Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 519 520 521 522 523 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#463   2013. 06. 13. csütörtök 16:35
vizonto67 vizonto67
Hát eddig még én is csak kerestem, de nem találtam. Lassan továbbállok, talán máshol máshogy több szerencsém lesz.
#462   2013. 06. 13. csütörtök 14:05
ragnic ragnic
Ezek szerint,aki ebben a fórumban hozzászól a témához az nem "szájkaratés"?Az eddigi bejegyzéseket olvasva,szinte mindenkinek negatív tapasztalata van!Talán egymásközött kellene keresgéln!?Vagy mi magunk is "karatézunk"!(ezt ne vegyétek sertésnek és legfőképpen ne magatokra!!!)
Máskülönben,nekem is csak!!! negatív tapasztalatom van (sajnos)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 13. csütörtök 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (829619)
2013. 06. 13. csütörtök 13:27
Jah,találtunk mi is sok szájkaratést
#461   2013. 06. 13. csütörtök 13:27
X Törölt felhasználó (829619)
Jah,találtunk mi is sok szájkaratést
#460   2013. 06. 11. kedd 20:34
tottim tottim
Aranyosan jót mosolyogtam....
90+20 %......
Innen is látszik, 10 százalékkal többen vagyunk a GG-n, valószínű a duplán regisztrálók miatt....
smile smile
(Ez egy válasz pinababa üzenetére (2013. 06. 11. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 11. kedd 18:55
Mi kerestünk/most kicsit szünetel/!Tapasztalataink szerint az írók 90%-a kultúráltan,20%-a nagyon kedvesen vette fel a kapcsolatot velünk! Igaz,sokan nem nézték,hogy baranyából keresünk,de ők is megértették a válaszunk után!MINDEN LEVÉLRE VÁLASZOLTUNK,DE EZ NEM IS VOLT KÉRDÉS!EZ TERMÉSZETES!
Egyébként akit mi találtunk,a megbeszélt időpont elött pár nappal visszalépett,de megindokolta és megértettük!
Összességében nem vagyunk elcsüggedve és talán mondhatom,pozitívak a tapasztalataink! Nem csüggedünk smile !
#459   2013. 06. 11. kedd 20:13
ketteshármas ketteshármas
Igen
#458   2013. 06. 11. kedd 18:55
pinababa pinababa
Mi kerestünk/most kicsit szünetel/!Tapasztalataink szerint az írók 90%-a kultúráltan,20%-a nagyon kedvesen vette fel a kapcsolatot velünk! Igaz,sokan nem nézték,hogy baranyából keresünk,de ők is megértették a válaszunk után!MINDEN LEVÉLRE VÁLASZOLTUNK,DE EZ NEM IS VOLT KÉRDÉS!EZ TERMÉSZETES!
Egyébként akit mi találtunk,a megbeszélt időpont elött pár nappal visszalépett,de megindokolta és megértettük!
Összességében nem vagyunk elcsüggedve és talán mondhatom,pozitívak a tapasztalataink! Nem csüggedünk smile !
#457   2013. 06. 11. kedd 14:27
X Törölt felhasználó (876324)
Sajnos ez igaz, de én azt mondom nem kell csüggedni, mert nem mindenki egyforma. Tudom, hogy itt is vannak valós emberek, valós érzésekkel, valós vágyakkal. Nem mindenki szájhős. Nehéz, hogy ilyen ember(eke)t találj, közel is legyenek viszonylag és az elképzelések is egyezzenek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 11. kedd 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879516)
2013. 06. 11. kedd 13:45
Teljes mértékben igazad van!
És még azzal egészíteném ki,hogy az itt regisztráltak nagy része,
arra nem képes,hogy vegye a fáradságot és végig olvassa az általa megismerni kívánt
Nő,pár adatlapját,csak írogatnak ész nélkül,amikor elutasítják
Őket,akkor meg szitkozódnak,kurváznak!
#456   2013. 06. 11. kedd 13:45
X Törölt felhasználó (879516)
Teljes mértékben igazad van!
És még azzal egészíteném ki,hogy az itt regisztráltak nagy része,
arra nem képes,hogy vegye a fáradságot és végig olvassa az általa megismerni kívánt
Nő,pár adatlapját,csak írogatnak ész nélkül,amikor elutasítják
Őket,akkor meg szitkozódnak,kurváznak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 11. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (876324)
2013. 06. 11. kedd 13:25
Nekem az eddigi tapasztalataim:
Képcsere után netről leszedett képet kapok az illetőről.
Pároknál hölggyel nem beszélhetek mert az úr rendez mindent, jobb esetben még a hölgy csak nem is tud róla.
Ha eljutok telefonig utána mindig közbe jön valami.
Nem általánosítok, mert csak egy-két "párral" váltottam levelet borsodból. Nyilván nem mindenki szórakozásból van itt. Úgy érzem néhány "pár" mögött akik fiút keresnek csak egy álmodozó férfi van aki szeretné ha lenne ki eljátszadozna a feleségével, de ez csak álom marad mert az asszony még csak nem is tud róla.
Az is lehet én csinálok valamit rosszul.
#455   2013. 06. 11. kedd 13:25
X Törölt felhasználó (876324)
Nekem az eddigi tapasztalataim:
Képcsere után netről leszedett képet kapok az illetőről.
Pároknál hölggyel nem beszélhetek mert az úr rendez mindent, jobb esetben még a hölgy csak nem is tud róla.
Ha eljutok telefonig utána mindig közbe jön valami.
Nem általánosítok, mert csak egy-két "párral" váltottam levelet borsodból. Nyilván nem mindenki szórakozásból van itt. Úgy érzem néhány "pár" mögött akik fiút keresnek csak egy álmodozó férfi van aki szeretné ha lenne ki eljátszadozna a feleségével, de ez csak álom marad mert az asszony még csak nem is tud róla.
Az is lehet én csinálok valamit rosszul.
#454   2013. 06. 10. hétfő 10:24
jh0nny jh0nny
Nekünk egy lánnyal van egy ismerkedés függőben, kifogtunk két kamust (az egyik csak képekre hajtott, a másik nem jött el a személyes találkozóra) egy másik meg időközben tűnt el. Rajtuk kívül még két lánynak írtunk nem válaszoltak.

Párokkal rosszabb a helyzet, akiknek mi írunk azok nem válaszolnak, akik meg nekünk írnak, azok az adatlapunkat nem olvassák el.

Azt nem értem, hogy, hogy nem kihalt még teljesen a társkereső rész, ha ilyen a hozzáállás? Ha ír nekem valaki (nem csak kapcsolatnak jelöl), akkor az a minimum, hogy egy standard "Bocs, nem." szöveggel válaszolok neki. Persze lehet, hogy mi látjuk nagyon rosszul a dolgokat.
#453   2013. 06. 08. szombat 14:37
apuka70 apuka70
sajnos ,mint többen nagyon sokan mások neeeem!
hiába írogatsz még egy nemleges válasz se jön!!!
mert nincs kultúra!
ha néha meg valaki vissza ír inkább arra meg nem válaszolok
pl(csáo na mi van.mit keresel?)
mi a f...szt akarsz?
stb stb
#452   2013. 06. 08. szombat 11:55
X Törölt felhasználó (295546)
smile
#451   2013. 06. 08. szombat 10:15
X Törölt felhasználó (295546)
Én meg a nőket nem értem.... Többször elmondtuk, hogy a normális levelekre sem jön válasz még akkor sem ha a beállított paramétereknek megfelel az illető.... és a nők ennek ellenére mindig azzal jönnek, hogy miért kellene a bugyuta, primitív levelekre válaszolni..... az meg csak hab a tortán, hogy a kémia, kisugárzás szokott dönteni, nem pedig a paraméterek.... hiába zsánered az illető ha nem "teszi" magát úgy oda.. a nem zsáner meg odateszi és azt adja ami neked kell... a nem zsáner alatt természetesen igényes, magára adó embert
értek...
Mindenki annyit várjon el amennyit nyújt... igen ez igaz, de az én tapasztalatom, hogy a nők nagyrésze is többet vár el , mint amennyit nyújt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 07. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295) VIP
2013. 06. 07. péntek 13:48
A levél írok meg sem nézik az adatlapot.. pl. hogy kit keres az a nő vagy mit.. csak írnak és írnak!

Én komolyan nem akarok sértő lenni--> de a férfiakat nem értem.. pl írok a vágyaimról itt a fórumon egyből jön 5-6 olyan levél ami "oké én benne vagyok, hol és mikor" ha bele gondolsz még az állatok is válogatnak ők is a legmegfelelőbbet keresik... az aki elutasít vagy nem reagál az nem biztos, hogy kamus vagy direkt téged akar bántani... egyszerűen nem akar azokkal foglalkozni egy levél erejéig sem.. aki nem tetszik neki.. ahogy a férfiak sem foglalkoznak azzal.. hogy a színes egyéniségükből ízelítőt adjanak fórumon vagy a chaten ami kiemeli a másik 22/6-os farok közül. Én azt gondolom, hogy mindenki csak annyit várjon el amit ő maga is nyújt... senki nem kérte meg a férfiakat arra, hogy a bugyuta leveleikkel zaklassák a nőket.. mert egy" szia ismerkednél ekkora és akkora a farkamra" nem fog menni a válasz... Hm s ugye sok férfi elfelejt, hogy nekünk nőknek is fontos a vizuális élmény nem a farok nagysága a mérvadó. De ha válasz kell majd reagálunk 91 67 92 és stb.-vel....
#450   2013. 06. 07. péntek 21:42
tobbenjobb tobbenjobb
Sziasztok,
Mi is találtunk itt már partnert, párokat is, egyedülálló férfiakat is. Kicsit tű a szénakazalban játék, dehát ez az izgalmas, nem? Sokáig semmi, aztán hirtelen érdekes kapcsolatok bonyolódnak smile
#449   2013. 06. 07. péntek 13:48
X Törölt felhasználó (805295) VIP
A levél írok meg sem nézik az adatlapot.. pl. hogy kit keres az a nő vagy mit.. csak írnak és írnak!

Én komolyan nem akarok sértő lenni--> de a férfiakat nem értem.. pl írok a vágyaimról itt a fórumon egyből jön 5-6 olyan levél ami "oké én benne vagyok, hol és mikor" ha bele gondolsz még az állatok is válogatnak ők is a legmegfelelőbbet keresik... az aki elutasít vagy nem reagál az nem biztos, hogy kamus vagy direkt téged akar bántani... egyszerűen nem akar azokkal foglalkozni egy levél erejéig sem.. aki nem tetszik neki.. ahogy a férfiak sem foglalkoznak azzal.. hogy a színes egyéniségükből ízelítőt adjanak fórumon vagy a chaten ami kiemeli a másik 22/6-os farok közül. Én azt gondolom, hogy mindenki csak annyit várjon el amit ő maga is nyújt... senki nem kérte meg a férfiakat arra, hogy a bugyuta leveleikkel zaklassák a nőket.. mert egy" szia ismerkednél ekkora és akkora a farkamra" nem fog menni a válasz... Hm s ugye sok férfi elfelejt, hogy nekünk nőknek is fontos a vizuális élmény nem a farok nagysága a mérvadó. De ha válasz kell majd reagálunk 91 67 92 és stb.-vel....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 07. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (848400)
2013. 06. 07. péntek 13:11
Sziasztok ! Nekem nagyon rossz a tapasztalatom.Szerintem az itt hirdetőknek a fele kamus hirdető ! vagy amikor
jelentkezni kéne, megijed. Rosszabb az, ha hiányos a neveltetése, mert bár irom az érdeklődő levélben, hogy ha
nem jelent gondot válaszolj a levelemre, de nem válaszol.Egy-kettő veszi magának a fáradságot, hogy írjon "bocsi, de nem Téged kereslek". Ettől már csak az vall - magasabb iskolai végzettségre - ha azt írják, hogy
"túlsulyos vagy". Na egyenlőre csak ennyit a levelező partnerokról.üdv.mindenkinek wave
#448   2013. 06. 07. péntek 13:11
X Törölt felhasználó (848400)
Sziasztok ! Nekem nagyon rossz a tapasztalatom.Szerintem az itt hirdetőknek a fele kamus hirdető ! vagy amikor
jelentkezni kéne, megijed. Rosszabb az, ha hiányos a neveltetése, mert bár irom az érdeklődő levélben, hogy ha
nem jelent gondot válaszolj a levelemre, de nem válaszol.Egy-kettő veszi magának a fáradságot, hogy írjon "bocsi, de nem Téged kereslek". Ettől már csak az vall - magasabb iskolai végzettségre - ha azt írják, hogy
"túlsulyos vagy". Na egyenlőre csak ennyit a levelező partnerokról.üdv.mindenkinek wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 07. péntek 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879416)
2013. 06. 07. péntek 10:36
Szerintem itt elég nehéz parnert találni. Hiába írom le kulturáltan, hogy hármadiknak csatlakoznék. Egy kávé mellett össze futhatunk stb...... Még válaszra se méltatnak 99%-ban. Lehet hogy csak itt Miskolcon ilyen nehéz ahelyet. De nekem eddig negativ tapasztalatom van a tárkereséssel ...
#447   2013. 06. 07. péntek 11:07
X Törölt felhasználó (868051)
Azèrt nem lehetetlen. Szerencsère akadnak erre normális értelmes fiatalok is!
#446   2013. 06. 07. péntek 10:36
X Törölt felhasználó (879416)
Szerintem itt elég nehéz parnert találni. Hiába írom le kulturáltan, hogy hármadiknak csatlakoznék. Egy kávé mellett össze futhatunk stb...... Még válaszra se méltatnak 99%-ban. Lehet hogy csak itt Miskolcon ilyen nehéz ahelyet. De nekem eddig negativ tapasztalatom van a tárkereséssel ...
#445   2013. 06. 07. péntek 10:10
X Törölt felhasználó (805295) VIP
Találtam.. volt élő.. volt kamerás.. volt telefonos.. volt skypos... élvezem.. hogy kedvemre használhatom a pasikat a virtuális térben..
Élőben viszont más volt.. engem "használtak".. na nem panaszkodok.. hiszen nem is volt ellenemre.. negatív része talán csak annyi volt, hogy nem tetszett a szeretői státusz.. és hogy a szájak nagysága nem mindig azonos az ágybéli teljesítményekével.. nem a mennyiség a gond.. a kreatívság hiánya inkább.
#444   2013. 06. 06. csütörtök 11:51
X Törölt felhasználó (44613)
Egyet mar talaltam bar a tapasztalat nem tul jo...
Mas oldalon volt szerencsem egy parhoz veluk jo volt a tapasztalat. Jelenleg ismerkedem itt is egy parral meglatjuk mi lesz belole.

... 519 520 521 522 523 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!