Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 254 255 256 257 258 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5765   2019. 04. 17. szerda 16:07
egysportospasi egysportospasi
Szokták mondani hogy alamuszi nyuszi nagyot ugrik. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 17. szerda 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
2019. 04. 17. szerda 11:44
Hat ezzel egyaltalan nem ertek egyet. Nekem is van 2-3 kepem, amit kuldok. Prdig nem vagyok egy banyarem, de pl. utalok fotozkodni. A legtobb kepem a baratokkal kozosen keszul, azokat nem fogom farigcsalni meg digitalisan sem.
Ezen kivul oszinten mondom, hogy nemi erdeklodo beszelgetes utan es nehany kapott kep utan csak a szemelyes talalkozo hoz erdemi tovabblepest.
Kaptam mar szuper kepeket a fetfiakrol es eloben egy alamuszi nyuszi volt a legtobb igen keves vonzo es ferfias kisugarzassal. Pedig ez dont. A valosag.
En meg nem fogom szaporitani feleslegesen a fotogyujtemenyet senkinek, amire aztan otthon magaban maszturbalhat. Ha tetszunk egymadnak eliben, akkor GO, ha nem, akkor minek a sok foto, ami csak a tarhelyemet foglalja. vigyor5
#5764   2019. 04. 17. szerda 15:20
X Törölt felhasználó (4001532)
Jó aki akkora és látszólag is lehetetlen elvárásokat ír ki az valójában nem is keres igazán, csak egot akár növelni hogy milyen sok levelet kap. Vagy kamu. Nekem is van nem egy kettő kolléganőm kik csak az ego miatt incselkednek. Tetszik nekik. Aztán az életben nem mennek el senkivel sem sexelni. Lehet az akármilyen korú,magas, súlyú, arcú,stb stb férfi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 16. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 04. 16. kedd 11:41
Nálunk ez egyszerűbben ment, páromról (aki a lényeg, mert ugye nem engem kell szeretni) van kint arc nélküli kép. A jelentkezőről mi kértünk képet (akár arc nélkülit, felöltözöttet; csak annyit, hogy látni lehessen a testalkatot), aztán jöhetett a személyes találkozó.

Aki nem volt hajlandó képet küldeni, hanem diktálta, hogy hogyan lesz (azonnal találkozó/azonnal szex, mostazonnal viber/facebook chat/skype), az kapásból ment is a levesbe. Mondjuk ezeknél nem feltétlenül a képtelenség miatt, hanem mert ebből azonnal le lehet vágni, hogy egy követelőző fasz az illető, aki emiatt nekünk kapásból nem felel meg. smile
#5763   2019. 04. 17. szerda 14:38
X Törölt felhasználó (3989732)
Jó, ez jogos. Arra gondoltam, amikor lekap valahonnan valaki egy szexképet, és azt küldi el magáról.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 17. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3894782)
2019. 04. 17. szerda 14:28
"Hála az égnek már van olyan, hogy Google képfelismerő, szóval egy képből meg lehet mondani, hogy kamu vagy nem." ... jó eséllyel a publikusan valahová feltöltött vagy megjelenített képről. És amit soha nem publikáltak? Na arról nem smile Úgyhogy ez alapján azért nem lehet kijelenteni bizotsan, hogy kamu
#5762   2019. 04. 17. szerda 14:28
X Törölt felhasználó (3894782)
"Hála az égnek már van olyan, hogy Google képfelismerő, szóval egy képből meg lehet mondani, hogy kamu vagy nem." ... jó eséllyel a publikusan valahová feltöltött vagy megjelenített képről. És amit soha nem publikáltak? Na arról nem smile Úgyhogy ez alapján azért nem lehet kijelenteni bizotsan, hogy kamu
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 04. 16. kedd 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 16. kedd 10:25
Hála az égnek már van olyan, hogy Google képfelismerő, szóval egy képből meg lehet mondani, hogy kamu vagy nem. Illetve, ha valakinek fotója sincs kint az már szintén gyanús, mint az, ha valaki "nagyon-nagyon közvetlen", ki lehet szűrni hamar ki kamu, csak a baj az, hogy aki nem kamu és még ad is valamennyire a külsejére, annak iszonyatosan magasak az elvárásai, irreálisan magasak többek között a 25/9-es farokméret, hogy biztosan ne is találjon senkit.. nyes
#5761   2019. 04. 17. szerda 14:04
"pl Instagramra számítógépről nem is tudsz képet tölteni, csak telefonos appról, így neked nincs igazad! "
Segítek. wink http://pikrea.hu/hogyan-lehet-szamitogeprol-instagramra-poszto- lni/
(A linket javítani kell, másold a böngésző címsorába és a végén javítsd ki a "posztolni" szót)
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 04. 17. szerda 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 17. szerda 11:51
Nem akarván megsérteni az előttem szólókat, de nyilván ezek a különbségek mind adódnak abból is hogy merőben más korosztály vagyunk, ebből kifolyólag nem is fogunk egyetérteni. Számítógépszervízesként mondhatod, hogy nincs igazam, viszont mivel pl Instagramra számítógépről nem is tudsz képet tölteni, csak telefonos appról, így neked nincs igazad! nyes a fiatal generáció az összes képét mobiltelefonon tartja. Az meg végképp nem zárja ki egymást, hogy csináld és fotózd videózd az aktust, gondolom hallottál már kamera állványról? Ezek generációs különbségek, nem jelentik azt, hogy neked nincs igazad, csak azt, hogy én merőben máshogy látom a dolgokat.
#5760   2019. 04. 17. szerda 13:09
Most nézem, te komolyan azt hiszed, hogy 45 és a 38 között akkora generációs különbség van...? nyes DDD Keress rá a definícióra szerintem...
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 04. 17. szerda 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem akarván megsérteni az előttem szólókat, de nyilván ezek a különbségek mind adódnak abból is hogy merőben más korosztály vagyunk, ebből kifolyólag nem is fogunk egyetérteni. Számítógépszervízesként mondhatod, hogy nincs igazam, viszont mivel pl Instagramra számítógépről nem is tudsz képet tölteni, csak telefonos appról, így neked nincs igazad! nyes a fiatal generáció az összes képét mobiltelefonon tartja. Az meg végképp nem zárja ki egymást, hogy csináld és fotózd videózd az aktust, gondolom hallottál már kamera állványról? Ezek generációs különbségek, nem jelentik azt, hogy neked nincs igazad, csak azt, hogy én merőben máshogy látom a dolgokat.
#5759   2019. 04. 17. szerda 13:07
...hogy jön ide az állvány??? Nem azt mondtam, hogy nem ismerem a technikáját (egyébként pont kurva sokat fotózok állványról, amikor 50x zoomos vagy hosszú záridős képeket tolok), hanem azt, hogy nem izgatja egyikünket sem a szexuális életünk fotózása. nyes
Szövegértés, ifjú padavan, szövegértés... nyes
A másik: az ifjú generáció is rendszeresen hozza a laptopját, hogy már nem férnek el a képekkel, mentsük ki külső vinyóra, vagy felhőbe...
#5758   2019. 04. 17. szerda 11:51
kiskoko34 kiskoko34
#5757   2019. 04. 17. szerda 11:44
X Törölt felhasználó (4052772)
Hat ezzel egyaltalan nem ertek egyet. Nekem is van 2-3 kepem, amit kuldok. Prdig nem vagyok egy banyarem, de pl. utalok fotozkodni. A legtobb kepem a baratokkal kozosen keszul, azokat nem fogom farigcsalni meg digitalisan sem.
Ezen kivul oszinten mondom, hogy nemi erdeklodo beszelgetes utan es nehany kapott kep utan csak a szemelyes talalkozo hoz erdemi tovabblepest.
Kaptam mar szuper kepeket a fetfiakrol es eloben egy alamuszi nyuszi volt a legtobb igen keves vonzo es ferfias kisugarzassal. Pedig ez dont. A valosag.
En meg nem fogom szaporitani feleslegesen a fotogyujtemenyet senkinek, amire aztan otthon magaban maszturbalhat. Ha tetszunk egymadnak eliben, akkor GO, ha nem, akkor minek a sok foto, ami csak a tarhelyemet foglalja. vigyor5
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 04. 17. szerda 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 17. szerda 10:45
Én eddig nem vettem észre, hogy ne lenne jó a szex, ha megvan a megfelelő szimpátia így akár oldalon vagy viberen keresztüli beszélgetés után. Akikkel személyesen találkoztam különböző oldalakról minden esetben megvolt a szex is. Nem kell hozzá több, mint, hogy elég nyitott, érdeklődő légy és kommunikatív. Ha megvan a szimpátia, akkor személyesen is meglesz, csak ugye ehhez elegendőt kell beszélgetni és elég mennyiségű VALÓS képet kell egymásnak mutatni, hogy mindenki el tudja dönteni, hogy valóban akarja-e a másikat.

Pl.: rögtön tudni arról, hogy kamu, aki küld 2 képet, aztán azt mondja, hogy több nincs, mert ő nem szereti magát fotózni. nyes Vagy nincs képe, mert azok a számítógépen vannak, mikor mindenki a képeit a mobiltelefonján tartja, ráadásul az össze telefonban van már kamera. nyes Na, az ilyen az 1000 % kamu.
#5756   2019. 04. 17. szerda 11:18
"mikor mindenki a képeit a mobiltelefonján tartja,"

...hát, számítógépszervizesként megsúgom, hogy ebben kurvára nincs igazad. nyes

A képküldősdi inkább ott válik gyanússá, amikor a jelentkező még több és még több és még több képet akar; - olyankor kérdezek rá hogy minek...? Fordítva meg amikor egyáltalán nem akar küldeni egyet sem, mert ő kizárólag a személyes találkozásban hisz. Hát, sokan meg nem abban hisznek, hanem abban, hogy nem utaznak/feccölnek időt a full látatlanba. A google-ös jobb klikk/képkeresés c. találmányával meg kb. két perc alatt lehet kiszűrni, hogy valaki kamu képet küldött-e vagy sajátot.

Ráadásul pl. rólunk sincs túl sok kép, mert ugyan sokat fotózunk, de nem egymást, hanem tájat, erdőt, túrákat stb. Néha minket is lefotóz valaki, de nem jellemző. Amikor regisztráltunk ide, akkor lett a párom életében először lefényképezve meztelenül. Sok jelentkező meg fórumtárs folyamatosan rugózik is azon, hogy KELL vagy ezer kép meg videó szexről; - minket meg ez olyan szinten hidegen hagy, hogy eszünkbe se szokott jutni ilyesmi. Nem fotózni szeretjük, hanem csinálni. nyes
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 04. 17. szerda 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 17. szerda 10:45
Én eddig nem vettem észre, hogy ne lenne jó a szex, ha megvan a megfelelő szimpátia így akár oldalon vagy viberen keresztüli beszélgetés után. Akikkel személyesen találkoztam különböző oldalakról minden esetben megvolt a szex is. Nem kell hozzá több, mint, hogy elég nyitott, érdeklődő légy és kommunikatív. Ha megvan a szimpátia, akkor személyesen is meglesz, csak ugye ehhez elegendőt kell beszélgetni és elég mennyiségű VALÓS képet kell egymásnak mutatni, hogy mindenki el tudja dönteni, hogy valóban akarja-e a másikat.

Pl.: rögtön tudni arról, hogy kamu, aki küld 2 képet, aztán azt mondja, hogy több nincs, mert ő nem szereti magát fotózni. nyes Vagy nincs képe, mert azok a számítógépen vannak, mikor mindenki a képeit a mobiltelefonján tartja, ráadásul az össze telefonban van már kamera. nyes Na, az ilyen az 1000 % kamu.
#5755   2019. 04. 17. szerda 10:45
kiskoko34 kiskoko34

(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 04. 16. kedd 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 16. kedd 18:07
Valószínűleg úgy vannak beállítva a keresési feltételei hogy ne is feleljen meg neki senki, mert gondolom egy nő nem a farokméret alapján akar válogatni. Lehet csak a pasikat hülyíti vele. Nem olyan egyszerű kérdés ez gondolom nekik sem, mert ha valaki szimpatikus emberileg mondjuk a való életben, még nem biztos hogy a szexben is minden stimmel vele, ami normál esetben csak később derül ki. Bár állítólag ha érzelmek vannak akkor a kevésbé jó szex is élvezetes lehet. Ha meg valakiről lehet tudni hogy valószínűleg jó lehet a szexben, mert mondjuk itt egy ilyen oldalon mindent ki lehet tárgyalni nyíltan, akkor lehet hogy egyébként a személyes találkozáskor kiderül hogy nincs meg a megfelelő vonzalom.
#5754   2019. 04. 16. kedd 18:07
egysportospasi egysportospasi
Valószínűleg úgy vannak beállítva a keresési feltételei hogy ne is feleljen meg neki senki, mert gondolom egy nő nem a farokméret alapján akar válogatni. Lehet csak a pasikat hülyíti vele. Nem olyan egyszerű kérdés ez gondolom nekik sem, mert ha valaki szimpatikus emberileg mondjuk a való életben, még nem biztos hogy a szexben is minden stimmel vele, ami normál esetben csak később derül ki. Bár állítólag ha érzelmek vannak akkor a kevésbé jó szex is élvezetes lehet. Ha meg valakiről lehet tudni hogy valószínűleg jó lehet a szexben, mert mondjuk itt egy ilyen oldalon mindent ki lehet tárgyalni nyíltan, akkor lehet hogy egyébként a személyes találkozáskor kiderül hogy nincs meg a megfelelő vonzalom.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 04. 16. kedd 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Hála az égnek már van olyan, hogy Google képfelismerő, szóval egy képből meg lehet mondani, hogy kamu vagy nem. Illetve, ha valakinek fotója sincs kint az már szintén gyanús, mint az, ha valaki "nagyon-nagyon közvetlen", ki lehet szűrni hamar ki kamu, csak a baj az, hogy aki nem kamu és még ad is valamennyire a külsejére, annak iszonyatosan magasak az elvárásai, irreálisan magasak többek között a 25/9-es farokméret, hogy biztosan ne is találjon senkit.. nyes
#5753   2019. 04. 16. kedd 11:41
Nálunk ez egyszerűbben ment, páromról (aki a lényeg, mert ugye nem engem kell szeretni) van kint arc nélküli kép. A jelentkezőről mi kértünk képet (akár arc nélkülit, felöltözöttet; csak annyit, hogy látni lehessen a testalkatot), aztán jöhetett a személyes találkozó.

Aki nem volt hajlandó képet küldeni, hanem diktálta, hogy hogyan lesz (azonnal találkozó/azonnal szex, mostazonnal viber/facebook chat/skype), az kapásból ment is a levesbe. Mondjuk ezeknél nem feltétlenül a képtelenség miatt, hanem mert ebből azonnal le lehet vágni, hogy egy követelőző fasz az illető, aki emiatt nekünk kapásból nem felel meg. smile
#5752   2019. 04. 16. kedd 10:25
kiskoko34 kiskoko34
(Ez egy válasz proba1212 üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 22:09
Ennyi. Nyilván nem.
Találkozzunk, aztán eldöntjük, ennyire egyszerű.
Csak ugye élőben már nincs kamu.
#5751   2019. 04. 14. vasárnap 22:09
proba1212 proba1212
Ennyi. Nyilván nem.
Találkozzunk, aztán eldöntjük, ennyire egyszerű.
Csak ugye élőben már nincs kamu.
(Ez egy válasz páros04 üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 22:05
Nyilván nem saját képet küld.
#5750   2019. 04. 14. vasárnap 22:05
páros04 páros04
Nyilván nem saját képet küld.
(Ez egy válasz proba1212 üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 22:00
Ezen az oldalon az a dívat, hogy mindenki ló méretet keres.
Ja és persze kepcsere. Ne képeket nézegess, akarsz találkozni, vagy nem.
Úgyis élőben dől el minden, képet meg mindenki olyat küldd amiet akar.
Találkozni azt senki nem mer. Vicc
#5749   2019. 04. 14. vasárnap 22:00
proba1212 proba1212
Ezen az oldalon az a dívat, hogy mindenki ló méretet keres.
Ja és persze kepcsere. Ne képeket nézegess, akarsz találkozni, vagy nem.
Úgyis élőben dől el minden, képet meg mindenki olyat küldd amiet akar.
Találkozni azt senki nem mer. Vicc
#5748   2019. 04. 14. vasárnap 14:55
Molettimádó Molettimádó
Ezt én is szeretném megtudni. Aki eddig írt vagy túl sovány volt, vagy kamus. Jó lenne már találni. Ha sikerülne szexpartnert találni ezen az oldalon egy általam kívánt kívánt Hölgy személyében, amit nagyon szeretnék, először úgyis el hívnám egy kávézóban hogy lássuk egy ital mellett mennyire vagyunk egyáltalán szimpatikusak egymásnak.A többit meg később. Először is jó lenne ha akadnak jelentkező, aki nem kamus.
#5747   2019. 03. 28. csütörtök 19:09
X Törölt felhasználó (4049852)
Ez szerintem is így korrekt. A diszkréció legyen meg mindkét oldalról. Ismerjék egymást, de talán mégse mindent tudjanak egymásról. (Voltam már itt ugye korábban, és volt aki visszaélt a dolgokkal.) Pl elkezdte szétkürtölni a közösségi médiában pár ismerősömnek, hogy hol talált rám, mit szeretnék stb. Mikor rákérdeztem ez mire volt jó ezt felelte kb: véletlen nem nekem, hanem az ismerősömnek írt privát levelet és küldte el az én képemet, amit privátban e-mail-ben kapott tőlem. Nem ismerte fel kép alapján, hogy nem én vagyok a profilképen.... érdekes válasznak tartottam, mert név alapján keresett meg, tudta hogyan nézek ki, és mégis pont egy ismerősömnek küldte el ezt a privát levelet. Arra már nem tudott válaszolni, miért írt rá 2 ismerősömre is. Mire rákérdeztem volna letiltott itt. Telefonszámot én adtam neki, de cserébe rejtett számról hívott engem.

Az ilyen dolgok miatt, már sajnos eléggé elővigyázatos vagyok. Vezetéknevet ismerkedésnél nem adnék ki stb sötöbö... smile

Ebben mi a jó?! Például az, hogy akárki nem tud már átejteni a sok kamu ember között. Többek között ennyi. Lehet szűrni.
Ebben mi a rossz?! Az oldalon kialakult "bizalmatlanság" miatt nehezebb itt ismerkedni néha, tovább tart, vannak akinek ez nem tetszik és csak megsértődnek, sorolhatnám.
(Ez ismét csak az én véleményem, ettől függetlenül más módszerek is lehetnek ugyan ilyen sikeresek.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 03. 28. csütörtök 14:27
Érthető. Mi első körben úgy is indultunk neki, hogy hasonló habitusú, érdeklődési körű és értelmi színvonalú emberkét keresünk, akivel nem csak szexelni, hanem beszélgetni is lehet. Zaklatni nem is tudom, mivel lehetne minket, bár ha valaki nekiállna, komoly problémákba ütközne. Nem vagyok egy konfliktuskerülő fajta, sőt. smile
De egyébként akivel itt kapcsolatba kerültünk, és konkrétan tudja, kik vagyunk és hol, kivétel nélkül normális emberkék, hasonló diszkréciós igénnyel, mint mi, úgyhogy ebből nem nagyon lehet gond. Mondjuk nem vagyunk naivak, elég pontosan belőjük, hogy kivel mit lehet megosztani.
#5746   2019. 03. 28. csütörtök 17:51
Jé, miért nem?
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 28. csütörtök 17:18
Én már csak ismerkedek, dugni nem akarok. smile

... 254 255 256 257 258 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10865db
Utolsó üzenet: tegnap 13:04

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!