Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 349 350 351 352 353 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4075   2018. 01. 13. szombat 22:36
jirzi jirzi
Gondolom a tiédet érdemes nyes
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2018. 01. 13. szombat 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 13. szombat 15:33
"Sok minden van még amit fel lehet hozni mind szex és min társkeresésben. De amíg az emberek nem hajlandók engedni, és makacs módon minden kis jelentéktelen aprósághoz görcsösen ragaszkodnak addig nincs miről témázni.Mindenkinek közelebb kéne lépni a másikhoz és nyitni egy kicsit. Sok külföldi országban a szexuális kultúra és szokások sokkal fejlettebbek mint itthon és ez sem véletlen, ott sem mindenki mindenkivel fekszik le de tudják már rájöttek szerintem ha nyitottabbak(nem kötnek bele akár 10 cm-be is smile )"

Csak megjegyzem,hogy a panaszkodók zöme szóló férfi akiknek nem jön össze,hogy titokban a kapcsolatuk mellett párhoz,esetleg szóló hölgyhöz csatlakozzanak.Napközben és persze nem hétvégén.Különben meg,hadd válogassa meg a szexpartnerét az ember....Ha valakik harmadiknak 20cm intimmel rendelkezőt keresnek,akkor ne sírjon a 10cm-es,hogy nem válaszoltak...Alkatra is vonatkozik....Van aki macis alkatot keres,van aki sportosat....Velünk megtörtént,hogy kaptuk a gyalázkodó levelet,hogy nagyképűek vagyunk,mert elutasítjuk őket,pedig a kövérséget kedvességgel ellensúlyozták volna....Egy szónak is száz a vége....Nem kellene olyan pároknak írni akik az adatlapjuk alapján nem bennünket keresnek...Nincs hátha....Adatlapot kell olvasni és persze kell hozzá egy kis önkritika.....
#4074   2018. 01. 13. szombat 17:00
X Törölt felhasználó (3120292)
Szia! Adatlap semmit sem ér akinek írhatnékja van az úgyis ír smile az én adatlapomon egy szó nem sok de még annyi sincs mégis levelek zöme úgy kezdődik,hogy .....olvastam adatlapod és nagyon tetszik ..mégis mi tetszik?. smile ))) válaszom az .. nekem a tied nem tetszik bocsi smile Aki tényleg keres az talál is smile
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2018. 01. 13. szombat 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 13. szombat 15:33
"Sok minden van még amit fel lehet hozni mind szex és min társkeresésben. De amíg az emberek nem hajlandók engedni, és makacs módon minden kis jelentéktelen aprósághoz görcsösen ragaszkodnak addig nincs miről témázni.Mindenkinek közelebb kéne lépni a másikhoz és nyitni egy kicsit. Sok külföldi országban a szexuális kultúra és szokások sokkal fejlettebbek mint itthon és ez sem véletlen, ott sem mindenki mindenkivel fekszik le de tudják már rájöttek szerintem ha nyitottabbak(nem kötnek bele akár 10 cm-be is smile )"

Csak megjegyzem,hogy a panaszkodók zöme szóló férfi akiknek nem jön össze,hogy titokban a kapcsolatuk mellett párhoz,esetleg szóló hölgyhöz csatlakozzanak.Napközben és persze nem hétvégén.Különben meg,hadd válogassa meg a szexpartnerét az ember....Ha valakik harmadiknak 20cm intimmel rendelkezőt keresnek,akkor ne sírjon a 10cm-es,hogy nem válaszoltak...Alkatra is vonatkozik....Van aki macis alkatot keres,van aki sportosat....Velünk megtörtént,hogy kaptuk a gyalázkodó levelet,hogy nagyképűek vagyunk,mert elutasítjuk őket,pedig a kövérséget kedvességgel ellensúlyozták volna....Egy szónak is száz a vége....Nem kellene olyan pároknak írni akik az adatlapjuk alapján nem bennünket keresnek...Nincs hátha....Adatlapot kell olvasni és persze kell hozzá egy kis önkritika.....
#4073   2018. 01. 13. szombat 15:33
hariyani hariyani

(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 09. kedd 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1602422)
2018. 01. 09. kedd 17:46
De és ezzel nincs is semmi gond, így vagyunk fent wink
Nem keresünk, volt rá példa elég volt :(
Nem állítottam hogy partner miatt történt volna az utazás, csak azért írtam mivel nem nagy ez az ország. smile
Illetve a legnagyobb gond hogy sokan meg akarják magyarázni hogy a kék az piros teljesen mindegy hogy nincs igaza de akkor is addig csavarja a dolgokat, vagy akár egy egy szóra asszociál hogy meg tudja magyarázni hogy a kék akkor is piros. Ezért lehet megnézni a sok magasztos gondolatok mennek a szülőktől a gyerekek felé közben meg teljesen mást lát a felnövekvő generáció.ez a tipikus példája pl.: Jajj kislányom nem a pénz számít meg a külső.Nem? Dehogynem mert ezt látja otthon naponta, ebben nő fel ez lesz a természetes. Én még simán el tudom képzelni hogy anyuci kettesben elmondja a lányának: "nem számít kislányom 4-5 évig házasok vagytok, aztán elválsz lesz pénzed, majd az ügyvéd kiharcolja." , csak ugye ezek nagyon sokszor el vannak hallgatva, azt megy az álarc mutogatás, meg a megjátszás.Magyarországon a házasságok kb fele ha nem több válással végződik és nem 20 év után sokszor, hanem 4-5 éven belül. Ebből is sok mindent le lehet szűrni(persze ki mit akar). Sokan a médiát okolják.Valahogy én 50-50 arányba tenném a szülővel. Amíg a szülő nem hajlandó leülni és elmondani/elmagyarázni a gyermekeknek hogy amit ott lát hülyeség addig nincs mit tenni.Mellé persze a szülő se mutasson mást mint amit magyaráz. smile
Sok minden van még amit fel lehet hozni mind szex és min társkeresésben. De amíg az emberek nem hajlandók engedni, és makacs módon minden kis jelentéktelen aprósághoz görcsösen ragaszkodnak addig nincs miről témázni.Mindenkinek közelebb kéne lépni a másikhoz és nyitni egy kicsit. Sok külföldi országban a szexuális kultúra és szokások sokkal fejlettebbek mint itthon és ez sem véletlen, ott sem mindenki mindenkivel fekszik le de tudják már rájöttek szerintem ha nyitottabbak(nem kötnek bele akár 10 cm-be is smile ) akkor sokkal nagyobb és több a siker. Itthon ezt az emberek nem tudják levetkőzni vagyis inkább nem is akarják. Így mindkét oldalról a panasz megy csak.Természetesen nem szélsőségekről beszélek.Mert azt mindenki fel tud hozni.És amint lejjebb is írtam akinek nem inge nem veszi magára.
#4072   2018. 01. 13. szombat 13:58
kiskoko34 kiskoko34
Persze, hogy van még olyan is, aki kamu beírásokkal játszik az oldalon. Ennek ellenére, lehet találni, ha valóban megvan az emberekben a találkozni/szexelni akarás, aki csak válaszban is maszatol, vagy egyáltalán nem válaszol, ők soha nem fognak találni senkit.
Volt olyan, hogy majd 1 hónapig kellett egyeztetni, de összejött, és volt, hogy kb 1-2 óra leforgása után, néhány levél, viber és már ágyban is voltunk... de akárhogy is, ebből van KEVESEBB és sajnos valóban KEVESEBB, mint a kamusokból és ez tény.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 09. kedd 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2018. 01. 09. kedd 11:58
Azt azért elmondanám, mint infót, hogy marha sok kamus van, aki azt is kamuzza, hogy talált. Főleg önmagát fényezve, mert imádja, ha privát leveleket, felkereséseket olvashat. Arra dagad neki odalent. Azt sem kell készpénznek venni. alien2
De tudom, hogy lehet találni. De akkor sem pozitív ez a dolog ezen az oldalon. Sajnos. (Pedig én nem keresek.)
#4071   2018. 01. 12. péntek 14:27
X Törölt felhasználó (932889)
Ott sem válaszolnak a kérdésekre. Úgy csinálnak, mintha még nem is lettek volna olyanban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 10. szerda 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 10. szerda 17:03
Nem jó helyen tetted fel a kérdést. A szexmozi topic-ban több esélyed lenne. alien2
#4070   2018. 01. 12. péntek 14:14
X Törölt felhasználó (2836132)
Az igen confused ! Hát ezen most meglepődtem wow1

Pedig azt hittem hogy itt általában a női nick mögé bujt pasik a kamuk és az igazi "férfiak" nem hátrálnak meg ilyen lehetőségtől smile !

Remélem azért megtaláljátok azt akit kerestek és jól érzitek majd magatokat smile
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2018. 01. 12. péntek 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 12. péntek 12:20
Most hétvégén wellnesezni megyünk. Egy kis szexuális kikapcsolódással. Ahhoz kerestünk pasit, aki jönne, vagy megetnénk hozzá. 17 embernek írtam. nyes
- 5 el sem olvasta
- 1 pont dolgozik
- 2nek elutazik
- 3nak nincs helye.
- 2 gondolkodik rajta.
2 emberrel már jóval előbb meg volt beszélve, hogy jönne...
3 napja nem jönnek fel az oldalra... nyes
Szóval tisztelet a kivételnek, itt mindenkinek elég a virtuális szex.
#4069   2018. 01. 12. péntek 12:20
Holdviola3740 Holdviola3740
Most hétvégén wellnesezni megyünk. Egy kis szexuális kikapcsolódással. Ahhoz kerestünk pasit, aki jönne, vagy megetnénk hozzá. 17 embernek írtam. nyes
- 5 el sem olvasta
- 1 pont dolgozik
- 2nek elutazik
- 3nak nincs helye.
- 2 gondolkodik rajta.
2 emberrel már jóval előbb meg volt beszélve, hogy jönne...
3 napja nem jönnek fel az oldalra... nyes
Szóval tisztelet a kivételnek, itt mindenkinek elég a virtuális szex.
#4068   2018. 01. 10. szerda 17:03
X Törölt felhasználó (69371)
Nem jó helyen tetted fel a kérdést. A szexmozi topic-ban több esélyed lenne. alien2
(Ez egy válasz Szeretkeznek üzenetére (2018. 01. 10. szerda 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 10. szerda 16:55
Sziasztok !
Voltatok mar a szexmoziban ? Regisztrálni kell valahol ?
Hogy működik ott az ismerkedés ? Van valakinek tapasztalata ?
Hetero nő vagyok.
#4067   2018. 01. 10. szerda 16:55
Szeretkeznek Szeretkeznek VIP
Sziasztok !
Voltatok mar a szexmoziban ? Regisztrálni kell valahol ?
Hogy működik ott az ismerkedés ? Van valakinek tapasztalata ?
Hetero nő vagyok.
#4066   2018. 01. 10. szerda 15:06
X Törölt felhasználó (1602422)
Ebben egyet értünk nem olyan egyszerű dolog ez ez tény. A világ lett túl nyitott? Én nem hiszem hogy ez a baj, főleg hogy a sikertelenség, és nyitottság valahogy hiányzik a Magyarokból. Média? Hol a szülő hogy elmagyarázza az hülyeség, hol a szülő hogy felvolágosítson nem minden a pénz? Hol a szülő hogy elmondja hiába adonisz a pasi nem fog működni a kapcsolat mert belsőleg a srác vagy csaj nem olyan? Vagy hol vannak hogy elmondják a penz hiába van? Lehet kifelé mutogatni meg mindenkire de nem érdemes. És lehetne sorolni napestig. Szerintem nem kell messzire menni hogy hogyan megy a dolog. Ha nyáron kiülök a padra kb 100 emberből 80-85-nél ránézésre el lehet mondani hogy a pénz, vagy a külsőségek a lényeg, ehhez nem kell 3 diploma csak kis nyitott szemmel járás. És ebben az a szomorú hogy fele fele arányban van hogy nem a fiataloknál van ez így, hanem 40-60-as korosztálynál, akkor kérdem én milyen példát mutat a következő generációnak? És azok majd ebben felnőve torzitják tovább a képet. Naah de sok lett az off, nem egy dolgot akarunk ugye kiragadni a dologból. Én elsőnek soha nem kifelé mutogatnák. Nem offolok tovább.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 10. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 10. szerda 11:28
Azért ez árnyaltabb ennél, hogy rá lehessen fogni, hogy a pénz miatt vannak válások, mármint abban az aspektusban, ahogy írod. A pénznek van köze hozzá, ha kevés van, akkor is. Ugyanis a nélkülözés, a megvonás agressziót, feszültséget, szorongást, stb. vált ki az emberben. Ami szépen a kapcsolat rovására megy.
A világ túl nyitott lett, de sok kapcsolat, ember még nem készült fel rá. Annak idején évtizedeket leéltek az emberek egy házasságban, kevesebb volt a válás. Ez nem jelentette azt, hogy minden happy abban családban, de akkor ez volt a kötelezettség úgymond. Csúnyán mutogattak volna az emberre, ha elválik.
Azon kívül, hogy nyitottabbak lettek az emberek, könnyebben félre lépnek, több kormányrendelet is van, ami házasságba kényszeríti az embert, vagy épp gyereknemzésre. Rá vagyunk szorulva a támogatások miatt. Csak épp azzal nem foglalkozik senki, hogy ezek legnagyobb vesztese majd a gyerek lesz.
Egyre több házasság megy tönkre 1-2 éven belül. Vagy a gyermek születése után. Ennek okait kár taglalni, mindenki tudja. Mivel a fiatalok bele vannak ebbe kényszerítve, ha anyagi támogatást akarnak, ezért túl korán vagy idő előtt vágnak bele, és nem érettek még ahhoz, hogy készek legyenek ezen feladatokra. Sok a gyermekét egyedül nevelő anyuka és azt látom, hogy egyre több fiatal pasi van, akik mellettük köt ki. Természetesen nem azért, hogy majd segítenek felnevelni azt a gyereket.
Olyan kapcsolatok mennek tönkre, amikről sosem mondtam volna ezt. Természetesen kifelé lehet mutatni, hogy minden klappol és happy van.
A másik fő gond, hogy az ember a munkába betegszik bele lelkileg. Elfárad, megrogyik. Nincs kommunikáció a felek közt, így a problémák nem lesznek megbeszélve. Csak gyűlnek és gyűlnek. Majd kipukkan.
Azt nem gondolnám, hogy a tönkre ment házasságok nagy része azért történt volna meg, mert a nő anyagiak reményében csinálta az egészet. Ez egész ki arány lehet a valóságban. Ezekről persze többet lehet hallani a médiában, amivel csak félre vezetik az embert.
#4065   2018. 01. 10. szerda 11:28
Azért ez árnyaltabb ennél, hogy rá lehessen fogni, hogy a pénz miatt vannak válások, mármint abban az aspektusban, ahogy írod. A pénznek van köze hozzá, ha kevés van, akkor is. Ugyanis a nélkülözés, a megvonás agressziót, feszültséget, szorongást, stb. vált ki az emberben. Ami szépen a kapcsolat rovására megy.
A világ túl nyitott lett, de sok kapcsolat, ember még nem készült fel rá. Annak idején évtizedeket leéltek az emberek egy házasságban, kevesebb volt a válás. Ez nem jelentette azt, hogy minden happy abban családban, de akkor ez volt a kötelezettség úgymond. Csúnyán mutogattak volna az emberre, ha elválik.
Azon kívül, hogy nyitottabbak lettek az emberek, könnyebben félre lépnek, több kormányrendelet is van, ami házasságba kényszeríti az embert, vagy épp gyereknemzésre. Rá vagyunk szorulva a támogatások miatt. Csak épp azzal nem foglalkozik senki, hogy ezek legnagyobb vesztese majd a gyerek lesz.
Egyre több házasság megy tönkre 1-2 éven belül. Vagy a gyermek születése után. Ennek okait kár taglalni, mindenki tudja. Mivel a fiatalok bele vannak ebbe kényszerítve, ha anyagi támogatást akarnak, ezért túl korán vagy idő előtt vágnak bele, és nem érettek még ahhoz, hogy készek legyenek ezen feladatokra. Sok a gyermekét egyedül nevelő anyuka és azt látom, hogy egyre több fiatal pasi van, akik mellettük köt ki. Természetesen nem azért, hogy majd segítenek felnevelni azt a gyereket.
Olyan kapcsolatok mennek tönkre, amikről sosem mondtam volna ezt. Természetesen kifelé lehet mutatni, hogy minden klappol és happy van.
A másik fő gond, hogy az ember a munkába betegszik bele lelkileg. Elfárad, megrogyik. Nincs kommunikáció a felek közt, így a problémák nem lesznek megbeszélve. Csak gyűlnek és gyűlnek. Majd kipukkan.
Azt nem gondolnám, hogy a tönkre ment házasságok nagy része azért történt volna meg, mert a nő anyagiak reményében csinálta az egészet. Ez egész ki arány lehet a valóságban. Ezekről persze többet lehet hallani a médiában, amivel csak félre vezetik az embert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 09. kedd 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1602422)
2018. 01. 09. kedd 17:46
Nem állítottam hogy partner miatt történt volna az utazás, csak azért írtam mivel nem nagy ez az ország. smile
Illetve a legnagyobb gond hogy sokan meg akarják magyarázni hogy a kék az piros teljesen mindegy hogy nincs igaza de akkor is addig csavarja a dolgokat, vagy akár egy egy szóra asszociál hogy meg tudja magyarázni hogy a kék akkor is piros. Ezért lehet megnézni a sok magasztos gondolatok mennek a szülőktől a gyerekek felé közben meg teljesen mást lát a felnövekvő generáció.ez a tipikus példája pl.: Jajj kislányom nem a pénz számít meg a külső.Nem? Dehogynem mert ezt látja otthon naponta, ebben nő fel ez lesz a természetes. Én még simán el tudom képzelni hogy anyuci kettesben elmondja a lányának: "nem számít kislányom 4-5 évig házasok vagytok, aztán elválsz lesz pénzed, majd az ügyvéd kiharcolja." , csak ugye ezek nagyon sokszor el vannak hallgatva, azt megy az álarc mutogatás, meg a megjátszás.Magyarországon a házasságok kb fele ha nem több válással végződik és nem 20 év után sokszor, hanem 4-5 éven belül. Ebből is sok mindent le lehet szűrni(persze ki mit akar). Sokan a médiát okolják.Valahogy én 50-50 arányba tenném a szülővel. Amíg a szülő nem hajlandó leülni és elmondani/elmagyarázni a gyermekeknek hogy amit ott lát hülyeség addig nincs mit tenni.Mellé persze a szülő se mutasson mást mint amit magyaráz. smile
Sok minden van még amit fel lehet hozni mind szex és min társkeresésben. De amíg az emberek nem hajlandók engedni, és makacs módon minden kis jelentéktelen aprósághoz görcsösen ragaszkodnak addig nincs miről témázni.Mindenkinek közelebb kéne lépni a másikhoz és nyitni egy kicsit. Sok külföldi országban a szexuális kultúra és szokások sokkal fejlettebbek mint itthon és ez sem véletlen, ott sem mindenki mindenkivel fekszik le de tudják már rájöttek szerintem ha nyitottabbak(nem kötnek bele akár 10 cm-be is smile ) akkor sokkal nagyobb és több a siker. Itthon ezt az emberek nem tudják levetkőzni vagyis inkább nem is akarják. Így mindkét oldalról a panasz megy csak.Természetesen nem szélsőségekről beszélek.Mert azt mindenki fel tud hozni.És amint lejjebb is írtam akinek nem inge nem veszi magára.
#4064   2018. 01. 09. kedd 17:46
X Törölt felhasználó (1602422)
(Ez egy válasz suisil üzenetére (2018. 01. 06. szombat 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 06. szombat 20:57
Oda-vissza 5 óra. És ahonnan utaztál?? Nem párban vagy?? wink
#4063   2018. 01. 09. kedd 11:58
Azt azért elmondanám, mint infót, hogy marha sok kamus van, aki azt is kamuzza, hogy talált. Főleg önmagát fényezve, mert imádja, ha privát leveleket, felkereséseket olvashat. Arra dagad neki odalent. Azt sem kell készpénznek venni. alien2
De tudom, hogy lehet találni. De akkor sem pozitív ez a dolog ezen az oldalon. Sajnos. (Pedig én nem keresek.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 09. kedd 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3055042)
2018. 01. 09. kedd 07:02
Akkor lassan beigazolódik - sokak hozzászólásaival ellentétben - hogy igen,lehet találni.
Ennek örülök,ugyanis hónapokon át ment itt a sírdogálás,hogy milyen szar az oldal,milyen kamus mindenki.
Erre kiderül,hogy nem.Van még potenciál ebben a közösségben,bravó!
És kérek mindenkit, aki így gondolja, szóljon hozzá a témához,meséljen, különben megint siratódallá válik a fórum.
Az pedig még azokat is el fogja tántorítani, akik ugyan sikeresek, de nem látnak fantáziát a dologban a negatív alapzönge miatt.
#4062   2018. 01. 09. kedd 09:35
bugyibuvar73 bugyibuvar73
Sziasztok.Nem. :-(
#4061   2018. 01. 09. kedd 07:49
X Törölt felhasználó (2572662) VIP
smile Lehet találni, régen is és most is. Most kicsit döcögősebb, de régen sem hullott senki itt a másik ölébe. Akkor is voltak mindenféle habitusu emberek, most is. Csak ezt hajlamosak elfelejteni. Eddig mindig találtunk kedvünkre és hóbortjainkra valót.. És persze olyan is volt, aki linkeskedett, olyan is aki a találkozón derült ki, hogy mégsem lenne jó választás, és olyan is akivel jól alakult minden, egyszeri, vagy épp többszöri, netán évek óta tartó kapcsolat. S mindez úgy, hogy az igényeket egyáltalán nem kellett leadni, nem is akarjuk. Nyilván nagyfokú szerencse is kell ehhez, de hogy pozitív hozzáállás mindenképp, az biztos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 09. kedd 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3055042)
2018. 01. 09. kedd 07:02
Akkor lassan beigazolódik - sokak hozzászólásaival ellentétben - hogy igen,lehet találni.
Ennek örülök,ugyanis hónapokon át ment itt a sírdogálás,hogy milyen szar az oldal,milyen kamus mindenki.
És kérek mindenkit, aki így gondolja, szóljon hozzá a témához,meséljen, különben megint siratódallá válik a fórum.
Az pedig még azokat is el fogja tántorítani, akik ugyan sikeresek, de nem látnak fantáziát a dologban a negatív alapzönge miatt.
#4060   2018. 01. 09. kedd 07:02
X Törölt felhasználó (3055042)
#4059   2018. 01. 08. hétfő 17:52
regiuj regiuj
Megy ám a cicaharc. smile Én ugy találtam legutóbb, hogy ráírtam egy párra. Jött a válasz, hogy oké, találkozzunk. Rendben. (itt már sokan elvéreznek mert nem merik bevállalni, az okokat hagyjuk) Találkoztunk, ugye itt már eldől a dolog. Majd még aznap néhány üzenet váltás, és 7végén lelettem tesztelve, azóta is találkozunk.. Ennyi.
#4058   2018. 01. 08. hétfő 15:48
Na ez gőg...de spongyát rá,én is unom.
#4057   2018. 01. 08. hétfő 14:37
X Törölt felhasználó (1574052)
Szia.
Hagyd, hasztalan.
Nem értünk egyet valamiben és ez bántó. A semmit felesleges ragozni.
Kulturáltan leírtam valamit, ő gőgből reagált.
Stílus maga az ember. Elég nagy ez a fórum, hogy elférjünk egymás mellett.
Igen sokban nem értettem már veled egyet az évek folyamán, de nem viselkedtünk akkor sem tiszteletlenül egymással. Vagyunk annyira felnőttek, hogy tudjuk tolerálni, még a számunkra nem tetsző dolgokat is. Nem vagyunk egyformák. Aki pedig nem bírja a kritikát, annak nem való a közösségi fórum.
Legyen szép napod. Itt befejeztem. Majd ha újra a névadó lesz a téma, majd hozzászólok. Puszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 11:51
Árnyaltabb a te szemszögedből, de mivel kicsit több részletet tudok róla, ezért mertem leírni, hogy tévedsz.
Nem fogok privát beszélgetéseket felhozni igazolásként, de én tudom mi a helyzet Natával.
Lehet én sem azt a képet kaptam, de úgy érzem őszinték voltunk egymással. Én rendkívül korrekt embernek tartom. Ez nem nyalás a részemről, nincs okom rá.
A fórumon pedig nagyon könnyű félre érteni egymást.
De gondold ahogy akarod, csak azért reflektáltam, mert kicsit erősnek éreztem a kijelentésed Nata irányában, és úgy éreztem elbeszéltek egymás mellett kicsit.
#4056   2018. 01. 08. hétfő 12:32
Persze,tudom,sokkal nagyobb feneket kerítettem a pimaszságának,mint amit kellett volna.
De adott ez a fórum,ami nem más,mint izgalmas és kevésbé izgalmas emberek álarcosbálja.Ne használja már senki az inkognítóját a pitiáner komplexusainak kiélésére annak tudatában,hogy következmény semmi nem lesz!
Ez a barom a totál valós sztorinkra mondta,hogy nem hihető, mert ő így tudja,meg úgy hallotta.
Megtörtént,velünk történt.Ennyi.
De ez a trottli mindenbe beleugat.
Irigy.Ok.Tegyen érte,hogy jobb legyen,ne idegeneket piszkáljon,ha savanyú a szőlő.

... 349 350 351 352 353 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11075db
Utolsó üzenet: tegnap 17:03

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!