Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10483   2024. 12. 11. szerda 18:55
Többes1111 Többes1111
Nem vagyunk sikertelenek. Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nagyon nem egyszerű.
(Ez egy válasz Met31 üzenetére (2024. 12. 11. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 18:38
Hát a remény hal meg utoljára! Ahhoz hogy sikeres legyen a talált ahhoz nagyon sok mindenek kell meg felelini. Mindenkinek meg vannak az igényei elvárásai. Bár vannak olyanok is akik szinte lehetetlen teljesíteni az elvárást. De ne adjátok fel. Biztosan meg lesz akit kerestek.
#10482   2024. 12. 11. szerda 18:38
Met31 Met31
Hát a remény hal meg utoljára! Ahhoz hogy sikeres legyen a talált ahhoz nagyon sok mindenek kell meg felelini. Mindenkinek meg vannak az igényei elvárásai. Bár vannak olyanok is akik szinte lehetetlen teljesíteni az elvárást. De ne adjátok fel. Biztosan meg lesz akit kerestek.
(Ez egy válasz Többes1111 üzenetére (2024. 12. 11. szerda 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 08:50
Sziasztok ! Nehéz de nem reménytelen. Ami a mi estünkben nehezíti az ismerkedést:
1. Kor- egyre fiatalabbak a párok, kezd a mi korosztályunk kikopni
2 Nemi identitás- egyre több akiknél a biszexualitás a fő cél
3 Alkat- a statisztika szerint pedig nem lógunk ki a sorból de az itt keresőknek nagyon nagy többsége tőlünk jóval csinosabb
4. Dohányzás- Sajnos nálunk a férfi tag dohányzik a párok nagy többsége ezt nem tolerálja
A fent leírtak nagyon beszűkítik azon személyek körét akikkel hasonló ismeretségre vágynak. Ezek után még az is jön , hogy egyáltalán szimpatizálunk e egymással.
#10481   2024. 12. 11. szerda 18:19
Wallyadmin (GG) Wallyadmin (GG) VIP Admin
Igen! Most tökéletes! eljen
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2024. 12. 11. szerda 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 18:16
Remélem jó lett. Kész
#10480   2024. 12. 11. szerda 18:16
jani27 jani27
Remélem jó lett. Kész
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2024. 12. 11. szerda 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 18:02
Ha beírod a felhasználói neved a keresőbe, akkor nőként is megjelensz (jani27 48 éves nő). De az adatlapra belépve már csak a férfi adatok látszódnak.
Így korrigáld az adatlapod megjelenését: Állítsd magad "pár"-ra, majd így vedd ki a női részről az összes paramétert, akkor nem enged rámenteni, és akkor állítsd vissza férfira a kategóriát
#10479   2024. 12. 11. szerda 18:02
Ha beírod a felhasználói neved a keresőbe, akkor nőként is megjelensz (jani27 48 éves nő). De az adatlapra belépve már csak a férfi adatok látszódnak.
Így korrigáld az adatlapod megjelenését: Állítsd magad "pár"-ra, majd így vedd ki a női részről az összes paramétert, akkor nem enged rámenteni, és akkor állítsd vissza férfira a kategóriát
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2024. 12. 11. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 17:46
Megnéztem saját adatlapomat. Férfiként van. Pedig régen párként voltunk. Ezek szerint a felhasználón is múlik beállítás.
Lehet ha páran elbeszélgetnének otthon fantáziájról és Kedvesük fel merné vállalni többest több pár lenne fent és nagyobb siker lenne.
#10478   2024. 12. 11. szerda 17:46
jani27 jani27
Megnéztem saját adatlapomat. Férfiként van. Pedig régen párként voltunk. Ezek szerint a felhasználón is múlik beállítás.
Lehet ha páran elbeszélgetnének otthon fantáziájról és Kedvesük fel merné vállalni többest több pár lenne fent és nagyobb siker lenne.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2024. 12. 11. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 17:42
Ezek szerint hiába vettem le Kedves adatlapját, írtam át az egészet? Na ezen ledöbbentem. Lehet ezt hibaként jelezni kellene.
#10477   2024. 12. 11. szerda 17:43
Sajnos sokan hibásan értelmezik az egyes opciókat: így pl valaki lányt keres, ezért a lány kategóriát jelöli be, holott ő maga férfi. Vagy korábban párként regisztráltak, de már külön keresnek, és ekkor sem állítják át a kategóriát. Ennyi regisztrált felhasználónál sajnos fizikai lehetetlenség folyamatosan monitorozni, ki mikor változtat valamit az adatlapján. Ha hibás adatlapot találunk, segítünk a felhasználónak, hogy korrigálhatja a beállított státuszát. Ha ilyet találsz, jelezd Ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont), és a kollégák intézkednek. Vagy te magad is felhívhatod a felhasználó figyelmét arra, hogy hibásan jelenik meg a keresőben.
(Ez egy válasz perdor üzenetére (2024. 12. 10. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 10. kedd 20:58
Bar nem szoktam irogatni, de ez most kikivankozik mar belölem.
1: Hetero ferfikent vagyok fent, a keresesi preferenciaim között is minden igy van beallitva, ettöl függetlenül rendszeresen beprobalkoznak bi vagy bu... beallitottsagu ferfiak... Ezek nem tudnak olvasni, nem tudnak ertelmezni?
2: A keresö oldalon beallitom, hogy egyedülallo, hetero beallitottsagu hölgyet keresek. Ettöl függetlenül minden masodik talalat egy ferfi, aki nökent van feltüntetve, de jobb esetben nem a braneres kepe van fent...
Olyan nehez a profilnal ezt beallitani vagy ez miert van? Ezeket nem lehet alapbol bannolni a keresöböl?

A forumtema kerdesere is valaszolva, igen, mar talaltam, de nagyon nem egyszerü.
#10476   2024. 12. 11. szerda 17:42
jani27 jani27
Ezek szerint hiába vettem le Kedves adatlapját, írtam át az egészet? Na ezen ledöbbentem. Lehet ezt hibaként jelezni kellene.
(Ez egy válasz Parlagisas üzenetére (2024. 12. 11. szerda 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 17:35
Ha párként regisztrál, akkor a nőt tekinti a rendszer alapnak. Ha ezután ezt a regisztrációt módosítja, hogy már csak férfi, akkor is nőként találod meg a keresésnél és hozza is a volt női partner adatait is. Én is ezért csináltam új profilt...
#10475   2024. 12. 11. szerda 17:35
Parlagisas Parlagisas VIP
Ha párként regisztrál, akkor a nőt tekinti a rendszer alapnak. Ha ezután ezt a regisztrációt módosítja, hogy már csak férfi, akkor is nőként találod meg a keresésnél és hozza is a volt női partner adatait is. Én is ezért csináltam új profilt...
#10474   2024. 12. 11. szerda 17:34
Parlagisas Parlagisas VIP
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 12. 10. kedd 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 10. kedd 22:19
1, Ez pontosan ugyanaz, mint amikor kopasz pasi ír olyan pároknak, akik nem kérnek kopasz pasiból.
2, Az a furcsa, hogy a találatok között még nőként szerepel, de az oldalán már férfiként. Nehezen tudom elképzelni azt az adatbázissémát, ami ezt az anomáliát okozhatja...
#10473   2024. 12. 11. szerda 16:55
rozsoma78 rozsoma78
Reménytelen korom miatt partnert találni, de azért hátha remény hal meg utoljára.
#10472   2024. 12. 11. szerda 08:50
Többes1111 Többes1111
Sziasztok ! Nehéz de nem reménytelen. Ami a mi estünkben nehezíti az ismerkedést:
1. Kor- egyre fiatalabbak a párok, kezd a mi korosztályunk kikopni
2 Nemi identitás- egyre több akiknél a biszexualitás a fő cél
3 Alkat- a statisztika szerint pedig nem lógunk ki a sorból de az itt keresőknek nagyon nagy többsége tőlünk jóval csinosabb
4. Dohányzás- Sajnos nálunk a férfi tag dohányzik a párok nagy többsége ezt nem tolerálja
A fent leírtak nagyon beszűkítik azon személyek körét akikkel hasonló ismeretségre vágynak. Ezek után még az is jön , hogy egyáltalán szimpatizálunk e egymással.
#10471   2024. 12. 10. kedd 22:19
twostrokeguy twostrokeguy VIP
1, Ez pontosan ugyanaz, mint amikor kopasz pasi ír olyan pároknak, akik nem kérnek kopasz pasiból.
2, Az a furcsa, hogy a találatok között még nőként szerepel, de az oldalán már férfiként. Nehezen tudom elképzelni azt az adatbázissémát, ami ezt az anomáliát okozhatja...
(Ez egy válasz perdor üzenetére (2024. 12. 10. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 10. kedd 20:58
1: Hetero ferfikent vagyok fent, a keresesi preferenciaim között is minden igy van beallitva, ettöl függetlenül rendszeresen beprobalkoznak bi vagy bu... beallitottsagu ferfiak... Ezek nem tudnak olvasni, nem tudnak ertelmezni?
2: A keresö oldalon beallitom, hogy egyedülallo, hetero beallitottsagu hölgyet keresek. Ettöl függetlenül minden masodik talalat egy ferfi, aki nökent van feltüntetve, de jobb esetben nem a braneres kepe van fent...
Olyan nehez a profilnal ezt beallitani vagy ez miert van? Ezeket nem lehet alapbol bannolni a keresöböl?

A forumtema kerdesere is valaszolva, igen, mar talaltam, de nagyon nem egyszerü.
#10470   2024. 12. 10. kedd 20:58
perdor perdor

#10469   2024. 12. 10. kedd 19:29
NagyesVastag22cm NagyesVastag22cm
Találtam, nem is egyet nyes több párt és 1x nagy szerencsémre, vagyis haverommal ketten voltunk szóval szerencsénkre egy különálló csajszit is
de társkeresőnk sokkal egyszerűbb
#10468   2024. 12. 10. kedd 16:14
Allin77 Allin77
Röviden: találtam.Kellemes csalódás volt.
#10467   2024. 12. 07. szombat 11:09
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Nyilván igen, de ezt a nevetekben nem akartuk kijelenteni. De igen szimpla kötözködés volt.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 12. 07. szombat 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 07. szombat 10:14
A sértettségnek szerintünk viszont nem volt alapja,
legalábbis emberünk részéről biztosan nem,
Korábban nem írt nekünk és mi sem neki...
ergó szimpla kötözködésnek véljük
#10466   2024. 12. 07. szombat 10:14
paroskalandok paroskalandok
A sértettségnek szerintünk viszont nem volt alapja,
legalábbis emberünk részéről biztosan nem,
Korábban nem írt nekünk és mi sem neki...
ergó szimpla kötözködésnek véljük
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 12. 07. szombat 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 07. szombat 09:38
Jó azért ebben a kapott üzenetben nem az volt a lényeg kinek van haja vagy nincs ezt mindenki látja. Ez egy sértett ember üzenete volt semmi más.
#10465   2024. 12. 07. szombat 09:38
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Jó azért ebben a kapott üzenetben nem az volt a lényeg kinek van haja vagy nincs ezt mindenki látja. Ez egy sértett ember üzenete volt semmi más.
(Ez egy válasz gzssz üzenetére (2024. 12. 07. szombat 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 07. szombat 09:09
"őszintén kérdezzük:
Ez hogy kapcsolódik ide?"

Szerintem úgy, hogy a társkeresős adatlapotok szerint kizárólag "...nem kopasz..." férfit kerestek.
#10464   2024. 12. 07. szombat 09:09
gzssz gzssz
"őszintén kérdezzük:
Ez hogy kapcsolódik ide?"

Szerintem úgy, hogy a társkeresős adatlapotok szerint kizárólag "...nem kopasz..." férfit kerestek.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 12. 04. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 04. szerda 14:06
Csak hogy mindenki értse, hogy a fogyatékosok mire nem képesek:

Próbáltunk támpontokat adni, hogy hogyan érdemes nekifutni egy beszélgetésnek... összeszedtük a nekünk és úgy tűnik még néhány párnak fontos szösszeneteket, hogy aki nem teljesen világtalan, az kapjon egy kis kapaszkodót...
Erre emberünk küld egy levelet amit kimásolunk Nektek:

Feladó:........
Címzett: paroskalandok
Érkezett: 24-12-04 12:12
Tárgy: Gratulálok
Sziasztok!
Ezek szerint Jason Statham,Vin Diesel,Dwayne Johnson számításba sem jöhetne nálatok?!
Barbie 2.-be jelentkezzetek,hátha főszerepet kaptok!
Még hogy nincsenek előítéleteitek!

őszintén kérdezzük:
Ez hogy kapcsolódik ide? mi alapján jön ki bárkiből egy ilyen gondolatmenet? Miért akarja mindenáron megosztani bárkivel?

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!