Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 228 229 230 231 232 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6488   2019. 11. 27. szerda 19:21
X Törölt felhasználó (3989732)
...miért lenne esélytelen? A mi barátunk is párkapcsolatban él. Kell is konspirálni rendesen, de össze lehet hozni.
(Ez egy válasz fishbed üzenetére (2019. 11. 27. szerda 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 27. szerda 17:25
Nem független pasiként esélytelen.
Én magam hosszútávra keresnék,olyan barátság extrákkal dologban gondolkodom.
Viszont úgy érzem,hogy mind a nők,vagy a párok úgy tekintenek az egyedül kereső pasikra,mint valami perverz, igyen dugásra ,potya puncira ácsingózó férfi állatra smile
#6487   2019. 11. 27. szerda 17:25
fishbed fishbed
Nem független pasiként esélytelen.
Én magam hosszútávra keresnék,olyan barátság extrákkal dologban gondolkodom.
Viszont úgy érzem,hogy mind a nők,vagy a párok úgy tekintenek az egyedül kereső pasikra,mint valami perverz, igyen dugásra ,potya puncira ácsingózó férfi állatra smile
#6486   2019. 11. 17. vasárnap 21:03
Manuzoom Manuzoom
Egyik másik nem-visszaírós pár egyébként pont itt panaszkodik hogy nem talál harmadikat, azért erős az irónia. Lehet itt találni egyébként, csak rendkívül nehéz. írok egy rövid bemutatkozást, adok elérhetőséget, képeim vannak (edzett felsőtest, nagyobb farok), legtöbb pár válaszra se méltat. Erre még jönnek a skype-os kamusok, meg a párok akik meggondolják magukat/eltünnek.
Van ami saját butaságomon ment el, én se úgy jöttem ide hogy mindent tudok, és vannak nagyon rendes párok akik tök kultúráltan válaszolnak (túl nagy farkad, túl vékony vagy, stb), nem is zaklatom őket utána, nem lehetek szimpatikus mindenkinek, teljesen helyénvaló.
#6485   2019. 11. 17. vasárnap 05:43
cul8er2 cul8er2
Szép reggelt.
Igen sikerült már. wink
#6484   2019. 11. 16. szombat 05:10
panadol panadol
Igen volt siker három párral találkozni
#6483   2019. 11. 15. péntek 19:44
szabolcsipar67 szabolcsipar67
Mert te nem vagy kamu,adatlapodon heteró vagy,"Miskolcon ma este 8-9óra körül szopok szopatok kocsi is oké"így keresel
Ezek után melyik pár áll szóba veled
(Ez egy válasz Kiváncsi74 üzenetére (2019. 11. 13. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 13. szerda 08:02
Nagyon nem egyszerű. Rengeteg a kamus. Nagyonsok hirdető van aki inteligensnek mondja magát és olyat is keres erre meg az üzenetre annyitse képes válaszolni, hogy bocsi de nem. Sokan vannak akik maguk sem tudják, hogy mit is akarna.
#6482   2019. 11. 15. péntek 08:48
gabi606 gabi606
Persze minden nö birtokoni akar nem csak jot dugni velünk ellentétbe
#6481   2019. 11. 14. csütörtök 21:19
X Törölt felhasználó (2912422)
Nem független pasit után, abszolút nincs érdeklődés hölgyek körében.
#6480   2019. 11. 13. szerda 11:57
X Törölt felhasználó (4164962)
vigyor2
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 11. 13. szerda 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 13. szerda 11:20
Én úgy szoktam hogy ha ismerkedni akarok valakivel akkor direkt helyesen megírt kamulevelet küldök neki, hogy azt higgye intelligens vagyok. smile smile smile
#6479   2019. 11. 13. szerda 11:20
egysportospasi egysportospasi
Én úgy szoktam hogy ha ismerkedni akarok valakivel akkor direkt helyesen megírt kamulevelet küldök neki, hogy azt higgye intelligens vagyok. smile smile smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 13. szerda 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2019. 11. 13. szerda 08:10
"Nagyonsok hirdető van aki inteligensnek..." vigyor2
#6478   2019. 11. 13. szerda 11:10
kiskoko34 kiskoko34
Igen, haverral már 3 héten belül a második csaj jött el hozzánk és szereztünk egymásnak örömöt. Aki akar és mer találkozni az nem keres kibúvókat. A második lánnyal az egész dolog lebeszélése mintegy 3-4 napot vett igénybe, tudta mit akar, és azt meg is kapta.
Na igen, manapság, aki a kamerás mobiltelefonok világában nem tud képet mutatni vagy 3 kép utána azt írja, hogy nincs több, mert nem szereti magát fotózni vagy nem mer kamera elé állni az minden bizonnyal kamu. Illetve tartom azt is, hogy azok a párok/lányok is mind kamus, akik 20+-os farokmérettel keresnek, mert ha esetleg tényleg jelentkezne is valaki ilyen mérettel, abban meg találnának más kivetnivalót, a lényeg csak az önigazolás meg a képek begyűjtése.
Itt a fórumon több felhasználó is próbálta a hozzászólásaimat kifigurázni, meg megmagyarázni, hogy én miért látom rosszul a dolgokat, de fél év alatt 4 szóló lány és 2 párral találkoztam, talán nem az én taktikám/technikámban van a hiba, ha negatív felhanggal írok.
#6477   2019. 11. 13. szerda 08:12
...na igen. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 13. szerda 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2019. 11. 13. szerda 08:10
#6476   2019. 11. 13. szerda 08:10
X Törölt felhasználó (3715492)
(Ez egy válasz Kiváncsi74 üzenetére (2019. 11. 13. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 13. szerda 08:02
Nagyon nem egyszerű. Rengeteg a kamus. Nagyonsok hirdető van aki inteligensnek mondja magát és olyat is keres erre meg az üzenetre annyitse képes válaszolni, hogy bocsi de nem. Sokan vannak akik maguk sem tudják, hogy mit is akarna.
#6475   2019. 11. 13. szerda 08:02
Kiváncsi74 Kiváncsi74
#6474   2019. 11. 12. kedd 18:18
SzofiBobi SzofiBobi
Sajnos nekünk már fordult elő olyan, hogy nem saját fotót küldött. Sőt olyan is, hogy vagy 10 évvel korábbit, azt viszont elfelejtette megírni, hogy a 10 évet piálással töltötte. Arról ne is beszéljünk, hogy volt, hogy jelezték nekünk, hogy egy pasi a mi fotónkkal hírdeti magát. Ez pár éve történt. Akkor más néven voltunk itt, töröltük is azt a regisztrációt, és fotókat. Nem is teszünk fel ezután nyílvános képet.
Azóta csak akkor találkozunk, ha skype-on megnézhettük a jelentkezőt.
(Ez egy válasz Dbpasi57 üzenetére (2019. 11. 12. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 12. kedd 17:27
Szia! Ne haragudj, ha beleszólok a diskurzusotokba. Nekem is nagyon fontos a biztonság és a diszkréció. Nehezen ismerkedem és hosszú idő, amig megerősödik a bizalom bennem. Amit leírsz, azt nem nagyon tudom elképzelni, ha az utazást megelőzte jó pár beszélgetés esetleg telefon oda-vissza.Talán ez elég muníciót ad, hogy elinduljon bármelyik fél a másikhoz. Természetesen nem zárom ki azt sem, amit Te példának felhoztál. De ha az ismerkedésben elértek egy szintre, utána távolabb tolhatod mgadtól az aggodalmaid, 100% garancia nincs az első élvezetes együttlétre.
Azt viszont aláírom, hogy az a legjobb, ha a harmadik fél a közelben lakik és szabadon tud alkalmazkodni Hozzátok.
#6473   2019. 11. 12. kedd 18:09
Pontosan, nem kell különösebb varázslat hozzá, hogy kiszűrje az ember a szociopatákat. Ha valaki tapló, akkor az már az írásképén is látszik. Ha agresszív, az is. Ha sumákol, az is.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 11. 12. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 12. kedd 17:55
Hát igen, ilyen is lehet, bár én még nem találkoztam a felsorolt dolgokkal. Más típusú oldalakon beszélgettem, ott nem a szex volt a központban. Voltak akikkel akár évekig is beszélgettünk, sok mindent tudtunk egymásról, ismeretlenül is ismertük egymást. Szinte soha nem csalódtam senkiben az ilyen netes ismerősök esetében, bár természetesen nem mindenkivel szexeltem, sokukkal nem is találkoztam. Természetesen fényképet láttunk egymásról előtte és érdekes módon akikkel találkoztam mindenki a saját képét küldte előtte el, nem kamuképet.Akivel beszélgettem mind nők voltak, általában néhány nem egysoros levél után meg lehet mondani hogy nővel beszél az ember vagy férfival. Ezek már régen voltak, ezen az oldalon megismert emberrel vagy emberekkel még sosem találkoztam.
#6472   2019. 11. 12. kedd 17:55
egysportospasi egysportospasi
Hát igen, ilyen is lehet, bár én még nem találkoztam a felsorolt dolgokkal. Más típusú oldalakon beszélgettem, ott nem a szex volt a központban. Voltak akikkel akár évekig is beszélgettünk, sok mindent tudtunk egymásról, ismeretlenül is ismertük egymást. Szinte soha nem csalódtam senkiben az ilyen netes ismerősök esetében, bár természetesen nem mindenkivel szexeltem, sokukkal nem is találkoztam. Természetesen fényképet láttunk egymásról előtte és érdekes módon akikkel találkoztam mindenki a saját képét küldte előtte el, nem kamuképet.Akivel beszélgettem mind nők voltak, általában néhány nem egysoros levél után meg lehet mondani hogy nővel beszél az ember vagy férfival. Ezek már régen voltak, ezen az oldalon megismert emberrel vagy emberekkel még sosem találkoztam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 12. kedd 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4164962)
2019. 11. 12. kedd 15:56
És mi van ha utazol 200 vagy több km-t aztán a rétek megeszi őket vagy csak 2 foga van a nőnek meg bajsza? Vagy csak a faszi van otthon és buzulni akar? Vagy fordítva? Hozzánk ha idejonne igenytelenul nem csak elzavarnam, lehet meg is vernem, pláne ha kamukepet küldött volna előtte. Vagy mi mennenk egy putriba 200 km után...
Senki ne azt gondolja hogy lenezoek vagyunk, nem az anyagi helyzetre gondoltunk, meg a tisztaság nem is pénzen múlik. Itt az igénytelenség re gondolunk.
Ezért jobb a kozelbol keresni és előtte összehozni egy kötetlen találkozót, mielőtt hazaviszed, vagy hozzájuk mész. Lehet hogy kirabol, vagy csak a terepet méri fel.
Olvastunk olyat is hogy valakinek az asszonyát alázta a vendég, meg úgy baszta mint a rohadt tokot. Mondjuk állítólag fizetős vendég volt de akkor is. Mit tud csinálni mondjuk egy 60 kg-os férj egy 120 kg-os agresszív állat ellen?
Hála istennek nálunk ilyen veszély nincs.
Vagy mi van akkor ha odautazik egy pár valahova aztán nem is csak egy fiú van ott hanem az egész haveri társaság? Vagy ... Gondolom értitek!
#6471   2019. 11. 12. kedd 17:31
X Törölt felhasználó (3715492)
A mai vilagban, amikor mar van videochat minden telefonon? Ehhez nagyon amatornek kell lenni.
A fizetos vendeg meg azt csinal amiert fizet, az egy masik kategoria.
Nem egy fiu van hanem az egesz haveri tarsasag? Ingyen bonusz! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 12. kedd 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
És mi van ha utazol 200 vagy több km-t aztán a rétek megeszi őket vagy csak 2 foga van a nőnek meg bajsza? Vagy csak a faszi van otthon és buzulni akar? Vagy fordítva? Hozzánk ha idejonne igenytelenul nem csak elzavarnam, lehet meg is vernem, pláne ha kamukepet küldött volna előtte. Vagy mi mennenk egy putriba 200 km után...
Senki ne azt gondolja hogy lenezoek vagyunk, nem az anyagi helyzetre gondoltunk, meg a tisztaság nem is pénzen múlik. Itt az igénytelenség re gondolunk.
Ezért jobb a kozelbol keresni és előtte összehozni egy kötetlen találkozót, mielőtt hazaviszed, vagy hozzájuk mész. Lehet hogy kirabol, vagy csak a terepet méri fel.
Olvastunk olyat is hogy valakinek az asszonyát alázta a vendég, meg úgy baszta mint a rohadt tokot. Mondjuk állítólag fizetős vendég volt de akkor is. Mit tud csinálni mondjuk egy 60 kg-os férj egy 120 kg-os agresszív állat ellen?
Vagy mi van akkor ha odautazik egy pár valahova aztán nem is csak egy fiú van ott hanem az egész haveri társaság? Vagy ... Gondolom értitek!
#6470   2019. 11. 12. kedd 17:27
Dbpasi57 Dbpasi57
Szia! Ne haragudj, ha beleszólok a diskurzusotokba. Nekem is nagyon fontos a biztonság és a diszkréció. Nehezen ismerkedem és hosszú idő, amig megerősödik a bizalom bennem. Amit leírsz, azt nem nagyon tudom elképzelni, ha az utazást megelőzte jó pár beszélgetés esetleg telefon oda-vissza.Talán ez elég muníciót ad, hogy elinduljon bármelyik fél a másikhoz. Természetesen nem zárom ki azt sem, amit Te példának felhoztál. De ha az ismerkedésben elértek egy szintre, utána távolabb tolhatod mgadtól az aggodalmaid, 100% garancia nincs az első élvezetes együttlétre.
Azt viszont aláírom, hogy az a legjobb, ha a harmadik fél a közelben lakik és szabadon tud alkalmazkodni Hozzátok.
#6469   2019. 11. 12. kedd 15:56
X Törölt felhasználó (4164962)
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 11. 12. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 12. kedd 13:54
Természetesen mindenki maga dönti el, hogy mi az a távolság, ami neki elfogadható, ki mennyit tud, vagy akar utazni. Nekem is voltak ebben mindig akadályaim. Viszont a logika egyszerű volt a távoliak irányába való nyitásra. Itt is látjuk, hogy alig akad nő a környékről, nagyon nagy a kereslet, nagyon kicsi a kínálat. Jobbnál jobb pasikkal kell versenyezni, nagy szerencse szükséges hogy megfelelőre akadjon az ember. Nagyobb lehet az esély ha az ember mondjuk a néhány milliós populációból senkit nem zár ki a távolság alapján, mint ha csak a környék néhány tízezres, vagy százezres kínálatát nézi eleve. Én egyébként szeretek utazni, ha semmi más nem akadályozna az ország bármelyik részére elmennék akár egy személyes találkozás miatt is, mint ahogy régen, amikor több lehetőségem volt meg is tettem.

... 228 229 230 231 232 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11068db
Utolsó üzenet: tegnap 21:35

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!