Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 233 234 235 236 237 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6395   2019. 11. 07. csütörtök 13:08
goboti goboti
Csak a kölcsönösségre utaltam! Ne vedd bántásnak!
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 07. csütörtök 12:51
Ha neked tetszik valaki, nem tennéd meg, hogy egy esti talit összehozz vele? Ez ugyanúgy kérdezhető. Éppen erről írtunk az imént.
#6394   2019. 11. 07. csütörtök 12:51
SzofiBobi SzofiBobi
Ha neked tetszik valaki, nem tennéd meg, hogy egy esti talit összehozz vele? Ez ugyanúgy kérdezhető. Éppen erről írtunk az imént.
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 07. csütörtök 12:47
Egyet értek szinte mindenben veletek!
De ha bejön valaki, te nem tennéd azt meg hogy egy napközbeni időpontot összehozol vele?
Szerintem ez is hiányzik !
#6393   2019. 11. 07. csütörtök 12:47
goboti goboti
Egyet értek szinte mindenben veletek!
De ha bejön valaki, te nem tennéd azt meg hogy egy napközbeni időpontot összehozol vele?
Szerintem ez is hiányzik !
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4164962)
2019. 11. 07. csütörtök 12:16
Mi mindig válaszolunk. De ugye a sok kamus elveszi az ember kedvét, meg ugye üresek az adatlapok is és nem tudsz tájékozódni, hogy ki írt neked és úgy vagy vele hogy egy újabb....... Talán kellenének képek a profilokra. Mi pl sosem írunk olyanra, akinek nincs. Nem kell arckép, de egy teljes alakos kép is sokat elárul. Pl nálunk a holgytag nem szereti a szőrös férfiakat. És ezt egy alsonadragos képről is le lehet szűrni. Vagy őszintén kitölteni az adatlapot. Itt mindenki független, de csak napközben ér rá. Mi ha esetleg találnánk egy fiatal szimpatikus úriembert a kozelbol, nem biztos hogy gond lenne ha nem független, de ráér hétvégén este.
Mindenki kiirhatna mit keres, milyen távolságból, milyen útvonalon közlekedik. Mik a vágyai, elképzelése. Valaki alkalmit, valaki hosszú távú szeretőt.
#6392   2019. 11. 07. csütörtök 12:46
SzofiBobi SzofiBobi
Nagyon jól megfogalmaztátok a lényeget. Számunkra az volt érdekes, hogy amikor kiírtuk, hogy nem érdekel tud e a jelentkező utazni, csak Miskolcon keresünk, onnantól minden Pesti, dunántúli jelentkező Miskolcon dolgozik. Persze tudjuk ennek csak kis %-a igaz. Amint találkozó szóba kerül, sosem jó nekik....!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4164962)
2019. 11. 07. csütörtök 12:29
Egy pár napi szinten több levelet is kap, aki érdekes válaszol. Van akinek az adatlapjarol levagod hogy egy paraszt. Sztem senki nem ír napi szinten 20 parasztnak hogy nem kérünk belőled, bocsi. És ha még értetlenül válaszol is hogy miért nem stb. Napi 4 óra elmenne ezzel. Egyébként aki érdekes mindenki megér egy kepcseret. Vannak akik köszönés nélkül odabasznak 3 szót, na annak minek válaszolni? Sokan azt hiszik itt arra várnak a párok és a lányok hogy őket kielégítsék, minden pervez kívánságát teljesíteni. Ugyanúgy ahogy az életben is kéne legyen a nőről szól minden. Kell bokolni, felhívni a figyelmet, kivéve ha valakinek az a perverzioja hogy ribanckent kezeljék. Na és a személyes találkozó... Oda úgy illik menni mint egy randira, megfurodve, illatosan, nem kerteszpapucsba. Nem bepialva. Ragozni, aki tud, mert ugye azzal sem dicsekedik senki hogy csak 3 foga van, aztán meg a személyes talin meglepetés..
#6391   2019. 11. 07. csütörtök 12:29
X Törölt felhasználó (4164962)
Egy pár napi szinten több levelet is kap, aki érdekes válaszol. Van akinek az adatlapjarol levagod hogy egy paraszt. Sztem senki nem ír napi szinten 20 parasztnak hogy nem kérünk belőled, bocsi. És ha még értetlenül válaszol is hogy miért nem stb. Napi 4 óra elmenne ezzel. Egyébként aki érdekes mindenki megér egy kepcseret. Vannak akik köszönés nélkül odabasznak 3 szót, na annak minek válaszolni? Sokan azt hiszik itt arra várnak a párok és a lányok hogy őket kielégítsék, minden pervez kívánságát teljesíteni. Ugyanúgy ahogy az életben is kéne legyen a nőről szól minden. Kell bokolni, felhívni a figyelmet, kivéve ha valakinek az a perverzioja hogy ribanckent kezeljék. Na és a személyes találkozó... Oda úgy illik menni mint egy randira, megfurodve, illatosan, nem kerteszpapucsba. Nem bepialva. Ragozni, aki tud, mert ugye azzal sem dicsekedik senki hogy csak 3 foga van, aztán meg a személyes talin meglepetés..
(Ez egy válasz gabi606 üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 07. csütörtök 12:12
ami bennem felvetödik....aki nem válaszol nem reagál milyen szivélyes akivel találkozni is szeretne ott milyen barátságos vagy az is csak szerep???
#6390   2019. 11. 07. csütörtök 12:16
X Törölt felhasználó (4164962)
Mi mindig válaszolunk. De ugye a sok kamus elveszi az ember kedvét, meg ugye üresek az adatlapok is és nem tudsz tájékozódni, hogy ki írt neked és úgy vagy vele hogy egy újabb....... Talán kellenének képek a profilokra. Mi pl sosem írunk olyanra, akinek nincs. Nem kell arckép, de egy teljes alakos kép is sokat elárul. Pl nálunk a holgytag nem szereti a szőrös férfiakat. És ezt egy alsonadragos képről is le lehet szűrni. Vagy őszintén kitölteni az adatlapot. Itt mindenki független, de csak napközben ér rá. Mi ha esetleg találnánk egy fiatal szimpatikus úriembert a kozelbol, nem biztos hogy gond lenne ha nem független, de ráér hétvégén este.
Mindenki kiirhatna mit keres, milyen távolságból, milyen útvonalon közlekedik. Mik a vágyai, elképzelése. Valaki alkalmit, valaki hosszú távú szeretőt.
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 07. csütörtök 11:58
Azt gondolom, mindenki lehetne toleránsabb a másikkal!
Egy válasz üzit megérdemel mindenki.... ez az emberszámba vétel egyik jele! Nem gondolnám hogy a világ legtermészetesebb dolga,hogy itt keresünk partnert! Pláne a többes szexre stb. Mindennek meg van a miértje.
Én szinte csak napközben jutok el az itt megismert partnereimhez.
Van aki ezt nehezményezi...mert titokban teszem stb..
Ezt miért nem lehet elfogadni! Ha nincs idönk közös akkor nem talizunk!
Ennyi! De nem kell leszólni azokat az embereket akik ezt a dolgot megpróbálják diszkréten kezelni!
Üdv mindenkinek!
#6389   2019. 11. 07. csütörtök 12:12
gabi606 gabi606
ami bennem felvetödik....aki nem válaszol nem reagál milyen szivélyes akivel találkozni is szeretne ott milyen barátságos vagy az is csak szerep???
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 07. csütörtök 11:58
Egy válasz üzit megérdemel mindenki.... ez az emberszámba vétel egyik jele! Nem gondolnám hogy a világ legtermészetesebb dolga,hogy itt keresünk partnert! Pláne a többes szexre stb. Mindennek meg van a miértje.
Ennyi! De nem kell leszólni azokat az embereket akik ezt a dolgot megpróbálják diszkréten kezelni!
Üdv mindenkinek!
#6388   2019. 11. 07. csütörtök 11:58
goboti goboti
Üdv mindenkinek!
#6387   2019. 11. 07. csütörtök 10:18
gabi606 gabi606
Hidd el a válaszig el jutni se könnyü...sajnos...a nem is válasz
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3925392)
2019. 11. 07. csütörtök 09:25
Igentaláltunk de nem egyszerü nálunk alap telon beszéljunk ha nem nincs miröl beszélni
#6386   2019. 11. 07. csütörtök 09:25
X Törölt felhasználó (3925392)
Igentaláltunk de nem egyszerü nálunk alap telon beszéljunk ha nem nincs miröl beszélni
#6385   2019. 11. 07. csütörtök 04:58
SzofiBobi SzofiBobi
Ebben nagyon igazad van. Rá kell, hogy jöjjünk, hogy azokkal a feltételekkel, amikkel mi ezt szeretnénk szinte lehetetlen partnert találni. Ez természetesen a mi hibának is, de ha nem tudjuk csak így megoldani akkor ezt így kell elfogadni. Tudomásul kell vennünk, hogy itt is leginkább a félrelépni vágyó nős férfiak vannak többségben. Az Ő szempontjából teljesen érthető az, hogy a hétköznap este, éjszaka nem érnek rá. Valamint a fotó küldés is kockázatos. Éppen ezért aki rugalmasabb tud lenni, több ideje, helye van, az jó esélyekkel keresgélhet!
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 10. 19. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 19. szombat 15:41
Nyilván csak akkor ha van is olyan, akit keres az illető. Mert ha nincs lehet akár egy Einstein is, nem sokra megy vele. smile
#6384   2019. 10. 19. szombat 23:02
X Törölt felhasználó (3161902)
Azért lehet itt elég érdekes és értelmes hozzászólásokat és tanácsokat is olvasni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 19. szombat 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3161902)
2019. 10. 19. szombat 22:58
Nem hinném hogy dicsekednék...
#6383   2019. 10. 19. szombat 22:58
Nem hinném hogy dicsekednék...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 19. szombat 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
2019. 10. 19. szombat 15:57
Akkor dicsekedni jarsz ide? eplus2
#6382   2019. 10. 19. szombat 15:57
X Törölt felhasználó (4052772)
Akkor dicsekedni jarsz ide? eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 18. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 18. péntek 08:37
Igen, aki kellő inteligenciával rendelkezik és nem egy alpári tuskó, annak biztos sikerül megtalálnia azt akit keres! Mivel mi nem keresünk ezért nem tudjuk mi folyik a mélyben, de gondolom hogy sok pozitív dolog is van! Az elöző véleményem az itteni kommentekből és fotókhoz, videókhoz való hozzászolásokból vontam le! Bocsánat azoktól akiket ezzel megsértettem, bár szerintem a véleményem csak azokat bántotta akik tudják magukról hogy csak egy kis szűzfarkú farokverők!
#6381   2019. 10. 19. szombat 15:41
egysportospasi egysportospasi
Nyilván csak akkor ha van is olyan, akit keres az illető. Mert ha nincs lehet akár egy Einstein is, nem sokra megy vele. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 18. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 18. péntek 08:37
Igen, aki kellő inteligenciával rendelkezik és nem egy alpári tuskó, annak biztos sikerül megtalálnia azt akit keres! Mivel mi nem keresünk ezért nem tudjuk mi folyik a mélyben, de gondolom hogy sok pozitív dolog is van! Az elöző véleményem az itteni kommentekből és fotókhoz, videókhoz való hozzászolásokból vontam le! Bocsánat azoktól akiket ezzel megsértettem, bár szerintem a véleményem csak azokat bántotta akik tudják magukról hogy csak egy kis szűzfarkú farokverők!
#6380   2019. 10. 18. péntek 08:37
#6379   2019. 10. 17. csütörtök 17:01
X Törölt felhasználó (4093902)
A baj az,hogy pl.én csak ilyenekbe futok bele!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 17. csütörtök 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1600432)
2019. 10. 17. csütörtök 07:49
Szerintem ez itt egy nagyon jó hely!! Kellő intelligenciával, igenis mindenki sikerrel járhat! Bár azért vannak érdekes emberek, társkereső anomáliák!
Pár példa!
-"csak fényképes levélre válaszolunk" írja olyan akinek nincs kitöltve semmi a lapján
-"akkor írj, ha van fent arcképed!" olyantól akinek egy fotója van fent az is egy nagy pina
-"ha rámírsz, letiltalak" ????? akkor hogy ismerkedünk??
-"intelligencia adott, és elvárt" de egy levélre nem tudnak válaszolni még annyit sem hogy pl." kösz mi nem illünk" össz
De ha az ilyeneket elkerülöd, rengeteg, értelmes, valós, jó humorú embert találhattok itt!
#6378   2019. 10. 17. csütörtök 15:37
fishbed fishbed
Én imádok nyalni,még se jelentkezett egy hölgy se soha,lehet nem szeretik ha nyalatni magukat,meg hát a farkam is csak átlagos... circling
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 10. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772) VIP
2019. 10. 10. csütörtök 09:20
Nem feltetlen. En szeretek nagyon szopni. Forditva pedig nem kezdek ferfival, aki nem szeret puncit nyalni vagy csak muszajbol megcsinalja. Az ilyen ffi szamomra is felejtos. vigyor2
#6377   2019. 10. 17. csütörtök 12:40
X Törölt felhasználó (4214242)
Tuti módszeünk van. Csak kell hozzá denevérfarok, szűzlány hajtincs, kakastoll, pókfonál, és éjfélkor, teliholdnál gyűjtött bölömbika karom. Ebből egy erős főzetet készíteni, és legalább hét egymást követő február 29.én fogyasztani belőle.
#6376   2019. 10. 17. csütörtök 07:49
X Törölt felhasználó (1600432)
Szerintem ez itt egy nagyon jó hely!! Kellő intelligenciával, igenis mindenki sikerrel járhat! Bár azért vannak érdekes emberek, társkereső anomáliák!
Pár példa!
-"csak fényképes levélre válaszolunk" írja olyan akinek nincs kitöltve semmi a lapján
-"akkor írj, ha van fent arcképed!" olyantól akinek egy fotója van fent az is egy nagy pina
-"ha rámírsz, letiltalak" ????? akkor hogy ismerkedünk??
-"intelligencia adott, és elvárt" de egy levélre nem tudnak válaszolni még annyit sem hogy pl." kösz mi nem illünk" össz
De ha az ilyeneket elkerülöd, rengeteg, értelmes, valós, jó humorú embert találhattok itt!

... 233 234 235 236 237 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11075db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 22. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!