Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10343   2024. 11. 01. péntek 18:11
A_Felszemu_Hatlovetu A_Felszemu_Hatlovetu
Egyetertunk, en csak arra gondoltam, hogyha valaki evek ota fent van, kirak tartalmat, hozzaszol a temakhoz, akkor valoszinuleg nem kamus, es az ertelmesen megfogalmazott levelekre illene valaszolnia, meg akkor is, hogyha nem szimpatikus az illeto - ez lenne egyebkent az emberi minimum. Az egy masik dolog, hogy az itt levo nok, parok jelentos hanyada milyen stilusban nyilvanul meg, amikor az elvarasaikat osztjak meg - az a megerzesem, hogy valahol belul ok nem keresnek senkit, hanem elvezik, hogy ok vannak helyzeti elonyben es hogy visszautasithatnak masokat, ad absurdum nem valaszolnak, mert a jelentkezo nem melto a valaszukra. Ebbol en nem kerek, koszi - nagyon sok aranyos, szexi, ertelmes, vonzo no es par van a valo eletben.
A te esetedet sajnalom, szerintem nagyon vonzo no vagy, de gondolom megtalalnak a tudatlanok, vagy akik ghostingolni szeretnek. Valahol egyebkent egy csonakban evezunk… wink
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 11. 01. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 12:04
Én nem gondolom, hogy egy régi hirdető tartalomtól függően volna valós, vagy sem.
Azt sem, hogy köze volna a problémához. Szerintem, ha van elég agya valakinek és odafigyel, észreveszi az ilyeneket.
Mellesleg, én vissza írok mindenkinek, bunkó sem vagyok, igazából még sem vagyok előbbre!
#10342   2024. 11. 01. péntek 15:24
Fotózáspárban Fotózáspárban
Igeeeeeen találtunk, nem is eggyet.
#10341   2024. 11. 01. péntek 15:06
hnnngggh hnnngggh VIP
Sajnos nem szeretném srácokkal leszopatni magam, úgyhogy valószínűleg esélytelen.
#10340   2024. 11. 01. péntek 12:04
Anna900 Anna900
Én nem gondolom, hogy egy régi hirdető tartalomtól függően volna valós, vagy sem.
Azt sem, hogy köze volna a problémához. Szerintem, ha van elég agya valakinek és odafigyel, észreveszi az ilyeneket.
Mellesleg, én vissza írok mindenkinek, bunkó sem vagyok, igazából még sem vagyok előbbre!
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 31. csütörtök 20:25
Szia! Reszben egyetertek, de aki regota fent van az oldalon, es vannak tartalmaik, azok szerintem nem kamusok. A tobbi siman az, ami azt jelenti, hogy az itt levok nagy resze. Megint leirom: kar ezert az oldalert, lehetne ez egy jo kozosseg is…
#10339   2024. 10. 31. csütörtök 20:25
Szia! Reszben egyetertek, de aki regota fent van az oldalon, es vannak tartalmaik, azok szerintem nem kamusok. A tobbi siman az, ami azt jelenti, hogy az itt levok nagy resze. Megint leirom: kar ezert az oldalert, lehetne ez egy jo kozosseg is…
(Ez egy válasz ervinnagy75 üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 31. csütörtök 19:37
Sziasztok, akik nem írnak vissza azok mind kamusok arra is lusták hogy visszaírjonak. A valódi társkeresők általában szoktak válaszolni, kb 99%.
#10338   2024. 10. 31. csütörtök 20:04
FúúRafiG.ura FúúRafiG.ura
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 22:12
Ide egy tapsolós emoji-t képzelnék, el de nincs
#10337   2024. 10. 31. csütörtök 19:37
ervinnagy75 ervinnagy75
Sziasztok, akik nem írnak vissza azok mind kamusok arra is lusták hogy visszaírjonak. A valódi társkeresők általában szoktak válaszolni, kb 99%.
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 31. csütörtök 18:30
En kb ugyanezt mar egyszer-ketszer leirtam, persze nem volt egy nepszeru bejegyzes. Kar ezert az oldalert, remel kozosseg is osszejohetne, jo sok szexszel, izgalommal, minden egyebbel, ami szem-szajnak ingere. Ezt rontja el a sok kamus, meg ertetlenkedo, olvasni nem tudo, aki mindenkinek kuldd uzenetet. En is kaptam ajanlatot meleg / bi ferfiaktol, hogy kompenzaljak majd, csak hadd keruljenek kozelebb hozzam. Majd biztos bemelegszem 50 ezer forint miatt, vagy mi volt az elkepzeles? Masik, amit nem ertek, a rendkivul alacsony kommunikacios szinvonal. Nehanapjan en is kuldok uzenetet, probalkozom. Semmi valasz, meg egy egyszeru “nem” valasz sem jon vissza. Erre is csak ez a kerdesem: ez mire jo? Akkor miert vagytok itt? Valamint ennyi kolcsonos tisztelet es korrektseg nem szorult beletek? Ha valami nem okes velem kapcsolatban, az epito kritikat elfogadom, sot, megkoszonom. De az sem… a tanulsag az, hogy eloben konnyebb, legyen szo egyedulallo nokrol, vagy parokkal valo ismerkedesrol. Ez az en tapasztalatom. Ide lassan csak tenyleg nevetni jarok a sok fotelhuszaron, akik kepzeletben kepesek csak szexelni…
#10336   2024. 10. 31. csütörtök 18:30
En kb ugyanezt mar egyszer-ketszer leirtam, persze nem volt egy nepszeru bejegyzes. Kar ezert az oldalert, remel kozosseg is osszejohetne, jo sok szexszel, izgalommal, minden egyebbel, ami szem-szajnak ingere. Ezt rontja el a sok kamus, meg ertetlenkedo, olvasni nem tudo, aki mindenkinek kuldd uzenetet. En is kaptam ajanlatot meleg / bi ferfiaktol, hogy kompenzaljak majd, csak hadd keruljenek kozelebb hozzam. Majd biztos bemelegszem 50 ezer forint miatt, vagy mi volt az elkepzeles? Masik, amit nem ertek, a rendkivul alacsony kommunikacios szinvonal. Nehanapjan en is kuldok uzenetet, probalkozom. Semmi valasz, meg egy egyszeru “nem” valasz sem jon vissza. Erre is csak ez a kerdesem: ez mire jo? Akkor miert vagytok itt? Valamint ennyi kolcsonos tisztelet es korrektseg nem szorult beletek? Ha valami nem okes velem kapcsolatban, az epito kritikat elfogadom, sot, megkoszonom. De az sem… a tanulsag az, hogy eloben konnyebb, legyen szo egyedulallo nokrol, vagy parokkal valo ismerkedesrol. Ez az en tapasztalatom. Ide lassan csak tenyleg nevetni jarok a sok fotelhuszaron, akik kepzeletben kepesek csak szexelni…
(Ez egy válasz Malamud üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 00:29
Én találtam már, de azt hiszem, hogy csak egyszer egy alkalomra.
Hetero férfiként úgy látom, hogy az egyik probléma az, hogy egyedülálló nőkből egy ilyen oldalon alapból kevés van. Főleg olyanokból, akik oda is figyelnek magukra, és nincs rajtuk 20 kiló fölösleg - amivel persze csakis sportos pasit keresnek.
A párok között a legtöbben eleve nem is pasit keresnek, mert vagy nem a 2 férfi 1 nő felállást favorizálják, vagy már hányingerük van a sok igénytelen idiótától. Akik mégis férfit keresnek, azok közül sokan meg nem igazán szexpartnert akarnak találni, hanem valakit, aki az ő speciális igényeiket, vágyaikat kielégíti: legyen fiatal, legyen idős, legyen minimum 20 centis farka, vagy legyen fekete, félvér, szűz, vagy legyen biszex, mert nemcsak a nő akarna vele huncutkodni. Hogy annak a másiknak is vannak vágyai és elvárásai, az mellékes. De ha netán épp minden klappolna, akkor persze kiderül hogy Szegeden, Nyíregyházán, Zalaegerszegen vagy Pécsen laknak. Vagy csakis aznapra azonnal keresnek valakit, bármiféle értelmes ismerkedés nélkül, tehát vagy tüstént ugrasz, vagy szóba sem jöhetsz.
És persze rengeteg a magyar szöveget érteni képtelen nyomulós meleg, aki azt hiszi, hogy ő az első, aki annak ellenére ír, hogy hetero pasitól nem sok jót várhat (valójában ő az ezredik), de hátha épp vele esik meg a csoda, és a heteróból biszex lesz a kedvéért.
Olyan, aki értelmesen, a másik igényeit is figyelembe véve, helyesírási hibák nélkül képes akár több üzeneten keresztül is intelligensen kommunikálni, leírni az elvárásokat, tapasztalatokat, és még azt is érti, hogy a szex (minimum) két emberen múlik, olyan nem sok van.
És persze a legnagyobb csoport a kamusok csoportja. Akik írnak, aztán szó nélkül eltűnnek; akik egyeztetnek egy találkozót, de nem jönnek el; akik kamu képpel hirdetnek, amit albán chatoldalról loptak,és azt hiszik, nem jövök rá; akik csak fantáziálgatnak, de cselekedni nem mernek; akik arról ábrándoznak, hogy majd egyszer ráveszik az asszonyt, hogy egy másik pasival dugassa meg magát, de erre is a másik pasival akarják rábeszéltetni a nőt; akik feladnak egy látszólag tök oké hirdetést, majd válaszlevélben közlik, hogy egyébként ez egy fizetős szolgáltatás lenne; akik csak bejelölnek itt kapcsolatra, aztán se kép, se hang; stb.
Sajnos végtelen a sor. A szex mindenkit érdekel, ez pedig az internetes névtelenséggel és az ingyenes tagsággal együtt egy ilyen oldalt sajnos rendkívül alacsony színvonalúvá tesz.
#10335   2024. 10. 28. hétfő 10:48
Angyal78 Angyal78
Innen kb.nulla erre az esèly, főleg hogy hölgytagotok heteró. Inkább személyesen ismerkedjetek egy-egy buliba, clubba èrdemes elmenni.
(Ez egy válasz junejames üzenetére (2024. 09. 29. vasárnap 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 29. vasárnap 22:51
Női beszállót talált már valaki erről az oldalról? Mi lassan fél éve keresünk, de eddig semmi. Van más oldal ahol érdemes nézelődni?
#10334   2024. 10. 25. péntek 13:36
X Törölt felhasználó (4758733)
Kb 10 éve voltam itt először. Mivel engem a harmadik szerepköre vonz így egyedüli pasiként kerestem párt. Kortól súlytól függetlenül. Hát nem egyszerű. Nagydarab kopasz pasi, hmm sokaknál itt el is vérzett a dolog. Viszont akadt pár fiatalabb és idősebb pár is akikkel eljutottunk a beszélgetés, kavézás és egy masszázshoz. Itt még mindíg van döntési lehetőség. Ha az érintés a simogatás az egymás illata beindítja a másikat, pozitív reakciókat vált ki akkor van folytatás. Viszont ha nem akkor kár erőltetni. De igen, én találtam.
#10333   2024. 10. 25. péntek 12:18
csakegynormálispasi csakegynormálispasi
Korábban itt az oldalon ismertem meg egy kedves párt egy végtelenül szimpatikus és szexi hölgy taggal.
#10332   2024. 10. 15. kedd 20:35
youngguy21 youngguy21
Szerintem bánhatja, hogy így döntött, de végül is ő tudja...
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 15. kedd 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 15. kedd 19:03
20 éves volt, azt hiszem. Nem volt szó olyasmiről,hogy járunk, és másról sem, csak sokáig próbálkozott és a végén, megtörtént. Igazából, csak meglepett, hogy a sok szerelmes ilyen olyan áradozás után csak arra kellettem, és dobott. Ez újdonság volt smile
#10331   2024. 10. 15. kedd 19:03
Anna900 Anna900
20 éves volt, azt hiszem. Nem volt szó olyasmiről,hogy járunk, és másról sem, csak sokáig próbálkozott és a végén, megtörtént. Igazából, csak meglepett, hogy a sok szerelmes ilyen olyan áradozás után csak arra kellettem, és dobott. Ez újdonság volt smile
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 10. 15. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 15. kedd 18:35
Nem tudom, mekkora volt a korkülönbség (a te megadott életkorod és a fiú szüzessége(?) miatt 10-15 év körülire tippelek), de simán el tudom képzelni, hogy miután szerzett minimális tapasztalatot, inkább korabeli lánnyal folytatta volna. Én sem akartam kapcsolatot azzal a nővel, akivel először lefeküdtem, bár egyszer még összejöttünk, mielőtt találtam komoly(abb) lehetőséget. Hozzátartozik, hogy már a személyes találkozó előtt tisztáztuk, hogy nem fogunk "járni", egyszeri alkalom lesz.
#10330   2024. 10. 15. kedd 18:35
twostrokeguy twostrokeguy
Nem tudom, mekkora volt a korkülönbség (a te megadott életkorod és a fiú szüzessége(?) miatt 10-15 év körülire tippelek), de simán el tudom képzelni, hogy miután szerzett minimális tapasztalatot, inkább korabeli lánnyal folytatta volna. Én sem akartam kapcsolatot azzal a nővel, akivel először lefeküdtem, bár egyszer még összejöttünk, mielőtt találtam komoly(abb) lehetőséget. Hozzátartozik, hogy már a személyes találkozó előtt tisztáztuk, hogy nem fogunk "járni", egyszeri alkalom lesz.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 16:13
Sziasztok! Hasonlót én is átéltem. Egy itteni fiatal fiúnak valószínűleg én voltam az első. Nagyon lelkes kis focista gyerek volt, aki állítólag oda volt értem. Az együttlét után viszont azt hallottam vissza, hogy van egy kislány akivel inkább komolyan megpróbálná, ezért, köszi de nem szeretné folytatni. Leesett az állam, de elfogadtam.
A sors iróniája, hogy azóta is itt van, és számtalanszor keresett már. Csak egy példát szerettem volna felhozni a sok közül
#10329   2024. 10. 15. kedd 08:59
X Törölt felhasználó (4753543)
Nope! Egyelőre nem. Engem állandó jelleggel találnak meg "hetero" palik, vagy a biojukban nőként titulált meleg férfiak. Volt olyan is aki több 10ezret ajánlott azért,hogy leszophasson.. és nem érti meg, hogy nem érdekel semmiféle "fiús mókázás" kiégés vigyor2 .
( Azért van egy pár pozitív élményem is, de csak levelezés formájában)
#10328   2024. 10. 15. kedd 08:57
Valaki03 Valaki03
férfiaknak szinte esélytelen,legalább is én így látom itt.De nem,hogy szexpartner,még beszélgetni sem akar senki.
sokan nem tudják mit akarnak.nagyon lesüllyedt ez a világ
#10327   2024. 10. 15. kedd 05:39
55ősPasi 55ősPasi
Ez nem gondolnám,hogy hülyeség, sokkal inkább szemétség és tiszteletlenség a NŐ vel szemben. Ahelyett, hogy örülnének " férfi" társaim, hogy találnak egy egy belevaló csinos nőt és megbecsülnék, ahelyett le le lépnek. Arról talán nem beszélve,hogy el el fogynak a lehetőségek mindenki számára. Sajnálatos módon nekem már a korom miatt is korlátokba ütközöm, és nagyon elitélem az ilyen fickókat.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 22:27
Igazad van, az rosszabb ha csak eltűnik valaki, de szerencsére ilyen még nem volt.
Ez nem a tervezésről szólt, csak bedőltem egy nagy dumás fiúnak, aki megfektetett. Ezúton is szeretnék neki ismét gratulálni, de már nincs harag, csak mosolygom a saját hülyeségemen smile
#10326   2024. 10. 15. kedd 05:34
55ősPasi 55ősPasi
Sajnos ezt mi is át megéltük. Ezek miatt a "patkányok" miatt lett vége a mi keresésünknek is. Teljes önbizalom vesztés lett a párom részéről,megbeszéltük és hiába minden erőfeszítésem ellenére nem akarja ezt a megalázatottság érzését átélni. Ezen tapasztalások mentén próbálkozom a kereséssel, de sajnálatos módon,hasonló falakba ütközöm.
(Ez egy válasz Threesome84 üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 15:58
Találtunk, igen.
Nem mondanám, hogy könnyű, a legtöbb pasinak fogalma nincs hogy működik egy ilyen kapcsolat /édeshármas két pasival/, vagy hogyan kell levenni a lábáról egy nőt...
Arról nem beszélve, hogy 10-ből 5-en "elfelejtenek" eljönni az ismerkedős randira. Ha mégis, már ott hisztiznek ha megemlítjük, hogy a gumi elvárás részünkről.
Volt akivel megbeszéltük a következő találkát ahol
már szexet is terveztünk. Előtte írásban minden formában kinyalta, megdugta a párom, aztán eltűnt...
Az utolsóval meg is történt a dolog, nem is volt rossz.
Utána megegyeztünk, hogy folytatjuk, mert mindenki élvezte, a párom többször is.
A pasi biztosított minket, hogy mindenképp szeretne hosszabb távon kapcsolatot velünk, mindenkinek ez volna a legjobb.
Már terveztük a következő alkalmat amikor megszakadt a párbeszéd, szó nélkül felszívódott. violent
Igazi bátor, férfias megoldást választott. Ha közli, hogy mégsem szeretné valami miatt tovább, nyilván elfogadjuk.
De ez a legundorítóbb, leggyávább megoldás.
Hónapokra, vagy akár végleg elveszi a pár kedvét az
ismerkedéstől.
A nő önbizalomvesztéséről nem is beszélve.
Tudnék még cifrákat írni az ilyen patkányokról, de nincs értelme...
Gondolom nem mi vagyunk az egyetlenek akiket átvertek.
#10325   2024. 10. 14. hétfő 22:27
Anna900 Anna900
Igazad van, az rosszabb ha csak eltűnik valaki, de szerencsére ilyen még nem volt.
Ez nem a tervezésről szólt, csak bedőltem egy nagy dumás fiúnak, aki megfektetett. Ezúton is szeretnék neki ismét gratulálni, de már nincs harag, csak mosolygom a saját hülyeségemen smile
(Ez egy válasz Threesome84 üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 16:25
Szia! wave
Tudom, sehogyan nem jó ha hosszú távra terveztek és a "teremtés koronája" bemondja az unalmast, de ő legalább megindokolta.
A "mi pasink" korunkbeli, 40 körüli "férfi" volt.
Ha közli, hogy feltámadt a lelkiismerete és nem tudja ezt tenni a párjával, elköszönünk és mindenki megy tovább.
De ez a legalja amikor szó nélkül eltűnik...
#10324   2024. 10. 14. hétfő 22:12
Anna900 Anna900
Ide egy tapsolós emoji-t képzelnék, el de nincs
(Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 18:41
A kis focista lőtt 1 gólt és utána dobott 1 kosarat.Mindenkivel előfordul worship

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!