Nagyon szépen össze foglaltad!
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2023. 07. 24. hétfő 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 24. hétfő 16:15

Sziasztok! Megosztok veletek néhány tapasztalatot ami még párként másoktól hallottunk, vagy éltünk itt meg ismerkedés közben.
Ha nincs fent pár normális fotód miben reménykedsz? Jön a privát e.mail cím csere ahova talán küldenek fotókat de lehet hogy az műhold felvétel ami alapján nem fog tudni dönetni a Hölgy! Na ezeket hamar megunják!
Nincs fotó mar lapoznak is tovább.
Olvassátok végig az adatlapot! Sokszor egyből látszott hogy el sem olvasták vagy csak egy bemásolt levelet küldtek. Ha heterók, akkor biszexeket nem fognak keresni valószínűleg. Ha kiírták pl.hogy 90kg ig akkor ducikat nem keresnek.
Felesleges irogatni több száz km ről mert ritkán fognak annyit utazni, lehet hogy párszor már megtették de feleslegesen. Első randin ritkán van szex. A nőknek áltakában kell egy kis ismerkedés. (Ezért sem szerencsés a nagy távolság) Ha már randira kerül sor legyél ápolt és ne késs! Lehet ha időben nem leszel ott akkor több lehetőséget nem adnak. Párok esetében a Hölgy az aki dönt a pasi csak rá bólint úgy hogy a nővel is beszélgess randin, kicsit bókolj neki! Soknak fogalma sincs hogy kell udvaroni vagy legalább finoman bókolni egy nőnek! Persze mondhatni ez nem olyan társkerső randi, de a nőt itt is meg kell nyerni valamivel...
Érdemes megbeszélni mi az ami tabu és mi az amire vágynak. Sok pár óvatos és ragaszkodik az óvszerhez úgy hogy ne az elején azzal kezdjétek hogy azt nem szoktad felvenni! Ha el jutottatok az első randira még nem jelenti azt hogy lesz is folytatása! Szerencsén is múlik sokszor .
Ha nincs fent pár normális fotód miben reménykedsz? Jön a privát e.mail cím csere ahova talán küldenek fotókat de lehet hogy az műhold felvétel ami alapján nem fog tudni dönetni a Hölgy! Na ezeket hamar megunják!
Olvassátok végig az adatlapot! Sokszor egyből látszott hogy el sem olvasták vagy csak egy bemásolt levelet küldtek. Ha heterók, akkor biszexeket nem fognak keresni valószínűleg. Ha kiírták pl.hogy 90kg ig akkor ducikat nem keresnek.
Felesleges irogatni több száz km ről mert ritkán fognak annyit utazni, lehet hogy párszor már megtették de feleslegesen. Első randin ritkán van szex. A nőknek áltakában kell egy kis ismerkedés. (Ezért sem szerencsés a nagy távolság) Ha már randira kerül sor legyél ápolt és ne késs! Lehet ha időben nem leszel ott akkor több lehetőséget nem adnak. Párok esetében a Hölgy az aki dönt a pasi csak rá bólint úgy hogy a nővel is beszélgess randin, kicsit bókolj neki! Soknak fogalma sincs hogy kell udvaroni vagy legalább finoman bókolni egy nőnek! Persze mondhatni ez nem olyan társkerső randi, de a nőt itt is meg kell nyerni valamivel...
Érdemes megbeszélni mi az ami tabu és mi az amire vágynak. Sok pár óvatos és ragaszkodik az óvszerhez úgy hogy ne az elején azzal kezdjétek hogy azt nem szoktad felvenni! Ha el jutottatok az első randira még nem jelenti azt hogy lesz is folytatása! Szerencsén is múlik sokszor .
Sziasztok! Megosztok veletek néhány tapasztalatot ami még párként másoktól hallottunk, vagy éltünk itt meg ismerkedés közben.
Nah megosztom a friss tapasztalatainkat. Alapvetően hetero pár vagyunk, de szeretjük a bi dolgokat is. Ennek fényében próbáltunk keresni a nyaralás idejére egy párt, akivel jól érezhetnénk egymást. Többször írtunk a csoportba (adott megye), kerestünk szimpatikus párokat és közvetlenül rájuk írtunk. sokszor semmi visszajelzés. A jelentkezőkkel volt néhány képcsere, de a képcsere után csak a pasinak voltunk szimpatikusak. És persze rengeteg pasi, aki azért becsatlakozna.
Hát nem egyszerű. Szerencsés, akinek sikerül. Nem azt mondom, hogy nekünk nem sikerült még, volt már ilyen máskor is, hogy nyaralásra kerestünk és sikerült is, helyben is van szerencsére partner, de a többség sajnos álmodozó.
Hát nem egyszerű. Szerencsés, akinek sikerül. Nem azt mondom, hogy nekünk nem sikerült még, volt már ilyen máskor is, hogy nyaralásra kerestünk és sikerült is, helyben is van szerencsére partner, de a többség sajnos álmodozó.
Mi sem bántásnak szántuk a dolgot nyugi. Csak próbáltunk rá világítani arra, ahogy te is mondtad tenni kell érte. Igen de miből válogasson akkor az ember,hogyan tegyen érte.
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 07. 21. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 09:33

Úgy tűnik, kicsit magadra vetted amiket írtam, ha tévednék, akkor elnézést. De akkor még egyszer: akinek nem inge, ne vegye magára, nem azokról a párokról beszéltem, akik igenis keresnek és írnak.
Értem és megértem, amit mondasz és abszolút nem iróniának szántam. Mondjuk azzal is érdemes számolni, hogy a keresés az ilyen, legyen akár az pár, vagy egyedülálló. Bele kell rakni az energiát, időt, stb., hogy olyasvalakit találj és találkozhass, aki legalább valamilyen szinten közelít az elvárásokhoz. Amit nem értek, az az, hogyha az itt lévő férfiak egy része kapcsolat mellett keres, és a képei a profilján csak a farkáról vannak, az neked miért probléma? Mondom, nem ironizáltam, ha van némi gógyija, le fog esni neki, hogy nem biztos, hogy ez a legjobb módszer a keresésre, de úgy tűnik, ez nem ment át egyértelműen. Egy péntek esti bulit (még hogyha szex is a cél) párhuzamba vonni ezzel a weboldallal meg szerintem nincs sok értelme - ha péntek esti buliban csajozol, ott a gatyád megy rá, itt meg már alapvetően lent van a gatya
itt nem sok mindenkinek van kép a péntek esti buli szerkójáról, itt azért egyértelműbb, hogy ki mit akar.
"Szimpatikus úriember" - szerintem inkább ez volt irónia. Amit én írtam, abban nem volt ironizálás. Az, hogy nem egyezik a véleményünk, egy dolog, de nem kell rögtön jelzőket aggatni a másikra. Az, hogy mást gondolunk a helyzetről, részemről okés, értem és megértem, amit te írtál. Értelmesebb lenne beszélgetni róla, mintsem a másikat ironizálva felcímkézni valami jelzővel, csak mert nem egyezik, sőt, nem tetszik a véleményem.
Értem és megértem, amit mondasz és abszolút nem iróniának szántam. Mondjuk azzal is érdemes számolni, hogy a keresés az ilyen, legyen akár az pár, vagy egyedülálló. Bele kell rakni az energiát, időt, stb., hogy olyasvalakit találj és találkozhass, aki legalább valamilyen szinten közelít az elvárásokhoz. Amit nem értek, az az, hogyha az itt lévő férfiak egy része kapcsolat mellett keres, és a képei a profilján csak a farkáról vannak, az neked miért probléma? Mondom, nem ironizáltam, ha van némi gógyija, le fog esni neki, hogy nem biztos, hogy ez a legjobb módszer a keresésre, de úgy tűnik, ez nem ment át egyértelműen. Egy péntek esti bulit (még hogyha szex is a cél) párhuzamba vonni ezzel a weboldallal meg szerintem nincs sok értelme - ha péntek esti buliban csajozol, ott a gatyád megy rá, itt meg már alapvetően lent van a gatya

"Szimpatikus úriember" - szerintem inkább ez volt irónia. Amit én írtam, abban nem volt ironizálás. Az, hogy nem egyezik a véleményünk, egy dolog, de nem kell rögtön jelzőket aggatni a másikra. Az, hogy mást gondolunk a helyzetről, részemről okés, értem és megértem, amit te írtál. Értelmesebb lenne beszélgetni róla, mintsem a másikat ironizálva felcímkézni valami jelzővel, csak mert nem egyezik, sőt, nem tetszik a véleményem.
Úgy tűnik, kicsit magadra vetted amiket írtam, ha tévednék, akkor elnézést. De akkor még egyszer: akinek nem inge, ne vegye magára, nem azokról a párokról beszéltem, akik igenis keresnek és írnak.
itt nem sok mindenkinek van kép a péntek esti buli szerkójáról, itt azért egyértelműbb, hogy ki mit akar.
"Szimpatikus úriember" - szerintem inkább ez volt irónia. Amit én írtam, abban nem volt ironizálás. Az, hogy nem egyezik a véleményünk, egy dolog, de nem kell rögtön jelzőket aggatni a másikra. Az, hogy mást gondolunk a helyzetről, részemről okés, értem és megértem, amit te írtál. Értelmesebb lenne beszélgetni róla, mintsem a másikat ironizálva felcímkézni valami jelzővel, csak mert nem egyezik, sőt, nem tetszik a véleményem. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 16:34

"Szimpatikus úriember" - szerintem inkább ez volt irónia. Amit én írtam, abban nem volt ironizálás. Az, hogy nem egyezik a véleményünk, egy dolog, de nem kell rögtön jelzőket aggatni a másikra. Az, hogy mást gondolunk a helyzetről, részemről okés, értem és megértem, amit te írtál. Értelmesebb lenne beszélgetni róla, mintsem a másikat ironizálva felcímkézni valami jelzővel, csak mert nem egyezik, sőt, nem tetszik a véleményem. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen igazad van marad 10% , abból a 70-80% párkapcsolat mellett keres (többnyire titokban). Persze tudjuk ez is az ő dolguk mert felnőttek. Igen, csak hát így nehéz egyeztetni időpontot. Aztán a maradék 20-30% -ból ismételten kb a 90% nem jelenik meg a találkán,vagy hirtelen közbe jön valami. Lehet matekolni. Az meg hogy kinek milyen képe van kint vagy milyennel keres az is az ő dolga igen, mondjuk nem biztos hogy ide kellett volna az irónia vagy szarkazmus.illetve nagy átlagban ők azok kik nem találnak évek óta partnert valami okból kifolyólag... Hát gondolom ha egy szórakozó helyen is szexet szeretne akkor elő veszi a cerkát és lóbálja ...

Ha már talált egy adott pár párt, vagy harmadikat, akkor azon is legyen a hangsúly, hogy hogyan legyen többszöri folytatás.
Sok pár panaszolta, hogy minden klappol a gabalyodás során, de az egyik pár férfi tagja a "kaland" során nyomkodja a telefont.. ezzel megölve a "buli" hangulatát.. finoman tudtára adva a másik párosnak... na megvoltatok ti is.. így lehet hazamenni.. hamar körbe lehet érni és zárul az a bizonyos kör..
Ebben a topikban is van több olyan felhasználó, aki állandóan ír, de a tettek mezejére nem mer lépni, csak megy az "önreklám"
Akinek nem inge..
Másrészről a heterónak beállított és mondott pároknak a többségénél a férfi biszex. Mindig a nő az alibi. Pl naturisra helyeken a nővel akarnak pasit fogni mind a 2 fél örömére.
Nem értem mire jó ez az időrablás sok félnek. Úgyis kiderül, hogy nem heteró.
Írják ki akkor, hogy biszex a férfi.
Sok időt megspórolhatna ezzel mindenki.
Heteró vagyok és számomra dühítő, ha nem közlik a valós nézetüket.
Sok pár panaszolta, hogy minden klappol a gabalyodás során, de az egyik pár férfi tagja a "kaland" során nyomkodja a telefont.. ezzel megölve a "buli" hangulatát.. finoman tudtára adva a másik párosnak... na megvoltatok ti is.. így lehet hazamenni.. hamar körbe lehet érni és zárul az a bizonyos kör..
Ebben a topikban is van több olyan felhasználó, aki állandóan ír, de a tettek mezejére nem mer lépni, csak megy az "önreklám"
Akinek nem inge..
Másrészről a heterónak beállított és mondott pároknak a többségénél a férfi biszex. Mindig a nő az alibi. Pl naturisra helyeken a nővel akarnak pasit fogni mind a 2 fél örömére.
Nem értem mire jó ez az időrablás sok félnek. Úgyis kiderül, hogy nem heteró.
Írják ki akkor, hogy biszex a férfi.
Sok időt megspórolhatna ezzel mindenki.
Heteró vagyok és számomra dühítő, ha nem közlik a valós nézetüket.
Az előzőt neked szántam.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 23:02

Sejtessz te valamit a szabadság érzettel! Tessék minél előbb kipróbálni, meglátod hogy az érzeted nem csal!
Úgy érzem, hogy te már túl vagy a megtapasztalás, felismerés ezen kezdeti lépésein.
Egyszerűen felszabadító érzés!!
A bíztató szavakat köszönöm..
Egyszerűen felszabadító érzés!!
A bíztató szavakat köszönöm..
Sejtessz te valamit a szabadság érzettel! Tessék minél előbb kipróbálni, meglátod hogy az érzeted nem csal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 22:31
Törölt felhasználó (4712614)

Én is szívesen kipróbálnám. Hatalmas szabadságérzetet adna úgy gondolom. De eleinte lehe bizonyára feszengenék. Érdekes, mert szoktam ilyesmit álmodni, de az mindig nyomasztó nekem. Sok értelmezése lehet egy álomnak. Talán pont ennek a vágya, a szabadság vágya.
Késő! Ha egyszer elkezdted a nudizást, nincs visszaút!
Fel a fejjel, kívánom hogy találd meg a hozzád illő partnert!
Edit: ez Kereső-kutatónak lett szánva, de valahogy nem nent rl válaszként, sorry.

Fel a fejjel, kívánom hogy találd meg a hozzád illő partnert!
Edit: ez Kereső-kutatónak lett szánva, de valahogy nem nent rl válaszként, sorry.
Nem kell túlgondolni,keresni kell egy helyet,odamenni,és csak a pihenésre kell koncentrálni..illetve nem,el kell engedni mindent,s lazulni..: )
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is szívesen kipróbálnám. Hatalmas szabadságérzetet adna úgy gondolom. De eleinte lehe bizonyára feszengenék. Érdekes, mert szoktam ilyesmit álmodni, de az mindig nyomasztó nekem. Sok értelmezése lehet egy álomnak. Talán pont ennek a vágya, a szabadság vágya.
Nekem is új dolog!!
De veszélyes!!
Simán úgy érzem, hogy függőséget okozhat!! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
De veszélyes!!
Simán úgy érzem, hogy függőséget okozhat!! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 22:16
Törölt felhasználó (4712122)

Köszi a bíztató szavakat!
Mostanában, ha idöm engedi, nudira járok.
Mindig vonzott a dolog, hát most itt az idő!!
Mindig vonzott a dolog, hát most itt az idő!!
Köszi a bíztató szavakat!
Mindig vonzott a dolog, hát most itt az idő!! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 21:34
Mindig vonzott a dolog, hát most itt az idő!! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Kívánom hogy megtaláld számításaid!
Kívánom hogy megtaláld számításaid!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 21:20
Törölt felhasználó (4712122)

Sziasztok!
A fórum címére röviden reagálva, NEM.
51 éves férfiként tavasszal ért a villámcsapás, a feleségem válni akar..
Pik pakk különkölzözés, én meg csak neztem nagyokat, hogy akkor mi van??
Család.. Élet.. Jövö..
1 hónap után elkezdtem társkeresőkön nézegetni, hogy van e remény 1 normális kapcsolatra?
Igen van!
Csak én még nem vagyok normális..
Most itt vagyok.
Kötetlenül nyitottan, de nem eröltetek semmit.
Ahogy lesz, úgy lesz!
Család.. Élet.. Jövö..
1 hónap után elkezdtem társkeresőkön nézegetni, hogy van e remény 1 normális kapcsolatra?
Igen van!
Most itt vagyok.
Ahogy lesz, úgy lesz!
Sziasztok!
Család.. Élet.. Jövö..
Igen van!
Most itt vagyok.
Ahogy lesz, úgy lesz!
Család.. Élet.. Jövö..
Igen van!
Most itt vagyok.
Ahogy lesz, úgy lesz!
A nem téged keresünk egy konkrét válasz! Valószinűleg a képek és az adatlapban olvasottak nem jön be a párnak, akár csak elég egy egy trágár kifejezés!
(Ez egy válasz Moto80 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 11:57

Sziasztok
Visszafelé is igaz írtam több párnak is levelet úgy,hogy megfeleltem a pár adatlapja szerint pár fotóm is van fent de csak ennyi volt a válasz…..
Nem téged keresünk
Pedig egy lehetőség lenne ez az oldal is az ismerkedésre
Visszafelé is igaz írtam több párnak is levelet úgy,hogy megfeleltem a pár adatlapja szerint pár fotóm is van fent de csak ennyi volt a válasz…..
Nem téged keresünk

Pedig egy lehetőség lenne ez az oldal is az ismerkedésre

Mi is így jártunk a párommal,most egyenlőre egyedül keresek, de bízom benne még találunk majd
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 10:36

Nem értem a kirohanásodat. Én több alkalommal küldtem már megkeresést adatlap alapján szimpatikusnak tűnő partnerjelölteknek. Persze van aki itt hirdeti magát az adatlapján, aztán a leveleinket el sem olvassa, és persze olyan is van, aki válaszra sem méltat. Én azért kezdem unni ezt a rendszeres egymásra mutogatást a beszállni kivánó pasik és párok közt témában. Azt tudom, hogy bár mi aktivan kerestünk az elmúlt 6 hétben, mert épp rajtunk volt a kalandozási vágy, sajnos nem sikerült semmit összehozni, igy lassan megint visszavonulunk, mert nem fogunk azért könyörögni sem, hogy végre jöjjön már valaki. Már olyat is próbáltunk, aki aznapra keresett partnert, mondván ilyet még nem csináltunk, hát érdekes módon kiderült, nem ér rá. Akkor mi a fenének írogat be a megfelelő fórumba? Nekünk sajna megint kezd elmenni a kedvünk az egésztől.
Mi szoktuk felvenni általában... sőt..nagyon kevés olyan alkalom volt, hogy olyan pasival találkoztunk aki nekünk írt először és nem fordítva .. tudjuk nagyjából mit keresünk , sok sok pasira ráírtunk - ráírunk ha valakit keresünk, kerestünk, nagy része nem válaszol akik válaszolnak annak nagy része, vagy csak 10 percre érne rá dugni kocsiban vagy egyszerűen eltűnik szó nélkül ( megint más ha szól hogy nem biztos hogy tud találkozni, nem akar hitegetni stb) , és az az 1-2 aki meg találkozni is mer abból sem biztos hogy lesz folytatás
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 15:42

Nem volt kirohanás a részemről, csak kérdeztem, és nem azokat a párokat, akik keresnek. Az, hogy nincs olyan, aki nem válaszol nektek, vagy el sem olvassa, az a felhozatalt minősíti. Ezek szerint itt ez a felhozatal, és ebből kell válogatni, vagy nem válogatni. Valamint másik opció, hogy máshol is keres az ember. Egyébként meg sajnálom, hogyha ezek rossz élmények, megértem, és azért sok sikert a kereséshez.
Bizony, az élő ismerkedés az, ami mindig dönt. A levelezés max az előzetes szűrésre alkalmas.
Ha van szimpátia, ha van kémia, abból már bármi lehet... De ha nincs, akkor a világ legtökéletesebb fotója és szövege sem ér fabatkát sem.
Mi szándékosan nem rakunk fel fotókat, és nem is várjuk el azt.
Azt viszont elvárjuk, hogy aki ír, az vegye már arra azt a kevéske fáradságot, hogy elolvassa az adatlapunkat, a hirdetésünket.
A legutóbbi célzott keresésünkre ezen idáig kb 40-45 levél jött. Ezekből kb 25-30 olyan, aminek köze sincs ahhoz, amit akarunk, ami elvárás lokációban, nemi identitásban...stb-ben.
Ezek kiestek egyből. Bár udvarias elutasító választ azért kaptak.
A már valamennyire megfelelőek közül pár levéllel kiszűrtük azokat, akik olyanok lehetnek, hogy érdemes lehet bizalmat szavazni nekik.
Hat szimpatikus, korrekt, valós emberrel találkoztunk is a héten, és ezek közül sajnos csak egynél működött a kémia is... elvégre a nő választ. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 17:06
Ha van szimpátia, ha van kémia, abból már bármi lehet... De ha nincs, akkor a világ legtökéletesebb fotója és szövege sem ér fabatkát sem.
Mi szándékosan nem rakunk fel fotókat, és nem is várjuk el azt.
Azt viszont elvárjuk, hogy aki ír, az vegye már arra azt a kevéske fáradságot, hogy elolvassa az adatlapunkat, a hirdetésünket.
A legutóbbi célzott keresésünkre ezen idáig kb 40-45 levél jött. Ezekből kb 25-30 olyan, aminek köze sincs ahhoz, amit akarunk, ami elvárás lokációban, nemi identitásban...stb-ben.
Ezek kiestek egyből. Bár udvarias elutasító választ azért kaptak.
A már valamennyire megfelelőek közül pár levéllel kiszűrtük azokat, akik olyanok lehetnek, hogy érdemes lehet bizalmat szavazni nekik.
Hat szimpatikus, korrekt, valós emberrel találkoztunk is a héten, és ezek közül sajnos csak egynél működött a kémia is... elvégre a nő választ. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)

De mondok még jobbat, szimpatikus úriember. Elköszön,hogy majd folytatjuk az ismerkedést. Egy hétre eltűnik vagy másfél. Ezután egyszer beköszönt. Utána újabb másfél hét múlva egy üzenet. Köszönés nélkül. :" Sziasztok, lenne kedvetek kefélni egyet hétvégén?" Most erre érdemben mit lehet reagálni? Még egy kávé sem volt ,hogy élőben milyen a kémia vagy valami.