Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 336 337 338 339 340 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4332   2018. 03. 15. csütörtök 12:21
kiskoko34 kiskoko34
Szerintem ez inkább olyan, hogy ha van rajta sapka, akkor azért nem, ha nincs rajta, akkor azért nem. A legtöbb pár (vagyis férfi, aki párnak adja ki magát vagy "pár" nevében ír) azért talál ki olyan dolgokat, aminek egyszerűen nem lehet megfelelni, hogy úgy érezd, hogy te nem vagy elég jó annak a nőnek (mert nyilván férfiként a női tagnak címzed a leveled), aki abban a párban van és a férfi a saját egóját legyezgesse, hogy ő viszont megfelelt. Közben meg olyan adatlapokon látom, hogy vékony, sportos alkat, ahol már a böllért kellene hívni, mert meg van a vágási súly vagy olyan nyeszlett az ember, hogy ránézel, de sportot az életében nem űzött, ha 20 kg-ot fel kellene emelnie megszakadna, de még 2 km-t sem tudna lefutni, hogy össze ne essen.
#4331   2018. 03. 15. csütörtök 08:07
szabolcsipar67 szabolcsipar67
Nem tanult belőle,ugyan így jártunk és még mi vagyunk a szerencsétlenek
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 19. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 07. 19. szerda 14:44
Nem csak rólad van szó. Vannak más párok is, akik kapnak hasonlót és nem tudnak mit kezdeni vele.
Tudod, akinek nem inge nem veszi magára, te magadra vetted, így nem hiszem, hogy nekem kellene magyaráznod. De akkor nem kell panaszáradatot nyitni, mint a korábbi hozzászólásod, hogy mennyire kiábrándító. Az mennyire kiábrándító, mikor egy pasit úgy értékeljen az ember lánya, hogy a farkáról lát képet....Erről ennyit.Mi megbeszéltük, pont. Talán tanulsz belőle.
További sok sikert mindenkinek!
#4330   2018. 03. 14. szerda 22:55
X Törölt felhasználó (1602422)
Tuti van olyan fetish ami az igeragozásra, vagy a j betűk helyes használatának kitárgyalásaval egy fajta izgalmi állapotot hoz ki valakiből. Egészségére. De hogy az hogy helyes írásból esetlegesen hányas voltam a suliban hogy szexi lenne? Nem hiszem. Nagy tudósok is vannak, voltak akiknek csapnivaló helyesírásuk volt. Mégis intelligensek, és elismertek és mellé tudósok. De kinek pap kinek a papné. worship
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2018. 03. 14. szerda 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 14. szerda 10:35
A jó helyesírás csak egy első lépés. Nem az alapján ismerkedik senki, de a másik emberről az is sugároz egy képet, ami bizonyos szintig meghatározhatja, hogy kíváncsi-e rá jobban, vagy sem. Ez is valamennyire az intelligenciát tükrözi, ami már tényleg szexi tulajdonság. smile
#4329   2018. 03. 14. szerda 10:35
Gabriel_Grey Gabriel_Grey Admin
A jó helyesírás csak egy első lépés. Nem az alapján ismerkedik senki, de a másik emberről az is sugároz egy képet, ami bizonyos szintig meghatározhatja, hogy kíváncsi-e rá jobban, vagy sem. Ez is valamennyire az intelligenciát tükrözi, ami már tényleg szexi tulajdonság. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 13. kedd 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2280442)
2018. 03. 13. kedd 23:15
Pl talán azért is, mert sok adatlap van a lányok és párok között, akik kiírják, hogy nálam ugyan rossz helyesírással nem mész semmire, mert engem ez az, ami felizgat a fütyin kívül. Aztán írsz nekik, tökéletes helyesírással és semmi válasz... nyes
#4328   2018. 03. 14. szerda 09:58
X Törölt felhasználó (3493422)
Szerintem a helyesírás is alapvető dolog, mint pl. az ápoltság vagy az IQ. Lehet rossz helyesírással is ismerkedni, de ez igénytelenség. Mint gyűrött gatyás képet feltenni. Ezek már el is dönthetik, hogy lesz-e folytatás.
#4327   2018. 03. 14. szerda 03:00
X Törölt felhasználó (1602422)
Gondoljatok bele az ilyenek egy 20 oldalas helyesírás teszttel érkeznek a randira azt míg kávéztok időre meg kell csinálni. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 13. kedd 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2280442)
2018. 03. 13. kedd 23:15
Pl talán azért is, mert sok adatlap van a lányok és párok között, akik kiírják, hogy nálam ugyan rossz helyesírással nem mész semmire, mert engem ez az, ami felizgat a fütyin kívül. Aztán írsz nekik, tökéletes helyesírással és semmi válasz... nyes
#4326   2018. 03. 13. kedd 23:15
X Törölt felhasználó (2280442)
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2018. 03. 13. kedd 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 13. kedd 00:08
Nem tudom, miért csak a helyesírást nézik egyesek. Nem vagyunk egyformák. Az enyém se tökélletes, ettől még ha nem gond leírom a gondolatom, véleményem.
#4325   2018. 03. 13. kedd 00:40
X Törölt felhasználó (1574052)
Van aki a szexet élvezi és van aki azt, hogy egy-egy véletlen elütésbe/elírásba beleköthet vigyor2
Szegénykéknek ennyi jut vigyor2
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2018. 03. 13. kedd 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 13. kedd 00:08
Nem tudom, miért csak a helyesírást nézik egyesek. Nem vagyunk egyformák. Az enyém se tökélletes, ettől még ha nem gond leírom a gondolatom, véleményem.
#4324   2018. 03. 13. kedd 00:08
jani27 jani27
#4323   2018. 03. 12. hétfő 21:29
X Törölt felhasználó (1574052)
De mennyi ilyen és ehhez hasonló pasi van és nem csak a 20-as korosztályból......
#4322   2018. 03. 12. hétfő 20:31
jirzi jirzi
A minap bejelentkezett egy ,,hatalma nagy potenciál" A Sajnos én szétdugok mindent és mindenkit remélem ez nem baj ,ja és hihetetlen hogy masszírozok és akkora a varázsvessző hogy ............ Aztán jött volna a randi. Kerestük ,de ha hiszed ha nem a legérdekesebb könyvét olvasta Aztán gondoltuk csak keres ha akar, csak nálunk a csaj és ő akart tőlünk randit . Ne gondold.Ezek a pasik úgy fognak megöregedni ahogy vannak. Ki fog halni ez a húszas korosztály :( Képtelenek úriember módjára viselkedni :( Sajnos! Biztos van kivétel de ritka ...
#4321   2018. 03. 11. vasárnap 14:50
X Törölt felhasználó (3460592)
Ezt nagyon szépen megfogalmaztad.
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2018. 03. 08. csütörtök 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 08. csütörtök 06:51
Az élet iskolája már csak ilyen. Van akinek 1 csettintésre összejönnek dolgok. Független attól, jól néz e ki,vagy sem.
Egyszerüen,csak olyan a kisugárzása,ami megfogja a másik felet.
Van a másik oldal,akinek mindig,mindenért a belét is ki kell tennie,csak összejöjjön neki valami.
Kár ezen filozofálni.
1000 ember, ezer vélemény és még sincs megoldás,mert a kákán csomó van...
#4320   2018. 03. 08. csütörtök 09:20
X Törölt felhasználó (422112)
Úristen, ez nagyon jó nyes nagyon igaz smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 06. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2018. 03. 06. kedd 19:18
Igaz, mint ahogyan az is, hogy elfogadom ha nem felelek meg! Mi is voltunk már sokszor átverve, ezért nem igazán bízunk már senkiben! Nagyon meggyőzőnek kell lennie annak aki csatlakozni szeretne!!!
#4319   2018. 03. 08. csütörtök 09:19
X Törölt felhasználó (422112)
smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 06. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2018. 03. 06. kedd 19:18
Igaz, mint ahogyan az is, hogy elfogadom ha nem felelek meg! Mi is voltunk már sokszor átverve, ezért nem igazán bízunk már senkiben! Nagyon meggyőzőnek kell lennie annak aki csatlakozni szeretne!!!
#4318   2018. 03. 08. csütörtök 06:51
tintapatron tintapatron
Az élet iskolája már csak ilyen. Van akinek 1 csettintésre összejönnek dolgok. Független attól, jól néz e ki,vagy sem.
Egyszerüen,csak olyan a kisugárzása,ami megfogja a másik felet.
Van a másik oldal,akinek mindig,mindenért a belét is ki kell tennie,csak összejöjjön neki valami.
Kár ezen filozofálni.
1000 ember, ezer vélemény és még sincs megoldás,mert a kákán csomó van...
#4317   2018. 03. 08. csütörtök 05:52
X Törölt felhasználó (3055042) VIP
Igen,te tudsz hódítani,az tuti!
Gondolom,élőben sem probléma!
Amit még hozzátennék - és senkit sem akarok megsérteni vele - azért az sem mindegy,a jól sikerült oldalon/képeken mi van.
Minőségi alapanyagra nagyobb a kereslet! buck
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2018. 03. 07. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2018. 03. 07. szerda 10:06
pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfej nyes ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos foto sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis joseg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi nyes
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok át törést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idioták a pasik és hiába irod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ir és jobb nem írni, mert akor nem kezd el erősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasirol, néha pont igy derül ki egy pasirol hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

#4316   2018. 03. 07. szerda 15:35
vazelinator vazelinator VIP Admin
olvasd lentebb, mit írtam képről és több képet rakj ki, pont nem a gatyás képedre kíváncsiak..
irkálj az amatőr lányok vagy párok kategória alá dicsérő sorokat, megnézik azokat akik jókat írnak és nem nehéz jót írni a sok tő mondatos közt nyes fórumba is irkálj, mint mondtam a csajok a hozászolásokból alkotnak jelemet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 07. szerda 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2892272)
2018. 03. 07. szerda 14:42
Van normális profilom nem vagyok bunkó.Kultúrált leveleket szoktam küldeni a pároknak vagy hölgyeknek és SEMMI....90%-ban az a válasz hogy "bocsi de nem te vagy az...vagy az hogy "most már nem keresünk... vagy ilyesmi.
#4315   2018. 03. 07. szerda 14:42
X Törölt felhasználó (2892272)
Van normális profilom nem vagyok bunkó.Kultúrált leveleket szoktam küldeni a pároknak vagy hölgyeknek és SEMMI....90%-ban az a válasz hogy "bocsi de nem te vagy az...vagy az hogy "most már nem keresünk... vagy ilyesmi.
#4314   2018. 03. 07. szerda 14:07
X Törölt felhasználó (1568852)
Tökéletes!!!!!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2018. 03. 07. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2018. 03. 07. szerda 10:06
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfej nyes ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos foto sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis joseg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi nyes
ne várjatok át törést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idioták a pasik és hiába irod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ir és jobb nem írni, mert akor nem kezd el erősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasirol, néha pont igy derül ki egy pasirol hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

#4313   2018. 03. 07. szerda 11:45
bugyibuvar73 bugyibuvar73
Sziasztok. Nem találtam.

... 336 337 338 339 340 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11072db
Utolsó üzenet: tegnap 18:40

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!