Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 289 290 291 292 293 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5063   2018. 10. 28. vasárnap 00:21
X Törölt felhasználó (3587182)
Optimistán szkeptikus voltam eddig itt ebben az ügyben. De optimistább lettem. Itt is igaz, a hölgy választ. Van úgy és lehet, hogy nem te leszel az Ő embere. De ne nyűgösködj, ha nem illik össze a mágnes pólusa. Köszönd meg jó sorsodnak azt amit így is kaptál. Ne adjuk fel urak! Még a végén kihal az emberiség. smile
#5062   2018. 10. 28. vasárnap 00:05
X Törölt felhasználó (3587182)
Ez patent! Jól írtad, elegáns.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 21. vasárnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3927962)
2018. 10. 21. vasárnap 18:32
Hát tudni kéne kezelni a kultúrált:",nem",-et is....
A "nem" fogadásában tapasztalt vagyok,szívesen adok leckéket!
Ugyanitt stresszoldó masszázs hölgyeknek nyes
#5061   2018. 10. 26. péntek 22:26
Titkospasi Titkospasi
Pontosan úgy van ahogy mondod, ez egy érdekes játék smile Már azt is érdekes megfigelni, hogy ki hogyan reagál a felajánlásra. Akik belemennek ebbe a játékba, azok megértik, hogy ez nem sértés, hanem egy tiszteletdíj, elvégre beengednek a hálószobájukba (vagy ha kivett lakásban van a találka, akkor is azért az intim szférájukba beengednek). Ez nem kis dolog, ezt csak úgy lehet játszani, ha komolyan vesszük egymás tiszteletben tartását. Hát ez az ami itt ritkán van sajnos. De ha sikerül, annál emlékezetesebb. És gondolj csak bele: valahol mindannyian emberek vagyunk, ugyanúgy kívánjuk a szexet, ugyan miért ne lehetne néhány ilyen élményt megosztani másokkal is. Némi exhibicionizmus kell hozzá persze, de ez végülis sokunkban megvan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 20. szombat 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2018. 10. 20. szombat 00:32
Aki nekünk csak szóba hozta az anyagiakat, az már is az azonnali kapcsolatmegszakításhoz vezetett. Mondhatni a te meglátásod alapján: A játék véget ért!
Érdekes játék lehet egy nem fizetős oldalon pénzt ajánlani a szexért cserébe vigyor2
#5060   2018. 10. 21. vasárnap 19:05
youngguy21 youngguy21
Szia Nata! Nagyon jó nő vagy, szívesen megdugnálak!
Csak vicceltem, még mielőtt esetleg komolyan vennéd! smile Bár gondolom egy ilyen "stílusos" bemutatkozó szövegen még nem sértődnél meg... smile
Tréfát félretéve: nem rossz ötlet, csak hát a virtuális térben bárkinek megvan a lehetősége, hogy "újjászülessen", már ha érted mire gondolok!
Neked is kellemes (hosszú) hétvégét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 21. vasárnap 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 21. vasárnap 17:53
Már többször írtam itt, hogy mindenkinek válaszolok, még az obszcén megkeresésekre is, mert attól, hogy bunkó a stílusa valakinek, még ember számba veszem. Hogy utána ilyen és ehhez hasonló üziket kapjak, már nem engem/ minket minősít.
Az ilyen és ehhez hasonló emberkék miatt volna jó egy "lista", ahol a komolyan vágyaik beteljesülésére igazán vágyók rápillantanának és tudják, hogy mire is számíthatnak az adott egyéntől, főleg ha elutasítást kapnak.
Bár akkor még többen jönnének nyafizni, hogy nem válaszolnak smile ))
Kellemes, szép hétvégét.
#5059   2018. 10. 21. vasárnap 18:32
X Törölt felhasználó (3927962)
Hát tudni kéne kezelni a kultúrált:",nem",-et is....
A "nem" fogadásában tapasztalt vagyok,szívesen adok leckéket!
Ugyanitt stresszoldó masszázs hölgyeknek nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 21. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 21. vasárnap 11:35
Sziasztok. Ha már úgy is sikk lett megosztani, akkor hosszú évek után én is megteszem, csak azért, hogy ne egy pár elvakult véleménye legyen, hanem az igazi tények, természetesen név nélkül, korrekt módon kitörölve személyes adatok (email/telefonszám):

Érkezett: 18-10-21 11:24
Tárgy: Re: Re: Sziasztok!
Pfff szánalom.

Mi faszt kerestek ti itt!!!!!!!!
Főleg úgy hogy az asszonyod mutogatod , benne sincs semmiben.
Idióta. Az ilyeneket csak ki kellene innen tiltani a picsába

Ezt írtad:
-------------------------------------------------
Szia.
Köszike, de nem egymást keressük az adatlapok összevetése után, ezért nem.
Szia.

Ezt írtad:
Hosszabb távú, baráti jellegű szexkapcsolatra keresek nyitott, igényes párt.
Amennyiben benne lennétek hogy ismerkedjünk kérlek titeket hogy jelezzétek itt vagy mailben.

Nem a levelezgetés a célom hanem minél előbbi találka.
Nem kapkodom , nem vagyok elvakult.

Természetesen képem van, kamerán is tudunk beszélni.

**********@****mail.com a címem.

T*****

Ilyenkor megy el az ember kedve ettől az egésztől és a nők, párok menekülnek innen, mert számtalan ilyen előfordul 1 óra eltöltése közben itt az oldalon.Mindenkinek kellemes hosszú-hétvégét!
#5058   2018. 10. 21. vasárnap 17:53
X Törölt felhasználó (1574052)
Már többször írtam itt, hogy mindenkinek válaszolok, még az obszcén megkeresésekre is, mert attól, hogy bunkó a stílusa valakinek, még ember számba veszem. Hogy utána ilyen és ehhez hasonló üziket kapjak, már nem engem/ minket minősít.
Az ilyen és ehhez hasonló emberkék miatt volna jó egy "lista", ahol a komolyan vágyaik beteljesülésére igazán vágyók rápillantanának és tudják, hogy mire is számíthatnak az adott egyéntől, főleg ha elutasítást kapnak.
Bár akkor még többen jönnének nyafizni, hogy nem válaszolnak smile ))
Kellemes, szép hétvégét.
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2018. 10. 21. vasárnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 21. vasárnap 17:26
Hmm, érdekes hangnemváltás, pedig értelmes, kulturált választ is kapott. Sokan még erre sem képesek... confused
#5057   2018. 10. 21. vasárnap 17:26
youngguy21 youngguy21
Hmm, érdekes hangnemváltás, pedig értelmes, kulturált választ is kapott. Sokan még erre sem képesek... confused
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 21. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 21. vasárnap 11:35
Sziasztok. Ha már úgy is sikk lett megosztani, akkor hosszú évek után én is megteszem, csak azért, hogy ne egy pár elvakult véleménye legyen, hanem az igazi tények, természetesen név nélkül, korrekt módon kitörölve személyes adatok (email/telefonszám):

Pfff szánalom.

Ezt írtad:
Szia.
Szia.

Ezt írtad:
Amennyiben benne lennétek hogy ismerkedjünk kérlek titeket hogy jelezzétek itt vagy mailben.

T*****

Ilyenkor megy el az ember kedve ettől az egésztől és a nők, párok menekülnek innen, mert számtalan ilyen előfordul 1 óra eltöltése közben itt az oldalon.Mindenkinek kellemes hosszú-hétvégét!
#5056   2018. 10. 21. vasárnap 11:35

Pfff szánalom.

Ezt írtad:
Szia.
Szia.

Ezt írtad:

T*****

#5055   2018. 10. 20. szombat 00:32
Aki nekünk csak szóba hozta az anyagiakat, az már is az azonnali kapcsolatmegszakításhoz vezetett. Mondhatni a te meglátásod alapján: A játék véget ért!
Érdekes játék lehet egy nem fizetős oldalon pénzt ajánlani a szexért cserébe vigyor2
(Ez egy válasz Titkospasi üzenetére (2018. 10. 19. péntek 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 19. péntek 21:40
Lehet találni, csak rá kell jönni hogyan. Nekem az vált be, ha felajánlok bizonyos összeget... pároknak. Nem kell túl komolyan venni ezt, ez csak egy játék, felnőttek játéka. Ha a higiénia és a biztonságos szex megvan, mi baj történhet?
#5054   2018. 10. 19. péntek 21:41
Kolombusz1 Kolombusz1
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 19. péntek 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3853052)
2018. 10. 19. péntek 21:31
Legalább írni tanulnál meg,ha már mindbe belepofázol seggfej!
#5053   2018. 10. 19. péntek 21:40
Titkospasi Titkospasi
Lehet találni, csak rá kell jönni hogyan. Nekem az vált be, ha felajánlok bizonyos összeget... pároknak. Nem kell túl komolyan venni ezt, ez csak egy játék, felnőttek játéka. Ha a higiénia és a biztonságos szex megvan, mi baj történhet?
#5052   2018. 10. 19. péntek 21:31
X Törölt felhasználó (3853052)
Legalább írni tanulnál meg,ha már mindbe belepofázol seggfej!
#5051   2018. 10. 19. péntek 20:57
Kolombusz1 Kolombusz1
Neked bárkié jól jön ahogy elnézlek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 19. péntek 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 19. péntek 20:53
Na és pont a te tanácsodra van itt szükség!
#5050   2018. 10. 19. péntek 20:56
Kolombusz1 Kolombusz1
A profilod és a képeid egy bemutatkozás, ami alapján döntenek mások és válaszolnak, vagy nem. Ne akarsz kalandot találni, akkor tényleg mindegy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 19. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 19. péntek 20:51
Hú vazze,neked a gatya a lényeg?Csak felvettem a legfelsőt a fiókból!Nem mindegy mi van rajta?
#5049   2018. 10. 19. péntek 20:53
Na és pont a te tanácsodra van itt szükség!
#5048   2018. 10. 19. péntek 20:51
Hú vazze,neked a gatya a lényeg?Csak felvettem a legfelsőt a fiókból!Nem mindegy mi van rajta?
(Ez egy válasz Kolombusz1 üzenetére (2018. 10. 19. péntek 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 19. péntek 20:48
Ne is szégyelld magad! Csak azt mind meg, hol lehet ilyen sárkányos alsónadrágot venni, mert nekem is kell, bár ahogy elnézlek titeket nem vállt be túlzottan, bár keményebb vagy tőle. smile
#5047   2018. 10. 19. péntek 20:51
Kolombusz1 Kolombusz1
Nem, csak segíteni próbáltam nektek egy kis tanáccsal! Csak próbáld magad a másik fél helyébe képzelni magadat, aki a te oldaladat nézi és finoman fogalmazva a nem éppen jól sikerült képeiteket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 19. péntek 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 19. péntek 20:45
Ti vagytok itt a megmondó vagányok mi?
#5046   2018. 10. 19. péntek 20:49
X Törölt felhasználó (3796812)
Félreérted. Én is azt tapasztalom amit te. Ezt írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 19. péntek 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 19. péntek 20:45
Ti vagytok itt a megmondó vagányok mi?
#5045   2018. 10. 19. péntek 20:48
Kolombusz1 Kolombusz1
Ne is szégyelld magad! Csak azt mind meg, hol lehet ilyen sárkányos alsónadrágot venni, mert nekem is kell, bár ahogy elnézlek titeket nem vállt be túlzottan, bár keményebb vagy tőle. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 19. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 19. péntek 20:28
Te ezek szerint ki sem mered tenni magad!Mit ugatsz itt?Nem szégyellem amilyen vagyok.Csak azért van kint kép,mert korábban meg az volt a kifogás,hogy nincs kép!
#5044   2018. 10. 19. péntek 20:46
Nem panaszkodtam,tényeket közöltem!

... 289 290 291 292 293 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!