Több mint 10 éve vagyok itt a GG-n, de még semmi nem sikerült innen.
Egyre kisebb esélyt adok annak, hogy valaha is sikerem lesz itt.
Egyre kisebb esélyt adok annak, hogy valaha is sikerem lesz itt.
Ezt nem értem én semhogy miért... Arra tippelek, hogy csak szórakoznak, kamuznak össze - vissza, de találkozni nem mernek. Én nem szeretek felesleges köröket futni, csak abba fektetek energiát amit tényleg szeretnék. Olyan is volt például, hogy nem jött el valaki a talira. Ott álltam a megbeszélt helyen és azt vettem észre, hogy letiltott.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 05. 20. kedd 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Én egyedül álló férfi vagyok és két házaspárral szoktam össze járni abból az egyikkel mondhatni hogy baráti a kapcsolatunk már és 230km a távolság köztük
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 05. 20. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
az baj sok a kamus
(Ez egy válasz Srác888 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet találni csak nehéz én is találtam már
igen pont most má rmasba isteni
Ezeket nem értem: megcsinálják a "nehezét", majd eltűnnek...
(Ez egy válasz Vadmacs84 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 20. kedd 15:20

Nem lehetetlen, de sajnos azt tapasztaltam, hogy a pasik elég nagy százalékának esze ágában sincs találkozni. Lelkesen írogatnak, aztán mikor mondom, hogy este ráérek hirtelen jönnek a kifogások tali előtt pár órával. Fáj a feje, nincs meleg víz, nem indul az autó, elhagyta a pénztárcáját vagy egyszerűen csak eltűnik szó nélkül. A fórumon meg megy a rinyálás, hogy nem lehet itt nőt találni.
én már inkább kiirtam adatlapra, hogy ha nem írok vissza, akkor nem a válasz
amikor anno visszaírtam mindig jöttek megmondó emberek, hogy jó lesz nekem vele (Ez egy válasz Vadmacs84 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 20. kedd 17:04
amikor anno visszaírtam mindig jöttek megmondó emberek, hogy jó lesz nekem vele (Ez egy válasz Vadmacs84 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez így van! A másik dolog ha visszaírsz és nemleges a válasz, akkor jön a sértegetés meg, hogy amúgy sem akart találkozni. Ha nem írsz vissza, akkor meg az a baj.
Nem egyszerű, de szerencsére vannak kivételek.
Nem egyszerű, de szerencsére vannak kivételek.
Igy van... Egy normális adatlap, pár értelmes, érdekes sor a bemutatkozásnál, pár normális fénykép sokat segít az érdeklődést felkelteni . És a lényeg. Szerintem a férfiaknak kellene "udvarolni" és cselekedni. Mi is csak azoknak válaszolunk akik felkeltették az érdeklődésünket. Mi is találtunk már partnereket, lehet sikereket elérni. Sok sikert mindenkinek.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 05. 19. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 19. hétfő 10:05

Kedves pasik! Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de a saját tapasztalatomra gondolva a legtöbb esetben tényleg a pasi szúrja el. Nagyon kevesen tudnak jól ismerkedni, csajozni, jól felcsípni egy csajt. Pedig nem olyan nehéz ha valaki nem azonnal akarja a dolgokat.
Ez így van! A másik dolog ha visszaírsz és nemleges a válasz, akkor jön a sértegetés meg, hogy amúgy sem akart találkozni. Ha nem írsz vissza, akkor meg az a baj.
Nem egyszerű, de szerencsére vannak kivételek. (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 20. kedd 16:30
Nem egyszerű, de szerencsére vannak kivételek. (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)

pontosan
ha meg kiirod hogy ezt csinálja, te leszel a kamus k urva
ha meg kiirod hogy ezt csinálja, te leszel a kamus k urva
Sziasztok,
Mèg nem de folyamatban van a dolog. Belefutottunk màr sokfèles emberbe, van akivel mèg alakulgat
Mèg nem de folyamatban van a dolog. Belefutottunk màr sokfèles emberbe, van akivel mèg alakulgat
pontosan
ha meg kiirod hogy ezt csinálja, te leszel a kamus k urva (Ez egy válasz Vadmacs84 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ha meg kiirod hogy ezt csinálja, te leszel a kamus k urva (Ez egy válasz Vadmacs84 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem lehetetlen, de sajnos azt tapasztaltam, hogy a pasik elég nagy százalékának esze ágában sincs találkozni. Lelkesen írogatnak, aztán mikor mondom, hogy este ráérek hirtelen jönnek a kifogások tali előtt pár órával. Fáj a feje, nincs meleg víz, nem indul az autó, elhagyta a pénztárcáját vagy egyszerűen csak eltűnik szó nélkül. A fórumon meg megy a rinyálás, hogy nem lehet itt nőt találni.
lehet találni de nem egyszerü
(Ez egy válasz Vadmacs84 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért tegyük hozzá, hogy arra a százból egyre vonatkozik, aki választ kap egyáltalán a megkeresésére és esélye van egyáltalán bemutatni a csajozási képességeit
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 05. 19. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves pasik! Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de a saját tapasztalatomra gondolva a legtöbb esetben tényleg a pasi szúrja el. Nagyon kevesen tudnak jól ismerkedni, csajozni, jól felcsípni egy csajt. Pedig nem olyan nehéz ha valaki nem azonnal akarja a dolgokat.
Párokhoz csatlakozóknál ugyanez a helyzet. Sajnos

Nem lehet itt találni partnert.
Nem..... Lehet velem van a baj?
Szia
Ne foglalkozz vele, sajnos vannak érdekes személyek. Siránkoznak, irogatnak és amikor lehetőség lenne eltünnek, tiltanak, valótlanságot állítanak.
Nekünk két srác írt régebben, írtam nekik, hogy ha aktuális jelentkezek. Megtörtént.... a kommunikáció akadozik illetve nincs a részükről. Erre nem tudok mit reagállni. Biztos nem gondolták komolyan megkeresést. Nem számítottak támogató válaszra. :(
Ne foglalkozz vele, sajnos vannak érdekes személyek. Siránkoznak, irogatnak és amikor lehetőség lenne eltünnek, tiltanak, valótlanságot állítanak.
Nekünk két srác írt régebben, írtam nekik, hogy ha aktuális jelentkezek. Megtörtént.... a kommunikáció akadozik illetve nincs a részükről. Erre nem tudok mit reagállni. Biztos nem gondolták komolyan megkeresést. Nem számítottak támogató válaszra. :(