Sziasztok .
A lentebb írtak tetsztetősek és érdekes ,de igaz.
Privát beszélgetés lehetséges ?
Üdv:Z. (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2018. 08. 02. csütörtök 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 02. csütörtök 19:14
A lentebb írtak tetsztetősek és érdekes ,de igaz.
Privát beszélgetés lehetséges ?
Üdv:Z. (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2018. 08. 02. csütörtök 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Nem túl gyakran írok be fórumokba, de ez most kikívánkozik belőlem. Elnézve az adatlapokat, erős gyanú ébredt bennem, hogy az itt regisztráltak 70 %-a (lehet, hogy alul értékeltem) nincs tisztában a testi adottságaival és paramétereivel. Az adatlapokat nézve vagy az önkritika teljes hiánya vagy a tükör elkerülése okozhatja azokat az eltorzult énképeket, amikkel találkozom. Megjegyzem, szerintem nem csak én. Nincsenek tisztában az emberek a vékony, sportos, normál, duci kifejezésekkel. Ebben biztos vagyok. Hogy írhatja le egy nő magáról 160 cm-rel és 62 kg-mal, hogy vékony??? Na és a férfiak. Kérem használjátok az otthoni tükröket. Lehet egy pasi 180 cm-rel és 100 kg-mal sportos, ha tényleg az izom nyomja a súlyt. Az esetek 90%-ában azonban a képet elnézve egy letotyakosodott, elhízott férfit láthatok. Emberek! Szálljon már mindenki magába! Sokkal több lehetőség lenne partnert találni, ha mindenki jó helyre kalibrálná be magát. Minden bántás nélkül. Több partnerrel is találkoztunk már innen. Voltak köztük olyanok, akik teljesen megfeleltek az adatlapjukon megtalálható paramétereknek, de olyan is volt, hogy köszönő viszonyban sem volt egymással a kép és a valóság.
Szia!Ez sokszor inkább az önbizalom hiány,és az abból fakadó túlkompenzációnak tudható be hazugság általi önbizalom kölcsönzés igénybevételével,mint az alacsony intelligenciaszintnek.Ámbár átfedés az van.
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2018. 08. 02. csütörtök 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 02. csütörtök 19:14

Sziasztok! Nem túl gyakran írok be fórumokba, de ez most kikívánkozik belőlem. Elnézve az adatlapokat, erős gyanú ébredt bennem, hogy az itt regisztráltak 70 %-a (lehet, hogy alul értékeltem) nincs tisztában a testi adottságaival és paramétereivel. Az adatlapokat nézve vagy az önkritika teljes hiánya vagy a tükör elkerülése okozhatja azokat az eltorzult énképeket, amikkel találkozom. Megjegyzem, szerintem nem csak én. Nincsenek tisztában az emberek a vékony, sportos, normál, duci kifejezésekkel. Ebben biztos vagyok. Hogy írhatja le egy nő magáról 160 cm-rel és 62 kg-mal, hogy vékony??? Na és a férfiak. Kérem használjátok az otthoni tükröket. Lehet egy pasi 180 cm-rel és 100 kg-mal sportos, ha tényleg az izom nyomja a súlyt. Az esetek 90%-ában azonban a képet elnézve egy letotyakosodott, elhízott férfit láthatok. Emberek! Szálljon már mindenki magába! Sokkal több lehetőség lenne partnert találni, ha mindenki jó helyre kalibrálná be magát. Minden bántás nélkül. Több partnerrel is találkoztunk már innen. Voltak köztük olyanok, akik teljesen megfeleltek az adatlapjukon megtalálható paramétereknek, de olyan is volt, hogy köszönő viszonyban sem volt egymással a kép és a valóság.
Szia Nati!Köszönöm néked is a dicséretet!Őszintén megvallva jól esik,hogy hasznosnak találják a hozzászólásaimat,és így mások élete ha csak egy kicsit is,de jobb lesz!Örülök a sikerednek,hogy itt találtál előbb szexjátszótársat,aki a szerelmed lett,és gyermekeid édesapja!Én is azon emberek közé tartozom,akik céltudatosan keresnek erotikus/szexoldalakon partnert,mert ha létrejön egy szexkapcsolat,az a magasabb rendű érzelmek megjelenésével,közös meggyezéssel fokozódhat a szerelemig,ami házasságban vagy "csupán" élettársi kapcsolatban testesülhet meg.Emellett ott van a másik dolog,amiről már szót ejtettél.Konkrétan a szexuális partner vágyainak az ismerete,ami miatt nem éri az embert váratlan meglepetés.Nem fog kialakulni lelki trauma,hiszen a szex meglehetősen komplex,izgalmas és kéjes világát együtt barangolták be,és a továbbiakban együtt fogják meghozni a szexuális életükre kihatással lehető döntéseket.Jó szex és lelki biztonság.Legyen neked is szép napod!!Csóók!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 31. kedd 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 31. kedd 21:00

Törölt felhasználó (1574052)

Igen. Azért is kaptam fel a fejem a történetedre.
Dejavu (ha jól írom)...Volt innen szexpartner, aki később a gyermekeim apja és a férjem lett.....
S azért volt jobb, mint a normális kapcsi, mert nem voltak titkos vágyak, titkolózások, mint oly sok (nem bántva senkit!). mai kapcsolatban.
Szeretnék csatlakozni az előttem hozzászólóhoz, hogy én is élvezettel olvasom bármelyik topicban a véleményedet, észrevételedet, mert igazi fórum emberke vagy (pozitívan) Jókat, jókor, értelmesen.
Legyen szép és kellemes estéd. Puszi.
Dejavu (ha jól írom)...Volt innen szexpartner, aki később a gyermekeim apja és a férjem lett.....
S azért volt jobb, mint a normális kapcsi, mert nem voltak titkos vágyak, titkolózások, mint oly sok (nem bántva senkit!). mai kapcsolatban.
Szeretnék csatlakozni az előttem hozzászólóhoz, hogy én is élvezettel olvasom bármelyik topicban a véleményedet, észrevételedet, mert igazi fórum emberke vagy (pozitívan) Jókat, jókor, értelmesen.
Legyen szép és kellemes estéd. Puszi.
Igen. Azért is kaptam fel a fejem a történetedre.
Legyen szép és kellemes estéd. Puszi. (Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 07. 31. kedd 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 31. kedd 20:24
Legyen szép és kellemes estéd. Puszi. (Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 07. 31. kedd 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Nati! Történt már veled is hasonló?Egy rövid szexkapcsolat egy bikával,majd egy másikkal már tartós kapcsolat?

Szia!Nagyon szépen köszönöm az elismerést!Azt azért hozzátenném,hogy a párral 2-3 havonta tudunk összehozni egy szexmaratoni hétvégét,mert a hölgy sok más honfitársunkkal egyetemben külhonban dolgozik.Szeretnék egy szexuálisan nyílt hölgyet magán szexuális és romantikus partnernek,akivel azzal a párral,akiről írok,vagy más párokkal együtt egy jó kis szexbaráti társaságot hoznánk létre,és hosszú-hosszú évekig élveznénk a baráti viszony határainak összehangoltan való kiszélesítésének örömeit a magánélet mellett!
Őszintén szólva a barátosném sikerének örülök!Amúgy valóban megérdemli a boldogságot!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 31. kedd 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 31. kedd 16:55

Törölt felhasználó (3258552)

Szia!
Ezúton fogadd ószinte elismerésemet. Mindig érdeklődve olvasom a pozitív hangvételű hozzászólásaidat.
Üdvözlettel : Feri
Ezúton fogadd ószinte elismerésemet. Mindig érdeklődve olvasom a pozitív hangvételű hozzászólásaidat.
Üdvözlettel : Feri
Szia Nati! Történt már veled is hasonló?Egy rövid szexkapcsolat egy bikával,majd egy másikkal már tartós kapcsolat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 18:39

De ismerős a történet.....részleteiben más, de köszike, hogy megosztottad másokkal, mindenkivel!
Befejeztem ezen az oldalon..
Szia!
Üdvözlettel : Feri (Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 14:27
Üdvözlettel : Feri (Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Na de a viszonylag sok negatív tapasztalat mellett tudok pozitív hírekkel is szolgálni.Innen két molett hölggyel volt kellemes (főképp) testi kapcsolatom,és itt találtam párt hármas és cuckold szexre,aminek keretében segítettem "elvenni" az "első bálozó" hölgy "szüzességét". Ráadásképp a második molett hölgy,aki minden téren elhanyagolt feleség volt,és akivel 3 közös élményem volt,itt talált rá a mostani párjára,akivel boldog monogám kapcsolatban élnek.Ezt onnan tudom,hogy a hölggyel plátói kapcsolatban maradtunk.Tehát van remény mindenki számára,de még nagyobb lesz,ha mindenki nyíltan magát adja!Semmit sem kell szégyellni,mert nincs miért szégyenkezni,az ugyanis egy érzelmi öncsonkítás,amire nincs semmi szükség!

Rajtam nem mulik. Felejtsuk el! De azert, mert meg nem volt senkim, nem vagyok kevesebb, mint a tobbi ember! Ugyanolyan ertekes vagyok, mint barki mas! Egy lany/no nagyon boldog lesz velem, es en is vele! Erre vagyom!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2018. 07. 31. kedd 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 31. kedd 09:30

Nata044 és gyuri 133! A kettőtök közti marakodásnak már semmi köze a témához... Hálásak lennénk, ha befejeznétek végre ezt a csörtét! Nem szeretnénk emiatt tiltást alkalmazni! Köszönjük!
Nata044 és gyuri 133! A kettőtök közti marakodásnak már semmi köze a témához... Hálásak lennénk, ha befejeznétek végre ezt a csörtét! Nem szeretnénk emiatt tiltást alkalmazni! Köszönjük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 20:18

Köszike az építő jellegű kritikát
A témához esetleg hozzá tudnál szólni a személyeskedés és a sértődöttség helyett?
Azért én még mindíg nem személyeskedve és sértegetve kívánok neked sok sikert a számodra megfelelő partner megtalálásához.
Szia.

A témához esetleg hozzá tudnál szólni a személyeskedés és a sértődöttség helyett?
Azért én még mindíg nem személyeskedve és sértegetve kívánok neked sok sikert a számodra megfelelő partner megtalálásához.
Szia.
Ez most komolyan jolesett! Koszonom szepen!
(es nem vagyok sertodott.
) Szep estet Neked, Nektek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 20:18

Szia.

Szia.
Szia. (Ez egy válasz gyuri 133 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 19:39

Szia. (Ez egy válasz gyuri 133 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Koszi! (Ja! Es nem olyan ontelt, bekepzelt not keresek, amilyen te vagy.)
Koszi! (Ja! Es nem olyan ontelt, bekepzelt not keresek, amilyen te vagy.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 18:37

Nem kellett nekem mondanom (írnom) semmit.
Megtetted helyettem
Sok sikert a kereséshez!
Megtetted helyettem

Sok sikert a kereséshez!
De ismerős a történet.....részleteiben más, de köszike, hogy megosztottad másokkal, mindenkivel!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 14:27

Na de a viszonylag sok negatív tapasztalat mellett tudok pozitív hírekkel is szolgálni.Innen két molett hölggyel volt kellemes (főképp) testi kapcsolatom,és itt találtam párt hármas és cuckold szexre,aminek keretében segítettem "elvenni" az "első bálozó" hölgy "szüzességét". Ráadásképp a második molett hölgy,aki minden téren elhanyagolt feleség volt,és akivel 3 közös élményem volt,itt talált rá a mostani párjára,akivel boldog monogám kapcsolatban élnek.Ezt onnan tudom,hogy a hölggyel plátói kapcsolatban maradtunk.Tehát van remény mindenki számára,de még nagyobb lesz,ha mindenki nyíltan magát adja!Semmit sem kell szégyellni,mert nincs miért szégyenkezni,az ugyanis egy érzelmi öncsonkítás,amire nincs semmi szükség!

Nem kellett nekem mondanom (írnom) semmit.
Megtetted helyettem
Sok sikert a kereséshez! (Ez egy válasz gyuri 133 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 17:28
Megtetted helyettem

Sok sikert a kereséshez! (Ez egy válasz gyuri 133 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Mondhatsz, amit akarsz, ugysem ismersz. Vidam, jofej, kedves, humoros srac vagyok. Nagyon messze vagyok a megkeseredettsegtol!
Es attol, hogy nincs partnerem, meg teljes eletet elek! Majd lesz! Ennyi!

Mondhatsz, amit akarsz, ugysem ismersz. Vidam, jofej, kedves, humoros srac vagyok. Nagyon messze vagyok a megkeseredettsegtol!
Es attol, hogy nincs partnerem, meg teljes eletet elek! Majd lesz! Ennyi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 13:21

Erre mondják azt: Akinek nem inge, nem veszi magára.....
Te magadra vetted
Nem is kell ezt ragozni, csak elég a megkeseredettek alatt érteni, ha visszaolvasol a fórumban..."Itt nincsen nő."--"Itt nem lehet találni senkit", stb...
Ha probléma lenne az emberismeretemmel, talán nem tudnám azt mondani, hogy: Igen taliztam innen az oldalról nem egy pasival, emberrel, párral.
De emlékszem a chatről, te jobban tudod
Te magadra vetted

Nem is kell ezt ragozni, csak elég a megkeseredettek alatt érteni, ha visszaolvasol a fórumban..."Itt nincsen nő."--"Itt nem lehet találni senkit", stb...
Ha probléma lenne az emberismeretemmel, talán nem tudnám azt mondani, hogy: Igen taliztam innen az oldalról nem egy pasival, emberrel, párral.
De emlékszem a chatről, te jobban tudod

Szia!Lehet,hogy pont ebbe a topikban fogalmaztam meg egy gondolatmenetet,ami az álmodozó emberekről,álmodozó embereknek szól.Nincsen azzal egészen addig semmi probléma,ha vannak erotikus álmai,vágyai valakinek.Akkor kezdődik a probléma,ha indirekt,vagy ha főképp szándékosan keltenek az emberben hiú reményeket azzal,hogy valós szándékú hölgynek,úrnak,vagy netán párnak titulálja magát!Aki szeretne valóban egy vagy több szexuális álmát valóságként egyszer megélni,az mások segítségével fejlessze magát mentálisan egy karizmatréning keretei belül egészen addig,amíg vagy teljesen el nem tűnik a félelme,vagy olyan alacsony( az első hármas és cuckold kalandom előtt nekem is volt ) szintre esik le,amit kontroll alatt tud tartani,és a pozitív élmények és partnere/partnerei visszacsatolása miatt tökéletes lesz az önbizalma.Aki csak szerepet játszik,ami nem tilos,és akár örömöket is rejthet magában,annak meg azt tudom tanácsolni,hogy jelölje be a társkereső adatlapján a chatszexet és a levelezést mint élvezeti forrást.Abból lehet következtetni arra,hogy csupán mentálisan akarja valaki kiélni magát úgy,hogy senkit sem akar tévútra csalni!Sőt!Bizonyosra veszem,hogy még levelezőpartnereket is találna magának,és mindenki boldog lenne!Ez csupán egy minimális akaratnak nevezhető mentális energia ráfordítását igényelné.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)