Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 288 289 290 291 292 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5273   2019. 01. 09. szerda 07:28
X Törölt felhasználó (3989732) VIP
Jó, te mindenkinek válaszolsz. Más meg nem. De miért gondolod azt, hogy az az Egyetlen, Egyetemleges Igaz Hozzáállás, amit te követelsz? Ráadásul ha fejre állsz is, akkor is lesznek olyanok, akiket marhára nem fog érdekelni, hogy te mit tartasz követendő útnak; és nem fognak válaszolni napi tíz megkeresésre, ergo ezzel tényleg csak magadat húzod fel, a világot ez nem fogja érdekelni továbbra sem.

Hozzátenném, a napi tízből kilenc olyan megkeresésre, ami nem illik bele a keresési feltételeinkbe, én sem válaszolok még egy "nem"-et sem, mert nem töltöm azzal az időmet. Aki beleférne, de valami miatt mégsem, azoknak igen; - ebből is van naponta épp elég.

Bónusz: a net nem úgy működik ám, hogy te leírod az elvárásodat, és aki elolvassa, az törvényszerűen azt fogja követni ezentúl. Azt hiszem Szexjátékok69 kollega is erre célzott. Attól, hogy szerinted aki nem válaszol mindenre, az bunkó, még nem biztos, hogy ez így is van. Lehet, hogy pont az tart téged nyomulós bunkónak, pont azért, mert ilyen erőszakosan próbálod mindenkire ráhúzni a saját elvárásaid.

És félre ne érts, nincs veled semmi bajom, csak próbálok rávilágítani, hogy véleménye mindenkinek lehet; - de a "vélemény" nem egyenlő a "tény"-nyel.

Sok sikert a keresgéléshez! Elvégre azért vagyunk itt. Előbb-utóbb szerintem mindenki megtalálja a neki valót. smile
#5272   2019. 01. 08. kedd 23:44
kiskoko34 kiskoko34
Nem igaz. A tisztánlátás kedvéért sokkal jobb, ha le is írják, hogy nem. Mivel sokszor van az pl, hogy valaki elfelejt írni és valójában lehet, hogy akart volna és 1-2 nap múlva válaszol, tehát ebből kifolyólag gondolhatod azt is, hogy ez a helyzet, de ha valaki azt mondja, hogy nem, akkor nincs több kérdés és nem vársz a válaszra.

Én pl mindenkinek válaszolok kortól, nemtől és szexuális orientációtól függetlenül, ha igen, ha nem. Nyilván egy nőnek több a megkeresés, de ha eltudja olvasni a levelet, akkor egy nemet csak oda tud bökni. Kb olyan, mint mikor valaki belép egy terembe, ha köszönnek neki illik visszaköszönni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 08. kedd 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3997382)
2019. 01. 08. kedd 19:44
De ettöl előrébb leszel a partnerkereséssel?
Pont semmin nem változtat. Sok hühó semmiért...
#5271   2019. 01. 08. kedd 20:36
Catachan Catachan
Nem vagyok kiakadva. Csak hangot adtam azon véleményemnek, miszerint ha én normális, tisztelettudó vagyok valakivel az ne legyen bunkó és méltasson már annyira, hogy leír legalább 3 betűt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 08. kedd 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 20:31
Ha ettöl így kiakadsz, akkor a szembesitésnél pláne smile
Butaságon kattogsz... persze te dolgod.
#5270   2019. 01. 08. kedd 20:31
X Törölt felhasználó (3997382)
Ha ettöl így kiakadsz, akkor a szembesitésnél pláne smile
Butaságon kattogsz... persze te dolgod.
(Ez egy válasz Catachan üzenetére (2019. 01. 08. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 20:28
Hát arra sosem számítottam, hogy egyik pillanatról a másikra találok valakit.
De azzal nem értek egyet. Ha nem tudom meg mi a probléma, akkor mégis hogy a viharba kéne változtatnom? Jó mondom lehet én vagyok rosszul bekötve, de inkább elmondom a problémát őszintén mint ne mondjak semmit. És ezt is várom el. Megbántanak akkor megbántanak. És? Összedől a világ?
#5269   2019. 01. 08. kedd 20:28
Catachan Catachan
Hát arra sosem számítottam, hogy egyik pillanatról a másikra találok valakit.
De azzal nem értek egyet. Ha nem tudom meg mi a probléma, akkor mégis hogy a viharba kéne változtatnom? Jó mondom lehet én vagyok rosszul bekötve, de inkább elmondom a problémát őszintén mint ne mondjak semmit. És ezt is várom el. Megbántanak akkor megbántanak. És? Összedől a világ?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 08. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 20:20
Nézd másképpen.
Jobb a válasz nélküli "nem",mintha kiemelnék azokat a tulajdonságaidat ami nem jön be nekik.
Ha nem méltatnak válaszra sem,kár tovább foglalkozni velük.
Csak tipp:pár rejtett kép,kidolgozott adatlap sokat dob az esélyeken,és persze türelem smile
#5268   2019. 01. 08. kedd 20:20
CrazyBear CrazyBear
Nézd másképpen.
Jobb a válasz nélküli "nem",mintha kiemelnék azokat a tulajdonságaidat ami nem jön be nekik.
Ha nem méltatnak válaszra sem,kár tovább foglalkozni velük.
Csak tipp:pár rejtett kép,kidolgozott adatlap sokat dob az esélyeken,és persze türelem smile
(Ez egy válasz Catachan üzenetére (2019. 01. 08. kedd 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 19:49
Nem, valóban nem lennék előrébb, de legalább nem lenne olyan érzésem, hogy még annyira sem vagyok érdekes/jó/érdemes, hogy egy rohadt nem-et kapjak. Látszik, hogy soha életedben még nem jártál így.
#5267   2019. 01. 08. kedd 20:08
Catachan Catachan
Persze, az is lehet, hogy pasi. Nem kizárt. Vannak fura emberek.
Lehet én vagyok rosszul bekötve, de engem megtanítottak a szüleim arra, hogy ne legyek bunkó.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 01. 08. kedd 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 19:59
Nincs kedve 20-30 nemet írni, vagy lehet hogy nem is az, akinek gondolod. Mondjuk nőnek írtál, aki valójában pasi.
#5266   2019. 01. 08. kedd 19:59
egysportospasi egysportospasi
Nincs kedve 20-30 nemet írni, vagy lehet hogy nem is az, akinek gondolod. Mondjuk nőnek írtál, aki valójában pasi.
(Ez egy válasz Catachan üzenetére (2019. 01. 08. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 18:55
És azt megtudná nekem mondani valaki, hogy miért nem kapok legalább egy vacak nem-et válasznak, hiába írok értelmesen, összetetten, tisztelettudóan?
#5265   2019. 01. 08. kedd 19:53
Dehogynem.
Csak engem ez nem érdekel.
Mert semmi jelentősége. Nyulván érdektelen vagyok az olyannak, és onnantól egyszerüen nem érdekel.
(Az igaz, hogy nagyon ritka, h én ráírjak valakire)
(Ez egy válasz Catachan üzenetére (2019. 01. 08. kedd 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 19:49
Nem, valóban nem lennék előrébb, de legalább nem lenne olyan érzésem, hogy még annyira sem vagyok érdekes/jó/érdemes, hogy egy rohadt nem-et kapjak. Látszik, hogy soha életedben még nem jártál így.
#5264   2019. 01. 08. kedd 19:49
Catachan Catachan
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 08. kedd 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 19:44
#5263   2019. 01. 08. kedd 19:44
(Ez egy válasz Catachan üzenetére (2019. 01. 08. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 19:27
Igen, változna. Mert olyan rohadt nehéz leírni ennyit? Szerintem nem. És még korrekt is. És még jófej dolognak is tartanám.
Ha nem válaszol valaki akkor nem adott választ. A válasz az igen, nem, nem tudom, talán, stb.....
#5262   2019. 01. 08. kedd 19:43
Catachan Catachan
Igen, alap dolognak kellene lennie szerintem. Vagy ha még nem is sablon levél, de legalább annyit, hogy bocs, de nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 08. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (848234)
2019. 01. 08. kedd 19:36
Én tuti csinàlnèk egy 1 mondatos sablonlevelet annak akit elutasítok ha olyan sok érdeklődőm. Én biztos kellemetlenül érezném magam ha csak kapom a leveleket de cseszek rá reagálni. Max arra nem reagálnék aki bunkó vagy teljesen ostoba.
#5261   2019. 01. 08. kedd 19:36
X Törölt felhasználó (848234)
Én tuti csinàlnèk egy 1 mondatos sablonlevelet annak akit elutasítok ha olyan sok érdeklődőm. Én biztos kellemetlenül érezném magam ha csak kapom a leveleket de cseszek rá reagálni. Max arra nem reagálnék aki bunkó vagy teljesen ostoba.
#5260   2019. 01. 08. kedd 19:27
Catachan Catachan
Igen, változna. Mert olyan rohadt nehéz leírni ennyit? Szerintem nem. És még korrekt is. És még jófej dolognak is tartanám.
Ha nem válaszol valaki akkor nem adott választ. A válasz az igen, nem, nem tudom, talán, stb.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 08. kedd 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 19:13
A nemválasz felér egy nem válasszal.

Mégis, változik valami attol, megírják neked: kösz nem"?
Változtat valamin is?
#5259   2019. 01. 08. kedd 19:13
A nemválasz felér egy nem válasszal.

Mégis, változik valami attol, megírják neked: kösz nem"?
Változtat valamin is?
(Ez egy válasz Catachan üzenetére (2019. 01. 08. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 18:55
És azt megtudná nekem mondani valaki, hogy miért nem kapok legalább egy vacak nem-et válasznak, hiába írok értelmesen, összetetten, tisztelettudóan?
#5258   2019. 01. 08. kedd 18:55
Catachan Catachan
#5257   2019. 01. 08. kedd 15:42
X Törölt felhasználó (1568852)
Biztosan azért találkoztál így még csak párokkal, mert pasi vagy! Nagy valószínüséggel a hetero pasik nem írnak rád!
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 01. 08. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 12:40
Az a furcsa, hogy én eddig csak pároknál találkoztam olyannal, hogy rámírt, hogy most gyere át máskor nem jó, illetve akinek eleve úgy van kiírva a lapjára, hogy csak MA keresünk stb.
Ettől függetlenül volt olyan, hogy egy csajjal itt pár óra (talán 3 óra is volt az nyes ) leforgása alatt találkozás is volt, de azért elég ritka, hogy valaki/valakik azonnal ráérjenek.
#5256   2019. 01. 08. kedd 12:40
kiskoko34 kiskoko34
Az a furcsa, hogy én eddig csak pároknál találkoztam olyannal, hogy rámírt, hogy most gyere át máskor nem jó, illetve akinek eleve úgy van kiírva a lapjára, hogy csak MA keresünk stb.
Ettől függetlenül volt olyan, hogy egy csajjal itt pár óra (talán 3 óra is volt az nyes ) leforgása alatt találkozás is volt, de azért elég ritka, hogy valaki/valakik azonnal ráérjenek.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 01. 05. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 05. szombat 11:25
A nős pasik saját magukat zárják ki, az érthető körülményeik miatt. De ha a párok nem érnek rá éppen pont most, öt perc múlva, akkor persze kamusok...
Amíg az ilyen oldalakat egyesek ingyen kupinak használják, addig marad is így.
És természetesen vannak kivételek... nyes
#5255   2019. 01. 08. kedd 11:48
egysportospasi egysportospasi
Nem csak erről lehet szó. Előfordulhat hogy valakinek valami ok miatt nincs jogosítványa, nem akar autót vezetni, stb. Az autóvezetés bizonyos szinten veszélyes dolog. Pl. repülőn utazni biztonságosabb, csak hát Mo-n belül ez nem annyira reális. Szerintem egy beszélgetés során ki lehet deríteni mi az ok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 08. kedd 00:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2019. 01. 08. kedd 00:56
Nem lehet iinkabb arrol van szo, hogy manapsag az auto szinte alapveto dolog, es akinek nincs, az fura figura vagy csoro? En peldaul nem vagyok anyagias, de ohatatlanul megfordulna a fejemben hogy egy 30 asnak esetleg miert nincs sajat jamuve. Ez egy nagyon ingovanyos terep es aa parnak van sokkal tobb veszitenivaloja., a legkissebb dolog is elriaszthatja oket.
#5254   2019. 01. 08. kedd 06:33
X Törölt felhasználó (3989732) VIP
Gondolom erre is rá kell kérdeznie annak, akinek ez fura, és akkor nincs félreértés, meg beleképzelgetés.
Nálunk például nagyon-nagyon sokáig nem volt autó a családban, mert Pesten szimplán nem volt rá szükségünk, csak nyűg lett volna. Itt vidéken viszont eléggé alap.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 08. kedd 00:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2019. 01. 08. kedd 00:56
Nem lehet iinkabb arrol van szo, hogy manapsag az auto szinte alapveto dolog, es akinek nincs, az fura figura vagy csoro? En peldaul nem vagyok anyagias, de ohatatlanul megfordulna a fejemben hogy egy 30 asnak esetleg miert nincs sajat jamuve. Ez egy nagyon ingovanyos terep es aa parnak van sokkal tobb veszitenivaloja., a legkissebb dolog is elriaszthatja oket.

... 288 289 290 291 292 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11053db
Utolsó üzenet: tegnap 15:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!