Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 22 23 24 25 26 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10403   2024. 11. 29. péntek 10:20
Anna900 Anna900
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy az a 400 vagy az oldalon található, magát férfinak tartó egyén, mitől nevezi magát férfinak? Vagy mitől férfi, egy férfi? Csak mert a kutyámnak is van farka, de attól még nem nevezném annak!
Lehet hogy sok pasi van itt, de olyan aki tisztességesen fel tud szedi egy szingli nőt, aki tudja mit jelent udvarolni, szánalmasan kevés! Egy barátnőmet ide hívtam az oldalra pasizni. 1 hónap után törölte magát. Idézem: Nyulakat, és tuskókat az erdőben is lehet találni. Elgondolkodtató pedig, nem férjet keresett! Tisztelet a kivétel...
#10402   2024. 11. 29. péntek 09:02
jani27 jani27
És a 400 pasiból hány ol,an van aki partner mellett megy félre, de a kedvese még csak ne is gondoljon ilyenre. Pedig lehet Ő is ábrándozik
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 11. 29. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 08:10
Persze, férfiból van bőven, az egyedül kereső nő a fehér holló... Most rékerestem, 40-50 közötti egyedül kereső budapesti nem dohányzó férfiból van vagy 400 (összehasonlításképpen ugyanebben a demográfiai csoportban nincs több, mint 20 nő ezen az oldalon). Ebből lesz az egyik oldalon a csőstül jövő levélözön, a másik oldalon a 0 válasz.
#10401   2024. 11. 29. péntek 08:10
twostrokeguy twostrokeguy
Persze, férfiból van bőven, az egyedül kereső nő a fehér holló... Most rékerestem, 40-50 közötti egyedül kereső budapesti nem dohányzó férfiból van vagy 400 (összehasonlításképpen ugyanebben a demográfiai csoportban nincs több, mint 20 nő ezen az oldalon). Ebből lesz az egyik oldalon a csőstül jövő levélözön, a másik oldalon a 0 válasz.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2024. 11. 29. péntek 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 06:36
Amikor felléptünk az oldalra naponta kb 30-50 közötti levélre válaszóltam. Ha normálisnak tünt igyekeztem jobban megismerni, kedvesnek mennyire jönne be. Pár üzenet váltás után ha úgy éreztem, mutattam addigi beszélgetést kedvesnek. És így tovább...mindenki nem jutott be találkozóig. Ott meg partneremen múlt lesz e valami. Igazából ott is 3 igennek kellett lenni.
Keresni lehet az oldalon. Találni is.
Sajna sok a kép gyüjtögető, kamus, időpontegyeztető ködemberek...akik ugyanazzal a szöveggel többször több nickel próbálkoznak.
#10400   2024. 11. 29. péntek 06:36
jani27 jani27
Amikor felléptünk az oldalra naponta kb 30-50 közötti levélre válaszóltam. Ha normálisnak tünt igyekeztem jobban megismerni, kedvesnek mennyire jönne be. Pár üzenet váltás után ha úgy éreztem, mutattam addigi beszélgetést kedvesnek. És így tovább...mindenki nem jutott be találkozóig. Ott meg partneremen múlt lesz e valami. Igazából ott is 3 igennek kellett lenni.
Keresni lehet az oldalon. Találni is.
Sajna sok a kép gyüjtögető, kamus, időpontegyeztető ködemberek...akik ugyanazzal a szöveggel többször több nickel próbálkoznak.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 18:31
Az a gond, hogy kicsit nehéz személyre szóló levelet írni, ha annyi a bemutatkozás, hogy "..... .." vagy "........" smile Persze, nekik nem kell írni, de hamar odajutunk, hogy ezen az oldalon szerintem nincs több, mint 20 olyan 40-50 közötti budapesti nem dohányzó nő, aki egyedül (nem egy férfival párban) keres férfit. Vidéken gondolom még sokkal rosszabb a helyzet. Szóval leginkább azért nem lehet találni, mert nincs megfelelő partner.
#10399   2024. 11. 28. csütörtök 18:31
twostrokeguy twostrokeguy
Az a gond, hogy kicsit nehéz személyre szóló levelet írni, ha annyi a bemutatkozás, hogy "..... .." vagy "........" smile Persze, nekik nem kell írni, de hamar odajutunk, hogy ezen az oldalon szerintem nincs több, mint 20 olyan 40-50 közötti budapesti nem dohányzó nő, aki egyedül (nem egy férfival párban) keres férfit. Vidéken gondolom még sokkal rosszabb a helyzet. Szóval leginkább azért nem lehet találni, mert nincs megfelelő partner.
(Ez egy válasz again50 üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 07:10
Lehet találni.. 1 a titka.. Jókor kell jó helyen lenni.. De erre nem lehet készülni.. Nálam /nálunk általában az elhúzódó ismerkedésből ritkán van találkozó. Ha 1-2 levélváltás után eljutunk addig, hogy viberen tudjuk folytatni, akkor van esély. Persze itt is volt jó pár zsákutca. Időpont lebeszélve, búvóhely lefoglalva, "úriember' eltűnik. majd másnap ír, hogy elaludt, de ha készültek videók szívesen megnézni.. Aha smile Ami nem jön be, ugyanattól a pasitól 2 hetente jön egy szépen megkomponált sablon bemutatkozó levél.. Személy szerint nem tartom jó ötletnek. Legyen rövid, de személyre szabott. Persze ez csak 1 vélemény smile
#10398   2024. 11. 28. csütörtök 16:24
rozsoma78 rozsoma78
Az a legnagyobb probléma, rengetegen kamus adattal, képpel van fen, meg van sértődve ha nem neki tetsző hozzá szólást kap, de nyomul.
#10397   2024. 11. 28. csütörtök 15:40
jani27 jani27
Nálunk az oldalon megismert srác eljött bemutatkozni, egyúttal megmasszírozni Kedves vállát.
Ember tervez.... kicsivel több lett masszírozásnál. Senki nem volt elégedetlen. És ráadásul amin meglepődtem, párom kezdeményezett.
Első találkozón megtörtént. Nem követelte, nem volt durva. Sajnos munkáink miatt még nem tudtunk újra egyeztetni.
#10396   2024. 11. 28. csütörtök 15:07
Egybattaipár Egybattaipár
Elolvasnád a bemutatkozásunkat látnád pasit nem keresünk.
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 09:28
Amikor az van kiírva hogy férfit-nőt-párt??
#10395   2024. 11. 28. csütörtök 09:28
fefe41 fefe41
Amikor az van kiírva hogy férfit-nőt-párt??
(Ez egy válasz Egybattaipár üzenetére (2024. 11. 26. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 16:42
Tudod amikor ki van irva hogy pasit nem keresünk de csak jön az üzenet pasiktól akkor ne furcsálják ha egy idő után egy nemet sem irunk.
#10394   2024. 11. 28. csütörtök 07:24
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
Mi azt vesszük észre sokszor, hogy egyszerűen nincs türelmük az embereknek ahhoz hogy ismerkedjenek. Egy két levél aztán a hölgy már jó lenne ha szopná a farkát a pasinak.tisztelet a kevés kivételnek. Persze biztos van akik így keresnek, illetve kiknek ez jön be. Nincs is baj ezzel nem erre céloztunk.
(Ez egy válasz again50 üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 07:10
Lehet találni.. 1 a titka.. Jókor kell jó helyen lenni.. De erre nem lehet készülni.. Nálam /nálunk általában az elhúzódó ismerkedésből ritkán van találkozó. Ha 1-2 levélváltás után eljutunk addig, hogy viberen tudjuk folytatni, akkor van esély. Persze itt is volt jó pár zsákutca. Időpont lebeszélve, búvóhely lefoglalva, "úriember' eltűnik. majd másnap ír, hogy elaludt, de ha készültek videók szívesen megnézni.. Aha smile Ami nem jön be, ugyanattól a pasitól 2 hetente jön egy szépen megkomponált sablon bemutatkozó levél.. Személy szerint nem tartom jó ötletnek. Legyen rövid, de személyre szabott. Persze ez csak 1 vélemény smile
#10393   2024. 11. 28. csütörtök 07:10
again50 again50
#10392   2024. 11. 28. csütörtök 06:39
zsozs70 zsozs70
Nyugodj bele a nők se itt keresnek partnert
Aki ilyrneket ir az hazudik
Föleg hogy tele olyan hirdetessel hogy semmi pl semmi fotó nincs
Ennyi
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 06:01
A fórumot olvasva, néha nem bírom ki, hogy pár sort ne írjak, Sokan abból indulnak ki, adott egy vágy és fantázia, tehát csak ehhez keresnek partnert. Nem, olyan szimpatikus, tetsző partnert keresnek a nők ( és ez párok esetében is nő igény elsősorban), akivel meg merik élni rejtett vágyaikat. Az egysíkú, unalmas, semmitmondó adatlap is már egyfajta tükör ( akinek ilyen, az fél, határozatlan, fantáziátlan...). A keresés és találat nem olyan, mint a lehullott falevél, hogy csak vegyél fel egyett. A kit keresünk kritérium pár sora egy sablon, ha nincs önismeret, sokan hiszik azt, hogy az pont rájuk illik. Sok sikert és türelmet, de legfőképp önismeretet kívánunk.
#10391   2024. 11. 28. csütörtök 06:01
Felfedezők Felfedezők VIP
A fórumot olvasva, néha nem bírom ki, hogy pár sort ne írjak, Sokan abból indulnak ki, adott egy vágy és fantázia, tehát csak ehhez keresnek partnert. Nem, olyan szimpatikus, tetsző partnert keresnek a nők ( és ez párok esetében is nő igény elsősorban), akivel meg merik élni rejtett vágyaikat. Az egysíkú, unalmas, semmitmondó adatlap is már egyfajta tükör ( akinek ilyen, az fél, határozatlan, fantáziátlan...). A keresés és találat nem olyan, mint a lehullott falevél, hogy csak vegyél fel egyett. A kit keresünk kritérium pár sora egy sablon, ha nincs önismeret, sokan hiszik azt, hogy az pont rájuk illik. Sok sikert és türelmet, de legfőképp önismeretet kívánunk.
#10390   2024. 11. 28. csütörtök 00:22
Jómunkás Jómunkás
Itt csak a mesemondás megy.
Akinek megfelelnek az adataim,és írja hogy rendre nem jönnek el pasik a randira,pedig ők komolyan keresnek,bla bla.
Na ha rájuk írok privátban,sem reagálnak.
Kamus az egész bagázs 100%-ban
#10389   2024. 11. 27. szerda 18:51
rozsoma78 rozsoma78
D még a hölgyek sem találnak, csak a száj tépés van.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2024. 11. 27. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 27. szerda 13:27
Szerintem se
Csak a nők talalnak
#10388   2024. 11. 27. szerda 13:27
zsozs70 zsozs70
Szerintem se
Csak a nők talalnak
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2024. 11. 27. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 27. szerda 08:45
Nem igen találni itt partnert.
#10387   2024. 11. 27. szerda 08:45
rozsoma78 rozsoma78
Nem igen találni itt partnert.
#10386   2024. 11. 26. kedd 20:52
Jackson.D16 Jackson.D16
Keress te wink
(Ez egy válasz Zsuzsika-0000001 üzenetére (2024. 11. 26. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 18:35
Sziasztok!
Már másodszor beszéltünk meg randit.Első alkalommal korban is hasonló és közös volt az érdeklődési körünk. Csak épp a nátha jött ki aznap gyógyszertárból értem a randira a szopogatós fertőtlenítőknek köszönhetően még a zsebkendőt se kellett arra a negyedórára elővennem de közöltem vele ha meggyógyulok a hét második felében találkozhatnánk. Este rám írt rövidre zárva mit is kivánna a találkozáskor. Próbáltam válszolni el se olvasta. Pár napra összefutottunk a buszon alig állt a lábán olyan sok forróboros melegítőt használhatott a városban. Felismertük egymást indult is a szitkozódás. Szerencséjére nem értettem mert visszakérdeztem volna ez ma az új udvarlási szleng? Másik jelölttel ma lett volna találkozó viszont a fiamtól fiatalabb emberpalánta csak az anyukájáról beszélt elég hamar lelépett. Vajon hogy kellene a párkereső szöveget módosítani, hogy kapatos tagok és ifju érdeklődők ne rabolják az időt feleslegesen?
#10385   2024. 11. 26. kedd 18:35
Zsuzsika-0000001 Zsuzsika-0000001
Sziasztok!
Már másodszor beszéltünk meg randit.Első alkalommal korban is hasonló és közös volt az érdeklődési körünk. Csak épp a nátha jött ki aznap gyógyszertárból értem a randira a szopogatós fertőtlenítőknek köszönhetően még a zsebkendőt se kellett arra a negyedórára elővennem de közöltem vele ha meggyógyulok a hét második felében találkozhatnánk. Este rám írt rövidre zárva mit is kivánna a találkozáskor. Próbáltam válszolni el se olvasta. Pár napra összefutottunk a buszon alig állt a lábán olyan sok forróboros melegítőt használhatott a városban. Felismertük egymást indult is a szitkozódás. Szerencséjére nem értettem mert visszakérdeztem volna ez ma az új udvarlási szleng? Másik jelölttel ma lett volna találkozó viszont a fiamtól fiatalabb emberpalánta csak az anyukájáról beszélt elég hamar lelépett. Vajon hogy kellene a párkereső szöveget módosítani, hogy kapatos tagok és ifju érdeklődők ne rabolják az időt feleslegesen?
#10384   2024. 11. 26. kedd 16:49
veszpremxxx veszpremxxx
Maximálisan igazatok van.
(Ez egy válasz Egybattaipár üzenetére (2024. 11. 26. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 16:42
Tudod amikor ki van irva hogy pasit nem keresünk de csak jön az üzenet pasiktól akkor ne furcsálják ha egy idő után egy nemet sem irunk.

... 22 23 24 25 26 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!