Nekem is eltűnt a tegnapi kommentem.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 03. 21. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Megint megy a cenzúra
Na búslakodás itt sincs, de néha olyan leveleket kapunk hogy az már nekünk fáj. A lemondott randikról nem is beszélve. Lassan előleget fogok kérni, hogy a kamusok lekopjanak
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 03. 21. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 09:25

Igen a kiégett ismerős. Még évekkel ezelőtt elkeseredés éreztem, de már nem visel meg annyira. A párom nyugtat hogy előbb-utóbb megtalál minket is az a pár aki minket keres. Szóval csak könnyedén. Mivel a a házasságunk és a szex is szikrázó közöttünk így nem búslakodunk ;€
Mesélj, mi történt, milyen szép élmény volt?
(Ez egy válasz gg_balazs_ üzenetére (2023. 03. 17. péntek 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 17. péntek 22:56

Nekem a mai találka rendkívül pozitív élmény volt.
Úgy tűnik vannak még normális emberek is az oldalon.

Igen a kiégett ismerős. Még évekkel ezelőtt elkeseredés éreztem, de már nem visel meg annyira. A párom nyugtat hogy előbb-utóbb megtalál minket is az a pár aki minket keres. Szóval csak könnyedén. Mivel a a házasságunk és a szex is szikrázó közöttünk így nem búslakodunk ;€
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2023. 03. 21. kedd 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 08:21

Mindenhol nehéz partnert találni, itt pont annyira mint az összes többi oldalon. Nekünk mindíg sikerül előbb-utóbb, de néha kiégünk tőle.
Mindenhol nehéz partnert találni, itt pont annyira mint az összes többi oldalon. Nekünk mindíg sikerül előbb-utóbb, de néha kiégünk tőle.

Pontosan.
Így,ahogy leírtad,rögtön kontextusba is helyezted.
Így,ahogy leírtad,rögtön kontextusba is helyezted.
Nekem a mai találka rendkívül pozitív élmény volt.
Úgy tűnik vannak még normális emberek is az oldalon.
(Ez egy válasz Kulematyi üzenetére (2023. 03. 17. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem meglátják az arcos fotómat,és letiltanak!

Délben újra randim lesz egy párral... Remélem ma nem csak annyi lesz a program, hogy mérgemben eszek egy jót.

Eredendő bűn...( :
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2023. 03. 17. péntek 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 17. péntek 08:07

Te beszéltél vele telefonon, akkor miért is az oldal hibája? Mondjuk mindig jobb mást hibáztatni

Ilyen a világ,az emberekkel van baj,nem az összekötő platformokkal.
Nekünk is volt olyan,hogy fb policsoportban megismert nő,akivel régóta irogattunk,ismerős volt,az első talinál mikor odaértünk kikapcsolt mobillal fogadott.Mert lelkileg nem volt felkészülve.Persze az ember agyfaxt kap,de később megbeszéltük ezt,és randiztunk.
De párral is volt olyan,hogy leegyeztetés után ismerkedős tali,ott meg teljesen mást adtak elő,még csak érintést se akarnak 4-esben..Mi meg csak néztünk,hogy vaj'h rossz asztalhoz ültünk?
Már fel se vesszük az ilyet,motiváció megvan,de lelkesedni majd akkor,ha ott tartunk
Nekünk is volt olyan,hogy fb policsoportban megismert nő,akivel régóta irogattunk,ismerős volt,az első talinál mikor odaértünk kikapcsolt mobillal fogadott.Mert lelkileg nem volt felkészülve.Persze az ember agyfaxt kap,de később megbeszéltük ezt,és randiztunk.
De párral is volt olyan,hogy leegyeztetés után ismerkedős tali,ott meg teljesen mást adtak elő,még csak érintést se akarnak 4-esben..Mi meg csak néztünk,hogy vaj'h rossz asztalhoz ültünk?
Már fel se vesszük az ilyet,motiváció megvan,de lelkesedni majd akkor,ha ott tartunk
Te beszéltél vele telefonon, akkor miért is az oldal hibája? Mondjuk mindig jobb mást hibáztatni
(Ez egy válasz gg_balazs_ üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 16. csütörtök 22:51

Miért nem szűrik jobban a kamu emberkéket ezen a platformon? Már megint felültettek... Várok az étteremben, csak várok... A hölgy persze nem kapcsolható... Pedig reggel még váltig állította, hogy már nagyon várja a randevú... Érdekes.
Mindenesetre legalább ettem egy jót... De akkor is kiábrándító ez az oldal... A sok prostiról, aki suttyonban itt hirdet már ne is beszéljünk.

Nem lehet objektív módon kiszűrni. Ez esetben pl.hogyan bizonyítanád, hogy valaki nem jelent meg és nem csak szándékosan be akarsz mártani valakit mondjuk bosszúból?
Csinálsz egy képet az üres székről/asztalról? (Ez egy válasz gg_balazs_ üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Csinálsz egy képet az üres székről/asztalról? (Ez egy válasz gg_balazs_ üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért nem szűrik jobban a kamu emberkéket ezen a platformon? Már megint felültettek... Várok az étteremben, csak várok... A hölgy persze nem kapcsolható... Pedig reggel még váltig állította, hogy már nagyon várja a randevú... Érdekes.
Mindenesetre legalább ettem egy jót... De akkor is kiábrándító ez az oldal... A sok prostiról, aki suttyonban itt hirdet már ne is beszéljünk.

Ismetős s helyzet csak mi volt hogy pasit vártunk… még jó hogy egy autós csárdába beszéltünk meg randit. Mi is így voltunk ettünk egy jót mérgünkben. Képtelenség megszűrni, sajnos ez az az internet arctalansága…
(Ez egy válasz gg_balazs_ üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)

És valóban
Lehet időutazó
(Ez egy válasz zenita üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 16. csütörtök 11:24

Pedig érdemes lenne felvenni vele a kapcsolatot, hiszen olyat tud, amire csak kevesen képesek.
2 évvel ezelőtti hozzászólásaiban, még 60-as pasiként rimánkodott partner után, mára 56 évesre fiatalodott.
2 évvel ezelőtti hozzászólásaiban, még 60-as pasiként rimánkodott partner után, mára 56 évesre fiatalodott.
Írtam...
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 16. csütörtök 11:26

Nekünk sikerült. Több partnerünk volt már innen. Szerencsére tartós is.
Nekünk sikerült. Több partnerünk volt már innen. Szerencsére tartós is.
Pedig érdemes lenne felvenni vele a kapcsolatot, hiszen olyat tud, amire csak kevesen képesek.
2 évvel ezelőtti hozzászólásaiban, még 60-as pasiként rimánkodott partner után, mára 56 évesre fiatalodott. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 16. csütörtök 11:09
2 évvel ezelőtti hozzászólásaiban, még 60-as pasiként rimánkodott partner után, mára 56 évesre fiatalodott. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem kioktatásnak szántam, bocsánat ha annak érezted. Ez csak annak a szemléletnek szólt akik sajnálkoznak folyamatosan. A fórum címe hogy hogyan találj. Ha itt melankóliába temetkezik az ember úgy biztos nem fog találni.,,
Szóval nem kioktatás volt hanem csupán személyes vélemény.
Szóval nem kioktatás volt hanem csupán személyes vélemény.