Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 308 309 310 311 312 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4888   2018. 08. 21. kedd 22:44
X Törölt felhasználó (1396652)
Szia!
Adatlappal is szinte lehetetlen érdemben ismerkedni!
(Ez egy válasz tschaby0306 üzenetére (2018. 08. 21. kedd 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 21. kedd 22:19
Szia
Úgy elég nehéz ,ha nincs adatlapod smile
#4887   2018. 08. 21. kedd 22:19
tschaby0306 tschaby0306
Szia
Úgy elég nehéz ,ha nincs adatlapod smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 21. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3887162)
2018. 08. 21. kedd 21:13
Férfit se lehet.
Mind csak igérget. Semmi több
#4886   2018. 08. 21. kedd 21:13
X Törölt felhasználó (3887162)
Férfit se lehet.
Mind csak igérget. Semmi több
(Ez egy válasz becsa1 üzenetére (2018. 08. 16. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 16. csütörtök 22:56
Sajnos még senkivel nem ismerkedtem meg én se pedig csak egy kedves hőljlgyet keresnék hosszú tàvra!:-((
#4885   2018. 08. 21. kedd 13:58
titkos_szereto titkos_szereto
Sziasztok! Hát ez szívás! Én meg úgy nem mellettem, hogy komplet vacsorával, borral és frissen vetett ággyal vártam a párra. :( Itt a két véglet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 20. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1396652)
2018. 06. 20. szerda 14:46
Sziasztok!
Igen ezt mi is így tapasztaljuk,rengeteg levelet kapunk,10 férfiból 9 nem olvas adatlapot,csak ír ész nélkül,a többség még köszönni,bemutatkozni sem képes,viszont ha elutasítjuk,akkor jönnek az alaptalan rágalmazások,szitkozódások.
Két éves ittlétünk alatt,sok száz levél,ismerkedés,sok felesleges utazás,ahol senki nem várt bennünket,vagy nem az akit a fotókon láttunk,összesen 4 valós randi jött össze,ahol ágyba is bújtunk,minden költséget mi álltunk,szállás,vacsora,ital,egyik sem kérdezte meg mivel tartozik.
Ez a mi tapasztalatunk,véleményünk.
#4884   2018. 08. 17. péntek 20:56
gyuri 133 gyuri 133
Sehol sem talaltam meg.....de elso lepeskent egy randinak is nagyon orulnek egy szep, kedves novel.
#4883   2018. 08. 17. péntek 20:15
Caracas79 Caracas79
Szia!

Szeretném megköszönni a rólam alkotott pozitív véleményed!Ha esetleg együtt fogalmaztátok volna meg,akkor természetesen mindkettőtök felé irányul a köszönet!!A legőszintébben írom,hogy olvastam már az én fogalmazásaimhoz képest igen magas szellemi nívón megírt hozzászólásokat és kimondottan jó volt őket olvasni!!Egyszerűen felfrissíti az embert szellemileg és egyben reményt is ad arra nézve,hogy vannak hölgyek,urak,párok,kik számára többek között releváns a több külső és belső jellemvonással egyetemben az intelligencia!!Egyszerűen igényt támasztanak az értelemre is.Természetesen szükséges a szexuális vonzó külső,aminek ugye alapvető részét képezi a hímtag,a szeméremajkak és minden olyan "alkatrész",ami szem-száj ingere!Azonban!Csupán egy hatalmas vagy éppen kicsi mell,egy farok,egy gyönyörű punci által generált Pavlovi feltételes reflex alapján találkozni egy potenciális szexpartnerrel??Sőt!Akár egyenesen az otthonukba invitálni,nem biztos,hogy jól jönnek ki a dologból!Akár életük egyik legnagyobb mentális traumáját is megélhetik csupán azért,mert nem voltak elég türelmesek,nem tudták kontroll alatt tartani a vágyukat és az első meredező fallosszal mindenféle alapos kölcsönös megismerés,kiismerés nélkül találkoztak!!Egy negatív élmény akár még a kapcsolatukra is rányomhatja a bélyeget!Főleg akkor,ha ezt a találkozást,sőt,magát a szexuális nyitottságot valójában csak az egyik fél akarta,és a másik csupán félelemből és/vagy a másik félnek való megfelelési kényszerből ment bele a dologba,illetve hagyta kibontakozni a folyamatot.A személygépkocsi egy hasznos találmány,mert megkönnyíti a mobilitást,ámbár bizonyos összegbe került maga a megvásárlás,a fenntartás illetve a tankolása..stb,de még sincs az ember menetidőhöz kötve.Egyébként kimondottan szeretek vasúton utazni!Természetesen lehetne sokkal jobb minőségű a tömegközlekedés,mint szolgáltatás!Érthető,hogy felháborítónak tartottátok azt,hogy olyas valaki kér,vagy akár követel tőletek személyszállítást,akivel még a legalapvetőbb pozitív érzelmi kapcsolat,a szimpátia sem épült ki,ennek ellenére meg bizalmaskodik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 16. csütörtök 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3003192)
2018. 08. 16. csütörtök 21:38
Nyugodtan nevezheted magad intelligensnek és kulturáltnak, legalábbis szerintem. A hozzászólásaid színvonalát a levélírók 99 százaléka még megközelíteni sem képes.

Vannak olyan nők és párok, akiknek bőven elég egy nagy farok fotója, és már be is indul a nyálelválasztásuk. Ezeknek biztosan megfelelnek valós és funkcionális analfabéták. Mi nem ilyenek vagyunk. Szerintem nem nagy elvárás az, hogy egy nőt jó humorral, kulturált viselkedéssel, némi alapműveltség meglétével vegyen le a lábáról egy férfi, ne csak az ápoltságával és igényességével... s akinek fontos- a kigyúrt testét és nagy farkát ne is említsem. Sokan úgy hiszik, ez utóbbi kettő bőven elég. Hát nem. A legtökéletesebb test sem ér semmit, ha egy kiábrándultan primitív tuskóhoz tartozik.

Nekünk az autó elengedhetetlen, fontos közlekedési eszköz, egy tárgy, egy célszerszám. És bár vannak igényeink, de nem tartjuk státuszszimbólumnak, csak egy, a mindennapokban használatos, szükséges, hasznos tárgynak. Nem, érdekel, hogy kinek van, kinek nincs, hogy milyen van másoknak, de az, hogy valaki még ingyentaxisnak is nézzen minket, az kissé fura, felháborító volt. Nem arról van szó, hogy nem segítek azon, aki a barátunk, vagy akit arra méltónak tartok, utaztam már ki jóbarátot és családját nyaraláskor kisegítendően Spanyolországba is, de az más.
#4882   2018. 08. 17. péntek 09:31
X Törölt felhasználó (2317382)
A talpraesettséget és a vagányságot én úgy értettem,hogy merjen is találkozni az illető férfi,ha már megvan a szimpátia ne szivódjon fel,de a spontán dolgokat is nagyon szeretem.pl.ha valaki fogja magát bepattan a kocsiba és jön...mert látni akar.Én ezen az oldalon több ezer levélváltáson vagyok túl.Kb tucatnyi találkozón is,de mégse itt találtam meg azt aki tényleg jön,ha megigéri,akivel én is jólérzem magam testileg és lelkileg is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 16. csütörtök 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3003192)
2018. 08. 16. csütörtök 21:42
A talpraesettség és vagányság pozitív tulajdonság. De ha mindehhez mellé nem adatik meg karizma és intelligencia, bizony, csak bunkóskodás lesz, nem szimpatikus rámenőség, vagánykodás.
#4881   2018. 08. 16. csütörtök 22:57
becsa1 becsa1
Hőlgy akart lenni!
#4880   2018. 08. 16. csütörtök 22:56
becsa1 becsa1
Sajnos még senkivel nem ismerkedtem meg én se pedig csak egy kedves hőljlgyet keresnék hosszú tàvra!:-((
#4879   2018. 08. 16. csütörtök 21:42
X Törölt felhasználó (3003192)
A talpraesettség és vagányság pozitív tulajdonság. De ha mindehhez mellé nem adatik meg karizma és intelligencia, bizony, csak bunkóskodás lesz, nem szimpatikus rámenőség, vagánykodás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 11. szombat 02:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2317382)
2018. 08. 11. szombat 02:00
Nem tudom mi az ami megváltozott,de tény,hogy én is azt szeretem ha van valakinek vagánysága,talpraesettsége...szerencsére azért még létezik ilyen...nekem a kedvencem az volt,mikor hetekig fárasztott valaki az álmodozó leveleivel és mikor talira került volna sor eltűnt.Utána megint előkerült és fárasztott a faszságaival meg a magyarázkodásával utána tali előtt megint felszivódott...azóta is jelentkezett de pont nem érdekel...némelyik tök hülyének nézi a másik embert...
#4878   2018. 08. 16. csütörtök 21:38
X Törölt felhasználó (3003192)
Nyugodtan nevezheted magad intelligensnek és kulturáltnak, legalábbis szerintem. A hozzászólásaid színvonalát a levélírók 99 százaléka még megközelíteni sem képes.

Vannak olyan nők és párok, akiknek bőven elég egy nagy farok fotója, és már be is indul a nyálelválasztásuk. Ezeknek biztosan megfelelnek valós és funkcionális analfabéták. Mi nem ilyenek vagyunk. Szerintem nem nagy elvárás az, hogy egy nőt jó humorral, kulturált viselkedéssel, némi alapműveltség meglétével vegyen le a lábáról egy férfi, ne csak az ápoltságával és igényességével... s akinek fontos- a kigyúrt testét és nagy farkát ne is említsem. Sokan úgy hiszik, ez utóbbi kettő bőven elég. Hát nem. A legtökéletesebb test sem ér semmit, ha egy kiábrándultan primitív tuskóhoz tartozik.

Nekünk az autó elengedhetetlen, fontos közlekedési eszköz, egy tárgy, egy célszerszám. És bár vannak igényeink, de nem tartjuk státuszszimbólumnak, csak egy, a mindennapokban használatos, szükséges, hasznos tárgynak. Nem, érdekel, hogy kinek van, kinek nincs, hogy milyen van másoknak, de az, hogy valaki még ingyentaxisnak is nézzen minket, az kissé fura, felháborító volt. Nem arról van szó, hogy nem segítek azon, aki a barátunk, vagy akit arra méltónak tartok, utaztam már ki jóbarátot és családját nyaraláskor kisegítendően Spanyolországba is, de az más.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 08. 10. péntek 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 10. péntek 19:48
Sziasztok!

Egyedülálló,és valamennyire relatíve intelligens férfiként azt tudom nektek írni,hogy a férfitársadalom egy része értelem terén funkcionális analfabéta,amit csak felerősít a nemi vágy,és emiatt jön létre a viszonylag alacsony szexuális kultúrával rendelkező(vagy inkább nem is rendelkező) egyének által a "fasz feláll,az ész megáll" negatív jelenség.Emellett talán a kétségbeesés is szerepet játszhat,hogy az utóbbi időben egyre több rossz élményeket szereztek mások által.Nekem személyesen nincs gépkocsim,de ugye ott van a két távolsági közlekedési eszköz,illetve helyben a taxi,valamint az embernek van két jó lába is.Eszembe nem jutna magamat szállíttatni,de még a gondolata is szánalomra ad okot!Az ember oldja meg maga!Az más lapra tartozik,hogy ha annyira szimpatikus az illető,hogy a fogadó felet alkotó pár felajánlja a gépkocsival való fuvart,már csak az adott településen belül is,akkor is minimum egy üveg finom rosé,vagy valamilyen más élvezeti cikk formájú ajándékkal illendő honorálni a nemes gesztust!Több oka is lehet annak,hogy már bocsánat,de már szinte csak prolikkal,illetve megremegő lábú létformákkal találkozik az embernek fia/lánya szexuális oldalakon.Az egyik,hogy sokan boldog monogám kapcsolatban vannak valakivel.Vannak,akik boldog poligám kapcsolatban vannak legalább két másik személlyel.Vannak,akik elhagyták az országot(nem is csodálom mondjuk),és vannak azok,akik még nem elég edzettek mentálisan ahhoz,hogy Természetesnek vegyék azt,hogy más férfiember feleségével létesíthetnek szexuális viszont a férj áldásával és aktív és/vagy passzív jelenlétében is.Természetesen az asszonyka véleménye is mérvadó,és nem kis mértékben!!Eme utóbbi kategóriába tartó emberekre ráfér egy alapos karizmatréning,mert a szexuális vágy elmúlása után semmi önbizalmuk sincs,miközben valahol ott rejtőzik benne mélyen egy lepedőakrobata,de totál nem bízik magában,mert kishitű és fél a kudarctól,ami tovább fokozná a depresszióját.
#4877   2018. 08. 12. vasárnap 21:10
Caracas79 Caracas79
Hát senki sem hibátlan.Én magam sem.Sajnálattal olvasom,hogy nem mindig tudtok adaptálódni,pedig nagyon ígéretes a potenciális partnerjelölt!Már jártam én is úgy ezen az oldalon lévő kedves párral szemben,hogy "csupán" a távolság (77 km)volt számukra sok,mivel a személyes anyagi helyzetem a tömegközlekedést engedélyezi számomra.Vonattal nem lett volna probléma számomra az utazás,de nem akartam rájuk erőltetni magam.Azért remélem,hogy számotokra és minden itt lévő valós szándékú emberre is rendszeresen rámosolyog a szerencse és kielégítő jó szex kifulladásig lesz mindenkinek az osztályrésze! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2018. 08. 12. vasárnap 16:57
Köszönjük!
Ezt tapasztaltuk meg eddig, az ittlétünk alatt! Mint ahogyan azt is, hogy veszthetünk el esetlegesen éppen megfelelő partnert mert rugalmatlanok vagyunk (leginkább önhibánkon kívül.) Mivel van gyönyörű családunk nem igazán tudunk alkalmazkodni, pedig sokszor jó lenne, mert tetszik is az illető, meg tudja, érti is a szabályokat!
De sajnos időben, helyben nem összeegyeztethető, ez a Mi hibánk is!
Mi sem vagyunk tökéletesek... smile !!!
#4876   2018. 08. 12. vasárnap 16:57
X Törölt felhasználó (1568852)
Köszönjük!
Ezt tapasztaltuk meg eddig, az ittlétünk alatt! Mint ahogyan azt is, hogy veszthetünk el esetlegesen éppen megfelelő partnert mert rugalmatlanok vagyunk (leginkább önhibánkon kívül.) Mivel van gyönyörű családunk nem igazán tudunk alkalmazkodni, pedig sokszor jó lenne, mert tetszik is az illető, meg tudja, érti is a szabályokat!
De sajnos időben, helyben nem összeegyeztethető, ez a Mi hibánk is!
Mi sem vagyunk tökéletesek... smile !!!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 12. vasárnap 16:44
Szia!

Ezt a tökéletes,az objektivitás talaján álló részletes megfogalmazást be kellene keretezni,és minden szexuális partnerkereső oldalon kint kellene lennie,hogy állandó mementó legyen mindenki számára!!
#4875   2018. 08. 12. vasárnap 16:46
Gyula196 Gyula196
Sziasztok! Talált és ismerkedett esetleg találkozott már az oldalon valaki Szekszárdi párral házaspárral ?
#4874   2018. 08. 12. vasárnap 16:44
Caracas79 Caracas79
Szia!

Ezt a tökéletes,az objektivitás talaján álló részletes megfogalmazást be kellene keretezni,és minden szexuális partnerkereső oldalon kint kellene lennie,hogy állandó mementó legyen mindenki számára!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2018. 08. 12. vasárnap 12:04
Valakik, valahol! Itt rontották el, azok a pasik, akik nem szeretnének találkozni, csak álmodoznak a dolgokról, de bátorságuk sosem lesz ahhoz, hogy tovább lépjenek! Itt rontották el azok a pasik, akik "kicsit" más érdeklődésűek.és nőknek regisztrálva magukat, átverik a tényleg komolyan kereső Férfiakat! Itt rontották el azok a kicsit sem szerény"BIKÁK" akik azt hiszik egy Nő rögtön a lábuk előtt hever egy farok fotó, vagy kocka has láttán, és azt hiszik minden férjnél ők jobb szeretők! Fel sem fogják hogy nem jobb szerető kell (olyan nincs egy igazi párnál... smile ), hanem egy kicsi izgalom smile ! Itt rontották el azok a pasik akik a feleségük tudta nélkül, a feleség fotójával, párnak adja ki magát és azon élvezkődik, hány pasi veri a farkát a párja fotójára! Itt rontották el azok a párok, akik nem biztosak önmagukban és csak ámítják a Férfiakat!
Szóval sokan, sok mindent elrontottak legfőképpen azt, hogy nem őszinték! Mert ha egy pasi gyáva, de bevallja, hogy neki csak egy kis hokihoz kell fotó, vagy kamera..... semmi gond! Ha bevallja, hogy meleg (magának is először) és úgy keres!
A helyzet az, hogy a komoly szándékú, és nyitott regisztráltak szenvedik meg, a sok őszintétlen ember ténykedését!
Egyszerűen oda a BIZALOM!!!!!!!
#4873   2018. 08. 12. vasárnap 12:04
X Törölt felhasználó (1568852)
Valakik, valahol! Itt rontották el, azok a pasik, akik nem szeretnének találkozni, csak álmodoznak a dolgokról, de bátorságuk sosem lesz ahhoz, hogy tovább lépjenek! Itt rontották el azok a pasik, akik "kicsit" más érdeklődésűek.és nőknek regisztrálva magukat, átverik a tényleg komolyan kereső Férfiakat! Itt rontották el azok a kicsit sem szerény"BIKÁK" akik azt hiszik egy Nő rögtön a lábuk előtt hever egy farok fotó, vagy kocka has láttán, és azt hiszik minden férjnél ők jobb szeretők! Fel sem fogják hogy nem jobb szerető kell (olyan nincs egy igazi párnál... smile ), hanem egy kicsi izgalom smile ! Itt rontották el azok a pasik akik a feleségük tudta nélkül, a feleség fotójával, párnak adja ki magát és azon élvezkődik, hány pasi veri a farkát a párja fotójára! Itt rontották el azok a párok, akik nem biztosak önmagukban és csak ámítják a Férfiakat!
Szóval sokan, sok mindent elrontottak legfőképpen azt, hogy nem őszinték! Mert ha egy pasi gyáva, de bevallja, hogy neki csak egy kis hokihoz kell fotó, vagy kamera..... semmi gond! Ha bevallja, hogy meleg (magának is először) és úgy keres!
A helyzet az, hogy a komoly szándékú, és nyitott regisztráltak szenvedik meg, a sok őszintétlen ember ténykedését!
Egyszerűen oda a BIZALOM!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (899665)
2018. 08. 12. vasárnap 11:34
Szia ! Elnézésed kérem én állítottam ezt kicsi túlzással ,persze nem mindenki ilyen de azért valahol valakik elrontották ezt de nagyon.Túl sok önbizalommal nagy arccal semmit mondó pasik által írt levelek ,válaszok ,alapján gondolom nem teljesen alaptalan amit írtam.Ha megbántottam valakit bocsi de hidd el mi vagyunk kevesebben, akik keresési feltételekhez tartva magunkat keresünk.
#4872   2018. 08. 12. vasárnap 11:34
X Törölt felhasználó (899665)
Szia ! Elnézésed kérem én állítottam ezt kicsi túlzással ,persze nem mindenki ilyen de azért valahol valakik elrontották ezt de nagyon.Túl sok önbizalommal nagy arccal semmit mondó pasik által írt levelek ,válaszok ,alapján gondolom nem teljesen alaptalan amit írtam.Ha megbántottam valakit bocsi de hidd el mi vagyunk kevesebben, akik keresési feltételekhez tartva magunkat keresünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3366372)
2018. 08. 12. vasárnap 09:56
Elnézésed kérem, de sok itt lévő vagy kereső hölgy, lány, asszony nevében ezt ki kérem magunknak. Nem kell általánosítani. Nem vagyunk mindenre kapható, sőt nem feltételek nélkül, mint írtad. Az, hogy neked ilyen rossz tapasztalatod van és élményed, sajnálom!! De nem kell mindenkit egy kalap alá venni, van női társaimnak is önérzete.
#4871   2018. 08. 12. vasárnap 10:11
Caracas79 Caracas79
Azért vannak még a férfitársadalomban olyan emberek,akik képesek a szexuális ösztöneik kiélése mellett civilizált gesztusokra és kommunikációra is,és így azért van esély a "csodára" hölgyek és párok számára!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (899665)
2018. 08. 12. vasárnap 09:34
Szia! Persze kicsit nyersen fogalmaztam természetesen nem minden lány minden asszony.....mert ugye akkor nem lennénk ennyien akik keresgélnek.De a a lényeg akinek kicsivel több kell mint egy beszállnék szétd....lak levél és egy farok fotó,.azok maradnak és kivárják a csodát.
#4870   2018. 08. 12. vasárnap 10:07
Caracas79 Caracas79
Szia!

Szerintem eltévesztetted a "célszemélyt" kedves Anikó!Nem általánosítottam! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3366372)
2018. 08. 12. vasárnap 09:56
Elnézésed kérem, de sok itt lévő vagy kereső hölgy, lány, asszony nevében ezt ki kérem magunknak. Nem kell általánosítani. Nem vagyunk mindenre kapható, sőt nem feltételek nélkül, mint írtad. Az, hogy neked ilyen rossz tapasztalatod van és élményed, sajnálom!! De nem kell mindenkit egy kalap alá venni, van női társaimnak is önérzete.
#4869   2018. 08. 12. vasárnap 09:56
X Törölt felhasználó (3366372)
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 08. 11. szombat 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 11. szombat 22:33
A lányok és asszonyok mindenre kaphatóak feltétel nélkül eszmefuttatásoddal csak részben értek egyet.Van aki tényleg "fűvel-fával-bokorral" és mindenféle "gyökérrel" is,mert szupernimfomán,van aki nagyon konzervatív a szexuális életben(egy ilyen szemléletű volt munkatárnőmről írtam a megcsalás taglaló topikban) és vannak akik nem mindenkivel és nem mindegy alapon.

... 308 309 310 311 312 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11068db
Utolsó üzenet: tegnap 21:35

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!