Szia kedves spriccelős hölgy!
Először is nagyon boldog karácsonyt kívánok néked és minden fórumtársunknak!Másodszor viszont meg alátámasztanám a kimondottan kardinális észrevételed,miszerint AZ EGYOLDALÚ INTEGRÁCIÓ KIEGETI LELKILEG AZ EMBERT,ÉS DEMORALIZÁLJA,errgo befuccsol a kapcsolat,mert csak a kezdeti lendület viszi,aztán megáll.Vica-versa alapon tud csak hosszútávon működni a dolog!Kölcsönös tisztelet nélkül,óriási egóval teljesen felesleges bárminek is nekiállni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 13:51

Törölt felhasználó (869472)

Ez igaz. En is lefarcoltam idovel, mert nem birtam a gyurodest. De addig azert jokat szexeltunk egymassal. Idealis allapot nem nagyon van, de ha mindketten torekszenek kozos megoldasra, akkor mukodhet. Ha csak az egyik alkalmazkodik, a masik meg csak elvar, akkor befuccsol elobb-utobb.
,,Szia Csaba vagyok magas jó pasi szívesen csatlakoznêk írj.................. vagy legyêl kapcsolat mutatok képet"
Amikor ezt írja NEKÜNK valaki ls szólsz neki hogy a helyes köszönés a sziasztok ha meg a fiúnak írt akkor félrement :(
Amikor ezt írja NEKÜNK valaki ls szólsz neki hogy a helyes köszönés a sziasztok ha meg a fiúnak írt akkor félrement :(
Nem értem miétr vannak itt az emberek nagy része. Hiába írok normális hangvételű levelet. Nem igazár sikerül normális választ kapni. És furcsa mód minél nyugatabbra vannak a nők annál nyitottabbak és partnerek a levelezésben is. Nem lerázósak. A helybeli nők félnek, hogy szembe találkozunk az utcán, vagy nem tudom.
Nehéz elérni bármit is de nem lehetetlen.
Nehéz elérni bármit is de nem lehetetlen.
Én találtam már itt partnert, annak ellenére hogy pasiként nem egyszerű párt találni. Sokan vannak akik csak élvezik az itteni beszélgetést, és nem is akarnak többet, míg mások a párjukat akarják mutogatni. Én beszélgetés chat-en, már nagyon ritkán írok levelet, (ugysem válaszolnak) !
Észrevettem hogy minél nagyobb a távolság annál nehezebb összehozni egy találkát, olyankor a legkisebb bibi is megakadályozza a találkozást. Ha nem jön össze a találkozó, nem szabad kamusnak nevezni senkit! Volt egy pár 10x hiusult meg a találka, de mikor összejött.......!
Észrevettem hogy minél nagyobb a távolság annál nehezebb összehozni egy találkát, olyankor a legkisebb bibi is megakadályozza a találkozást. Ha nem jön össze a találkozó, nem szabad kamusnak nevezni senkit! Volt egy pár 10x hiusult meg a találka, de mikor összejött.......!
Hát én lusta vagyok,nem szeretek sokat küzdeni...
Na jó,azért kell a "hódítása élmény" az egonak,meg a hiúságnak,de ne legyen egy örökkévalóság.

Ennél már csak az dühítőbb, mikor te valakire vágysz, nem kapod meg.... és aki(kre) nem vágysz, na azok ezerrel nyomulnak. Miért van ez így kitalálva?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 13:51

Ez igaz. En is lefarcoltam idovel, mert nem birtam a gyurodest. De addig azert jokat szexeltunk egymassal. Idealis allapot nem nagyon van, de ha mindketten torekszenek kozos megoldasra, akkor mukodhet. Ha csak az egyik alkalmazkodik, a masik meg csak elvar, akkor befuccsol elobb-utobb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 09:58
Törölt felhasználó (3947022)

Aha, van jobb fajta _ de mindig van valami kis piszok, ami a gépezetbe bele szorul, és nem úgy alakulnak a dolgok, hogy,azok jók legyenek. Annyira bonyolult, pedig olyan egyszerű is lehetne.
Hát ez hogy került ide?Másik topichoz írtam....vagy törölték inkább,amihez...
Sorry...megkevert egy nagyon izgalmas hölgy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 13:36

Sorry...megkevert egy nagyon izgalmas hölgy...

Ilyet, milyet?

Ilyet, milyet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 13:19

Törölt felhasználó (3927962)

Szerintem nem ilyen szexpartnert keresnek itt...

Szerintem nem ilyen szexpartnert keresnek itt...

Aha, van jobb fajta _ de mindig van valami kis piszok, ami a gépezetbe bele szorul, és nem úgy alakulnak a dolgok, hogy,azok jók legyenek. Annyira bonyolult, pedig olyan egyszerű is lehetne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 21:29

Meg korai lenne feladnod szerintem. Neha azert sikerul jobb fajta fickora lelni itt. De sajnos ez hullamzo nagyon. Sok-sok rossz tapasztalas utan erkezik derult egbol egy -egy valodi jo minosegu szereto. Csak a koztes idot kell kibekkelni.

Meg korai lenne feladnod szerintem. Neha azert sikerul jobb fajta fickora lelni itt. De sajnos ez hullamzo nagyon. Sok-sok rossz tapasztalas utan erkezik derult egbol egy -egy valodi jo minosegu szereto. Csak a koztes idot kell kibekkelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 21:13

Az ilyesmi itt nem divat.
Bezzeg, hogy egy óra mulva találka ( úgy, hogy egy fél mondatot nem váltottink még ) ez is annyira életszerű, aha.
Végletek vannak.
Vagy most azonnal, vagy hetekig csak beszélgetne.
Ha intelligenciát is elvárunk a testiség mellé, az iszonyatosan nehéz ügy.
Többnyire azt érzem, semmi értelme a társkeresési funkciót használni, mert csak kedvet szeg :(
Bezzeg, hogy egy óra mulva találka ( úgy, hogy egy fél mondatot nem váltottink még ) ez is annyira életszerű, aha.
Végletek vannak.
Többnyire azt érzem, semmi értelme a társkeresési funkciót használni, mert csak kedvet szeg :(
Az ilyesmi itt nem divat.
Végletek vannak.
Többnyire azt érzem, semmi értelme a társkeresési funkciót használni, mert csak kedvet szeg :( (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 28. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 28. szerda 14:05
Végletek vannak.
Többnyire azt érzem, semmi értelme a társkeresési funkciót használni, mert csak kedvet szeg :( (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 28. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3902222)

A felesleges cipőfelvételről nem is beszélve
Az teljesen rendben lett volna, ha lemondja mert közbejött valami, pl: fial a velociraptorja vagy jöttek a rokonok a Holdról.
De mikor annyira se méltat, hogy egy üzenetet írjon akár itt...

Az teljesen rendben lett volna, ha lemondja mert közbejött valami, pl: fial a velociraptorja vagy jöttek a rokonok a Holdról.
De mikor annyira se méltat, hogy egy üzenetet írjon akár itt...
Az adatlapján lévő leírás élből egy katyvasz. Eleve úgy kezdi, hogy ötéves. Ilyeneket már ebből ki lehet szűrni. De köszi persze.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 04. kedd 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 04. kedd 20:39
Törölt felhasználó (42506)

Sziasztok!
Ha találkoztok egy Csilla00 hirdetővel lapozzatok tovább.
Lopott fotó erősen megvágva a megadott paraméterek sem egyeznek.
A fotó eredetije nálam van, ugyanis én készítettem.
Jeleztem a modiknak és kíváncsian várom a folytatást.
Kösz, hogy elolvastátok!
Több sikert mindenkinek és csak óvatosan!
Kösz, hogy elolvastátok!
Sziasztok!
Kösz, hogy elolvastátok!
Kösz, hogy elolvastátok!
Szerintünk is leírtad a lényeget aki komolyan gondolja a keresést, azzal van kitolva így is úgy is. Hisz csalódás is éri, valamint a bizalom is csökken még felé is, hisz aki többször meg lett vezetve, az többé senkiben sem bízik! Sajnos már mi is így vagyunk ezzel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 28. szerda 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 28. szerda 10:39

Sziasztok!
Igenis lehet itt találni, nekem párt és pasit is sikerült régebben.
De most azt is átéltem amit eddig még nem: a megbeszélt találkozóra egyedül nekem sikerült megjelenni. Igencsak idegesítő, hogy így lettem megsz****va, nem amúgy
Csak azt sajnálom, hogy az ilyen emberek miatt a normális keresők is veszítenek.
De most azt is átéltem amit eddig még nem: a megbeszélt találkozóra egyedül nekem sikerült megjelenni. Igencsak idegesítő, hogy így lettem megsz****va, nem amúgy

Csak azt sajnálom, hogy az ilyen emberek miatt a normális keresők is veszítenek.
Igen nemis 1 szer talaltunk párokat fiukat ! Lányt egyedül meg nem sikerült!
Szia!Írd ki ide,hogy mindenki láthassa ki volt a kamus pár!Úgyis van belőlük itt bőven!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 28. szerda 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 28. szerda 10:39

Sziasztok!

Hát ezt csak privátban...titkos! Nem segítek a konkurenciának
Privátban elárulom,természetsen minden "kötelezettség " nélkül..amennyiben érdekel persze
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 28. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 28. szerda 15:39

Törölt felhasználó (3958902)

A titkod...amivel hódítasz...a medveszexes képen kívül persze

A titkod...amivel hódítasz...a medveszexes képen kívül persze
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 28. szerda 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 28. szerda 15:25

Törölt felhasználó (3927962)

Milyen titkom?
Jaaa..akciósan lopom a mézet karácsonyra ! Ezt nyújtom plusz extrának
Ha erre gondoltál..