Szia.
S ha elutasítok 50 pasit, akkor 50-en dafke nem fognak vonzónak találni...
Minapi eset: Szépen megfogalmazott levélre, aki "Megdugnálak" és hasonszőrű egy szavas mondatokat írt, természetesen nemet mondtam, majd persze jött a válasz, hogy "Ha te lennél az egyetlen sem kelleneél", stb...
Szerinted ilyenektől milyen visszajelzést kapnánk?
Válaszoltam, kifogása ez nem lehet.
Szépen, hogy "Bocsi, de nem egymást keressük 400 kilométerről." kifogás ez sem lehet.
Viszont az elutasítás miatt azonnal nyomna 5 különböző névről negatív gombot, Így a komolyan keresők csak annyit látnak, hogy (megbízhatatlan).
Nehéz ez s úgy gondolom, hogy nem másokra hallgatva kell meghatározni, hogy ki a jó nekem, hanem a saját tapasztalat, érzés amit diktál. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 10. szombat 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 10. szombat 15:24
S ha elutasítok 50 pasit, akkor 50-en dafke nem fognak vonzónak találni...
Minapi eset: Szépen megfogalmazott levélre, aki "Megdugnálak" és hasonszőrű egy szavas mondatokat írt, természetesen nemet mondtam, majd persze jött a válasz, hogy "Ha te lennél az egyetlen sem kelleneél", stb...
Szerinted ilyenektől milyen visszajelzést kapnánk?
Válaszoltam, kifogása ez nem lehet.
Szépen, hogy "Bocsi, de nem egymást keressük 400 kilométerről." kifogás ez sem lehet.
Viszont az elutasítás miatt azonnal nyomna 5 különböző névről negatív gombot, Így a komolyan keresők csak annyit látnak, hogy (megbízhatatlan).
Nehéz ez s úgy gondolom, hogy nem másokra hallgatva kell meghatározni, hogy ki a jó nekem, hanem a saját tapasztalat, érzés amit diktál. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 10. szombat 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3927962)

Az lenne a gond vele,hogy a visszautasított,csalódott emberek is írhatnának oda mocskolódást,nem valós dolgokat.Inkább valami szavazó jellegű kellene.x ember találta vonzónak,x megbízhatatlannak stb...
Az lenne a gond vele,hogy a visszautasított,csalódott emberek is írhatnának oda mocskolódást,nem valós dolgokat.Inkább valami szavazó jellegű kellene.x ember találta vonzónak,x megbízhatatlannak stb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 10. szombat 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 10. szombat 13:53
Törölt felhasználó (1313722)

Ha lehetne én bevezetnék az adatlapon egy véleményező rendszert. Ott mindenki leírhatná az adott személyel kapcsolatos akár pozitív, akár negatív véleményét és azt más is láthatná. Így jobban kiszűrhatőek lennének a kamu emberek.
Ha lehetne én bevezetnék az adatlapon egy véleményező rendszert. Ott mindenki leírhatná az adott személyel kapcsolatos akár pozitív, akár negatív véleményét és azt más is láthatná. Így jobban kiszűrhatőek lennének a kamu emberek.
Sziasztok!
Jó pár évig a szexnekem.hu partner keresőn,most pedig itt keresgélek. Rengeteg levelet irtam nőknek,pároknak de talán 5%-a ha válaszra méltatott és az sem pozitiv volt!
Szóval nagy nulla!
Jó pár évig a szexnekem.hu partner keresőn,most pedig itt keresgélek. Rengeteg levelet irtam nőknek,pároknak de talán 5%-a ha válaszra méltatott és az sem pozitiv volt!
Szóval nagy nulla!

ugyan
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 09. péntek 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 09. péntek 19:48

Törölt felhasználó (3159522)

Sajnos nem igazán. Talán mert ducik vagyunk?

Szervusz kedves hölgyemény!Köszönöm szépen jókívánságod!Dolgozom az ügyön rendesen!
Az ifjú hölgyet a volt munkahelyemről ismerem,ami miatt egy alapvető rokonszenv már meg volt kettőnk között.A hab a tortán az,hogy erotikus téren nyitott gondolkodású,és kedvenc olvasmányai között szerepel a "felnőtt játszótéren" történő kéjes kalandok.Szóval esély van,de kettőn áll a vásár!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 07. szerda 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 07. szerda 21:15

Törölt felhasználó (869472)

Wow. Ezt örömmel olvasom. Bízom benne, hogy jól alakul a kettőtök dolga. Varázsold el kellemes egyéniségeddel. Nem fog nehezedre esni szerintem. Azért néha szólj hozzánk is, kicsit enyhítve az intellektuális űrt, ami néha körülvesz néhányunkat itt. Lécci-lécci
))

Sajnos nem igazán. Talán mert ducik vagyunk?

Jómagam is találtam már itt hölgy partnert,illetve párt is "felnőtt játszótársnak",ami mindannyiunk örömére vált.A kereslet és kínálat alapvetően befolyásolja a partnerkeresésnek is nevezett "több ismeretlenes egyenletet"!Ehhez párosul még az igazmondás,vagy éppen annak a hiánya,az elvárásokhoz való merev ragaszkodás,vagy éppen az ésszerű keretek közötti rugalmasság.
és még kerestek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 09. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 09. péntek 18:05

Törölt felhasználó (3959702)

Egyszer találtunk itt egy pasit, de már regen
Egyszer találtunk itt egy pasit, de már regen
Én szerencsésnek mondhatom magam, találtam már innen partnert és nagyon örülök neki.Volt akivel 4 évig tartott. Volt pár igazi nagy életre szóló élmény is. Nagyon sajnálnám, ha nem élhettem volna meg ezeket
Wow. Ezt örömmel olvasom. Bízom benne, hogy jól alakul a kettőtök dolga. Varázsold el kellemes egyéniségeddel. Nem fog nehezedre esni szerintem. Azért néha szólj hozzánk is, kicsit enyhítve az intellektuális űrt, ami néha körülvesz néhányunkat itt. Lécci-lécci
))
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 11. 07. szerda 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 07. szerda 19:04

Szervusz kedves és érzékien dús keblű,nyitott életfelfogású barátném!Mostanában kissé hibernált állapotban vagyok szexpartner keresés tekintetében,mert a figyelmem másfelé terelődik.Ennek egy hölgy is az oka,bár nem biztos,hogy lesz belőle párkapcsolat.Ahogy figyelem azért zajlik az interaktív véleménycsere ilyen-olyan módon.Az biztos,hogy a kereslet és kínálat határozza meg,hogy létrejöhet szexkapcsolat kettő vagy több ember között,avagy sem!
Szervusz kedves és érzékien dús keblű,nyitott életfelfogású barátném!Mostanában kissé hibernált állapotban vagyok szexpartner keresés tekintetében,mert a figyelmem másfelé terelődik.Ennek egy hölgy is az oka,bár nem biztos,hogy lesz belőle párkapcsolat.Ahogy figyelem azért zajlik az interaktív véleménycsere ilyen-olyan módon.Az biztos,hogy a kereslet és kínálat határozza meg,hogy létrejöhet szexkapcsolat kettő vagy több ember között,avagy sem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 06. kedd 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 06. kedd 22:04

Ohh. Micsoda kellemes meglepetes teged korunkben udvozolni.

Csak úgy érezte, hogy valamivel ki kell tűnnie, hogy találjon szexpartnert...
Bizti sikeres lesz és több száz üzi várja ezek után....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 07. szerda 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 07. szerda 13:58
Bizti sikeres lesz és több száz üzi várja ezek után....

Ezt a hozzaszolast miert is cimezted nekem?
Nem erzem erintve magam egyaltalan.
Amugy meg nem artana a sajat portadon sepregetni. Lenne mit szerintem, elnezve a reglapod tartalmat.
Amugy meg nem artana a sajat portadon sepregetni. Lenne mit szerintem, elnezve a reglapod tartalmat.
Ezt a hozzaszolast miert is cimezted nekem?
Amugy meg nem artana a sajat portadon sepregetni. Lenne mit szerintem, elnezve a reglapod tartalmat. (Ez egy válasz Franciakulcs üzenetére (2018. 11. 06. kedd 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 06. kedd 23:10
Amugy meg nem artana a sajat portadon sepregetni. Lenne mit szerintem, elnezve a reglapod tartalmat. (Ez egy válasz Franciakulcs üzenetére (2018. 11. 06. kedd 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet, csak ne kamus önkielégítő, másneműnek kiadó IQNUKU legyen..!!

Lehet, csak ne kamus önkielégítő, másneműnek kiadó IQNUKU legyen..!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 06. kedd 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 06. kedd 22:04

(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 11. 06. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 06. kedd 19:53

Hölgyeim!Kérlek titeket,hogy lássátok meg benne a tenni akaró hitbuzgó szexnagymestert a funkcionális analfabétizmusa és mint mecénás,aaz egyik legősibb mesterséget űző nőnemű erotománok anyagi támogatásának ellenére!

Hölgyeim!Kérlek titeket,hogy lássátok meg benne a tenni akaró hitbuzgó szexnagymestert a funkcionális analfabétizmusa és mint mecénás,aaz egyik legősibb mesterséget űző nőnemű erotománok anyagi támogatásának ellenére!

Látatlanba is merem mondani, hogy NYERTÉL, mert Mesi26 pont ilyen madarakat keres
Persze én értem a viccedet!! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 06. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 06. kedd 14:54

Persze én értem a viccedet!! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 06. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Biztos nagyon ki van mar ehezve egy csajszira. Felteszem azt a 20-ast amit tole kapok, hogy osszejon neki. Na ki fogad ellene?
Persze ez vicc, mielott sokan maskepp ertenek.

Persze ez vicc, mielott sokan maskepp ertenek.
Biztos nagyon ki van mar ehezve egy csajszira. Felteszem azt a 20-ast amit tole kapok, hogy osszejon neki. Na ki fogad ellene?
Persze ez vicc, mielott sokan maskepp ertenek. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 06. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 06. kedd 14:24

Persze ez vicc, mielott sokan maskepp ertenek. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 06. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)

Úgy látom bármelyik fórumszobában válaszolhatsz az "ajánlatára", mert majd mindegyikbe bemásolta