Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 17 18 19 20 21 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10672   2025. 02. 07. péntek 09:06
30as párocska 30as párocska
Lényegében nem , mert egy célból van mindkettő . Egyébként "barátokkal" is le lehet menni klubba .
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 02. 07. péntek 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 07. péntek 08:13
Barátokkal szeretkezni és a klubban b.szni az két nagyon-nagyon különböző dolog.
#10671   2025. 02. 07. péntek 08:20
Drmcpl Drmcpl
Pontosan így gondoljuk mi is. Ismerkedés nélkül nem engedünk senkit az intim szféránkba. És az ismerkedés általában semleges, nyilvános helyszínen szokott történni.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 20:26
Jogos az érvelés, de mint például nekünk is kell a beszélgetés és az ismerkedés annak fázisai. Sajnos vagy nem sajnos a hölgy tagunknak ez szükséges. Egy klubban ez nem feltétlenül van meg. Nem mellesleg pedig számunkra a rapid szex és alkalmi szex sem jön be, a klubbok többségében pedig ez van.
#10670   2025. 02. 07. péntek 08:13
Veemi Veemi
Barátokkal szeretkezni és a klubban b.szni az két nagyon-nagyon különböző dolog.
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 02. 07. péntek 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 07. péntek 07:54
Ezzel mi is így voltunk régebben , aztán évek mentek el a semmibe . Se időnk , se türelmünk nincs már az ilyen eltűnő
kamu emberekhez és hasonló társaikhoz . Klubban adott minden , és nem kötelező senkivel sem együtt lenni. Akár kettesben is jól érezhetjük magunkat . Maga a klub hangulata is ad egy pluszt a dologhoz . Persze döntse el mindenki hogy mit akar , ez csak a mi véleményünk.
#10669   2025. 02. 07. péntek 08:00
Klubban se minden mindegy alapon van , ott is a szimpátia a döntő részünkről. Gondolom ez másoknál is így működik .
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 21:23
Természetesen nem lehetetlen partnert találni ezen a buborék beszélgetős oldalon sem, feltéve ha minden mindegy.
De ha már minden mindegy akkor célszerű klubbozni, a befektetett energia biztosan megtérül lefektetett partnerre ...
#10668   2025. 02. 07. péntek 07:54
Ezzel mi is így voltunk régebben , aztán évek mentek el a semmibe . Se időnk , se türelmünk nincs már az ilyen eltűnő
kamu emberekhez és hasonló társaikhoz . Klubban adott minden , és nem kötelező senkivel sem együtt lenni. Akár kettesben is jól érezhetjük magunkat . Maga a klub hangulata is ad egy pluszt a dologhoz . Persze döntse el mindenki hogy mit akar , ez csak a mi véleményünk.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Jogos az érvelés, de mint például nekünk is kell a beszélgetés és az ismerkedés annak fázisai. Sajnos vagy nem sajnos a hölgy tagunknak ez szükséges. Egy klubban ez nem feltétlenül van meg. Nem mellesleg pedig számunkra a rapid szex és alkalmi szex sem jön be, a klubbok többségében pedig ez van.
#10667   2025. 02. 07. péntek 01:23
Bisex pár Bisex pár
Találtunk innen egy harmadik biszex pasit.
Többszöri beszélgetés itt és viberen is Helye volt/van ami számunkra fontos szempont.
Első találkozás kezdett jól elsülni nála,megvolt minden ami ilyenkor történhet.
Utána majdhogynem ki lettünk hajtva a lakásból a 3-as aktus után viszonylag elég hamar.

Szilveszter napján délután adtunk még 1 esélyt a dolognak,hátha csak elsőre fusztrált volt.
Na az úgy alakult hogy bementünk a lakásba,5 perc sem telt el s már mondta hogy na akkor mindenki vetkőzzön mert nem csevegni jöttünk össze.
Már akkor húztuk a szemöldököt de egye fene ha már itt vagyunk akkor ne menjünk el úgy hogy pamlagon maradt mindenki.

Nagyban nyalja a páromat,én szoptatom közben,erre csörög a telója s egy bocs de felveszem szöveggel abba is hagyta.
Sebaj,intézem tovább asszonnyal nehogy már ne legyen kielégítve mert az nem járja.
Szintén megvolt minden aminek lennie kellett s szintén percek alatt lettünk elhajtva.

Tudom tudom mi voltunk a bolondok hogy az első elhajtás és a második 5 perc sem telt el szöveg után nem hagytuk ott a picsába,de ezzel a tanulópénzt megfizettük.

Valahogy kifogjuk vagy a kamusokat,átbaszósokat vagy az olyanokat akik az asszonyt csak egy pinának nézik akit meg lehet rakni időnként és szevasz...

Na ezért csináljuk már úgy hogy vagy kissé hosszabb ismerkedés vagy aki már levélben nem szimpi azt ignoráljuk akár válasz nélkül.
Kissé nagyon bosszantó hogy egy adott pár komolyan gondolná,megvan minden beszélve,lefixálva és valahogy menet közben megváltozik,elfelejtődik.

Ezután már óvatosan keresünk s kihagyjuk a hasonló egyéneket a biszex hármas dolgokból.

Kissé csalódott de tanulságos tanulópénz volt ez nekünk.
#10666   2025. 02. 06. csütörtök 21:49
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Többször is találtunk partnert (párt, férfit), nem minden mindegy alapon, voltak több éves kapcsolatok is köztük. (hetero és bi is). Tény hogy amikor kevesebb embernek volt internet hozzáférése könnyebb volt szűrni, kevesebb debilt kellett kerülgetni. Persze akkor is voltak érdekes sztorik, pl a találkán a pár hölgytagja csak pislogott, hogy ő milyen műsorra vett jegyet.
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 21:23
Természetesen nem lehetetlen partnert találni ezen a buborék beszélgetős oldalon sem, feltéve ha minden mindegy.
De ha már minden mindegy akkor célszerű klubbozni, a befektetett energia biztosan megtérül lefektetett partnerre ...
#10665   2025. 02. 06. csütörtök 21:48
Fotózáspárban Fotózáspárban
Türelem házibarátot teremt.
#10664   2025. 02. 06. csütörtök 21:23
CsarlszBronszon CsarlszBronszon
#10663   2025. 02. 06. csütörtök 21:08
Fotózáspárban Fotózáspárban
Ez nálunk is így megy,szerintünk alap dolog hogy előtte egy beszélgetésre elmegyunk.
#10662   2025. 02. 06. csütörtök 20:26
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 18:13
Ez nem az oldal hibája , hanem a sok kamus debilé . Más oldalakon is ugyanez a helyzet. Le kell menni klubba , akkor megkímélitek magatokat ettől a felesleges egyhelyben toporgástól .
#10661   2025. 02. 06. csütörtök 18:13
Ez nem az oldal hibája , hanem a sok kamus debilé . Más oldalakon is ugyanez a helyzet. Le kell menni klubba , akkor megkímélitek magatokat ettől a felesleges egyhelyben toporgástól .
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4768024)
2025. 02. 06. csütörtök 12:47
Tud valaki ajánlani más oldalt, ahol egy pár találhat igényes, intelligens, normális (értsd: nem biszex, bizarr, országjáró hiénázó, kamuprofilos stb.) valódi párt?
Kicsit kiábrándító amit eddig tapasztaltunk.
#10660   2025. 02. 06. csütörtök 18:06
zozo6 zozo6
Ezt én is megcáfolnám. Többször is találkoztam egy szingli csajjal. Nem mindegy ki, hogy áll a másikhoz, és nem baj ha tesz is érte az ember.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 12:12
Nem hiszem hogy bármilyen pár beengedbe nafahoz egy harnadik total ismeretken padit bem hogy az ágyba de még a lakásba sem hiszem
#10659   2025. 02. 06. csütörtök 17:25
határozott40 határozott40
Már több párnál is voltam harmadik. Innen is, swingerből is. Hosszabb időn keresztül is. Lehet találni ha pozitívan állsz hozzá. Annak ellenére is, hogy engem próbáltak már itt sértett felek lejáratni és amikor meg szerettem volna védeni magamat, az adminok engem tiltottak. Nevettem egyet rajta és meglátogattam más oldalt vagy swinger clubba mentem inkább.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 12:11
Aki azt állitja hogy itt talált sex partnert főleg pasit harmadiknak vagy part az kamuzik
#10658   2025. 02. 06. csütörtök 16:38
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
Jelen, mi találtunk. Ehhez persze kell a másik, beszálló fél hozzáállása is. wave
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 12:11
Aki azt állitja hogy itt talált sex partnert főleg pasit harmadiknak vagy part az kamuzik
#10657   2025. 02. 06. csütörtök 14:57
xy121212 xy121212
Osztom véleményedet. Voltam fizetősön, otthagytam, mert ott is csak a duma ment, csak pénzért. Ha fizetős lesz, nem maradok.
(Ez egy válasz zozo6 üzenetére (2025. 01. 15. szerda 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 09:39
Bocsánat, de én sem vagyok kamus profilozó, de ha még fizetnem is kellene EZÉRT, hát itt sem vagyok, és ezzel nagyon sokan vagyunk így. Nem hiszem, hogy a pénz emelné a színvonalat. Ha a szolgáltató csak a pénzben látná a változást, nagyon elszomorítana, mert igenis van arra más megoldás is, hogy kiszűrjék a hitelt rontó profilokat. Sajnos úgy látom, hogy ez már évek óta fenn álló probléma, amivel nem foglalkoznak úgy, ahogy kellene. Akkor pedig nincs mit tenni. Ha ez az oldal is pénzessé válik, akkor át megyek egy másik hasonló nem fizetős oldalra, és biztosan állítom, hogy olyan sokan törlik magukat, ami az oldal végét is jelentheti. Nem nekünk kellene ezzel foglalkozni, hanem a készítőknek, higgyétek el.
#10656   2025. 02. 06. csütörtök 13:10
fakkk fakkk
Szerintem a sok kamu profil miatt nehéz itt ismerkedni azoknak, akik valóban találkozni is szeretnének! Amikor még párban kerestünk jártunk úgy, hogy lefoglaltam a randihelyet 4 főre! Persze nem jött el a pár! Felhívnám őket, de tiltva volt már a számom! A párommal utaztunk 200 km-t a semmiért! Nyilván kettesben is jól éreztük magunkat, de ez nekem 40 ezer Forintomba fájt, amit a páromra is költhettem volna! Ezután ment el a páromnak a kedve a négyes találkáktól!
#10655   2025. 02. 06. csütörtök 13:02
horvathzaszlo horvathzaszlo
Azért van előtte ismerkedés. Aki arra nem tud időt szakítani ,akkor másra hogyan akar? Én már találtam párt smile
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 12:12
Nem hiszem hogy bármilyen pár beengedbe nafahoz egy harnadik total ismeretken padit bem hogy az ágyba de még a lakásba sem hiszem
#10654   2025. 02. 06. csütörtök 12:47
X Törölt felhasználó (4768024)
Tud valaki ajánlani más oldalt, ahol egy pár találhat igényes, intelligens, normális (értsd: nem biszex, bizarr, országjáró hiénázó, kamuprofilos stb.) valódi párt?
Kicsit kiábrándító amit eddig tapasztaltunk.
#10653   2025. 02. 06. csütörtök 12:12
zsozs70 zsozs70

... 17 18 19 20 21 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11032db
Utolsó üzenet: tegnap 22:38

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!