Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 204 205 206 207 208 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6763   2020. 03. 17. kedd 08:54
X Törölt felhasználó (4049852)
Persze, én sem úgy értettem hogy bárki bárkivel. smile
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 03. 15. vasárnap 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 15. vasárnap 05:26
A való életben sem egyszerű, itt miért lenne az? Az rendben van, hogy aki itt van és valóban keres az szexet szeretne, de nem mindenki minden áron.
#6762   2020. 03. 17. kedd 00:05
X Törölt felhasználó (4293192)
Hajrá hajrá! smile Csak bíztatni egymást pozitívan.
#6761   2020. 03. 16. hétfő 07:57
adamxl adamxl
Sziasztok!
Mindkét félnek szerencsének kell lennie hopgy ugyanazt a dolgot keressék, ugyanolyan igények mellett... számomra a távolság a legnagyobb dolog ami kizár dolgokat kihalt ezen rész ahol élek aktív gg tagok nélkül akik nem csak fantáziálnak hanem mernek lépni is.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 03. 15. vasárnap 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 15. vasárnap 08:18
Akkor annak a pasinak is szerencséje van, akivel a pár összejön! Így megvan az esély a pasiknak is. Nyilván kissebb, a hirdetők száma miatt. Viszont elég egyértelmű, hogy egy valaki nem tud partnert találni, hisz, ha 1 valaki talál, akkor akit megtalált is szerencsés!
#6760   2020. 03. 15. vasárnap 08:18
SzofiBobi SzofiBobi
Akkor annak a pasinak is szerencséje van, akivel a pár összejön! Így megvan az esély a pasiknak is. Nyilván kissebb, a hirdetők száma miatt. Viszont elég egyértelmű, hogy egy valaki nem tud partnert találni, hisz, ha 1 valaki talál, akkor akit megtalált is szerencsés!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 03. 15. vasárnap 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 15. vasárnap 05:37
Itt csak csak párnak van szerencséje hay pasit keres harmadiknak
#6759   2020. 03. 15. vasárnap 07:12
Felfedezők Felfedezők
Olyan az egész, mint egy intim szaküzlet- pár szemszögéből írva. Kintről nézegetik, tervezik a belépést, fantáziálnak. Belépni kevesen mernek, vásárolni pedig ..... Véleményünk, hogy aki bármi akadályt érez, lát életében, ne is küldje el a "szia, ismerkedni szeretnék levelét". A komolyan vevők pedig fogadják el az elutasítás lehetőségét. Ez egy fok, fokozat. Ráléphet bárki, kimehet a boka, le lehet esni (ha rossz a fok), de aki óvatos, annak jobb lehet a látvány. smile
#6758   2020. 03. 15. vasárnap 05:37
zsozs70 zsozs70
Itt csak csak párnak van szerencséje hay pasit keres harmadiknak
#6757   2020. 03. 15. vasárnap 05:26
SzofiBobi SzofiBobi
A való életben sem egyszerű, itt miért lenne az? Az rendben van, hogy aki itt van és valóban keres az szexet szeretne, de nem mindenki minden áron.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 14. szombat 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4049852)
2020. 03. 14. szombat 20:45
Ezt én is így látom.
Nézegettem a társkeresőben adatlapokat, akik állítólag hölgyek voltak... Kb egy sem volt szingli nő, inkább pasi.
Párokat is kerestem, abból azért több van itt, de vagy kamu regisztráció az is, vagy túl messze vannak, vagy úgy érzem én nem felelnék meg az elvárásoknak.
Nem egyszerű a keresés sajnos. Néhány párnak írtam is. Kevés válasz jött. A legtöbb elutasítás, ami persze nem zavar. Legalább választ kaptam tőlük.
Már nem is tudom merjek e írni pároknak, akik Peaten a közelben laknak. Lehet nem sok értelme van.
Senkinek sem egyszerű itt a keresgélés, aki komolyan gondolja. :(
#6756   2020. 03. 14. szombat 21:47
X Törölt felhasználó (4265902)
Nekem párral és hölggyel is volt szerencsém találkozni már gg.hu-ról. (Igaz, nem lett minden esetben szex a dologból, előfordult, hogy a személyes találkozón kiderült, még sincs meg köztünk a kémia és elbúcsúztunk.)
Ami biztos és már rengetegen leírták előttem: Sokkal-sokkal több egyedülálló férfi keres itt, mint nő vagy pár, szóval a kereslet-kínálat finoman fogalmazva sincs arányban. Az is tény, hogy rengeteg a kamu, csak szórakozó, unatkozó felhasználó, mind a férfiak, mind a nők, mind pedig a párok között. Előfordul, hogy nem kap választ az ember, de ezt is meg tudom érteni. Ha naponta tucatnyi levéllel bombáznak valakit, akkor gyorsan betelhet a pohár.
Viszont a siránkozás és a várakozás, hogy hátha az ember szájába repül a sült galamb nem jó megoldás. Kitöltött adatlap, igényes és intelligens bemutatkozó levél a kiszemeltnek. Ezek a legfontosabbak. És persze el kell tudni viselni a visszautasítást vagy épp kudarcot. Nem vagyunk mind egyformák. Lehet, hogy egy hölgy vagy pár számára én vagyok a tökéletes jelölt, másoknak meg nem vagyok az esete. Próbálkozni kell, végülis azért van ez az oldal. smile
#6755   2020. 03. 14. szombat 20:45
X Törölt felhasználó (4049852)
Ezt én is így látom.
Nézegettem a társkeresőben adatlapokat, akik állítólag hölgyek voltak... Kb egy sem volt szingli nő, inkább pasi.
Párokat is kerestem, abból azért több van itt, de vagy kamu regisztráció az is, vagy túl messze vannak, vagy úgy érzem én nem felelnék meg az elvárásoknak.
Nem egyszerű a keresés sajnos. Néhány párnak írtam is. Kevés válasz jött. A legtöbb elutasítás, ami persze nem zavar. Legalább választ kaptam tőlük.
Már nem is tudom merjek e írni pároknak, akik Peaten a közelben laknak. Lehet nem sok értelme van.
Senkinek sem egyszerű itt a keresgélés, aki komolyan gondolja. :(
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 03. 07. szombat 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 07. szombat 06:04
Az biztos, hogy nem irigyeljük azokat az egyedül hirdető pasikat, akik valóban hölgyet keresnek. Alapból kevesebb hölgy van itt, mint úr. Az pedig, hogy a rengeteg szórakozó, megtévesztő, mindenkit becsapó ember teljesen bizalmatlanná teszi azt a néhány nőt, párt is. Így igazából a valóban partnert kereső férfiaknak ártanak. Őket járatják le.
#6754   2020. 03. 11. szerda 07:34
TheThreesome TheThreesome
Mi is találtunk már pasit erről az oldalról....és ezúton keresem Mikit, aki nagyon elrendezte a feleségem.
#6753   2020. 03. 10. kedd 21:27
X Törölt felhasználó (1292612)
ismételten leírom POZITÍV élményeimet, tapasztalataimat!
Nagyon köszönöm azoknak az új és visszatérő pároknak, akik Engem választottak és éltek elő-nőnapi masszázsommal. Volt olyan pár, aki eljött, masszázs tökéletesen sikerült, de nem léptünk tovább, volt olyan Hölgy, aki isteni furulyajátékkal hálálta meg dolgos kezeimet és szegény nem győzött elnézést kérni hogy több nem lehetett, lévén épp a találka reggelé érkezett meg a gonosz Pirosssszka...De majd repetakor teljes "program" áll a rendelkezésünkre, a főpróba így is szuper volt. I+R-nek és E+L-nek is hálás vagyok a szuper 5ös estéért. Isteni party jött össze, örülök, hogy részese lehettem.Nem semmi feelingje volt az estének, mikor 3 pasi néztük a nyalakodó Hölgyeket, csorgó nyállal :-P De mindenek felett különlegesen nagy élményt A és N párosa okoztak, nagyon kellemes estét töltöttünk el 3asban.
Minden olyan párnak és Hölgynek több nappal utólag is kívánok boldog nőnapot, remélve, hogy bepótoljuk a létre nem jött találkozásunkat.Itt a tavasz, 2018-as és 2019-es tapasztalásaim alapján mindenki (természetesen Én is) zsongásban vagyunk.Jön a következő ünnep is, a húsvéti locsolkodás...Várom privát levélben a többesezésre vágyó urak, férjek levelét, de a szóló Hölgyek is írhatnak bátran.
Az Én tapasztalásom tehát továbbra is igencsak derűs!
#6752   2020. 03. 07. szombat 13:23
egysportospasi egysportospasi
Ebben egyetértünk, nagyjából én is így gondolom.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 03. 07. szombat 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Az biztos, hogy nem irigyeljük azokat az egyedül hirdető pasikat, akik valóban hölgyet keresnek. Alapból kevesebb hölgy van itt, mint úr. Az pedig, hogy a rengeteg szórakozó, megtévesztő, mindenkit becsapó ember teljesen bizalmatlanná teszi azt a néhány nőt, párt is. Így igazából a valóban partnert kereső férfiaknak ártanak. Őket járatják le.
#6751   2020. 03. 07. szombat 08:51
X Törölt felhasználó (4132002)
eljen
#6750   2020. 03. 07. szombat 06:04
SzofiBobi SzofiBobi
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 03. 07. szombat 00:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 07. szombat 00:51
Ha már pasit is csak türelemmel lehet találni akkor mit szóljon aki esetleg nőt keres?
#6749   2020. 03. 07. szombat 00:51
egysportospasi egysportospasi
Ha már pasit is csak türelemmel lehet találni akkor mit szóljon aki esetleg nőt keres?
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 03. 06. péntek 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 06. péntek 06:27
Mi találtunk nemrég egy pasit, akivel hosszú idő után újra hármasban gabalyodtunk. Türelemmel lehet eredményt elérni. Nameg rugalmasság is kell. Aki valóban akar, az tesz érte. Lesz is eredménye.
#6748   2020. 03. 06. péntek 06:27
SzofiBobi SzofiBobi
Mi találtunk nemrég egy pasit, akivel hosszú idő után újra hármasban gabalyodtunk. Türelemmel lehet eredményt elérni. Nameg rugalmasság is kell. Aki valóban akar, az tesz érte. Lesz is eredménye.
#6747   2020. 03. 05. csütörtök 21:18
kiskoko34 kiskoko34
Jó hátul van ez a topic, úgy tűnik jó régóta nem talált itt senki senkit. Amin nem csodálkozom, legutóbb én is csak egy pár adalapba bújt fiút találtam.. nyes
#6746   2019. 12. 23. hétfő 12:23
inkognitopasi inkognitopasi
Szerintem nincs semmilyen mágia az egészben. Nem kell más, csak türelem, egy kicsi kitartás, reális látásmód, meg persze az is fontos, hogy ne legyen állandó visítozás a fórumon, hogy "mindenki kamus", meg "már én régóta keresek, napi 10 levélre sincs válasz", mert ezek az egyéni szociális problémák inkább visszataszítóak, mintsem bárkit is vonzanának.
Nekem innen két párhoz volt szerencsém, nagyszerű volt velük minden és úgy gondolom, hogy megért minden fáradozást, mert életre szóló élményt tudtunk adni egymásnak. smile
#6745   2019. 12. 22. vasárnap 00:00
facér7 facér7
Igen.
#6744   2019. 12. 21. szombat 14:06
MILF-shooter MILF-shooter
Ez jogos! A sok szerencsétlen, aki férfi adatlappal nőként van regisztrálva...ez ennyire nehéz, vagy valami más célja van vele? Ó, eddig lányt keresetem, de most, hogy bedobta ide ezt a pasit... hát ez is jó lesz! circling idióták.
Nő szűrési feltételre, 1 tényleges nő mellé jön legalább 3-4 férfi adatlap... gratulálok!
(Ez egy válasz hamvas38as üzenetére (2019. 12. 18. szerda 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 18. szerda 21:06
Szerintem a legnagyobb segítség az oldal üzemeltetőitől lehetne kapni. Nagyon idegesítő hogy beállítom hogy NŐ-t keresek, erre egy csomó olyat ad be ahol az előzetes adatlapon NŐ van megadva és ha megnézem a teljes adatlapját ott meg már FÉRFI-ként van kitöltve!!! Mondjuk 100% hogy ezzel nem mondtam újat sokaknak, csak azért idegesít mert vagyunk jó páran akik RENDESEN ki tudtuk tölteni az adatlapunkat ELSŐRE!!! Én szeretném kérni az oldal üzemeltetőit hogy találjanak már ki valami könyebb regisztrációs megoldást, mert időről-időre elveszi az ember kedvét az ismerkedéstől!

... 204 205 206 207 208 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!