Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 367 368 369 370 371 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3503   2017. 07. 13. csütörtök 23:21
kiskoko34 kiskoko34
Én is ezt mondom, de van itt sajnos aki nagyon is ragaszkodik hozzá, holott manapság tényleg nem sokat jelent. De mondjuk aki ehhez ragaszkodik ennyire, az nem fog találni senkit, mert annyira "kákán a csomót" is, hogy bárkiben talál hibát..
(Ez egy válasz huan2 üzenetére (2017. 07. 13. csütörtök 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 13. csütörtök 08:38
Az életkor magával hoz jó pár más dolgot is.....pl.hogy általában egy 20éves agyban is éretlen.
Nyilván nem csak az életkor zárt ki valakit nálunk a játékból,hanem egy arcos kép.De némelyekről már a becses testrészükről készült fotó is kiábrándító volt,úgyhogy arcos sem kellett. smile )
De gondolom most meg azzal leszek támadva,hogy csak a nagy jó......:(
Egyébként nekünk is ki volt írva,hogy 35éves kortól keresünk vkit(mert nyilván a saját korosztályban kerestünk)mégis két partnerünk is 26-27éves volt....mert szimpatikusak voltak.Szóval a kor csak egy szám.
#3502   2017. 07. 13. csütörtök 19:41
Caracas79 Caracas79
Nagyon de nagyon sokszor tényleg "több ismeretlenes egyenlet" a szexpartner keresés.Már kiírtuk magunkból,hogy mennyire egyszerűvé válhatna minden,hogyha......Úgy látszik,hogy még sokáig kell "álmodni",hogy a többség élvezethez jusson!
#3501   2017. 07. 13. csütörtök 17:13
X Törölt felhasználó (911269)
Érdekes dolog ez.
Amikor mi azt írtuk az adatlapunkra, hogy plusz partnert keresünk, akkor hiába voltak meg az elképzelt kritériumok, írt boldog, boldogtalan. Rengeteg levél esett be, szinte képtelenség volt kezelni.
Amikor néhány nap után átváltoztattuk arra, hogy nem keresünk senkit - akkor tényleg úgy is gondoltuk -.akkor csak néha érkezett 1-1 megkeresés és láss csodát, ebből alakult ki egy kellemes kapcsolat.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2017. 07. 13. csütörtök 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 13. csütörtök 16:26
Nálunk például ki van írva, most nem keresünk, sokan ezt a részt elfelejtik elolvasni.
Az hogy ki kit hova enged be, egyéni döntés kell hogy legyen. Nálunk is első srác fiatalabb volt. Nem bántuk meg, figyelmes, megtett mindent azért, hogy kedves megszeresse a többest.
#3500   2017. 07. 13. csütörtök 16:26
jani27 jani27
Nálunk például ki van írva, most nem keresünk, sokan ezt a részt elfelejtik elolvasni.
Az hogy ki kit hova enged be, egyéni döntés kell hogy legyen. Nálunk is első srác fiatalabb volt. Nem bántuk meg, figyelmes, megtett mindent azért, hogy kedves megszeresse a többest.
#3499   2017. 07. 13. csütörtök 15:35
huan2 huan2
Az hogy mit nyújtok vagy nyújtunk nem tudom... nyilván azt kellene megkérdezni aki már kipróbàlta.
Talán jelent vmit ha mindkét sràc 1évvel később is szívesen ismételne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 13. csütörtök 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (908783)
2017. 07. 13. csütörtök 14:30
Olvastam az adatlapod...hát,hagy némi kivetni valót...de remélem másoktól is azt várod amit nyújtani tudsz...vagy nyújtasz..
#3498   2017. 07. 13. csütörtök 15:32
huan2 huan2
Nem tudom talán nem tény de mi már nem keresünk senkit sem.És ha csak nézelődnék vagy ne adj Isten fórumon hozzàszólnék egy témàhoz oda ugye nem kell komoly adatlap?
Ezek régi tapasztalatok nem maiak ha nem lenne egyértelmű.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 13. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 07. 13. csütörtök 13:58
Hát a ti adatlapotok is elég karcsú, ha azt nézzük. Akkor nem kell csodálkozni, ha hasonszőrű adatlaposokkal sodor össze az élet. alien2
#3497   2017. 07. 13. csütörtök 14:30
X Törölt felhasználó (908783)
Olvastam az adatlapod...hát,hagy némi kivetni valót...de remélem másoktól is azt várod amit nyújtani tudsz...vagy nyújtasz..
(Ez egy válasz huan2 üzenetére (2017. 07. 13. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 13. csütörtök 12:47
Szerintem neked igenis igazad van.Nekem is szimpatikusabb egy tartalmas adatlap,mert akkor nem kell felesleges köröket futni.
Aki még erre sem képes ugyan mit is várhatunk tőle?
Van olyan aki képet sem hajlandó küldeni magáról,sőt tovább megyek a farkáról sem.Nos ilyet,hogy lehetne komolyan venni?
Bosszantó,de erre tényleg az a megoldás,hogy tovább mész és nem is fárasztod magadat.
#3496   2017. 07. 13. csütörtök 13:58
X Törölt felhasználó (69371)
Hát a ti adatlapotok is elég karcsú, ha azt nézzük. Akkor nem kell csodálkozni, ha hasonszőrű adatlaposokkal sodor össze az élet. alien2
(Ez egy válasz huan2 üzenetére (2017. 07. 13. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 13. csütörtök 12:47
Szerintem neked igenis igazad van.Nekem is szimpatikusabb egy tartalmas adatlap,mert akkor nem kell felesleges köröket futni.
Van olyan aki képet sem hajlandó küldeni magáról,sőt tovább megyek a farkáról sem.Nos ilyet,hogy lehetne komolyan venni?
Bosszantó,de erre tényleg az a megoldás,hogy tovább mész és nem is fárasztod magadat.
#3495   2017. 07. 13. csütörtök 13:00
huan2 huan2
smile ))
Végre valaki aki érti miről beszélek!Nagyon köszönöm a megértést. smile
Válogatni nem bűn,vagyis én nem tudok róla.Nem akartam mindenáron bevenni egy idegen pasit az ágyunkba.
És igen ha nem szimpatikus vki akkor az nem!Ezt vagy felfogja,megérti valaki vagy nem.
Egyébként aki bevenne közel 40évesen egy 60éves bácsikát és mindezt még erotikusnak is tartja....nos egészségére!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 13. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2017. 07. 13. csütörtök 11:58
Válogatunk, válogatunk, kedves hölgyem ?
De még mennyire. Te választod ki, ki nyúlkálhat majd a bugyidban, és ki az aki ennél is tovább mehet.
Én, mi is válogattunk, ha úgy tetszik.
Egy hatvan feletti bácsi mégse kezelgesse már a párom, na meg hobó külsejű, nulla íkújú, beszélni se tudó se akarjon már kufircolni a csajommal.
Igen, lehet fikázni a válogatás miatt. De akik fikáznak, kit választanának ? Egy 60 plusz majdnem nagyit, vagy a 37 éves huan2 nicknevű hölgyet ?
Van még kérdés ?
#3494   2017. 07. 13. csütörtök 12:55
huan2 huan2
Itt most nem arról van szó,hogy kötöttem az ebet a karóhoz,mert 35éves lévén nyilván a saját korosztályunkban kerestünk partnert.Aki ezért követ vet rám,ám tegye!
De nem gondolom hogy nekem nőként egy 55éves "öregembernek" igent kellett volna mondanom,csupán azért mert ő szeretett volna megdugni!(és gondolom még nekem lett volna ez egy jutalomjáték?)
Igen is képesek voltunk a kompromisszumra mert hiába volt 35év az alsó korhatár,mégis két partnerünk is 26-27évesek voltak.Ettől nagyobb engedményt az életkor tekintetében nem tudtam adni és nem bántam meg azóta se,hogy nem mondtam igent mindenféle jöttment embernek aki épp jelentkezett,mondván:"Legyen egy jó napja!"
Amíg van kínálat miért is alkudnék meg?
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 07. 12. szerda 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 12. szerda 20:37
Szervusz!Olvasva a te és Jani27 kommentelő társunk hozzászólásait annyit szeretnék reagálni,hogy a saját elvárásaitok alapján szűrtök,hiszen mint empatikus férfiember megértem,hogy kizárólag pozitív élményt szeretnétek átélni már a személyes találkozókor is!Kizárólag az alacsony intellektusa miatt gondolkodni képtelen és/vagy nárcisztikus vagyis betegesen önszerető személy nem tudj,nem akarja megérteni a NEM szó tartalmát.Az igazsághoz hozzátartozik,hogy két alkalommal érdeklődtem belső levél formájában higgadt és tisztelettudó módon két párnál(az egyik balatonalmádi,míg a másik szombathelyi volt,ha jó az emlékezőképességem),hogy a konvekcióik egy pontjában,történetesen az életkor tekintetében(45 volt,én 38 esztendős vagyok) lehetne-e liberálisan felfogás a részükről,hogy nagyon ragaszkodnak-e az alsó határhoz(a többi pontban megfeleltem volna).Sajnálatos módon nem érkezett semmilyen válaszreakció.Hozzád hasonlóan(te a korrektség tekintetében),és is tudat alatt magamból indultam ki a rákérdezés tekintetében,mert ha valaki számomra nagyon rokonszenvesen próbálja felvenni velem a kapcsolatot,akkor van esély arra,hogy az értékrendem egy-két pontjával kapcsolatban közös megegyezés(!!) alapján nem kötöm az ebet a karóhoz.A sok negatív élmény mellett lehet,hogy "igazgyöngyöt" találok,ha nem vagyok annyira konzervatív.Szkeptikusságra szükség van egészséges mértékkel,mert másképp az ember hamar áldozattá válhat bármilyen téren,viszont valamikor jó engedni.Valahogy középúton.Ezt tanította Sziddhárta-Buddha is.És milyen igaza is volt! smile
#3493   2017. 07. 13. csütörtök 12:47
huan2 huan2
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 13. csütörtök 04:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1177122)
2017. 07. 13. csütörtök 04:08
Csak egy kérdés... Hogy lehet az, hogy rengetegen vannak úgy fent, hogy nem, hogy kép nincs, de semmilyen adat kb, csak az, hogy ezt és azt akarnak, és a másik egyből arc, telefonszám, még a tb száma is kellene kb. Vagy ez csak nekem szúrja a szemem? smile
#3492   2017. 07. 13. csütörtök 11:58
X Törölt felhasználó (104575)
Válogatunk, válogatunk, kedves hölgyem ?
De még mennyire. Te választod ki, ki nyúlkálhat majd a bugyidban, és ki az aki ennél is tovább mehet.
Én, mi is válogattunk, ha úgy tetszik.
Egy hatvan feletti bácsi mégse kezelgesse már a párom, na meg hobó külsejű, nulla íkújú, beszélni se tudó se akarjon már kufircolni a csajommal.
Igen, lehet fikázni a válogatás miatt. De akik fikáznak, kit választanának ? Egy 60 plusz majdnem nagyit, vagy a 37 éves huan2 nicknevű hölgyet ?
Van még kérdés ?
(Ez egy válasz huan2 üzenetére (2017. 07. 12. szerda 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 12. szerda 13:08
Valaki válogatós vagy céltudatos?Halvány a határvonal.
Sok kritikát nem bírnak feldolgozni az emberek.Pedig sosem voltam sértő,ha elutasítottam vkit.
Pozitív válaszreakció is volt szerencsére ahol illedelmesen arrébb állt vki ha nem volt befutó.
A válogatás pedig igen is indokolt,mert ha vki nem szimpatikus akkor,hogy lenne szex?Hozzá teszem nem Ken babákat kerestünk,de bocsássák meg nekem ha 35évesen nem szeretnék apukám korabeli férfiakkal szexelni,vagy 20éves fiúk szüzességét elvenni,mert nem vagyok pedofil. smile )Amúgy nem veszem a szívemre,ha ők nem értenek meg de akkor is ez van.
#3491   2017. 07. 13. csütörtök 08:38
huan2 huan2
Az életkor magával hoz jó pár más dolgot is.....pl.hogy általában egy 20éves agyban is éretlen.
Nyilván nem csak az életkor zárt ki valakit nálunk a játékból,hanem egy arcos kép.De némelyekről már a becses testrészükről készült fotó is kiábrándító volt,úgyhogy arcos sem kellett. smile )
De gondolom most meg azzal leszek támadva,hogy csak a nagy jó......:(
Egyébként nekünk is ki volt írva,hogy 35éves kortól keresünk vkit(mert nyilván a saját korosztályban kerestünk)mégis két partnerünk is 26-27éves volt....mert szimpatikusak voltak.Szóval a kor csak egy szám.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 07. 12. szerda 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 12. szerda 23:32
Na, igen, ez a másik, ez az életkor dolog. Ki és miért ragaszkodik ehhez annyira? Nálam is van nyilván egy ilyen határ, de amennyiben szimpatikus emberrel tudnék beszélni, aki nem felel meg neki, akkor megadnám az esélyt, hogy felkeltse az érdeklődésem, ha számomra vonzó. Az életkor sokszor csak egy szám és hiába valaki 20 éves, ha semmi kiállása vagy igénytelen, és lehet egy 30-as férfi is igényes és "fiatalos" (még ha egy 30-as férfi ne lenne fiatal amúgy is) és vonzóbb, mint egy fiatalabb srác. Nem azt mondom, hogy 18 éves lánynak 70 éves férfit kell választania, bár ha tetszik neki, akkor egy-két éjszakára miért ne?
#3490   2017. 07. 13. csütörtök 07:15
X Törölt felhasználó (1177122)
Teljesen igazad van smile El kell engedni az ilyet.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2017. 07. 13. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2017. 07. 13. csütörtök 06:54
Ne szúrja a szemed. Ha neked van egy kitöltött adatlapod és a másik félnek nincs vagy üres, az nagyjából annyira vehető komolyan, mint az adatlapja. Ilyenkor egy "kösz, nem egymást keressük" válasz után tiszta lelkiismerettel nézelődj tovább.
#3489   2017. 07. 13. csütörtök 06:54
ravenna ravenna VIP Admin
Ne szúrja a szemed. Ha neked van egy kitöltött adatlapod és a másik félnek nincs vagy üres, az nagyjából annyira vehető komolyan, mint az adatlapja. Ilyenkor egy "kösz, nem egymást keressük" válasz után tiszta lelkiismerettel nézelődj tovább.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 13. csütörtök 04:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1177122)
2017. 07. 13. csütörtök 04:08
Csak egy kérdés... Hogy lehet az, hogy rengetegen vannak úgy fent, hogy nem, hogy kép nincs, de semmilyen adat kb, csak az, hogy ezt és azt akarnak, és a másik egyből arc, telefonszám, még a tb száma is kellene kb. Vagy ez csak nekem szúrja a szemem? smile
#3488   2017. 07. 13. csütörtök 04:08
X Törölt felhasználó (1177122)
#3487   2017. 07. 12. szerda 23:32
kiskoko34 kiskoko34
Na, igen, ez a másik, ez az életkor dolog. Ki és miért ragaszkodik ehhez annyira? Nálam is van nyilván egy ilyen határ, de amennyiben szimpatikus emberrel tudnék beszélni, aki nem felel meg neki, akkor megadnám az esélyt, hogy felkeltse az érdeklődésem, ha számomra vonzó. Az életkor sokszor csak egy szám és hiába valaki 20 éves, ha semmi kiállása vagy igénytelen, és lehet egy 30-as férfi is igényes és "fiatalos" (még ha egy 30-as férfi ne lenne fiatal amúgy is) és vonzóbb, mint egy fiatalabb srác. Nem azt mondom, hogy 18 éves lánynak 70 éves férfit kell választania, bár ha tetszik neki, akkor egy-két éjszakára miért ne?
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 07. 12. szerda 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 12. szerda 20:37
Szervusz!Olvasva a te és Jani27 kommentelő társunk hozzászólásait annyit szeretnék reagálni,hogy a saját elvárásaitok alapján szűrtök,hiszen mint empatikus férfiember megértem,hogy kizárólag pozitív élményt szeretnétek átélni már a személyes találkozókor is!Kizárólag az alacsony intellektusa miatt gondolkodni képtelen és/vagy nárcisztikus vagyis betegesen önszerető személy nem tudj,nem akarja megérteni a NEM szó tartalmát.Az igazsághoz hozzátartozik,hogy két alkalommal érdeklődtem belső levél formájában higgadt és tisztelettudó módon két párnál(az egyik balatonalmádi,míg a másik szombathelyi volt,ha jó az emlékezőképességem),hogy a konvekcióik egy pontjában,történetesen az életkor tekintetében(45 volt,én 38 esztendős vagyok) lehetne-e liberálisan felfogás a részükről,hogy nagyon ragaszkodnak-e az alsó határhoz(a többi pontban megfeleltem volna).Sajnálatos módon nem érkezett semmilyen válaszreakció.Hozzád hasonlóan(te a korrektség tekintetében),és is tudat alatt magamból indultam ki a rákérdezés tekintetében,mert ha valaki számomra nagyon rokonszenvesen próbálja felvenni velem a kapcsolatot,akkor van esély arra,hogy az értékrendem egy-két pontjával kapcsolatban közös megegyezés(!!) alapján nem kötöm az ebet a karóhoz.A sok negatív élmény mellett lehet,hogy "igazgyöngyöt" találok,ha nem vagyok annyira konzervatív.Szkeptikusságra szükség van egészséges mértékkel,mert másképp az ember hamar áldozattá válhat bármilyen téren,viszont valamikor jó engedni.Valahogy középúton.Ezt tanította Sziddhárta-Buddha is.És milyen igaza is volt! smile
#3486   2017. 07. 12. szerda 20:37
Caracas79 Caracas79
(Ez egy válasz huan2 üzenetére (2017. 07. 12. szerda 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 12. szerda 12:41
Engedd meg hogy gratuláljak a sikersztory-tokhoz.Nagyon kitartóak lehettek. smile
Nem azt állítottam,hogy itt lehetetlen találni játszópajtásokat,hanem hogy egyáltalán nem könnyű.
Nekünk is konkrét szűrők voltak amiknek nem felel meg mindenki,bármennyire is fáj.Sokaktól megkaptam a válogatós jelzőt,csak azért mert konkrét elképzeléseim voltak egy pasiról,akit a bugyimba engedek.Sok embernek nehezére esett a szót értelmezni is,hogy NEM!
Nem vagyunk egyformák....ismerek olyan párt is(habár nem innen)akiknek aztán teljesen mindegy volt,hogy a beszálló lány,vagy fiú,fiatal,vagy öreg,ápolatlan vagy igényes.Ilyen hozzáállással aztán sok sikerélményhez juttatja el magát az ember.De lényeg a lényeg,hogy mindenki tisztában legyen az igényeivel és a korlátaival is egyaránt.És ha mindenki megkapta amire vágyott akkor az csak pozitív és életre szóló lehet!
#3485   2017. 07. 12. szerda 14:15
jani27 jani27
Nálunk is volt olyan amikor fiatal srác szereti az anyucija korú hölgyeket. Kedvesnek se jött be.
#3484   2017. 07. 12. szerda 13:17
huan2 huan2
Helyesbítek:nem vonz egy fiatal pasi semmilyen szinten!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 12. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 07. 12. szerda 13:13
20 éves szűz fiúval lenni nem pedofilság. De csajjal sem, ha idősebb a srác. A pedofília azért más. Az egy dolog, hogy téged nem vonz egy fiatal férfi, fiú. alien2

... 367 368 369 370 371 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!