OFF
Kedves Vadászkutya!
Teljesen igazad van! Neked nem kell tükör!
Ellenben eszembe jut Darwin atyánk, aki kitalálta az evolúció, mint folyamat lényegét úgy, hogy a közember is értse, miképp léteznek ma élőlények a bolygónkon és vesztek el örökre egyesek. Aki életképes, fejlődni akart, tudott és képes volt alkalmazkodva változni: azok a fajok sokáig fennmaradtak. De azok akik makacsul ragaszkodtak dolgokhoz azokat az idő felmorzsolta.
Mivel Te nem akarsz változtatni, nem akarsz haladni, sajnos arra kell vetnünk a figyelmünket, hogy odafigyeljünk a létedre, létezésedre, mert szemünk előtt tűnik el egy remek példány az evolúció végtelen útvesztőjében. Mert bizony ha nem alkalmazkodsz, nem fogsz kiskutyákat gyártani, hogy a jövő Goldengate fórumát megszínesítsd nekünk! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 30. szerda 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 30. szerda 11:18
Kedves Vadászkutya!
Teljesen igazad van! Neked nem kell tükör!
Ellenben eszembe jut Darwin atyánk, aki kitalálta az evolúció, mint folyamat lényegét úgy, hogy a közember is értse, miképp léteznek ma élőlények a bolygónkon és vesztek el örökre egyesek. Aki életképes, fejlődni akart, tudott és képes volt alkalmazkodva változni: azok a fajok sokáig fennmaradtak. De azok akik makacsul ragaszkodtak dolgokhoz azokat az idő felmorzsolta.
Mivel Te nem akarsz változtatni, nem akarsz haladni, sajnos arra kell vetnünk a figyelmünket, hogy odafigyeljünk a létedre, létezésedre, mert szemünk előtt tűnik el egy remek példány az evolúció végtelen útvesztőjében. Mert bizony ha nem alkalmazkodsz, nem fogsz kiskutyákat gyártani, hogy a jövő Goldengate fórumát megszínesítsd nekünk! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 30. szerda 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)

Nem kell a tükör elé állnom, és mondogatnom, sehányszor!!
Hiszem enélkül is, hogy igazam van. Elég csak az itteni társkeresőre ránéznem, vagy kint körbenéznem az életben.
Vagy neked más a tapasztalatod? Magadra vetted az írásomat?
Hiszem enélkül is, hogy igazam van. Elég csak az itteni társkeresőre ránéznem, vagy kint körbenéznem az életben.
Vagy neked más a tapasztalatod? Magadra vetted az írásomat?
Nem kell a tükör elé állnom, és mondogatnom, sehányszor!!
Vagy neked más a tapasztalatod? Magadra vetted az írásomat? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 30. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 30. szerda 10:57
Vagy neked más a tapasztalatod? Magadra vetted az írásomat? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 30. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)

Állj reggelente a tükör elé, és lassan, tagoltan ismételd el tízszer ezt: Minden szép lány kurva! Hidd el, le fog szedálni nyugodtabban telik majd a napod és pár hónap után már elég lesz csak ötször mantrázni... Ehhhhh...
Én azt bírom a legjobban, mikor képcserére kerül sor, és nem küld magáról, vagy pl. telefonom megadom, de soha nem jelentkezik

Állj reggelente a tükör elé, és lassan, tagoltan ismételd el tízszer ezt: Minden szép lány kurva! Hidd el, le fog szedálni nyugodtabban telik majd a napod és pár hónap után már elég lesz csak ötször mantrázni... Ehhhhh...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 30. szerda 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 30. szerda 10:38

Huhh!
Olvasva titeket, örülök, hogy nem vágtam bele a társkeresésbe itt.
A Szandiis sztorit olvasva, csak megerősítette a hitemet abban, hogy minden szép csaj egy...........................................................- .... (sípolás hosszasan)!

A Szandiis sztorit olvasva, csak megerősítette a hitemet abban, hogy minden szép csaj egy...........................................................- .... (sípolás hosszasan)!
Huhh!

http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/******** ezt a lányt ****** ******nak hívják itt SZANDIII néven van fenn egy olcsó , senkiházi , beszélgettünk eleinte üzeneteket váltottunk , majd egy idö után cseréltünk pár képet ugy volt hogy össze hozunk egy talállkozót , majd idövel kezdett furcsává vállni hogy halogatj azt a találkozót , és telefonon sem akar beszélni , csak képeket kér folyamat , ugy döntöttünk hogy hagyjuk akkor ezt a dolgot , nem érdemes vele foglalkozni , irtunk neki egy üzenetet hogy nem küldünk képeket , mert ugy sem lesz belöle semmi ez történt kb 1 hónapja , majd minap rá irt barátnömre egy lány facebookon , hogy honna is ismerjük ezt a lányt , majd késöbb ki derült hogy a képeinket mutogatja azokkal dicsekszik .
erre meg kérdeztük ezt töle hogy hogy is képzeli ezt , és még neki ál feljebb , igy hát ö az akit kerüljön el mindenki nagy ivben ez egy utolsó hazug senkiházi , most már csak azon gondolkozom hogy ki plakátoljam e a képeivel a 13 kerületet , nekem meg érné , remélem neki is meg érte
/moderátori bejegyzés: megértem a felháborodásod, ami még jogos is, viszont egy nagyon apró megjegyzést hozzáfűznék. Azzal hogy Te kiadod az ő adatlapját, nevét, vagy a jövőben teli akarod szórni a képeivel a XIII. kerületet nem biztos hogy jót tennél. Már csak azért is, mert az ő kissé gyermeteg és buta cselekményére a Tied eléggé hasonlatos. Még akkor is,ha az önérzetedbe gázolt a leányzó. Ezen kérlek gondolkozz el! Ravenna/
erre meg kérdeztük ezt töle hogy hogy is képzeli ezt , és még neki ál feljebb , igy hát ö az akit kerüljön el mindenki nagy ivben ez egy utolsó hazug senkiházi , most már csak azon gondolkozom hogy ki plakátoljam e a képeivel a 13 kerületet , nekem meg érné , remélem neki is meg érte
/moderátori bejegyzés: megértem a felháborodásod, ami még jogos is, viszont egy nagyon apró megjegyzést hozzáfűznék. Azzal hogy Te kiadod az ő adatlapját, nevét, vagy a jövőben teli akarod szórni a képeivel a XIII. kerületet nem biztos hogy jót tennél. Már csak azért is, mert az ő kissé gyermeteg és buta cselekményére a Tied eléggé hasonlatos. Még akkor is,ha az önérzetedbe gázolt a leányzó. Ezen kérlek gondolkozz el! Ravenna/
Én nem vagyok bi, ezért is írtam hogy "minden negatív gondolat nélkül".
5-ből 4 pár ha pasit keres akkor biszexuálisat, ez a tapasztalat.
5-ből 4 pár ha pasit keres akkor biszexuálisat, ez a tapasztalat.
Minden negatív gondolat nélkül írom, hogy bi pasiként a legegyszerűbb.
persze tudom hogy 2 oldala van nekünk is volt jo tapasztalat is
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 28. hétfő 12:09
Törölt felhasználó (885746)

Nekem van jó is meg rossz is a kettő együtt jár

Nekem van jó is meg rossz is a kettő együtt jár
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 28. hétfő 12:00
ahogy olvasgatom a fórumot... néha úgy tűnik, hogy a rossz tapasztalatok és élmények elég gyakoriak. Ez is valami hungarikum lehet.

Törölt felhasználó (884178)

Törölt felhasználó (885746)

Hű de jó,hogy ezt felhoztad,azt hiszem sokan tudnának erről mesélni,személy szerint én is olyan vagyok,ha megyek valahová üres kézzel nem megyek,és engem is vártak már behűtött pezsgővel desszerttel,annak annyira más a hangulata és a pasi is más a szemedben de volt olyan is,hogy a magammal vitt félliteres vizet 40 fokos melegben ketten ittuk ,pedig ő autóval volt ,az lett volna a minimum, hogy víz,pokróc,kéztörlő legyen nála......sajnos ilyenekből vannak többen,egy menetes gyors dugás,csodálkoznak ,hogy nem ismerkednek,a kedveskedés csak levélben van ,a valóság teljesen mást mutat .....ennyire futja,nos ez az én tapasztalatom,hogy másnál ,hogy működik azt nem tudhatom

Hű de jó,hogy ezt felhoztad,azt hiszem sokan tudnának erről mesélni,személy szerint én is olyan vagyok,ha megyek valahová üres kézzel nem megyek,és engem is vártak már behűtött pezsgővel desszerttel,annak annyira más a hangulata és a pasi is más a szemedben de volt olyan is,hogy a magammal vitt félliteres vizet 40 fokos melegben ketten ittuk ,pedig ő autóval volt ,az lett volna a minimum, hogy víz,pokróc,kéztörlő legyen nála......sajnos ilyenekből vannak többen,egy menetes gyors dugás,csodálkoznak ,hogy nem ismerkednek,a kedveskedés csak levélben van ,a valóság teljesen mást mutat .....ennyire futja,nos ez az én tapasztalatom,hogy másnál ,hogy működik azt nem tudhatom
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 28. hétfő 11:14

Törölt felhasználó (892651)

Mi találtunk de sajna az illető kicsit... hogy is mondjam lehet mi vagyunk igényesek de ha mi megyünk valakihez alap egy üveg ital vagy deszert a hölgynek szoval nem jött be hogy durr bele azt enyi....
sajna ilyenek is vannak......
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 28. hétfő 11:16
elég gáz sztori.
Törölt felhasználó (884178)

Törölt felhasználó (892651)

Mi találtunk de sajna az illető kicsit... hogy is mondjam lehet mi vagyunk igényesek de ha mi megyünk valakihez alap egy üveg ital vagy deszert a hölgynek szoval nem jött be hogy durr bele azt enyi....
elméletben képzeleteben mindenki mer sexelni de élőben nem
Köszönöm extraxl a felhívást.
Nem jól választottál témát IDE vagy IDE kellett volna írnod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 25. péntek 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 25. péntek 18:22

Egyébként milyen hatással van a párkapcsolatokra, hogy bevontok, 3.,4. személyt a játékba??
Én nem hiszem, hogy elbírnám viselni, ha egy másik férfival szexelne a nőm a szemmem előtt.
Sőt még a gondolata sem tetszene.
Én nem hiszem, hogy elbírnám viselni, ha egy másik férfival szexelne a nőm a szemmem előtt.
Egyébként milyen hatással van a párkapcsolatokra, hogy bevontok, 3.,4. személyt a játékba??
Sziasztok !!
Rengeteg olyan embert találok akik skypolni akarnak !!
De nekem még senkivel nem sikerült .
A személyes az már többször is.
Rengeteg olyan embert találok akik skypolni akarnak !!
De nekem még senkivel nem sikerült .
A személyes az már többször is.