Lényegében nem , mert egy célból van mindkettő . Egyébként "barátokkal" is le lehet menni klubba .
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 02. 07. péntek 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 07. péntek 08:13

Barátokkal szeretkezni és a klubban b.szni az két nagyon-nagyon különböző dolog.
Pontosan így gondoljuk mi is. Ismerkedés nélkül nem engedünk senkit az intim szféránkba. És az ismerkedés általában semleges, nyilvános helyszínen szokott történni.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 20:26

Jogos az érvelés, de mint például nekünk is kell a beszélgetés és az ismerkedés annak fázisai. Sajnos vagy nem sajnos a hölgy tagunknak ez szükséges. Egy klubban ez nem feltétlenül van meg. Nem mellesleg pedig számunkra a rapid szex és alkalmi szex sem jön be, a klubbok többségében pedig ez van.
Barátokkal szeretkezni és a klubban b.szni az két nagyon-nagyon különböző dolog.
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 02. 07. péntek 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 07. péntek 07:54

Ezzel mi is így voltunk régebben , aztán évek mentek el a semmibe . Se időnk , se türelmünk nincs már az ilyen eltűnő
kamu emberekhez és hasonló társaikhoz . Klubban adott minden , és nem kötelező senkivel sem együtt lenni. Akár kettesben is jól érezhetjük magunkat . Maga a klub hangulata is ad egy pluszt a dologhoz . Persze döntse el mindenki hogy mit akar , ez csak a mi véleményünk.
kamu emberekhez és hasonló társaikhoz . Klubban adott minden , és nem kötelező senkivel sem együtt lenni. Akár kettesben is jól érezhetjük magunkat . Maga a klub hangulata is ad egy pluszt a dologhoz . Persze döntse el mindenki hogy mit akar , ez csak a mi véleményünk.
Klubban se minden mindegy alapon van , ott is a szimpátia a döntő részünkről. Gondolom ez másoknál is így működik .
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 21:23

Természetesen nem lehetetlen partnert találni ezen a buborék beszélgetős oldalon sem, feltéve ha minden mindegy.
De ha már minden mindegy akkor célszerű klubbozni, a befektetett energia biztosan megtérül lefektetett partnerre ...
De ha már minden mindegy akkor célszerű klubbozni, a befektetett energia biztosan megtérül lefektetett partnerre ...
Ezzel mi is így voltunk régebben , aztán évek mentek el a semmibe . Se időnk , se türelmünk nincs már az ilyen eltűnő
kamu emberekhez és hasonló társaikhoz . Klubban adott minden , és nem kötelező senkivel sem együtt lenni. Akár kettesben is jól érezhetjük magunkat . Maga a klub hangulata is ad egy pluszt a dologhoz . Persze döntse el mindenki hogy mit akar , ez csak a mi véleményünk. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
kamu emberekhez és hasonló társaikhoz . Klubban adott minden , és nem kötelező senkivel sem együtt lenni. Akár kettesben is jól érezhetjük magunkat . Maga a klub hangulata is ad egy pluszt a dologhoz . Persze döntse el mindenki hogy mit akar , ez csak a mi véleményünk. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Jogos az érvelés, de mint például nekünk is kell a beszélgetés és az ismerkedés annak fázisai. Sajnos vagy nem sajnos a hölgy tagunknak ez szükséges. Egy klubban ez nem feltétlenül van meg. Nem mellesleg pedig számunkra a rapid szex és alkalmi szex sem jön be, a klubbok többségében pedig ez van.
Találtunk innen egy harmadik biszex pasit.
Többszöri beszélgetés itt és viberen is Helye volt/van ami számunkra fontos szempont.
Első találkozás kezdett jól elsülni nála,megvolt minden ami ilyenkor történhet.
Utána majdhogynem ki lettünk hajtva a lakásból a 3-as aktus után viszonylag elég hamar.
Szilveszter napján délután adtunk még 1 esélyt a dolognak,hátha csak elsőre fusztrált volt.
Na az úgy alakult hogy bementünk a lakásba,5 perc sem telt el s már mondta hogy na akkor mindenki vetkőzzön mert nem csevegni jöttünk össze.
Már akkor húztuk a szemöldököt de egye fene ha már itt vagyunk akkor ne menjünk el úgy hogy pamlagon maradt mindenki.
Nagyban nyalja a páromat,én szoptatom közben,erre csörög a telója s egy bocs de felveszem szöveggel abba is hagyta.
Sebaj,intézem tovább asszonnyal nehogy már ne legyen kielégítve mert az nem járja.
Szintén megvolt minden aminek lennie kellett s szintén percek alatt lettünk elhajtva.
Tudom tudom mi voltunk a bolondok hogy az első elhajtás és a második 5 perc sem telt el szöveg után nem hagytuk ott a picsába,de ezzel a tanulópénzt megfizettük.
Valahogy kifogjuk vagy a kamusokat,átbaszósokat vagy az olyanokat akik az asszonyt csak egy pinának nézik akit meg lehet rakni időnként és szevasz...
Na ezért csináljuk már úgy hogy vagy kissé hosszabb ismerkedés vagy aki már levélben nem szimpi azt ignoráljuk akár válasz nélkül.
Kissé nagyon bosszantó hogy egy adott pár komolyan gondolná,megvan minden beszélve,lefixálva és valahogy menet közben megváltozik,elfelejtődik.
Ezután már óvatosan keresünk s kihagyjuk a hasonló egyéneket a biszex hármas dolgokból.
Kissé csalódott de tanulságos tanulópénz volt ez nekünk.
Többszöri beszélgetés itt és viberen is Helye volt/van ami számunkra fontos szempont.
Első találkozás kezdett jól elsülni nála,megvolt minden ami ilyenkor történhet.
Utána majdhogynem ki lettünk hajtva a lakásból a 3-as aktus után viszonylag elég hamar.
Szilveszter napján délután adtunk még 1 esélyt a dolognak,hátha csak elsőre fusztrált volt.
Na az úgy alakult hogy bementünk a lakásba,5 perc sem telt el s már mondta hogy na akkor mindenki vetkőzzön mert nem csevegni jöttünk össze.
Már akkor húztuk a szemöldököt de egye fene ha már itt vagyunk akkor ne menjünk el úgy hogy pamlagon maradt mindenki.
Nagyban nyalja a páromat,én szoptatom közben,erre csörög a telója s egy bocs de felveszem szöveggel abba is hagyta.
Sebaj,intézem tovább asszonnyal nehogy már ne legyen kielégítve mert az nem járja.
Szintén megvolt minden aminek lennie kellett s szintén percek alatt lettünk elhajtva.
Tudom tudom mi voltunk a bolondok hogy az első elhajtás és a második 5 perc sem telt el szöveg után nem hagytuk ott a picsába,de ezzel a tanulópénzt megfizettük.
Valahogy kifogjuk vagy a kamusokat,átbaszósokat vagy az olyanokat akik az asszonyt csak egy pinának nézik akit meg lehet rakni időnként és szevasz...
Na ezért csináljuk már úgy hogy vagy kissé hosszabb ismerkedés vagy aki már levélben nem szimpi azt ignoráljuk akár válasz nélkül.
Kissé nagyon bosszantó hogy egy adott pár komolyan gondolná,megvan minden beszélve,lefixálva és valahogy menet közben megváltozik,elfelejtődik.
Ezután már óvatosan keresünk s kihagyjuk a hasonló egyéneket a biszex hármas dolgokból.
Kissé csalódott de tanulságos tanulópénz volt ez nekünk.
Többször is találtunk partnert (párt, férfit), nem minden mindegy alapon, voltak több éves kapcsolatok is köztük. (hetero és bi is). Tény hogy amikor kevesebb embernek volt internet hozzáférése könnyebb volt szűrni, kevesebb debilt kellett kerülgetni. Persze akkor is voltak érdekes sztorik, pl a találkán a pár hölgytagja csak pislogott, hogy ő milyen műsorra vett jegyet.
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 21:23

Természetesen nem lehetetlen partnert találni ezen a buborék beszélgetős oldalon sem, feltéve ha minden mindegy.
Türelem házibarátot teremt.
Ez nálunk is így megy,szerintünk alap dolog hogy előtte egy beszélgetésre elmegyunk.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 18:13

Ez nem az oldal hibája , hanem a sok kamus debilé . Más oldalakon is ugyanez a helyzet. Le kell menni klubba , akkor megkímélitek magatokat ettől a felesleges egyhelyben toporgástól .
Ez nem az oldal hibája , hanem a sok kamus debilé . Más oldalakon is ugyanez a helyzet. Le kell menni klubba , akkor megkímélitek magatokat ettől a felesleges egyhelyben toporgástól .
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 12:47
Törölt felhasználó (4768024)

Tud valaki ajánlani más oldalt, ahol egy pár találhat igényes, intelligens, normális (értsd: nem biszex, bizarr, országjáró hiénázó, kamuprofilos stb.) valódi párt?
Kicsit kiábrándító amit eddig tapasztaltunk.
Ezt én is megcáfolnám. Többször is találkoztam egy szingli csajjal. Nem mindegy ki, hogy áll a másikhoz, és nem baj ha tesz is érte az ember.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 12:12

Nem hiszem hogy bármilyen pár beengedbe nafahoz egy harnadik total ismeretken padit bem hogy az ágyba de még a lakásba sem hiszem
Már több párnál is voltam harmadik. Innen is, swingerből is. Hosszabb időn keresztül is. Lehet találni ha pozitívan állsz hozzá. Annak ellenére is, hogy engem próbáltak már itt sértett felek lejáratni és amikor meg szerettem volna védeni magamat, az adminok engem tiltottak. Nevettem egyet rajta és meglátogattam más oldalt vagy swinger clubba mentem inkább.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 12:11

Aki azt állitja hogy itt talált sex partnert főleg pasit harmadiknak vagy part az kamuzik
Jelen, mi találtunk. Ehhez persze kell a másik, beszálló fél hozzáállása is.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 12:11

Aki azt állitja hogy itt talált sex partnert főleg pasit harmadiknak vagy part az kamuzik
Osztom véleményedet. Voltam fizetősön, otthagytam, mert ott is csak a duma ment, csak pénzért. Ha fizetős lesz, nem maradok.
(Ez egy válasz zozo6 üzenetére (2025. 01. 15. szerda 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 09:39

Bocsánat, de én sem vagyok kamus profilozó, de ha még fizetnem is kellene EZÉRT, hát itt sem vagyok, és ezzel nagyon sokan vagyunk így. Nem hiszem, hogy a pénz emelné a színvonalat. Ha a szolgáltató csak a pénzben látná a változást, nagyon elszomorítana, mert igenis van arra más megoldás is, hogy kiszűrjék a hitelt rontó profilokat. Sajnos úgy látom, hogy ez már évek óta fenn álló probléma, amivel nem foglalkoznak úgy, ahogy kellene. Akkor pedig nincs mit tenni. Ha ez az oldal is pénzessé válik, akkor át megyek egy másik hasonló nem fizetős oldalra, és biztosan állítom, hogy olyan sokan törlik magukat, ami az oldal végét is jelentheti. Nem nekünk kellene ezzel foglalkozni, hanem a készítőknek, higgyétek el.
Szerintem a sok kamu profil miatt nehéz itt ismerkedni azoknak, akik valóban találkozni is szeretnének! Amikor még párban kerestünk jártunk úgy, hogy lefoglaltam a randihelyet 4 főre! Persze nem jött el a pár! Felhívnám őket, de tiltva volt már a számom! A párommal utaztunk 200 km-t a semmiért! Nyilván kettesben is jól éreztük magunkat, de ez nekem 40 ezer Forintomba fájt, amit a páromra is költhettem volna! Ezután ment el a páromnak a kedve a négyes találkáktól!
Azért van előtte ismerkedés. Aki arra nem tud időt szakítani ,akkor másra hogyan akar? Én már találtam párt
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 12:12

Nem hiszem hogy bármilyen pár beengedbe nafahoz egy harnadik total ismeretken padit bem hogy az ágyba de még a lakásba sem hiszem
Tud valaki ajánlani más oldalt, ahol egy pár találhat igényes, intelligens, normális (értsd: nem biszex, bizarr, országjáró hiénázó, kamuprofilos stb.) valódi párt?