Nem találtam még pedig több éve regisztráltam.
Sosem kaptam értesítést, felfüggesztést igen, mert hozzászólást írtam ami nem ahhoz a poszthoz illett. Nem társkereső volt a poszt, bár nem gondolom, ha egy dicsérő hozzászólást írok az ajánlatnak számít...
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 03. 22. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 22. szerda 08:46

Nyilván nem fogunk emiatt nektek levelet írni, de lentebb azt írtátok, hogy mindenki kap értesítést, ha törlik a hozzászólását. Nem akarumk elkeseríteni, de SOHA, egyszer sem kaptunk erről értesítést. Igazából nincs is rá szükségünk. Csak azt nem értjük, hogy a törölt hozzászólással mi volt a baj. Ha a delikvens nem tud helyesen írni, akkor magára vessen.
Nyilván nem fogunk emiatt nektek levelet írni, de lentebb azt írtátok, hogy mindenki kap értesítést, ha törlik a hozzászólását. Nem akarumk elkeseríteni, de SOHA, egyszer sem kaptunk erről értesítést. Igazából nincs is rá szükségünk. Csak azt nem értjük, hogy a törölt hozzászólással mi volt a baj. Ha a delikvens nem tud helyesen írni, akkor magára vessen.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 03. 22. szerda 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 22. szerda 07:52

A moderálással kapcsolatos indoklást automatikus rendszerüzenet formájába kapod. Ha nem kaptad meg, vagy az alkalmazott mdoerációval kapcsolatosan szeretnél kifogással élni, ezt privát üzenetben megteheted Ügyfélszolgálatunk elérhetőségén. (Lap alja, e-mail menüpont) vagy ugyfelszolgalat@goldengate.hu
Itt a közösben nincs mód arra, hogy személyes tájékoztatást kapj, mivel az egyes moderátoroknak nincs rálátásuk egy másik moderátor által alkalmazott tiltásra, és nem is biztos, ha bárki szeretné, hogy az őt érintő személyes ügyek a többi felhasználó előtt legyenek tárgyalva. Ez utóbbi vélhetően nem szorul különösebb magyarázatra
Itt a közösben nincs mód arra, hogy személyes tájékoztatást kapj, mivel az egyes moderátoroknak nincs rálátásuk egy másik moderátor által alkalmazott tiltásra, és nem is biztos, ha bárki szeretné, hogy az őt érintő személyes ügyek a többi felhasználó előtt legyenek tárgyalva. Ez utóbbi vélhetően nem szorul különösebb magyarázatra

A moderálással kapcsolatos indoklást automatikus rendszerüzenet formájába kapod. Ha nem kaptad meg, vagy az alkalmazott mdoerációval kapcsolatosan szeretnél kifogással élni, ezt privát üzenetben megteheted Ügyfélszolgálatunk elérhetőségén. (Lap alja, e-mail menüpont) vagy ugyfelszolgalat@goldengate.hu
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 03. 22. szerda 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 22. szerda 05:53

Semmiféle indoklást nem kaptunk, nem ez volt az első eset.
Túlzásnak érezzük ezt a cenzúrát és a minden szarért tiltást. Lassan már csak annyit lehet írni, hogy milyen fasza vagy, meg szexi, meg milyen tökéletes. Ettől eltérő véleményt töröltök.
Túlzásnak érezzük ezt a cenzúrát és a minden szarért tiltást. Lassan már csak annyit lehet írni, hogy milyen fasza vagy, meg szexi, meg milyen tökéletes. Ettől eltérő véleményt töröltök.
Semmiféle indoklást nem kaptunk, nem ez volt az első eset.
Túlzásnak érezzük ezt a cenzúrát és a minden szarért tiltást. Lassan már csak annyit lehet írni, hogy milyen fasza vagy, meg szexi, meg milyen tökéletes. Ettől eltérő véleményt töröltök. (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 03. 21. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 17:06
Túlzásnak érezzük ezt a cenzúrát és a minden szarért tiltást. Lassan már csak annyit lehet írni, hogy milyen fasza vagy, meg szexi, meg milyen tökéletes. Ettől eltérő véleményt töröltök. (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 03. 21. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Indoklás nélkül nem tűnhetnek el hozzászólások. Ha valamely bejegyzés moderálásra kerül, arról az érintett felhasználó privát tájékoztatást kap, indoklással.
Sajnos tiltást mi is kaptunk, hadonló indokkal. Pedig nem személyeskedés el szánja az ember….
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 03. 21. kedd 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 17:56

Még a jobbik eset, mi tiltást is kaptunk mert meg mertük írni a véleményünket. Állítólag személyeskedés volt. Hát akkor itt még sokan nem olvastak személyeskedő hozzászólást.

Még a jobbik eset, mi tiltást is kaptunk mert meg mertük írni a véleményünket. Állítólag személyeskedés volt. Hát akkor itt még sokan nem olvastak személyeskedő hozzászólást.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 03. 21. kedd 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Indoklás nélkül nem tűnhetnek el hozzászólások. Ha valamely bejegyzés moderálásra kerül, arról az érintett felhasználó privát tájékoztatást kap, indoklással.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 03. 21. kedd 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen érezhető, indoklás nélkül eltűnnek hozzászólások…
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 03. 21. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is eltűnt a tegnapi kommentem.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 03. 21. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Megint megy a cenzúra
Na búslakodás itt sincs, de néha olyan leveleket kapunk hogy az már nekünk fáj. A lemondott randikról nem is beszélve. Lassan előleget fogok kérni, hogy a kamusok lekopjanak
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 03. 21. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 09:25

Igen a kiégett ismerős. Még évekkel ezelőtt elkeseredés éreztem, de már nem visel meg annyira. A párom nyugtat hogy előbb-utóbb megtalál minket is az a pár aki minket keres. Szóval csak könnyedén. Mivel a a házasságunk és a szex is szikrázó közöttünk így nem búslakodunk ;€
Mesélj, mi történt, milyen szép élmény volt?
(Ez egy válasz gg_balazs_ üzenetére (2023. 03. 17. péntek 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 17. péntek 22:56

Nekem a mai találka rendkívül pozitív élmény volt.
Úgy tűnik vannak még normális emberek is az oldalon.

Igen a kiégett ismerős. Még évekkel ezelőtt elkeseredés éreztem, de már nem visel meg annyira. A párom nyugtat hogy előbb-utóbb megtalál minket is az a pár aki minket keres. Szóval csak könnyedén. Mivel a a házasságunk és a szex is szikrázó közöttünk így nem búslakodunk ;€
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2023. 03. 21. kedd 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 08:21

Mindenhol nehéz partnert találni, itt pont annyira mint az összes többi oldalon. Nekünk mindíg sikerül előbb-utóbb, de néha kiégünk tőle.
Mindenhol nehéz partnert találni, itt pont annyira mint az összes többi oldalon. Nekünk mindíg sikerül előbb-utóbb, de néha kiégünk tőle.

Pontosan.
Így,ahogy leírtad,rögtön kontextusba is helyezted.
Így,ahogy leírtad,rögtön kontextusba is helyezted.
Nekem a mai találka rendkívül pozitív élmény volt.
Úgy tűnik vannak még normális emberek is az oldalon.
(Ez egy válasz Kulematyi üzenetére (2023. 03. 17. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem meglátják az arcos fotómat,és letiltanak!

Délben újra randim lesz egy párral... Remélem ma nem csak annyi lesz a program, hogy mérgemben eszek egy jót.

Eredendő bűn...( :
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2023. 03. 17. péntek 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 17. péntek 08:07

Te beszéltél vele telefonon, akkor miért is az oldal hibája? Mondjuk mindig jobb mást hibáztatni