Törölt felhasználó (848234)

Sajnos én nem csodálkozom, ez gyakorlatilag mindennapos. És elfelejtik azt az aranyszabályt, hogy aki levelet ír vkinek mert nyilván akar vmit, akkor neki kell előbb nyitnia. Nyilván a másik nem fog tudni mit reagálni a nagy semmire. Hányszor kapok én is olyan levelet, hogy: "Megtudhatnék rólad többet is? Képeket is jó lenne ha küldenél, arcosat.." Közben én meg azt sem tudom ő kicsoda, se a korát, se hogy néz ki, semmit. Aztán ha visszaírok, hogy nagyon szívesen írok magamról többet ha előbb megtudom, hogy ki kérdezi és ugyanez a képről. Na ezután persze eltűnik.
Sajnos én nem csodálkozom, ez gyakorlatilag mindennapos. És elfelejtik azt az aranyszabályt, hogy aki levelet ír vkinek mert nyilván akar vmit, akkor neki kell előbb nyitnia. Nyilván a másik nem fog tudni mit reagálni a nagy semmire. Hányszor kapok én is olyan levelet, hogy: "Megtudhatnék rólad többet is? Képeket is jó lenne ha küldenél, arcosat.." Közben én meg azt sem tudom ő kicsoda, se a korát, se hogy néz ki, semmit. Aztán ha visszaírok, hogy nagyon szívesen írok magamról többet ha előbb megtudom, hogy ki kérdezi és ugyanez a képről. Na ezután persze eltűnik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 16. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 16. kedd 17:08
Törölt felhasználó (3917042)

Üdv!Apró momentum a "sikeres párok" keresgéléséhez.Kapcsolatra jelölnek,Ők",amit szívesen fogadok,mert férfi vagyok.Aztán kommunikálunk levelekben.A konzekvenciákat vonja le mindenki
Én bármikor megtudom nyitni az albumot,te mit nyitsz meg?Jó keresgélést!
Ezt írtad:
-------------------------------------------------
Ezen nem fogok vitázni,mert egy férfi szerszámot látok összesen.....
De ha a telefonos beszélgetés nem üzemel hármunk között,akkor szerintem nincs értelme az itteni levelezésnek sem!
Ezt írtad:
Nekünk itt is vannak fent képeink,ellenben veled!
Ezt írtad:
Szia!
Tudok,miután beszéltem veletek telefonon,illetve kapok képet rólatok....(telefon után)...
Ezt írtad:
Szia!Képet tudsz küldeni a vomanizrzoli@freemail.hu-ra?

Ezt írtad:
De ha a telefonos beszélgetés nem üzemel hármunk között,akkor szerintem nincs értelme az itteni levelezésnek sem!
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Szia!
Tudok,miután beszéltem veletek telefonon,illetve kapok képet rólatok....(telefon után)...
Ezt írtad:
Üdv!Apró momentum a "sikeres párok" keresgéléséhez.Kapcsolatra jelölnek,Ők",amit szívesen fogadok,mert férfi vagyok.Aztán kommunikálunk levelekben.A konzekvenciákat vonja le mindenki
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Szia!
Ezt írtad:

Ezt írtad:
Ezt írtad:
Ezt írtad:
Szia!
Ezt írtad:
Nem vagyok régi bútordarab,nem olyan rég regiztem,aztán mégis majdnem elment a kedvem.Hölgyet kényeztetős,masszázsos stb.-re kerestem partnert,főként az ő örömére.Keresgéltem,írogattam.Az igényes,hosszú,normális bemutatkozós privátokra sem kaptam választ.Néha volt egy roham mikor a szájbasz@rástól a bankszámlámig mindent kértek tőlem,csak azt nem amit akartam.
Azt is megkaptam párszor hogy ilyen emberrel,ilyen profillal tuti hogy senki sem fog szóba állni.Egyszer csak rámírt egy kedves hölgy.Szeretett volna egy sima,nem erotikus masszázst.Imádom a szép női testet kényeztetni,így belementem,levelezés,képcsere stb.Eljött a randi ideje,a képen is csinos,de előben még bájosabb hölgy fogadott,én meg kerestem a kandikamerát...Egy kis beszélgetés,előkészület, miegymás után rátértünk a masszázsra,nagyon kívánatos idomai voltak,roppant nehéz volt megállni hogy csak masszázs legyen
Természetes tartottam magam a megbeszéltekhez,annak ellenére hogy partnerem észrevehetően nagyon izgalomba jött.Egyszer csak megtörte a jeget,szólt hogy nem bánja ha elkalandozik a kezem,hát ezután bedobtam mindent,előkerült a "berregős barátja" is,és többször is boldog lett,nagyon.Valahányadik boldogság után szólt,hogy van számomra cserébe valami,a szolgálataimért,és egy olyan remek franciát kaptam hogy csak na! Összebújva dumáltunk még egy kicsit,és megbeszéltük hogy lesz még folyt.köv.,de már sem sima masszázsra.Nos,ha nekem sikerült,akkor másnak is fog.
Köszi M!

Köszi M!
Sok a kamus gec (irjak neveket?) de lehet találni!!
Nem kell rapidnak lennie, egyeztethet az ember hetekig, hónapokig is. A lényeg, hogy nem kell mindent megtudni valakiről, akivel csak szexelni akar az ember. Meg felesleges mindent megtudni, mikor azt sem tudod, hogy az első szex után lesz-e második vagy harmadik... ha pedig mindenkinek jó a dolog, akkor utána is meg lehet ismerkedni, ha mindenki úgy akarja, lehet hosszabb távú a dolog. De tapasztalatom szerint, aki csak beszélgetni, meg kávézni akar, az ritkán találkozik utána szexelni.
A társkereső menüben a "Kit keresek"-hez kell még beszúrni egy "rapid szex" kategóriát!

Szia!Szerény és egyben szubjektív meglátásom alapján ez azokra a személyekre jellemző,akik elképesztően nagyfokú frusztrációban szenvednek.Természetesen jól látod,hogy mindig is lesznek olyan férfiak és nők,akik a mellek,puncik,farkak,és más testrészek látványától,de minimum annak ígéretétől egyenesen "megrészegülnek",ergo tehát szexuális izgalomba jönnek,és rövid határidőn belül aktusra akar lépni a másikkal.Szívük-joga ez,de az már nem,hogy ezt megköveteljék a másiktól,aki megszeretné ismerni azt a személy/személyeket,akivel/akikkel a testiség legélvezetesebb formáját szeretné megélni!Az lenne a legjobb mindenkinek,hogy a türelmetlen emberek kizárólag egymás társaságát keresnék,és ezt a társkereső hirdetéseikben is konkretizálnák,illetve nem zaklatnák azokat az embereket,akik első találkozáskor nem akarnak szexelni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 09. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 09. kedd 20:55
Törölt felhasználó (1191612)

Mostanában olvastuk és mások is írták hogy terjed erre a rapid randi és szex. Szinte egyből randit kérnek és ha ott nem lesz szex akkor már állnak is tovább! Miféle kultúra ez? Vannak párok akik ezt bevállalják idő vagy türelem hiányában lehet, mindig is lesznek ilyenek de mint ha már egyre többen így gondolnák erre...Ezeknek úgy tűnik mindegy hogy kivel, csak legyen valaki aki a fotón látottak alapján a célnak megfelelőnek látszik. Komolyan ez a trendi?
Mostanában olvastuk és mások is írták hogy terjed erre a rapid randi és szex. Szinte egyből randit kérnek és ha ott nem lesz szex akkor már állnak is tovább! Miféle kultúra ez? Vannak párok akik ezt bevállalják idő vagy türelem hiányában lehet, mindig is lesznek ilyenek de mint ha már egyre többen így gondolnák erre...Ezeknek úgy tűnik mindegy hogy kivel, csak legyen valaki aki a fotón látottak alapján a célnak megfelelőnek látszik. Komolyan ez a trendi?
Mi itt találtunk egy srácot akivel összehoztuk az első hármast,
Valóban nem egyszerű ,nem ment hipp hopp, Kb 3 éve regisztráltunk és csak most sikerült,,,,
Kitartást mindenkinek a keresgéléshez!
Valóban nem egyszerű ,nem ment hipp hopp, Kb 3 éve regisztráltunk és csak most sikerült,,,,
Kitartást mindenkinek a keresgéléshez!
Nyilván azonnal elrohanok venni 50 ropiért egy repjegyet, hogy aztán ugyanúgy jöjjön az email a randi előtt 1 órával: bocsi, de ma még sem jó mert vacsoravendégek jönnek.
Én tudok utazni, ja de nem Angliáig. Ja és nem vagyok férfi sem. Ja és ez nem a társkereső fórum.
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 06. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 06. szombat 17:05

Törölt felhasználó (3433372)

Sziasztok.Angliaban elünk es szeretnènk ki probalni a hármast fèrfi be szálloval.Szoval keresünk egy olyan fèrfit aki minimum 18centivel rendelkezik ès aki szereti a durvabb dolgokat.Képet küldünk ha mi is kapunk... Akinek fel keltettuk az erdeklodeset az irjon privit.
Ami fontos hogy utazni tudj.
Már nem csak hazudozó bujkáló,magukat nőnek/párnak kiadó meleg meg még nem elég bátor,illetve "gáláns urakat" keresők vannak itt,hanem NAV ellenőrök,meg olyan funkcionális analfabéták,aki a fórumot párkereső hirdetőfelületnek tekintik??Hát komolyan gyerekek!!Én már nem tudom eldönteni,hogy sírjak,vagy nevessek ezek a lelki nyomorék országon!! :(

Sziasztok.Angliaban elünk es szeretnènk ki probalni a hármast fèrfi be szálloval.Szoval keresünk egy olyan fèrfit aki minimum 18centivel rendelkezik ès aki szereti a durvabb dolgokat.Képet küldünk ha mi is kapunk... Akinek fel keltettuk az erdeklodeset az irjon privit.
En szemlelodo vagyok. Nem keresek senkit, nem kerek uzenetet (mint ahogy ezt irtam is tobbszor) megosztom a tapasztalataimat. Azutan, hogy ki mihez kezd vele az az o dolga. Onmagam szorakoztatasara vagyok itt. Valoszinuleg az egyetlen ebbol a fajtabol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 05. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 05. péntek 10:28
Törölt felhasználó (1438122)

Nem kötekedés képpen,akkor te most hová sorolnád magadat? 5%-ot hagyni kellett volna a komoly keresőknek is.
"Hiaba magyarazom a gyerekeknek, hogy valaminek csak ket egyforma fele van, az osztaly nagyobbik fele nem hallgat ram" :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 05. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 05. péntek 09:44
Törölt felhasználó (869472)

Ott meg egy KSH dolgozo.....

Nem kötekedés képpen,akkor te most hová sorolnád magadat? 5%-ot hagyni kellett volna a komoly keresőknek is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 05. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 05. péntek 09:42
Törölt felhasználó (3715492)

Ahogy eddig olvasom a forumot a kovetkezo a megerzesem:
A jelenlevok 90%-a kamus, 9% sohasem szexelt, (valoszinuleg gyerek) a maradek 1% meg csodalkozik hogy nem talal partnert.
A jelenlevok 90%-a kamus, 9% sohasem szexelt, (valoszinuleg gyerek) a maradek 1% meg csodalkozik hogy nem talal partnert.
Ott meg egy KSH dolgozo.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 05. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 05. péntek 09:42

Törölt felhasználó (3715492)

Hat ez a NAV igen modern, halad az idovel es megfelel a modern kivetelmenyeknek. Ezt az elmenyt tuti nem felejted el, olyan mint az elso szex.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 04. csütörtök 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 04. csütörtök 21:21

Törölt felhasználó (1292612)

sziasztok!
Nagyon érdekes eset esett meg velem, ezt nem tudom megállni, hogy megosszam veletek!
Általában én szoktam elsőként ráírni olyan párra, ki szimpatikus és hajdú-bihari..Ez a mostani történetben nem így volt (pedig nagyon szemrevaló volt a Hölgy), egy szeptember elejei fórumos beírásom után rám írt egy Cs-Á monogramú pár. Két hét levelezgetés után szeptember 24-ét beszéltük meg talinak. Sajnos közbejött Nekem valami, így áttettük mai napra. El is jött a pár, de a hölgy kérte, hogy ő még annyira kezdő, hogy bugyit és sportmelltartót is magán tartaná a masszázsom alatt. Furcsállottam, hogy ennyire szégyellős, de belementem. Elkezdtem a vállánál a masszázst, majd a hátához érve kértem, legalább kapcsoljuk ki, hogy hozzáférjek. Ő kérte, inkább ne... furcsa, de túltettem rajta magam...30 perc masszázs után (szokásomhoz híven) erotikusabb területekhez értem, kértem, a párja jöjjön besegíteni masszázsban és akár menjünk át erotikába
ekkor jött a meglepetés, egybehangzóan kérték, hogy szakítsuk meg a dolgot, jó minden, de most inkább felöltöznének és elmennének. Semmi baj, ez benne van, kérdezte elmegy e letusolni, amire az volt a válasz...NEM
felöltözött a hölgy, majd megkérdezték,mivel tartoznak.
erre én mondtam, az élmény számomra megvolt, igen szemrevaló hölgy lévén...természetesen semennyivel..
Erre a válaszra ők lepődtek meg...
majd kiderült, hogy a pár valóban nem pár, hanem munkatársak, a NAV munkatársai...
Igazolták magukat, majd kiállítottak egy jegyzőkönyvet, miszerint valóban DÍJMENTESEN masszíroztam, büntetni sem tudtak, felvették a kabátjukat és elmentek..
Tanulságos az eset, engem nagyon lepadlózott... Ilyen van??? GG-n voltak regisztrálva augusztus 29-e óta, az eset után ma délután törölték is a GG fiókjukat...
Nagyon érdekes eset esett meg velem, ezt nem tudom megállni, hogy megosszam veletek!
Általában én szoktam elsőként ráírni olyan párra, ki szimpatikus és hajdú-bihari..Ez a mostani történetben nem így volt (pedig nagyon szemrevaló volt a Hölgy), egy szeptember elejei fórumos beírásom után rám írt egy Cs-Á monogramú pár. Két hét levelezgetés után szeptember 24-ét beszéltük meg talinak. Sajnos közbejött Nekem valami, így áttettük mai napra. El is jött a pár, de a hölgy kérte, hogy ő még annyira kezdő, hogy bugyit és sportmelltartót is magán tartaná a masszázsom alatt. Furcsállottam, hogy ennyire szégyellős, de belementem. Elkezdtem a vállánál a masszázst, majd a hátához érve kértem, legalább kapcsoljuk ki, hogy hozzáférjek. Ő kérte, inkább ne... furcsa, de túltettem rajta magam...30 perc masszázs után (szokásomhoz híven) erotikusabb területekhez értem, kértem, a párja jöjjön besegíteni masszázsban és akár menjünk át erotikába
ekkor jött a meglepetés, egybehangzóan kérték, hogy szakítsuk meg a dolgot, jó minden, de most inkább felöltöznének és elmennének. Semmi baj, ez benne van, kérdezte elmegy e letusolni, amire az volt a válasz...NEM
felöltözött a hölgy, majd megkérdezték,mivel tartoznak.
erre én mondtam, az élmény számomra megvolt, igen szemrevaló hölgy lévén...természetesen semennyivel..
Erre a válaszra ők lepődtek meg...
majd kiderült, hogy a pár valóban nem pár, hanem munkatársak, a NAV munkatársai...
Igazolták magukat, majd kiállítottak egy jegyzőkönyvet, miszerint valóban DÍJMENTESEN masszíroztam, büntetni sem tudtak, felvették a kabátjukat és elmentek..
Tanulságos az eset, engem nagyon lepadlózott... Ilyen van??? GG-n voltak regisztrálva augusztus 29-e óta, az eset után ma délután törölték is a GG fiókjukat...
A jelenlevok 90%-a kamus, 9% sohasem szexelt, (valoszinuleg gyerek) a maradek 1% meg csodalkozik hogy nem talal partnert. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 04. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 04. csütörtök 21:55
A jelenlevok 90%-a kamus, 9% sohasem szexelt, (valoszinuleg gyerek) a maradek 1% meg csodalkozik hogy nem talal partnert. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 04. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)

Én azt se tartom lehetetlennek, hogy egy olyan pár uszította rám őket, akiknek esetleg nem volt szimpi a fotóm vagy a levelem...annyi meg annyi furcsa ember van néha a GG oldalán...hogy én már semmin se csodálkoznék!!!
Én valóban az élmény szerzésért csinálom, na persze azért nekem is tetszik a meztelen női test masszírozása..
ha van erotika is benne, az még hab a tortán...
visszagondolva a NAV-os történetre, már a telefonban gyanús lehettek volna, de ki a fene fog gyanút egy ilyenből, pláne, hogy meg is masszíroztatta magát a Hölgy?!
bár bevallom, nemrég egy utazás során olyan sztorit hallottam, hogy egy csaj intimtetkót tetetett fel magának és ellenőr volt...le is bukott a tetoválós, nem adott számlát, ki gondolta volna, hogy intimes lehet ellenőr...? :-(
Én valóban az élmény szerzésért csinálom, na persze azért nekem is tetszik a meztelen női test masszírozása..
ha van erotika is benne, az még hab a tortán...
visszagondolva a NAV-os történetre, már a telefonban gyanús lehettek volna, de ki a fene fog gyanút egy ilyenből, pláne, hogy meg is masszíroztatta magát a Hölgy?!
bár bevallom, nemrég egy utazás során olyan sztorit hallottam, hogy egy csaj intimtetkót tetetett fel magának és ellenőr volt...le is bukott a tetoválós, nem adott számlát, ki gondolta volna, hogy intimes lehet ellenőr...? :-(