Szerintem itt elég nehéz parnert találni. Hiába írom le kulturáltan, hogy hármadiknak csatlakoznék. Egy kávé mellett össze futhatunk stb...... Még válaszra se méltatnak 99%-ban. Lehet hogy csak itt Miskolcon ilyen nehéz ahelyet. De nekem eddig negativ tapasztalatom van a tárkereséssel ...
Találtam.. volt élő.. volt kamerás.. volt telefonos.. volt skypos... élvezem.. hogy kedvemre használhatom a pasikat a virtuális térben..
Élőben viszont más volt.. engem "használtak".. na nem panaszkodok.. hiszen nem is volt ellenemre.. negatív része talán csak annyi volt, hogy nem tetszett a szeretői státusz.. és hogy a szájak nagysága nem mindig azonos az ágybéli teljesítményekével.. nem a mennyiség a gond.. a kreatívság hiánya inkább.
Élőben viszont más volt.. engem "használtak".. na nem panaszkodok.. hiszen nem is volt ellenemre.. negatív része talán csak annyi volt, hogy nem tetszett a szeretői státusz.. és hogy a szájak nagysága nem mindig azonos az ágybéli teljesítményekével.. nem a mennyiség a gond.. a kreatívság hiánya inkább.
Egyet mar talaltam bar a tapasztalat nem tul jo...
Mas oldalon volt szerencsem egy parhoz veluk jo volt a tapasztalat. Jelenleg ismerkedem itt is egy parral meglatjuk mi lesz belole.
Mas oldalon volt szerencsem egy parhoz veluk jo volt a tapasztalat. Jelenleg ismerkedem itt is egy parral meglatjuk mi lesz belole.
Mi nem találtunk senkit,csak komolytalan kíváncsiskodókat,képnézegetőket, és hazug embereket!
De már nem is keresünk itt senkit!
De már nem is keresünk itt senkit!
Talán különös és hihetetlen, de itt engem talált meg egy házaspár, akikkel már többször rendkívül jól eltöltött alkalmaink voltak! Egy pár keresett meg azzal, hogy talákozni szeretne velem szexkapcsolatuk "kiegészítése" céljából? Nem is értettem! Először azt hittem valami szívatás, de nem! Tényleg működik! Találkoztunk, szimpatikusak voltunk egymásnak, megbeszéltünk egy hétvégét és szuperül működött a dolog. (Már többször is.)Furcsa volt hallani a kérdést: "El tudnád magad képzelni a felelségemmel szeretkezés közben úgy, hogy én is ott vagyok?" Aztán túl léptem rajta. Ezért aki keres, csak bíztatni tudom, hogy ne csüggedjen egy pár kellemetlen meglepetésen, idővel siker koronázza/koronázhatja kitartását. Sok sikert! Nagy élmény lehet! Persze ez több ismeretlenes egyenlet...

Én már találtam

Pár napja regisztráltam csak, de pár negatív visszajelzés mellett, kaptam elég sok pozitívat is. Elég korrekt szerintem!

Sziasztok.Két alkalommal voltunk sikeresek sex partner keresésben.Mind a két alkalommal férfi beszálló volt a feleségem számára.
Itt? Másik oldalt ajánlani...?
Nem nézel elég szépen, azért kibaszarintanak, szerinted majd fogok publikusan más oldalt ajánlgatni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 02. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 02. vasárnap 21:00

Nem nézel elég szépen, azért kibaszarintanak, szerinted majd fogok publikusan más oldalt ajánlgatni?

Törölt felhasználó (295546)

Melyik oldalt ajánlod?

Melyik oldalt ajánlod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 01. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 01. szombat 10:51

Törölt felhasználó (879570)

Ahogy te azt hiszed
Csak nem ezen az oldalon

sziasztok. Itt nyugaton???? halva született ötlet
Szia! A "PROFI" jelzőt, illetve a "PROFIK" meglétét én más, jóval negatívabb értelemben-módon tartom sajnálatosnak.
Érdemes megnézni a partnerkereső hirdetéseket. Sajnos aktívan hirdetgetnek azok, akik férfiként-nőként-párként valamiféle szexuális szolgáltatást nyújtanak, többnyire pénzért. Természetesen ha mindezt nyíltan csinálnák, akkor a moderátoroknak könnyű dolguk lehetne, mert a GG üzletszabályzata tiltja az ilyesmit, ezért törölni lehetne őket. Tudják a "profik" is, hogy nyíltan nem beszélnek arról, miszerint "mindennek megvan az ára", jó esetben is csak homályosan utalnak erre, sajnos maradhatnak. Pedig sokak számára könnyebbé, korrektebbé, hatékonyabbá válhatna a partnerkeresgélés, ha "ezek" eltűnnének!
Ám mivel az ilyen-olyan profik ha nem is túl nagy számban, ám igen aktívan jelen vannak, ezáltal a hétköznapi emberek keresgélésének sikeres kimenetelét is befolyásolják. Hiszen a "profik" azért lehetnek "profik", mert bizonyos adottságaik jobbak, mint az átlag-normális embernek, valamint jobban el tudják adni magukat, mert az átlag-normális bizonytalan, gyakorlatlan, gátlásos.
A keresgélők közül is nagyon sokan lyukra futnak ezekkel, mert a "profik" többnyire igen jó érzéssel tudják, ki a lehetséges ügyfél, és ki nem az. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 31. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 31. péntek 12:36
Érdemes megnézni a partnerkereső hirdetéseket. Sajnos aktívan hirdetgetnek azok, akik férfiként-nőként-párként valamiféle szexuális szolgáltatást nyújtanak, többnyire pénzért. Természetesen ha mindezt nyíltan csinálnák, akkor a moderátoroknak könnyű dolguk lehetne, mert a GG üzletszabályzata tiltja az ilyesmit, ezért törölni lehetne őket. Tudják a "profik" is, hogy nyíltan nem beszélnek arról, miszerint "mindennek megvan az ára", jó esetben is csak homályosan utalnak erre, sajnos maradhatnak. Pedig sokak számára könnyebbé, korrektebbé, hatékonyabbá válhatna a partnerkeresgélés, ha "ezek" eltűnnének!
Ám mivel az ilyen-olyan profik ha nem is túl nagy számban, ám igen aktívan jelen vannak, ezáltal a hétköznapi emberek keresgélésének sikeres kimenetelét is befolyásolják. Hiszen a "profik" azért lehetnek "profik", mert bizonyos adottságaik jobbak, mint az átlag-normális embernek, valamint jobban el tudják adni magukat, mert az átlag-normális bizonytalan, gyakorlatlan, gátlásos.
A keresgélők közül is nagyon sokan lyukra futnak ezekkel, mert a "profik" többnyire igen jó érzéssel tudják, ki a lehetséges ügyfél, és ki nem az. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 31. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (884178)

Szia, én konkrétan nem keresek senkit, azaz nem keresek senkit, legfeljebb levelezgetek, ha van rá vevő. Akkor is inkább társalgok, azaz nem szexlevelezésre kell gondolni.
Érdekes, amit írsz és furcsállom, már nem a Te esetedet, hanem, hogy ezt nagyon sok embertől hallom. Nem innen, igaz innen is és a fórumban látom. Nem, általában azt tapasztalom, hogy a hazai szexpartnerkereső oldalakon kicsi a "találati" arány. Míg német vagy angol nyelvterületen, különösen az osztrákoknál dübörög a dolog. (Ismét: nem keresek sehol senkit, csak... mondjuk úgy szakmailag érdekel az emberek véleménye, tapasztalatai, s mivel anoním és én nem kérek fényképet, így sokan megnyílnak; a szexuálpszichológia meg érdekel és konyítok hozz.)
Nekem az a véleményem, hogy sok az amatőr - és ez most pont nem negatív jelző!!! - pár, hölgy, férfi, és sok a "profi". "Profi" alatt értem azokat a férfiakat, akik az élet minden területén állandóan skalpvadászaton vannak, legyen az szórakozó hely, vagy a kisbolt... így itt is vadászgatnak. Ezzel nincs baj, csak a két halmaz nem passzol feltétlenül össze, különösen nem az "amatőr" párok és a profik. Ezt lenne célszerű szűrni, s akkor mindenki jól járna, mert a "profi" csávókra is kíváncsi lehet egy nő vagy pár, ha arra hajt. Ha kezdő (és mondjuk egy szolid, inkább introvertált) a pár, akkor - és ez nem az én véleményem, hanem szakmai - nagyon nem egy "profi"-ra van szüksége.
Igen, sok furcsa ember van az ilyen helyeken. Nem a GG-re célzok. De nagyon sok szimpatikus ember is.
Hát, ennyi röviden.
Érdekes, amit írsz és furcsállom, már nem a Te esetedet, hanem, hogy ezt nagyon sok embertől hallom. Nem innen, igaz innen is és a fórumban látom. Nem, általában azt tapasztalom, hogy a hazai szexpartnerkereső oldalakon kicsi a "találati" arány. Míg német vagy angol nyelvterületen, különösen az osztrákoknál dübörög a dolog. (Ismét: nem keresek sehol senkit, csak... mondjuk úgy szakmailag érdekel az emberek véleménye, tapasztalatai, s mivel anoním és én nem kérek fényképet, így sokan megnyílnak; a szexuálpszichológia meg érdekel és konyítok hozz.)
Nekem az a véleményem, hogy sok az amatőr - és ez most pont nem negatív jelző!!! - pár, hölgy, férfi, és sok a "profi". "Profi" alatt értem azokat a férfiakat, akik az élet minden területén állandóan skalpvadászaton vannak, legyen az szórakozó hely, vagy a kisbolt... így itt is vadászgatnak. Ezzel nincs baj, csak a két halmaz nem passzol feltétlenül össze, különösen nem az "amatőr" párok és a profik. Ezt lenne célszerű szűrni, s akkor mindenki jól járna, mert a "profi" csávókra is kíváncsi lehet egy nő vagy pár, ha arra hajt. Ha kezdő (és mondjuk egy szolid, inkább introvertált) a pár, akkor - és ez nem az én véleményem, hanem szakmai - nagyon nem egy "profi"-ra van szüksége.
Igen, sok furcsa ember van az ilyen helyeken. Nem a GG-re célzok. De nagyon sok szimpatikus ember is.
Hát, ennyi röviden.
Jól leírtad a lényeget. Tényleg sok ilyen van! :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 30. csütörtök 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 30. csütörtök 23:42
Törölt felhasználó (335752)

Igen, találtam!
Nem annyira szexpartnert - bár olyan is volt -, inkább levelezős, barát félét. Igaziból szexpartnert találni könnyebb, mint olyat, akivel az úgynevezett tabu témákról is lehet dumcsizni. Úgy gondolom, agyilag sokan el vannak tévedve! Az itt lévő társkeresőre írók többsége úgy gondolja, hogy megspórolhat néhány dolgot, mint pl.:
- pénz > ingyen szerezhet kurvát,
- idő > tele van a tököm, ürítsük ki,
- érzelem > nem kell tennem semmit, a muff a neten terem,
Hogy mire gondolok, mikor ezt írom? Néhány jellemző mondat a társkeresőmből (eredeti helyesírással):
"Szia, érdekelne 1 közös webcamerás sex valamikor?, mert szívesen élveznék veled!"
"2 hete szakítottam a barátnőmmel, és egyelőre nincs kedvem komoly kapcsolathoz. Mivel imádom a szexet, nagyon hiányzik! Írj, és adjuk meg egymásnak, amire szükségünk van!"
"Szívesen ujjaznám és nyalogatnám a puncid, hogy jó nagyokat élvezz, és én is imádom ha engem szopnak, és ha rá is élvezhetek a nő szájába vagy az arcára. 18cm hosszú és 5.5cm vastag mérettel rendelkezem."
"Méretes kemény farkam van. Szívesen lennék a partnered."
"igényes,gyúros,szolis pasi vagyok esetleg lehetne csatlakozni??"
"Nagy es vastag farkem van, beléd nyomnám ha akarod."
"Szépnek mondott 25 éves fiú vagyok, aki baszni akar."
"tetszik a hírdetésed, szivesn teleraknálak"
"ismizzünk!"
"van párom de havonta 1x rádérek"
Tényleg azt hiszik, hogy így találnak valakit? Ha mégsem,akkor szidják az oldalt és a "büdös kurvákat", akik nem válaszolnak. :(
Nem annyira szexpartnert - bár olyan is volt -, inkább levelezős, barát félét. Igaziból szexpartnert találni könnyebb, mint olyat, akivel az úgynevezett tabu témákról is lehet dumcsizni. Úgy gondolom, agyilag sokan el vannak tévedve! Az itt lévő társkeresőre írók többsége úgy gondolja, hogy megspórolhat néhány dolgot, mint pl.:
Hogy mire gondolok, mikor ezt írom? Néhány jellemző mondat a társkeresőmből (eredeti helyesírással):
"Szia, érdekelne 1 közös webcamerás sex valamikor?, mert szívesen élveznék veled!"
"2 hete szakítottam a barátnőmmel, és egyelőre nincs kedvem komoly kapcsolathoz. Mivel imádom a szexet, nagyon hiányzik! Írj, és adjuk meg egymásnak, amire szükségünk van!"
"Szívesen ujjaznám és nyalogatnám a puncid, hogy jó nagyokat élvezz, és én is imádom ha engem szopnak, és ha rá is élvezhetek a nő szájába vagy az arcára. 18cm hosszú és 5.5cm vastag mérettel rendelkezem."
"ismizzünk!"
Tényleg azt hiszik, hogy így találnak valakit? Ha mégsem,akkor szidják az oldalt és a "büdös kurvákat", akik nem válaszolnak. :(
én idén találtam egy lánykát itt. Mentem, dugtunk, jöttem. Én próbáltam volna kicsit törődni vele, de csak egy gyors menetet nyomtunk, még fel volt háborodva, hogy foglalkozni akartam vele
Meglepett, hogy tényleg csak így akarta (pedig szólt az elején)
szóval vannak érdekes színfoltok az oldalon. Sőt még egy jófej párt is találtam, szóval nem feladni!
Én amúgy mindig írok a pároknak, ha esetleg nem jönnek be, próbálok kedves maradni azért...
Remélem ti is így tesztek.
sok sikert

Én amúgy mindig írok a pároknak, ha esetleg nem jönnek be, próbálok kedves maradni azért...

sok sikert
Szia!
Teljes mértékben igazatok van!
Vagy,ha válaszolnak is,akkor az ország másik, feléből,így a távolság szab határt az ismerkedésnek.
De a legtöbben nem olvasnak,csak a képek alapján írogatnak! (Ez egy válasz opaz51 üzenetére (2013. 06. 01. szombat 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 01. szombat 12:40
Teljes mértékben igazatok van!
Vagy,ha válaszolnak is,akkor az ország másik, feléből,így a távolság szab határt az ismerkedésnek.
De a legtöbben nem olvasnak,csak a képek alapján írogatnak! (Ez egy válasz opaz51 üzenetére (2013. 06. 01. szombat 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)

csak annyi, h nem, de nem is bánom,mert itt a legtöbben annyira neveletlenek,h ha kérdezik őket basznak válaszolni...
csak annyi, h nem, de nem is bánom,mert itt a legtöbben annyira neveletlenek,h ha kérdezik őket basznak válaszolni...
Ahogy te azt hiszed
Csak nem ezen az oldalon
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 31. péntek 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 31. péntek 23:19

Törölt felhasználó (295546)

Mindig a negatív példát veszitek elő, pedig szép számmal vannak akik nem ilyen szöveggel próbálkoznak... Szerintem a netes ismerkedés ( mindegy , hogy milyen céllal ) Pesten pörög, vidéken minimális a lehetőség....
Mindig a negatív példát veszitek elő, pedig szép számmal vannak akik nem ilyen szöveggel próbálkoznak... Szerintem a netes ismerkedés ( mindegy , hogy milyen céllal ) Pesten pörög, vidéken minimális a lehetőség....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 30. csütörtök 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 30. csütörtök 23:42
Törölt felhasználó (335752)

Igen, találtam!
"ismizzünk!"
"ismizzünk!"
Sok mindent megértünk mi is, párszor kifejtettük itt a véleményünk ezért nem ismételjük önmagunk. Viszont azt az érvet nem tudjuk elfogadni hogy valaki/valakik ne tudjanak pár soros levélben búcsút inteni a jelentkezőnek ha nem szimpi bármi okból. És persze az "okoskodók" vissza vissza térnek nálunk is az egyenlevelükkel, de akkor is megy válasz a mi egyenlevelünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 31. péntek 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 31. péntek 12:41
ezen jót nevettem. Igen, van benne igazság, nem is kevés. De ez a levelezés és meg nem válaszolás. Azért arra gondoljon mindenki, hogy amikor valaki(k) kapnak fél órán belül 20-40 levelet, annak 75%-a (csak pálda) paramétereken kívül esik, akkor nem várható el,, hogy mindenki választ kapjon, s az sem, hogy x-szer leírja ugyanazt.

Törölt felhasználó (884178)

Törölt felhasználó (778974)

Hála Istennek,vagy éppen sajnos nagyon külömbözünk egymástól,és ezért más- és más megnyilvánulást tapasztalunk egymás által.Sokszor nem épp a legkellemesebbett.:(Velem is történt már olyan,hogy képcsere után egy székesfehérvári pár még csak arra sem méltatott,hogy közölje velem,hogy nem én vagyok álmain netovábbja.Benne van a pakliban.Nem kell egyből hazugságra gondolni,de számításba kell venni ezt a lehetőséget is.Tehát alapvetően fel kell készülnőd neked és másnak is,hogy az emberi viselkedés minden formáját megtapasztatod még itt is.Emiatt igazzá válik az a mondás,hogy:"A türelem rózsát terem!",bár aki még választra sem akarja méltatni a másikat egyszerű lustaság és/vagy tiszteletlenség miatt,/kivéve ha más dolgok miatt kimegy a fejéből,vagy ha túlságosan közönségesnek találja a levélírót/annak istenigazából kapcsolat alakulhatna ki egy csődör nemiszerve,és az adott személy végbele között!Na!