Nem biztos egyébként hogy mindenki párt keres. Azzal nagyjából mindenki egyetért, hogy nagyon sok pasi van, jóval kevesebb pár, viszont ahogy írta valaki, olyan nő aki nem párban keres, szinte nincs is. Egyszer például próbáltam olyan keresést hogy csak nőket nézek, olyanokat akik nem párként regisztráltak, de nem is függetlenek. Vagyis van párjuk de nélküle keresnek. Szinte alig volt találat. Valószínűleg független nő sincs túl sok, mert azok meg inkább a hagyományos társkeresőket részesítik előnyben. Így van valamennyi pár és rengeteg pasi, akik jobb híján a párokat macerálják sablonlevelekkel és bosszankodnak ha nem kapnak választ.
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2017. 10. 04. szerda 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 04. szerda 06:09

Sziasztok!
Ebben a témában legtöbbször azt olvassuk,hogy itt nem lehet partnert találni, "mert a párok nem válaszolnak".
Nos,mi SZINTE mindenkinek válaszolunk.Nyilván egy bizonyos szint alatt nem és az is előfordul,hogy elolvassa az ember a levelet,épp nincs ideje válaszolni később pedig elfelejti.Ritkán történik ilyen,de megesik.
Viszont arról senki sem ír,hogy mi a helyzet a másik oldallal.Amikor jelentkezik az illető,képet is küld,szimpatikus is és utána eltűnik,illetve jön mindenféle kifogásokkal,hogy most éppen miért nem jó neki...
Nagyon sokan vannak itt akik úgy érzik,hogy keményfarkú legények,de amikor komolyra fordul a dolog akkor inkább megfutamodnak.Nekünk ez a tapasztalatunk.Régóta fent vagyunk az oldalon,(régebben más névvel voltunk),de eddig mindössze egy pasi volt aki el is mert jönni hozzánk.
Ebben a témában legtöbbször azt olvassuk,hogy itt nem lehet partnert találni, "mert a párok nem válaszolnak".
Nos,mi SZINTE mindenkinek válaszolunk.Nyilván egy bizonyos szint alatt nem és az is előfordul,hogy elolvassa az ember a levelet,épp nincs ideje válaszolni később pedig elfelejti.Ritkán történik ilyen,de megesik.
Viszont arról senki sem ír,hogy mi a helyzet a másik oldallal.Amikor jelentkezik az illető,képet is küld,szimpatikus is és utána eltűnik,illetve jön mindenféle kifogásokkal,hogy most éppen miért nem jó neki...
Nagyon sokan vannak itt akik úgy érzik,hogy keményfarkú legények,de amikor komolyra fordul a dolog akkor inkább megfutamodnak.Nekünk ez a tapasztalatunk.Régóta fent vagyunk az oldalon,(régebben más névvel voltunk),de eddig mindössze egy pasi volt aki el is mert jönni hozzánk.
Adonisz? Nagyfarkú? ...
Nálunk inkább a kölcsönös szimpátia kell hogy meglegyen. Nálunk fontosabb, hogy ne csak az ágyban értsük meg egymást.
Nálunk inkább a kölcsönös szimpátia kell hogy meglegyen. Nálunk fontosabb, hogy ne csak az ágyban értsük meg egymást.
Pontosan így van. Puncit kapni nem állampolgári jog,tehát a jobbak és rátermettebbeknek több jut. Neked pedig marad az álmodozás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 04. szerda 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 04. szerda 18:57
Törölt felhasználó (3060112)

Legyél jó pasi. Sportos, jóképű, nagyfarkú és tuti kapkodnak a nők érted. Ha nem ebbe a kategóriàba tartozol akkor bele se kezdj itt a partnerkeresésbe. Csak az alfahím pasikért kapkodnak itt a nők.
Legyél jó pasi. Sportos, jóképű, nagyfarkú és tuti kapkodnak a nők érted. Ha nem ebbe a kategóriàba tartozol akkor bele se kezdj itt a partnerkeresésbe. Csak az alfahím pasikért kapkodnak itt a nők.
Pontosan ezt kellene tenni amit írtál,elolvasni és ÉRTELMEZNI az adatlapot.
A mai fórum hozzászólás után megint 6 jelentkező köztük volt aki még le is írta,hogy olvasta az adatlapunkat.Ehhez képest a hatból egy volt aki németben él...
Direkt kiírtuk,hogy német országból keresünk partnert. És akkor azzal jönnek,hogy azt hittem szoktatok haza járni.Igen szoktunk,csakhogy ha egy évben háromszor megyek magyar országra akkor annyi elintézni valóm van,hogy ilyesmivel nem foglalkozom.Ellenkező esetben az lenne kiírva,hogy német és magyar országról keresünk partnert.
Persze aki nem külföldön él az nem tudja ezeket a dolgokat és én ezt meg is értem csak amikor már harmadszor jönnek ügyanezzel akkor nehéz higgadt maradni.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2017. 10. 04. szerda 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 04. szerda 11:24
A mai fórum hozzászólás után megint 6 jelentkező köztük volt aki még le is írta,hogy olvasta az adatlapunkat.Ehhez képest a hatból egy volt aki németben él...
Direkt kiírtuk,hogy német országból keresünk partnert. És akkor azzal jönnek,hogy azt hittem szoktatok haza járni.Igen szoktunk,csakhogy ha egy évben háromszor megyek magyar országra akkor annyi elintézni valóm van,hogy ilyesmivel nem foglalkozom.Ellenkező esetben az lenne kiírva,hogy német és magyar országról keresünk partnert.
Persze aki nem külföldön él az nem tudja ezeket a dolgokat és én ezt meg is értem csak amikor már harmadszor jönnek ügyanezzel akkor nehéz higgadt maradni.

Szép napot mindenkinek.
Első lépcsőben érdemes lenne figyelmesen elolvasni, és értelmezni a leírt adatlapot, ha valaki megfelel a feltételeknek, érdemes írni. Amennyiben a feltételek nem felelnek meg lehet próbálkozni, de ott már eleve nehéz helyzetben van versenyzőnk.
Amikor olyat olvasunk, hogy valaki épp nem keres, érdemes figyelembe venni.
Írom mindezt úgy, hogy mióta regisztráltunk az oldalra, volt pár sikeres találkozónk. Volt olyan is amikor már megvettük vonatjegyet másnapra, mikor is eltűnt ismerős.
Volt amikor megvolt beszélve hogy egy rendezvényen találkozunk, utolsó pillanatban közbejött valami, azóta se hallottunk felőle. Ez van.
Ettől függetlenül sok kellemes percet köszönhetünk a korrekt, figyelmes és megbízható ismerősöknek.
Sokkal annak ellenére a mai napig tartjuk a kapcsolatot, hogy nem keresünk partnert.
Jani
Első lépcsőben érdemes lenne figyelmesen elolvasni, és értelmezni a leírt adatlapot, ha valaki megfelel a feltételeknek, érdemes írni. Amennyiben a feltételek nem felelnek meg lehet próbálkozni, de ott már eleve nehéz helyzetben van versenyzőnk.
Írom mindezt úgy, hogy mióta regisztráltunk az oldalra, volt pár sikeres találkozónk. Volt olyan is amikor már megvettük vonatjegyet másnapra, mikor is eltűnt ismerős.
Volt amikor megvolt beszélve hogy egy rendezvényen találkozunk, utolsó pillanatban közbejött valami, azóta se hallottunk felőle. Ez van.
Ettől függetlenül sok kellemes percet köszönhetünk a korrekt, figyelmes és megbízható ismerősöknek.
Sokkal annak ellenére a mai napig tartjuk a kapcsolatot, hogy nem keresünk partnert.
Jani
Jól mondod Nati.
Én nem véletlenül hoztam a kenyeret példaként, mert ha a húsboltot mondom, sokan megsértődnek (érettnek mondott férfiak), mert nagyon sokan egy nőben, egy párban csak a húst látják és nem is érdekli valójában más. Viszont szerencsére nem minden pasi ilyen és ezek a pasik igen jól tudnak "játszani" a nő testén, mint ha csak egy nagyelőadás lenne. Ezért érdemes itt lenni, mert megtalálható az az egy-két érett és a többes együttlétre alkalmas "zenész".
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 04. szerda 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 04. szerda 11:58
Törölt felhasználó (69371)

Kenyér esetén önkiszolgáló pultok a jellemzőek.
Már valami húshoz kellett volna kötni, talán metaforikusabb lett volna. És húspultnál azért még nincs önkiszolgálás.
Már valami húshoz kellett volna kötni, talán metaforikusabb lett volna. És húspultnál azért még nincs önkiszolgálás.

Azért ez nem egy bolt!
Ott, ha téptél sorszámot vagy kivártad a sorod, mindenképpen kiszolgálnak. Ez meg egy olyan bolt lenne, ahol van mondjuk 2 csirkemell, 2 csirkecomb, 1 lókolbász meg némi kakashere a pultban, ezeket szeretnétek szimpatikus szájakban látni
Erre betódul pár száz éhes-mérges pasi... Többen panaszkodtak itt, hogy nem válaszoltak nekik, és ez bunkóság. Mi utólag és előre is elnézést kérnénk mindenkitől, voltak, akik nekünk is írtak, és nem kaptak választ. Azon rövid idő alatt, mióta fent vagyunk itt, több száz üzenetet kaptunk, a 80%-uk 1-2 mondatos sablonlevél. Voltak, akik szinte azonnal küldtek egy 2., sértődött levelet. Sajnáljuk, amennyi időt az ember normálisan itt eltölt, az alatt lehetetlen ennyi üzenetre válaszolni. Nem tudok jobbat mondani, csak azt, hogy valószínűleg a párok nagy részénél a türelem egy komoly felmutatható erény, ha valaki próbálkozik. A végén persze bármi bejöhet
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 04. szerda 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 04. szerda 11:58

Törölt felhasználó (69371)

(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 10. 04. szerda 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 04. szerda 00:21

Senki nem mondta, hogy a kenyére a polcról magától az ember szájába kerül. Viszont ha odamész a pulthoz és köszönsz és kérsz egy kenyeret, de az eladó nem válaszol az kb pont ilyen bunkóság mint itt nem válaszolni.
Ezekszerint az emberek nem tudnak különbséget tenni levél és levél között, aki nem akar "megduglak" és hasonlókra válaszolni, az miért nem tud értelmesen felépített levélre sem? Nem az lenne a lényeg, hogy akkor legalább azt megtiszteli annyival, hogy válaszol neki, ha ő vette a fáradtságot, bemutatkozott és leírja, hogy esetleg miért írt pont nekik? Amúgy lemerem fogadni, hogy a sok intelligens embert kereső nő (???) vagy pár inkább ír egy ilyen "megdugnám a nőd" levélre, mint egy normálisra.... sajnos szerintem inkább itt ez a színvonal.
Ezekszerint az emberek nem tudnak különbséget tenni levél és levél között, aki nem akar "megduglak" és hasonlókra válaszolni, az miért nem tud értelmesen felépített levélre sem? Nem az lenne a lényeg, hogy akkor legalább azt megtiszteli annyival, hogy válaszol neki, ha ő vette a fáradtságot, bemutatkozott és leírja, hogy esetleg miért írt pont nekik? Amúgy lemerem fogadni, hogy a sok intelligens embert kereső nő (???) vagy pár inkább ír egy ilyen "megdugnám a nőd" levélre, mint egy normálisra.... sajnos szerintem inkább itt ez a színvonal.
Szép napot mindenkinek.
Jani
Jani
Sziasztok nekem sajnos mèg nem sikerült találni senkit sem pedig notmálisan közeledek mindenkihez.Volt olyan pár akinek megattam a számom ès megigèrte hogy föl hiv de helyete tiltott,ez szerintem tiszta ciki,szerintem.
Sziasztok!
Senki nem mondta, hogy a kenyére a polcról magától az ember szájába kerül. Viszont ha odamész a pulthoz és köszönsz és kérsz egy kenyeret, de az eladó nem válaszol az kb pont ilyen bunkóság mint itt nem válaszolni.
Nekünk is sikerült találni egy nagyon kedves párt
Nem volt könnyű mert elég sok a nem ide való ember. A lényeg, hogy nem rég megtörtént a találkozás is és fantasztikus mind a négyünknek. Hamarosan sorra kerül a következő találkozásra
Kell egy kis türelem a kereséshez az biztos, de szerintem nem lehetetlen.

Kell egy kis türelem a kereséshez az biztos, de szerintem nem lehetetlen.
Tudom mire célzol csak nem értem mire föl
Említettem én bárhol, hogy engem keressenek?! Persze, mint pasi nekem kell kezdeményezni, de hogy 30 normális levélből jó ha 3 visszaír, azt erős túlzásnak érzem. Hidd el nem a "dugunk??" kategóriájú levelek.

Az biztos ,hogy nem szabad görcsösen keresgélni vagy erőszakosan folyamatosan írogatni a másiknak.Eddig egy személyel tudtam levelezni a többiek nem is válaszoltak.Persze gondolom mindenki megnézi a másik személy adatlapját és ha ott már nem szimpatikus ,nem vagy felelmeg az ideálnak akkor nem is válaszol.Én személy szerint elösször csak egy üdvözlő üzenetett írok ,normális hangvitelben.Ha érkezik válasz akkor elkezdődhet a levelezésen keresztűl egy ismerkedési folyamat.
Minden kapcsolathoz minimum két ember kell , nem árt , ha némi kultúra is szorul belénk , ha egy kapcsolatot szeretnénk el kezdeni , ezek alapvető fontosságú dolgok , Nem mindegy , mit mutatunk , mondunk el magunkról , hogy a regisztrációban mit és mennyit osztunk meg , nem árt ha nem eltúlzók az elvárásaink , de engedékenyek se legyünk , itt sem egyszerűbb ismerkedni mint bárhol máshol , sőt , a net adta fal mögé sok idióta bújik és ontja az idiótaságait, hogy mikor és kire találsz , egyszer rajtad is múlik . Rég óta keresek , egy darabig görcsösan , ma már nem , nincsenek elvárásaim , ma már nem érdekel , ha nem keresnek , inkább ,mint hogy csalódnom kelljen,. Hát ennyi.
Sziasztok.Még új vagyok itt az oldalon.Eddig csak szemlélődtem és probáltam átlátni a dolgokat.Beleolvastam sok hozzászolásba különböző témákban.Elég érdekes volt.Szerintem rengeteg a férfi és az olyan pár aki komolyan is gondolja a dolgokat.Egyedülálló nő szinte nincs is .Mint minden hasonló oldalon szinte lehetetlen találni partnert.És ha találsz is akkor a személyes találkozót és az alkalmat összehozni.
Ha már bolt....
Pasik! Bementek a boltba és elkiáltjátok magatokat, hogy kenyér és az rögtön odamegy?
Írnak pasik ezerrel, hogy "dugunk?", "megdugnálak", "kettesbe nem lehetne?" és hasonlók. Ennyi az üzik 80%-a. Mit is kellene erre válaszolni? Intelligensen???
Mindenki a saját tapasztalatát mondja el.
Ahogyan a kenyérért is oda kell nyúlni egy kellemes együttlétért is tenni kell és az igen kevés, hogy egy szóban megkérdezzük, mert a válasz sejthető a kérdés leírásának pillanatában.
Lehet találni, csak ezen emberek nem figyelembe vételével.
Pasik! Bementek a boltba és elkiáltjátok magatokat, hogy kenyér és az rögtön odamegy?
Írnak pasik ezerrel, hogy "dugunk?", "megdugnálak", "kettesbe nem lehetne?" és hasonlók. Ennyi az üzik 80%-a. Mit is kellene erre válaszolni? Intelligensen???
Mindenki a saját tapasztalatát mondja el.
Ahogyan a kenyérért is oda kell nyúlni egy kellemes együttlétért is tenni kell és az igen kevés, hogy egy szóban megkérdezzük, mert a válasz sejthető a kérdés leírásának pillanatában.
Lehet találni, csak ezen emberek nem figyelembe vételével.
Tökéletesen egyetértek. Ők írják, hogy intelligens pasit és annyira nem képesek, hogy választ írjanak. Ez kb. olyan mint amikor a boltba bemész és rád köszönnek, ott is illik visszaköszönni. Ha megkeresnek illik válaszolni. Szerintem.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 09. 27. szerda 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 27. szerda 23:45

Őszintén hülyeségnek tartom, ha valaki kap egy normális hangvételű levelet, akkor legalább nem kelti fel az ember érdeklődését annyira sem a másik, hogy válaszra méltassa? Holott mindenki értelmes, intelligens embert keres, mert hogy ő/ők maguk is azok? Hol van itt az intelligencia kérem? Egy valóban intelligens ember számára érdekes egy helyesírási hibáktól nem hemzsegő, ésszerűen felépített, normális hangvételű levél vagy nem? :O Ha nem, akkor bunkó parasztok.. más lehetőség nincs. Nekem, ha ír valaki és írnak, idősebbek, mint amit keresek, férfiak, pedig nem vagyok meleg, de még bi sem, és írnak nekem nem zsánerem párok/lányok, mégis mindenkinek válaszolok, aki pedig valamennyire vagy tetszik vagy felkelti az érdeklődésem, azzal beszélgetek szívesen, és majd kiderül a képcserénél, hogy bejön-e? De hogy élből elutasítsak valakit és ne válaszoljak, az szimpla bunkóság.