Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10723   2025. 03. 12. szerda 15:10
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Azért legyünk őszinték ezer meg egy ötlet elhangzott itt és más fórum témában már erről. Lehet minden egyes ötletet nem lehet egy az egyben megvalósítani. De nyilván akár kombinálni is lehetne őket. Lehet egyiknek az első fele a jó míg a többi nem, de a másiknak meg a második fele a megvalósítható. Stb.
Persze a fizetős rész is szóba került de valahogy ott is a kifogás jön szembe, ugye voltak itt érvek hogy a mai világban a fodrászt, körmöst sem mondják le nem mennek el. Többször elhangzott téma, de érdekes amióta egyre több fodrász körmös kér akár csak 1-2000ft-ot előlegbe a nagytöbbség elmegy időben,és a vendég kör sem csökken.
Vagy volt itt az ominózus fórum téma nyitása ahol a lehetőség adott lett volna, de ott saját maguk az emberek záratták be a topicot mindenféle indokra hivatkozva. Közben meg verik az asztalt írják a fórumon mennyi a kamus nem lehet találni stb stb. No most akkor csak arra lennénk kíváncsiak most az emberek változtatni akarnak vagy jó a sárban dagonyázni. Valahogy az az érzése az embernek, hogy mindenki azt várja majd más kikaparja a gesztenyét és ő meg élvezi csak a dolgot. Tenni semmit sem akarnak. Ugye a valamit valamiért.
Ez mellett itt vannak az oldal üzemeltetői is, kiknek pár perc lenne konkurens oldalakra fel regisztrálni megnézni ők hogyan működnek stb. Ötleteket ellesni. Mert ha ők meg tudják csinálni akkor azért más is.
De hála égnek mi találtunk, ez is csak szerencse kérdése volt.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 03. 11. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 11. kedd 10:37
Megoldás a kamus profilokra sosem lesz, ezen pörögni. Mindenféle felületen össze hordja a szemet a szél. Mit lehet tenni? Túl kell lépni rajta és kész. Az emberben kialakul egy teljes bizalmatlanság az emberekkel. Nekünk volt olyan pasi aki volt is nálunk, de csak ismerkedős beszélgetés volt…azóta eltelt 3 hét és valahogy sosem jó neki az időpont, pedig elvileg tőlünk jó 20 kilométerre lakik és elvált… na innentől kezdve megkérdőjelezek vele kapcsolatban mindent. De nyugodj meg vannak itt valós párok. Az meg hogy így is nehéz ismerkedni az természetes, mindenkiben van egy felépített elgondolás kiket keresnek, de sokszor az elképzelt kép sosem akar találkozni az itt lévőkkel.
#10722   2025. 03. 12. szerda 10:52
Anna900 Anna900
Aki így gondolkodik, az nem normális. Szerintem nem volt csúnya, és nem tartom kizártnak, hogy így is össze jöhetett volna egy találkozó, de ezek után nem.
Az a bizonyos becsület, most is fenn áll, ugyanis az említett problémák sokasága nem minden férfire vonatkozik.
#10721   2025. 03. 11. kedd 18:26
twostrokeguy twostrokeguy
1, Tipikus. Azt gondolja magáról, hogy ronda, ezért próbál másik képpel ismerkedni, de addig már nem jut el, hogy vajon a nő mit fog szólni, amikor élőben találkoznak és kiderül, hogy hazudott? Egyébként elmentél volna vele randizni a saját arca alapján?
2, Szimpla képgyűjtögető lúzer.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 03. 11. kedd 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 11. kedd 09:59
Hogyan nézzünk hülyének valakit, vagy ki is a hü.. igazából? Újabb fejezet smile
Írtam már, hogy vannak pasik akik csak a képemre vadászva hazudoznak csak, hogy láthassanak, és utána eltűnnek. Pedig nem kötelező a mézes üveget nyalogatni, ha mást is lehet smile Ezek a pasik azok, akik otthon a tükör előtt elégedetten mosolyognak azon, hogy milyen jól átvertek! Ezeknek üzenném, hogy más is lehetett volna ha, nem volnátok ilyen balekok! smile De azok vagytok! És most jöjjön 2 ezek közül:
1. Van itt egy pasi, akivel egy ideje leveleztem, képcsere, dumcsi. Mivel itt lakik a közelemben bele mentem a találkozásba, ahová viszont egy teljesen más valaki jött! Kiderült, hogy az akivel olyan jókat beszélgettem és aranyos szimpatikus is volt, a barátját kérte meg, hogy küldjön magáról képet nekem mert ő nem tartotta magát elég jónak nekem. Az első reakcióm természetesen a döbbenet volt, aztán jót nevettem és el jöttem.
2. Ez rövid lesz! Megismerkedtem valakivel. Szimpatikus volt, és nagyon kíváncsi volt rám, ezért képeket cseréltünk majd, szó nélkül törölte magát az oldalról smile Ennyire azért nem vagyok csúnya smile Na mindegy.. Ilyenkor mindig egy kérdés fogalmazódik bennem. Ha ezek nyertek a nagy ősrobbanáskor, kik úszhattak mögöttük? smile
#10720   2025. 03. 11. kedd 12:24
X Törölt felhasználó (4774299) VIP
Meg lehet még menteni a mundér becsületét?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 03. 11. kedd 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogyan nézzünk hülyének valakit, vagy ki is a hü.. igazából? Újabb fejezet smile
Írtam már, hogy vannak pasik akik csak a képemre vadászva hazudoznak csak, hogy láthassanak, és utána eltűnnek. Pedig nem kötelező a mézes üveget nyalogatni, ha mást is lehet smile Ezek a pasik azok, akik otthon a tükör előtt elégedetten mosolyognak azon, hogy milyen jól átvertek! Ezeknek üzenném, hogy más is lehetett volna ha, nem volnátok ilyen balekok! smile De azok vagytok! És most jöjjön 2 ezek közül:
1. Van itt egy pasi, akivel egy ideje leveleztem, képcsere, dumcsi. Mivel itt lakik a közelemben bele mentem a találkozásba, ahová viszont egy teljesen más valaki jött! Kiderült, hogy az akivel olyan jókat beszélgettem és aranyos szimpatikus is volt, a barátját kérte meg, hogy küldjön magáról képet nekem mert ő nem tartotta magát elég jónak nekem. Az első reakcióm természetesen a döbbenet volt, aztán jót nevettem és el jöttem.
2. Ez rövid lesz! Megismerkedtem valakivel. Szimpatikus volt, és nagyon kíváncsi volt rám, ezért képeket cseréltünk majd, szó nélkül törölte magát az oldalról smile Ennyire azért nem vagyok csúnya smile Na mindegy.. Ilyenkor mindig egy kérdés fogalmazódik bennem. Ha ezek nyertek a nagy ősrobbanáskor, kik úszhattak mögöttük? smile
#10719   2025. 03. 11. kedd 12:23
X Törölt felhasználó (4774299) VIP
Meg lehet még menteni a mundér becsületét?
#10718   2025. 03. 11. kedd 12:18
Gyengéden egy térben Gyengéden egy térben
Igen. Mi is valós pár vagyunk...
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 03. 11. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Megoldás a kamus profilokra sosem lesz, ezen pörögni. Mindenféle felületen össze hordja a szemet a szél. Mit lehet tenni? Túl kell lépni rajta és kész. Az emberben kialakul egy teljes bizalmatlanság az emberekkel. Nekünk volt olyan pasi aki volt is nálunk, de csak ismerkedős beszélgetés volt…azóta eltelt 3 hét és valahogy sosem jó neki az időpont, pedig elvileg tőlünk jó 20 kilométerre lakik és elvált… na innentől kezdve megkérdőjelezek vele kapcsolatban mindent. De nyugodj meg vannak itt valós párok. Az meg hogy így is nehéz ismerkedni az természetes, mindenkiben van egy felépített elgondolás kiket keresnek, de sokszor az elképzelt kép sosem akar találkozni az itt lévőkkel.
#10717   2025. 03. 11. kedd 11:39
rozsoma78 rozsoma78
Az a probléma rengeteg kamus ember van a oldalon.
#10716   2025. 03. 11. kedd 10:37
Felhőék Felhőék
(Ez egy válasz vasiboy78 üzenetére (2025. 03. 04. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 04. kedd 15:21
Több napi levelezés, chatelés, képcserélgetés után.
Mikor megadom a számom, hogy esetleg beszélgessünk is, 90% ék eltűnik.
Már biztos vagyok benne, hogy akik itt vannak " Nők, párok" azok valójában otthon hokizó képgyüjtögető , gerinctelen pasik. Akik erre gerjednek. Erre kellene megoldás.
#10715   2025. 03. 11. kedd 09:59
Anna900 Anna900
#10714   2025. 03. 04. kedd 15:21
vasiboy78 vasiboy78
Több napi levelezés, chatelés, képcserélgetés után.
Mikor megadom a számom, hogy esetleg beszélgessünk is, 90% ék eltűnik.
Már biztos vagyok benne, hogy akik itt vannak " Nők, párok" azok valójában otthon hokizó képgyüjtögető , gerinctelen pasik. Akik erre gerjednek. Erre kellene megoldás.
#10713   2025. 03. 01. szombat 17:23
CsarlszBronszon CsarlszBronszon
Vicc. a héten 2 pár is ránk írt. Aztán ghostingoltak.
Komolytalankodás megy.
#10712   2025. 03. 01. szombat 15:54
rozsoma78 rozsoma78
Lehetetlen partnert találni.
#10711   2025. 03. 01. szombat 07:29
Gabordeak Gabordeak
Nős a pasas, és jó volt elképzelnie, hogy megkap Téged, de esélye sincs elmenni otthonról.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 02. 28. péntek 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 28. péntek 13:41
A héten ismét meg ismertem valakit, akivel szívesen találkoztam volna. Adta a szépet, 1 napig! Onnantól még csak egy sor sem, de az oldalon többször is volt. Nevetséges! Tudom, hogy a csajok között is van szédítő, csak azt nem, hogy mire jó ez!
#10710   2025. 02. 28. péntek 15:41
Elmenyrevarok Elmenyrevarok
Kedves Anna!
Amiket leírtál max egyetértek másoldalon voltam itt nem rég óta, de találni valakit ilyen oldalakon szerintem nagyon nehéz. Volt olyan hölgy az esetemben akivel nagyon szépen elcsevegtem heteken át amikor talira akartam hívni mindig jött a kifogás. Sok beszélgetés azért futott csődbe mert szeretem az elején tisztázni mit szeretnék a jövőben nem az adott pillanatban. Az őszinteség nem egy jó ómen. Mit lehet tenni? Szerintem csak annyit .."Ember küzdj és bízva bízzál"
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 02. 28. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 28. péntek 12:17
Szingli hirdetőként írom, hogy véletlenül sem olyan egyszerű. Amikor egy pasi esélyt kap az ismerkedésre, és egyáltalán nem tesz semmit az előbbre jutás érdekében, mit lehet tenni? Szedjem fel én?? A legtöbb pasi csak a személyemre, képeimre kíváncsi. Amikor felcsillan a szemem, mert a saját városomból rám ír egy sármos pasi és órákig beszélget velem, intim dolgokról, és még csak nem is utal rá, hogy többet akarna.. confused Tényleg sok a pasi, de el sem tudjátok képzelni milyen megkereséseket kapok! Néha tényleg elszomorít, hogy az ember olyan sok energiát fektet, ebbe az egészbe, és rá jön, hogy ennyi erővel talán az utcán is előbb találna FÉRFIT! Tisztelet a kivétel!
#10709   2025. 02. 28. péntek 15:31
CsarlszBronszon CsarlszBronszon
Pláne hogy alig vannak elvárások pardon1
#10708   2025. 02. 28. péntek 15:18
alive alive
Én kb már feladtam, hogy innan vagy bármi más helyről sikerüljön. Ha mégis, max kellemesen csalódok. De vagy választ sem kapok, vagy kiderül, hogy kamus a illető. A fél óra után arcképet, telszámot követelőkkel is már tele a padlás.
#10707   2025. 02. 28. péntek 15:09
X Törölt felhasználó (4741887)
Igen az itteni férfiak többségének elégek csak a képek.Csak fantázia szinten érdekli őket,azok az emberek soha nem fognak elmenni egy randira sem. Kirakják profilképnek a farkukat az ilyenektől ne várjon többet.egy pár és egy Nő sem. Én sem tudok mit kezdeni azzal ha egy Nő csak a puncit rakja ki mikor engem az egész Nő teste… érdekel!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 02. 28. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szingli hirdetőként írom, hogy véletlenül sem olyan egyszerű. Amikor egy pasi esélyt kap az ismerkedésre, és egyáltalán nem tesz semmit az előbbre jutás érdekében, mit lehet tenni? Szedjem fel én?? A legtöbb pasi csak a személyemre, képeimre kíváncsi. Amikor felcsillan a szemem, mert a saját városomból rám ír egy sármos pasi és órákig beszélget velem, intim dolgokról, és még csak nem is utal rá, hogy többet akarna.. confused Tényleg sok a pasi, de el sem tudjátok képzelni milyen megkereséseket kapok! Néha tényleg elszomorít, hogy az ember olyan sok energiát fektet, ebbe az egészbe, és rá jön, hogy ennyi erővel talán az utcán is előbb találna FÉRFIT! Tisztelet a kivétel!
#10706   2025. 02. 28. péntek 13:59
Kivancsian Kivancsian
Pedig te elég komoly nő vagy a képek alapján, érdekes hogy még csak egy randit sem passzírozott ki magából a fickó.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 02. 28. péntek 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 28. péntek 13:41
A héten ismét meg ismertem valakit, akivel szívesen találkoztam volna. Adta a szépet, 1 napig! Onnantól még csak egy sor sem, de az oldalon többször is volt. Nevetséges! Tudom, hogy a csajok között is van szédítő, csak azt nem, hogy mire jó ez!
#10705   2025. 02. 28. péntek 13:41
Anna900 Anna900
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2025. 02. 28. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 28. péntek 12:24
Sajnos, igazad van! Bár nem veszem fel a más ingjét, de férfi társaim helyett is szégyellnem kell magam a sok linkóci miatt! Viszont ez van, ezzel kell együtt élni! Teszem hozzá, a női nemet sem kell félteni!
#10704   2025. 02. 28. péntek 12:24
karpat57 karpat57
Sajnos, igazad van! Bár nem veszem fel a más ingjét, de férfi társaim helyett is szégyellnem kell magam a sok linkóci miatt! Viszont ez van, ezzel kell együtt élni! Teszem hozzá, a női nemet sem kell félteni!

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!