Örülök, hogy megerősítitek ,hogy nem lehet partnert találni. De akkor, hogyan is? Miért is vannak a partnerkereső oldalak? Csak extra bevételért ,vagy lesz is valami végre.
Pontosan, ugyanez! Normálisan bemutatkozom, leírom, hogy miért küldöm az üzenetet, illetve, hogy mik a közös pontok és érdeklődési körök - nyilván annak írok, akinél látom az ismerkedés lehetőségét. Kb 30-ból 1 válaszolt. Szerintem itt nem arról van szó, hogy nincs az ember ízlésének megfelelő, hanem úgy látszik, itt ez egy bevett szokás, hogy nem válaszolnak, tehát az indok a vérbunkóság. Persze, néha elfelejti az ember, meg túlgörget, de ez itt trend, látszik, hogy ez a módi. Pláne, akkor, ha látszik, hogy megnyitotta a levelet, szóval elég gáz... Szerintem ennél csak alkalmasabb felületek vannak, bármit is keres az ember, én is már csak hobbyból csinálom, hátha egyszer...
de a fórumozás és az amatőr tartalmak jók, arra viszont ez a tökéletes hely
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 07. csütörtök 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 07. csütörtök 00:34

Törölt felhasználó (3969652)

4 párra írtam rá 2 napja a közelben illedelmesen csak ahol egyezett a vágy! Annyi sem jött hogy mukk.
Reménytelen partnert találni.
talátunk de nem egyszerú
Lehet. Azt nem állítjuk, hogy könnyű, kb olyan mint a valós életben a társkeresés. A nehézség , hogy több fél elvárás, idő, táv, alkalom ... egyeztetése, mérlegelés kell. ....és bátorság. A hogyan találj kulcsait mindenki megtalálná a saját vagy párja lakatjába, valamelyik hozzászólásban. Újat, tutit, általánost senki nem tud...
Itt nem lehet
4 párra írtam rá 2 napja a közelben illedelmesen csak ahol egyezett a vágy! Annyi sem jött hogy mukk.
Mi ha keresünk, párkapcsolat nélküli férfit keresünk, mert csak hétvégente jó nekünk, és az a tapasztalat hogy a nős pasik nem érnek rá hétvégén
A legnagyobb baj hogy sokan panaszkodnak, hogy nagyon nehéz partnert találni, de pár év megfigyelés után azért ki merem jelenteni, hogy a kereső párok (azért ők mert valószínűleg nem csak egy 1 éjszakást keresnek) sem erőltetik meg magukat amikor az adatlapjukat töltik ki, így pedig nyilván nehéz, de sajnos 80 százaléka kábé így néz ki:
Profilkép: A legfontosabb dolog, görgetik a listát a keresők, a képet nézik meg elsőnek, akinek nem akad meg a tekintete az már ki is esett, ennek figyelem felkeltőnek, vágykeltőnek, igazából baromi szexinek kellene lennie. Ha csak férfit keresnek minimum a nőről. A képnek kell bevonzania a keresett személyt, de 10 kereső párból négynek csak a pár férfi tagja farkáról van kép. A nyilvánvaló nem saját képet nem tudom hova tenni, hiába írják oda hogy a profilképen a vágyaink vannak, de az olyan mint egy közösségi oldalon egy ferraris profilkép.
Bemutatkozás: Nagyon kis százalékban van csak tartalmas leírás hogy mit/kit keresnek, milyenek az elvárások, saját maguk jellemzése. Ez már rögtön árulkodik, hogy mennyi energiát fektetnek a keresésbe, a hol van egy normális 5-10 mondatos leírás, az már komolyan vehető, de itt is az 1,2 mondat, telefonon megbeszéljük, illetve sokszor a párhoz viszonyítva irreális elvárás ami inkább jellemző.
Az amit tudod kell rólam, és céljaim még csak-csak sikerül kitölteni, de annyi fáradságot már nem tesznek bele hogy a kit keresek rovat nincs kitöltve 10-ből 6-szor, de az az első bemutatkozó mondatuk hogy ha nem tetszenek nekik a paramétereik, akkor egyből tiltanak.
De az abszolút kedvencem a férfiak, akik egyedüliként nőt keresnek, de képtelenek a nemüket beállítani normálisan. Ők vajon tudják, hogy a profiljuk csak hasonló paraméterű férfitársaik fogják látni?
Szerintem a keresők nagy része ezeken a dolgokon hasal el….
Profilkép: A legfontosabb dolog, görgetik a listát a keresők, a képet nézik meg elsőnek, akinek nem akad meg a tekintete az már ki is esett, ennek figyelem felkeltőnek, vágykeltőnek, igazából baromi szexinek kellene lennie. Ha csak férfit keresnek minimum a nőről. A képnek kell bevonzania a keresett személyt, de 10 kereső párból négynek csak a pár férfi tagja farkáról van kép. A nyilvánvaló nem saját képet nem tudom hova tenni, hiába írják oda hogy a profilképen a vágyaink vannak, de az olyan mint egy közösségi oldalon egy ferraris profilkép.
Bemutatkozás: Nagyon kis százalékban van csak tartalmas leírás hogy mit/kit keresnek, milyenek az elvárások, saját maguk jellemzése. Ez már rögtön árulkodik, hogy mennyi energiát fektetnek a keresésbe, a hol van egy normális 5-10 mondatos leírás, az már komolyan vehető, de itt is az 1,2 mondat, telefonon megbeszéljük, illetve sokszor a párhoz viszonyítva irreális elvárás ami inkább jellemző.
Az amit tudod kell rólam, és céljaim még csak-csak sikerül kitölteni, de annyi fáradságot már nem tesznek bele hogy a kit keresek rovat nincs kitöltve 10-ből 6-szor, de az az első bemutatkozó mondatuk hogy ha nem tetszenek nekik a paramétereik, akkor egyből tiltanak.
De az abszolút kedvencem a férfiak, akik egyedüliként nőt keresnek, de képtelenek a nemüket beállítani normálisan. Ők vajon tudják, hogy a profiljuk csak hasonló paraméterű férfitársaik fogják látni?
Szerintem a keresők nagy része ezeken a dolgokon hasal el….
Reménytelen partnert találni,nem független pasinak.
Legalabb valaki ertekeli
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 24. csütörtök 08:29

Törölt felhasználó (3989732)

...igen, azért.
Ráadásul majdnem művészfotó.

Szex partnert találni az egy Mission Inpossible.
Az se árt ha levelekte válaszoltok!
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
...igen, azért.
Ráadásul majdnem művészfotó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 24. csütörtök 06:43

Törölt felhasználó (4664685)

Miert utott sziven, (user)nev kotelez!

Igaz, csak türelem és kitartás kell
Miert utott sziven, (user)nev kotelez!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 23. szerda 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 23. szerda 17:16

Törölt felhasználó (3989732)

Mondjuk a profilképed szíven ütött.
Egyébként egyetértek, mi is már csak fórumot olvasni és szociológiailag rémüldözni járunk ide. Persze ha szembejön majd valami olyan helyzet, aminek nem lehet ellenállni, akkor biztos lesz valami, de egyenlőre az előző (és egyetlen) barátunk kiszállása után valahogy lejjebb lohadt ez a dolog. Lehet, hogy nálunk az lesz, hogy ez jó buli volt, de azért az asszony nem átjáróház (ezek az ő szavai), és nem csak a hármasozás a kizárólagos útja a szexnek.

Egyébként egyetértek, mi is már csak fórumot olvasni és szociológiailag rémüldözni járunk ide. Persze ha szembejön majd valami olyan helyzet, aminek nem lehet ellenállni, akkor biztos lesz valami, de egyenlőre az előző (és egyetlen) barátunk kiszállása után valahogy lejjebb lohadt ez a dolog. Lehet, hogy nálunk az lesz, hogy ez jó buli volt, de azért az asszony nem átjáróház (ezek az ő szavai), és nem csak a hármasozás a kizárólagos útja a szexnek.
Sziasztok! Sajnos az a tapasztalatom hogy hiába, keresgélek nagyon sok a kamus ember.... Mindenki keres aztán vagy eltűnik, vagy vissza sem ír... Csak a rossz tapasztalat van nálam...
Ha tényleg csak beszélgettek akkor nincs igazán mivel vissza élnie a másiknak. Akkor van visszaélési lehetőség ha a beszélgetés kamerás szexbe fordul át. Én is hallotta már ilyet aki így járt!
Ez sem rossz, de a webkamerás beszélgetés felvételével is ezerféle módon vissza lehet élni. Igazából mi lehet, hogy túl óvatosak vagyunk, de a személyes találkozó egy semleges helyszínen az, amit megnyugatóan le tudunk bonyolítani.
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2022. 03. 23. szerda 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 23. szerda 12:23

Egy pár perces webkamerás beszélgetés alatt el lehet dönteni hogy mi legyen! Utazni sem kell, sem telefon számot idegennek kiadni!
Mondjuk a profilképed szíven ütött.
Egyébként egyetértek, mi is már csak fórumot olvasni és szociológiailag rémüldözni járunk ide. Persze ha szembejön majd valami olyan helyzet, aminek nem lehet ellenállni, akkor biztos lesz valami, de egyenlőre az előző (és egyetlen) barátunk kiszállása után valahogy lejjebb lohadt ez a dolog. Lehet, hogy nálunk az lesz, hogy ez jó buli volt, de azért az asszony nem átjáróház (ezek az ő szavai), és nem csak a hármasozás a kizárólagos útja a szexnek. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 23. szerda 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 23. szerda 16:45

Egyébként egyetértek, mi is már csak fórumot olvasni és szociológiailag rémüldözni járunk ide. Persze ha szembejön majd valami olyan helyzet, aminek nem lehet ellenállni, akkor biztos lesz valami, de egyenlőre az előző (és egyetlen) barátunk kiszállása után valahogy lejjebb lohadt ez a dolog. Lehet, hogy nálunk az lesz, hogy ez jó buli volt, de azért az asszony nem átjáróház (ezek az ő szavai), és nem csak a hármasozás a kizárólagos útja a szexnek. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 23. szerda 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4664685)

Szerintem heteró férfiként borzalmas élmény, és az esélye kb nulla, de ez máshol is így van. Volt anno regisztrációm, de inkább töröltem, most csak a fórumozás miatt jöttem vissza
Eleve kevesebb a nő, és nem is biztos, hogy ebből bármelyiküknek bejössz, vagy ugyanazt akarja, amit te és ez rendben van így. Párokkal szinte ugyanez a helyzet, kevesen akarnak szóló heteró pasit, vagy szintén nem ugyanazt keresitek. A legrosszabb része, amikor a homokosok megtalálnak, holott egyértelműen csak heteró alapon keresel, vagy az, amikor egy pár profilja mögé bújva írogat és persze valahogy sosincs kép a hölgyről... szóval szerintem a társkeresés felejtős, de a fórumozás, meg az amatőr cuccok elég jól, azokért viszont nagyon is érdemes itt lenni