is rájuk írnak, vagy nem tudnak olvasni, vagy tesznek rá. Ezzel meg csak magukat minősítik. De igazából szerintem ezek a pasik ömlesztve irkálnak mindenkinek. Valószínű nem is komolyak.
Akkor én vagyok a kivétel ezek szerint. Épp azért nem írtam nektek mivel az áll az adatlapotokon hogy szóló pasit nem kerestek.
(Ez egy válasz jatekosmel üzenetére (2014. 02. 17. hétfő 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 17. hétfő 22:51

Egyrészt a párkereséssel ellentétben, a fiúk keresése nem állandó nálunk, mikor szeretnénk egyet bevonni, azt az adott megye társkeresőjében megoldjuk. A frissebb hirdetés szerintünk feltételezi, hogy akkor mi aktuális.
Másrészt így is jönnek rendesen a levelek fiúktól, nem igazán tántorít el senkit hogy mi van odaírvaa. Amivel semmi baj,próbálkozni lehet, így volt is kiből válogatni.
Harmadrészt attól mert éppen itt elfelejtettük átírni az adatlapot, bőven ismerkedhetünk, nem? :P Nézd meg a másik lila oldalon, ott tuti átírtuk.
Másrészt így is jönnek rendesen a levelek fiúktól, nem igazán tántorít el senkit hogy mi van odaírvaa. Amivel semmi baj,próbálkozni lehet, így volt is kiből válogatni.
Harmadrészt attól mert éppen itt elfelejtettük átírni az adatlapot, bőven ismerkedhetünk, nem? :P Nézd meg a másik lila oldalon, ott tuti átírtuk.