Csak a kölcsönösségre utaltam! Ne vedd bántásnak!
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 07. csütörtök 12:51

Ha neked tetszik valaki, nem tennéd meg, hogy egy esti talit összehozz vele? Ez ugyanúgy kérdezhető. Éppen erről írtunk az imént.
Ha neked tetszik valaki, nem tennéd meg, hogy egy esti talit összehozz vele? Ez ugyanúgy kérdezhető. Éppen erről írtunk az imént.
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 07. csütörtök 12:47

Egyet értek szinte mindenben veletek!
De ha bejön valaki, te nem tennéd azt meg hogy egy napközbeni időpontot összehozol vele?
Szerintem ez is hiányzik !
De ha bejön valaki, te nem tennéd azt meg hogy egy napközbeni időpontot összehozol vele?
Szerintem ez is hiányzik !
Egyet értek szinte mindenben veletek!
Szerintem ez is hiányzik ! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 07. csütörtök 12:16
Szerintem ez is hiányzik ! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4164962)

Mi mindig válaszolunk. De ugye a sok kamus elveszi az ember kedvét, meg ugye üresek az adatlapok is és nem tudsz tájékozódni, hogy ki írt neked és úgy vagy vele hogy egy újabb....... Talán kellenének képek a profilokra. Mi pl sosem írunk olyanra, akinek nincs. Nem kell arckép, de egy teljes alakos kép is sokat elárul. Pl nálunk a holgytag nem szereti a szőrös férfiakat. És ezt egy alsonadragos képről is le lehet szűrni. Vagy őszintén kitölteni az adatlapot. Itt mindenki független, de csak napközben ér rá. Mi ha esetleg találnánk egy fiatal szimpatikus úriembert a kozelbol, nem biztos hogy gond lenne ha nem független, de ráér hétvégén este.
Mindenki kiirhatna mit keres, milyen távolságból, milyen útvonalon közlekedik. Mik a vágyai, elképzelése. Valaki alkalmit, valaki hosszú távú szeretőt.
Mindenki kiirhatna mit keres, milyen távolságból, milyen útvonalon közlekedik. Mik a vágyai, elképzelése. Valaki alkalmit, valaki hosszú távú szeretőt.
Nagyon jól megfogalmaztátok a lényeget. Számunkra az volt érdekes, hogy amikor kiírtuk, hogy nem érdekel tud e a jelentkező utazni, csak Miskolcon keresünk, onnantól minden Pesti, dunántúli jelentkező Miskolcon dolgozik. Persze tudjuk ennek csak kis %-a igaz. Amint találkozó szóba kerül, sosem jó nekik....!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 07. csütörtök 12:29
Törölt felhasználó (4164962)

Egy pár napi szinten több levelet is kap, aki érdekes válaszol. Van akinek az adatlapjarol levagod hogy egy paraszt. Sztem senki nem ír napi szinten 20 parasztnak hogy nem kérünk belőled, bocsi. És ha még értetlenül válaszol is hogy miért nem stb. Napi 4 óra elmenne ezzel. Egyébként aki érdekes mindenki megér egy kepcseret. Vannak akik köszönés nélkül odabasznak 3 szót, na annak minek válaszolni? Sokan azt hiszik itt arra várnak a párok és a lányok hogy őket kielégítsék, minden pervez kívánságát teljesíteni. Ugyanúgy ahogy az életben is kéne legyen a nőről szól minden. Kell bokolni, felhívni a figyelmet, kivéve ha valakinek az a perverzioja hogy ribanckent kezeljék. Na és a személyes találkozó... Oda úgy illik menni mint egy randira, megfurodve, illatosan, nem kerteszpapucsba. Nem bepialva. Ragozni, aki tud, mert ugye azzal sem dicsekedik senki hogy csak 3 foga van, aztán meg a személyes talin meglepetés..
Egy pár napi szinten több levelet is kap, aki érdekes válaszol. Van akinek az adatlapjarol levagod hogy egy paraszt. Sztem senki nem ír napi szinten 20 parasztnak hogy nem kérünk belőled, bocsi. És ha még értetlenül válaszol is hogy miért nem stb. Napi 4 óra elmenne ezzel. Egyébként aki érdekes mindenki megér egy kepcseret. Vannak akik köszönés nélkül odabasznak 3 szót, na annak minek válaszolni? Sokan azt hiszik itt arra várnak a párok és a lányok hogy őket kielégítsék, minden pervez kívánságát teljesíteni. Ugyanúgy ahogy az életben is kéne legyen a nőről szól minden. Kell bokolni, felhívni a figyelmet, kivéve ha valakinek az a perverzioja hogy ribanckent kezeljék. Na és a személyes találkozó... Oda úgy illik menni mint egy randira, megfurodve, illatosan, nem kerteszpapucsba. Nem bepialva. Ragozni, aki tud, mert ugye azzal sem dicsekedik senki hogy csak 3 foga van, aztán meg a személyes talin meglepetés..
(Ez egy válasz gabi606 üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 07. csütörtök 12:12

ami bennem felvetödik....aki nem válaszol nem reagál milyen szivélyes akivel találkozni is szeretne ott milyen barátságos vagy az is csak szerep???
Mi mindig válaszolunk. De ugye a sok kamus elveszi az ember kedvét, meg ugye üresek az adatlapok is és nem tudsz tájékozódni, hogy ki írt neked és úgy vagy vele hogy egy újabb....... Talán kellenének képek a profilokra. Mi pl sosem írunk olyanra, akinek nincs. Nem kell arckép, de egy teljes alakos kép is sokat elárul. Pl nálunk a holgytag nem szereti a szőrös férfiakat. És ezt egy alsonadragos képről is le lehet szűrni. Vagy őszintén kitölteni az adatlapot. Itt mindenki független, de csak napközben ér rá. Mi ha esetleg találnánk egy fiatal szimpatikus úriembert a kozelbol, nem biztos hogy gond lenne ha nem független, de ráér hétvégén este.
Mindenki kiirhatna mit keres, milyen távolságból, milyen útvonalon közlekedik. Mik a vágyai, elképzelése. Valaki alkalmit, valaki hosszú távú szeretőt. (Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 07. csütörtök 11:58
Mindenki kiirhatna mit keres, milyen távolságból, milyen útvonalon közlekedik. Mik a vágyai, elképzelése. Valaki alkalmit, valaki hosszú távú szeretőt. (Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt gondolom, mindenki lehetne toleránsabb a másikkal!
Egy válasz üzit megérdemel mindenki.... ez az emberszámba vétel egyik jele! Nem gondolnám hogy a világ legtermészetesebb dolga,hogy itt keresünk partnert! Pláne a többes szexre stb. Mindennek meg van a miértje.
Én szinte csak napközben jutok el az itt megismert partnereimhez.
Van aki ezt nehezményezi...mert titokban teszem stb..
Ezt miért nem lehet elfogadni! Ha nincs idönk közös akkor nem talizunk!
Ennyi! De nem kell leszólni azokat az embereket akik ezt a dolgot megpróbálják diszkréten kezelni!
Üdv mindenkinek!
Egy válasz üzit megérdemel mindenki.... ez az emberszámba vétel egyik jele! Nem gondolnám hogy a világ legtermészetesebb dolga,hogy itt keresünk partnert! Pláne a többes szexre stb. Mindennek meg van a miértje.
Ennyi! De nem kell leszólni azokat az embereket akik ezt a dolgot megpróbálják diszkréten kezelni!
Üdv mindenkinek!
ami bennem felvetödik....aki nem válaszol nem reagál milyen szivélyes akivel találkozni is szeretne ott milyen barátságos vagy az is csak szerep???
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 07. csütörtök 11:58

Üdv mindenkinek!
Üdv mindenkinek!
Üdv mindenkinek!
Üdv mindenkinek!
Hidd el a válaszig el jutni se könnyü...sajnos...a nem is válasz
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 07. csütörtök 09:25
Törölt felhasználó (3925392)

Igentaláltunk de nem egyszerü nálunk alap telon beszéljunk ha nem nincs miröl beszélni
Igentaláltunk de nem egyszerü nálunk alap telon beszéljunk ha nem nincs miröl beszélni
Ebben nagyon igazad van. Rá kell, hogy jöjjünk, hogy azokkal a feltételekkel, amikkel mi ezt szeretnénk szinte lehetetlen partnert találni. Ez természetesen a mi hibának is, de ha nem tudjuk csak így megoldani akkor ezt így kell elfogadni. Tudomásul kell vennünk, hogy itt is leginkább a félrelépni vágyó nős férfiak vannak többségben. Az Ő szempontjából teljesen érthető az, hogy a hétköznap este, éjszaka nem érnek rá. Valamint a fotó küldés is kockázatos. Éppen ezért aki rugalmasabb tud lenni, több ideje, helye van, az jó esélyekkel keresgélhet!
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 10. 19. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 19. szombat 15:41

Nyilván csak akkor ha van is olyan, akit keres az illető. Mert ha nincs lehet akár egy Einstein is, nem sokra megy vele.

Azért lehet itt elég érdekes és értelmes hozzászólásokat és tanácsokat is olvasni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 19. szombat 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 19. szombat 22:58
Törölt felhasználó (3161902)

Nem hinném hogy dicsekednék...
Nem hinném hogy dicsekednék...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 19. szombat 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 19. szombat 15:57
Törölt felhasználó (4052772)

Akkor dicsekedni jarsz ide?

Akkor dicsekedni jarsz ide?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 18. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 18. péntek 08:37

Igen, aki kellő inteligenciával rendelkezik és nem egy alpári tuskó, annak biztos sikerül megtalálnia azt akit keres! Mivel mi nem keresünk ezért nem tudjuk mi folyik a mélyben, de gondolom hogy sok pozitív dolog is van! Az elöző véleményem az itteni kommentekből és fotókhoz, videókhoz való hozzászolásokból vontam le! Bocsánat azoktól akiket ezzel megsértettem, bár szerintem a véleményem csak azokat bántotta akik tudják magukról hogy csak egy kis szűzfarkú farokverők!
Nyilván csak akkor ha van is olyan, akit keres az illető. Mert ha nincs lehet akár egy Einstein is, nem sokra megy vele.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 18. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 18. péntek 08:37

Igen, aki kellő inteligenciával rendelkezik és nem egy alpári tuskó, annak biztos sikerül megtalálnia azt akit keres! Mivel mi nem keresünk ezért nem tudjuk mi folyik a mélyben, de gondolom hogy sok pozitív dolog is van! Az elöző véleményem az itteni kommentekből és fotókhoz, videókhoz való hozzászolásokból vontam le! Bocsánat azoktól akiket ezzel megsértettem, bár szerintem a véleményem csak azokat bántotta akik tudják magukról hogy csak egy kis szűzfarkú farokverők!
A baj az,hogy pl.én csak ilyenekbe futok bele!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 17. csütörtök 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 17. csütörtök 07:49
Törölt felhasználó (1600432)

Szerintem ez itt egy nagyon jó hely!! Kellő intelligenciával, igenis mindenki sikerrel járhat! Bár azért vannak érdekes emberek, társkereső anomáliák!
Pár példa!
-"csak fényképes levélre válaszolunk" írja olyan akinek nincs kitöltve semmi a lapján
-"akkor írj, ha van fent arcképed!" olyantól akinek egy fotója van fent az is egy nagy pina
-"ha rámírsz, letiltalak" ????? akkor hogy ismerkedünk??
-"intelligencia adott, és elvárt" de egy levélre nem tudnak válaszolni még annyit sem hogy pl." kösz mi nem illünk" össz
De ha az ilyeneket elkerülöd, rengeteg, értelmes, valós, jó humorú embert találhattok itt!
Pár példa!
-"csak fényképes levélre válaszolunk" írja olyan akinek nincs kitöltve semmi a lapján
-"akkor írj, ha van fent arcképed!" olyantól akinek egy fotója van fent az is egy nagy pina
-"intelligencia adott, és elvárt" de egy levélre nem tudnak válaszolni még annyit sem hogy pl." kösz mi nem illünk" össz
De ha az ilyeneket elkerülöd, rengeteg, értelmes, valós, jó humorú embert találhattok itt!
Én imádok nyalni,még se jelentkezett egy hölgy se soha,lehet nem szeretik ha nyalatni magukat,meg hát a farkam is csak átlagos...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 10. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 10. csütörtök 09:20

Törölt felhasználó (4052772)
VIP

Nem feltetlen. En szeretek nagyon szopni. Forditva pedig nem kezdek ferfival, aki nem szeret puncit nyalni vagy csak muszajbol megcsinalja. Az ilyen ffi szamomra is felejtos.

Tuti módszeünk van. Csak kell hozzá denevérfarok, szűzlány hajtincs, kakastoll, pókfonál, és éjfélkor, teliholdnál gyűjtött bölömbika karom. Ebből egy erős főzetet készíteni, és legalább hét egymást követő február 29.én fogyasztani belőle.
Szerintem ez itt egy nagyon jó hely!! Kellő intelligenciával, igenis mindenki sikerrel járhat! Bár azért vannak érdekes emberek, társkereső anomáliák!
Pár példa!
Pár példa!