Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 108 109 110 111 112 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8702   2023. 04. 11. kedd 15:13
Felhőék Felhőék
Azért az előtted szóló is jó dolgokat írt. Igen bele kell adni az energiát hogy valaki bemutassa magát, de ezt úgy is lehet hogy egy tényleg jól kitöltött adatlappal és egy jó bemutató szöveggel már meg van. Én sem szeretem mikor valaki 15-20 mondatban “ letámadja” az embert. Bőven elég egy pár soros bemutatkozás, jelezni miért is írt és kérni hogy olvassa el az adatlapot és ha az alapján érdekes lehet kapjon egy rövid választ hogy folytassuk vagy sem. Ez így rendben is lenne.
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 04. 11. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 13:23
Fordítva nézel a távcsőbe,így csak messzebbre kerülnek a dolgok..
Ha valaki energiát sem fektet abba,hogy magát bemutassa,promotálja magát,az ne csodálkozzon az eredménytelenségen.Senki nem fogja kérdezgetni,hogy hozzájusson azokhoz az információkhoz,ami alapján eldől,hogy az ismerkedés elindul,vagy sem.
Az ismerkedés nem küzdősport,ha nincs meg az akarás,borítékolható az eredmény.
#8701   2023. 04. 11. kedd 13:23
Nudistapár Nudistapár
Fordítva nézel a távcsőbe,így csak messzebbre kerülnek a dolgok..
Ha valaki energiát sem fektet abba,hogy magát bemutassa,promotálja magát,az ne csodálkozzon az eredménytelenségen.Senki nem fogja kérdezgetni,hogy hozzájusson azokhoz az információkhoz,ami alapján eldől,hogy az ismerkedés elindul,vagy sem.
Az ismerkedés nem küzdősport,ha nincs meg az akarás,borítékolható az eredmény.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 11. kedd 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4683268)
2023. 04. 11. kedd 12:57
Szerinttem nem kellene lenézni a pár soros üziket sem
Mivel szerinttem azzal a pár sorral csak a jelenkezési szándékát jelezte és mivel ugyis mindenki megnézi annak az adatlapját aki rá ír így el tudja dönteni hogy van értelme vagy inkább nem
Ha igen akkor pár levélben ugyis megtudnak egymásról mindent amit akarnak szerinttem
De viszont feleslegesnek tartom hogy ír egy regényt feleslegesen és választ sem kap
#8700   2023. 04. 11. kedd 12:57
X Törölt felhasználó (4683268)
Szerinttem nem kellene lenézni a pár soros üziket sem
Mivel szerinttem azzal a pár sorral csak a jelenkezési szándékát jelezte és mivel ugyis mindenki megnézi annak az adatlapját aki rá ír így el tudja dönteni hogy van értelme vagy inkább nem
Ha igen akkor pár levélben ugyis megtudnak egymásról mindent amit akarnak szerinttem
De viszont feleslegesnek tartom hogy ír egy regényt feleslegesen és választ sem kap
#8699   2023. 04. 11. kedd 10:07
kovalikbandi kovalikbandi
Lehet és találtam már több alkalommal is.
Valóban nem mindig kapok választ, de ez ezzel jár. Kitartónak kell lenni, és célirányosan keresni. Normalis pár soros levelek mellé mutatok normál fotót is, előbb utóbb megvan az eredménye. Az ördögtöl ha egy fokkal szebb az ember fia , és normálisan kommunikál, megvan az eredménye
#8698   2023. 04. 11. kedd 09:57
Manna Ventura Manna Ventura
Azzal az adatlappal ne csodálkozz!
(Ez egy válasz fullánkos üzenetére (2023. 04. 11. kedd 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 06:25
Egyszerűen le lehet írni 6 betű SEHOGY!
#8697   2023. 04. 11. kedd 09:57
Nudistapár Nudistapár
Pusztába kiabálsz...5 szavas,értelmetlen bemutatkozással vár eredményt vki...mint amikor egy horgász otthon ülve irogatja,hogy nincs kapása..
Ki kellene adni az egysoros irodalmakat..
Múltkor olvastam:"35-45 keresek"..
Írtam volna neki,hogy mit,cipőt?Km-re házat Budapesttől?..De már erre is sajnálja az időt az ember,még ha munkaidőben történik is..
#8696   2023. 04. 11. kedd 09:14
Felfedezők Felfedezők VIP
Úgy olvasom, hogy ehhez a fórumhoz, lassan felesleges írni. A téma leírás pontos és jó tippeket ad. Azok, akik szerencsések (mi azok vagyunk és nem bántuk meg), hiába írják le ( adatlap tipp, stílus tipp, realitások mérlegelése, "találati esély- arány, stb.), nem értelmezik. A nem értelmezés, látszik a negatív kommentelők adatlapjának , hozzászólásaink szegényes voltán, ennyit a tanácsokkal. Egy biztos, 100% os tanács nincs, ahhoz az egyén, saját magával való szembenézés, önismeret kell ( hogy nézek ki, kommunikáció, szabadidő, határozottság és pici anyagi helyzet- tudok utazni, vendégül látni...), van e türelmed. ...és végül köszönet, azoknak akik a mi elvárásaink és sajátjukat ,- jaikat ötvözték miénkkel (urak, párok).
#8695   2023. 04. 11. kedd 08:20
Manna Ventura Manna Ventura
Ezt a rovatot pont azok nem olvassák, akiknek szól.
#8694   2023. 04. 11. kedd 07:05
Bkcouple Bkcouple
Itt? vigyor3
#8693   2023. 04. 11. kedd 06:32
peter5068 peter5068
Nagyon nehéz itt találni!
#8692   2023. 04. 11. kedd 06:25
fullánkos fullánkos
Egyszerűen le lehet írni 6 betű SEHOGY!
#8691   2023. 04. 10. hétfő 14:04
biboots biboots
Hát, hölgyek urak a helyzet kiábrándító. Valamelyik nap rászántam a délutánt és miskolci párokat kerestem, írtam nekik, jeleztem stb. Egyedül keresek vagy van hölgy partner akivel érdekel a négyes. Helyünk is van, így azt gondolom minden adott. Lenne. Egy, azaz egy darab válasz érkezett. Egy bipár jelzett, hogy lehetne, de “véletlenül” csak a pasi ér ra…. Aha smile

De ilyen amikor közös masztira keresek pl. Szeretem ha az asszonyra masztizunk de valamit valamiért alapon, mert a kép tolvajok mindig munkában vannak. Persze szívesen masztizna velem sok-sok ember, amíg nem kerek én is képet, vagy nem akarom ezt személyesen megtenni smile

Tisztelet minden kivételnek, de nekem ezek a tapasztalatok.
#8690   2023. 04. 10. hétfő 12:37
Felhőék Felhőék
Az összes partner kereső oldal sajnos ilyen, tele kamus emberekkel, akik otthon élvezik hogy szórakoznak emberekkel, meg otthon erre markolássza a szánalmas kis pöcset… ma nagyon felbosszantottak, bocsánat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 10. hétfő 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1549862)
2023. 04. 10. hétfő 10:25
Teljesen kizárt ,itt csak kamuk vannak, több partner kereső oldalon voltam már ott mindig sikeres voltam itt esélytelen
#8689   2023. 04. 10. hétfő 12:36
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
Egyenlőre mi sem keresünk,de jönnek az üzenetek hogy szívesen beszállna harmadiknak. vigyor2
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 04. 10. hétfő 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 10. hétfő 12:34
Hihetetlen milyen emberek vannak itt… rám ír valaki hogy harmadiknak szívesen beszállna… erre tényleg türelmesen, teljesen szépen leírom hogy nem keresünk most pasit, erre a válasz: “akkor pusztuljatok el”… nem értem az ilyen mit akar??? Én nem is tudom hogy ilyen emberek mit keresnek itt.. de sajnos tapasztalat a pasik nagy aránya ilyen, kap egy nemet erre kimutatja a “fogafehérjét” hogy milyen betegek és szánalmasak!
#8688   2023. 04. 10. hétfő 12:35
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
Ahogy többen leírták, lentebb mi is. Eddig több mint 30 pasiból 1 találkozó jött össze. Nem titok Pápán lakunk. De írnak több száz kilométerre tőlünk. Persze utazni levélben mindenki tud. Aztán amint az első találkozó alkalmával csak kávé és beszélgetés van (mert mi így csináljuk), akkor az már nem biztos. Mert első alkalommal nincs semmi ugye.(tenni kell érte,hogy komoly a szándék). Aztán vannak az egy soros szavas üzenetek (mielőtt az jön nem írunk vissza mindenkinek), ezekre őszintén mit lehet érdemben válaszolni. De még említésre méltóak azok akik se szó se beszéd egy hétre, hónapra hetekre eltűnnek a chaten, persze amint van új tartalom elő kerülnek. Lehet folytatni a sort az utolsó pillanatban lemondó emberekkel,rossz a kocsi, nem egyedül álló így nem tudja megoldani stb stb... Aztán az értetlenek akik nem tudják képcsere után elfogadni ha nem jönnek be. A keresés sem egyszerű, pasit keresünk aztán farok képek tömkelege profilképnek beállítva, a bemutatkozó szöveg meg... hagyjuk is.(nyilván ilyen oldalon nem kell arcképet vállalni nem ezt várja el senki sem ). Ezeket csak azért írjuk le mert a másik oldalról,mint pár sem sokkal egyszerűbb a helyzet. De persze tudjuk mi csak okoskodunk. Egyenlőre van akivel beszélgetünk ismerkedünk de a keresést felfüggesztettük,kicsit besokalltunk....
(Ez egy válasz John79 üzenetére (2023. 04. 10. hétfő 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 10. hétfő 10:21
4-en szivattak meg pár hét alatt. A kedvencem amikor 2 napig bombáz üzenetekkel, hogy menjek már. Mielőtt elindulok megbeszéljük, hogy minden ok. Félúton még írok, minden ok. Mire megérkezem (110km) már meggondolta magát. Kell csinálni egy name and shame oldalt és ezeket a kreténeket listázni.
#8687   2023. 04. 10. hétfő 12:34
Felhőék Felhőék
Hihetetlen milyen emberek vannak itt… rám ír valaki hogy harmadiknak szívesen beszállna… erre tényleg türelmesen, teljesen szépen leírom hogy nem keresünk most pasit, erre a válasz: “akkor pusztuljatok el”… nem értem az ilyen mit akar??? Én nem is tudom hogy ilyen emberek mit keresnek itt.. de sajnos tapasztalat a pasik nagy aránya ilyen, kap egy nemet erre kimutatja a “fogafehérjét” hogy milyen betegek és szánalmasak!
#8686   2023. 04. 10. hétfő 10:25
Pet0417 Pet0417
Csak kamu arckép kéregető kell találkoztam
#8685   2023. 04. 10. hétfő 10:25
X Törölt felhasználó (1549862)
Teljesen kizárt ,itt csak kamuk vannak, több partner kereső oldalon voltam már ott mindig sikeres voltam itt esélytelen
#8684   2023. 04. 10. hétfő 10:21
John79 John79 VIP
4-en szivattak meg pár hét alatt. A kedvencem amikor 2 napig bombáz üzenetekkel, hogy menjek már. Mielőtt elindulok megbeszéljük, hogy minden ok. Félúton még írok, minden ok. Mire megérkezem (110km) már meggondolta magát. Kell csinálni egy name and shame oldalt és ezeket a kreténeket listázni.
#8683   2023. 04. 10. hétfő 09:38
John79 John79 VIP
Itt kb minden pár kamu férfi aki természetesen az utolsó percben lemond mindent mikor már találkozni kellene.

... 108 109 110 111 112 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10882db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 13. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!