Szerintem így 2025-ben teljesen felesleges azon rugózni, hogy miért nem válaszolnak. Nők, párok ezerszer elmondták, hogy a kulturált visszautasításra is jön a győzködés vagy rosszabb esetben anyázás, egy-két ilyen tapasztalat után felhagynak a válasszal. Ez egy ilyen kommunikációs protokoll, hogy a tűzfal dobja a csomagot, ha nem épülhet ki a kapcsolat, nem pedig elutasító válasz megy.
(Ez egy válasz MichaelKnight üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 14:35

Igen. Találtam már itt szex partnert.
De sajnos sok a kamus. Alapból nem írok olyan hölgynek, akinek nem felelek meg a keresési feltételeinek, de sajnos sokan nem is töltik ki ezt a rovatot.
Volt egy fiatal hölgy, akinek nem volt kitöltve a keresési feltétel, rá írtam, kulturált válaszban jelezte, hogy nem engem keres. Ez lenne a normális.
Sajnos az emberek többsége nem ilyen.
Elolvassa a levelet, és ennyi. Sosem értettem meg azt, hogy ha valaki megtisztel valakit azzal, hogy normális hangvételű bemutatkozó levelet ír, ha nem jön be neki a levél írója, legalább annyit írhatna neki válaszként, hogy ne haragudj, de nem egymást keressük.
De sajnos sok a kamus. Alapból nem írok olyan hölgynek, akinek nem felelek meg a keresési feltételeinek, de sajnos sokan nem is töltik ki ezt a rovatot.
Volt egy fiatal hölgy, akinek nem volt kitöltve a keresési feltétel, rá írtam, kulturált válaszban jelezte, hogy nem engem keres. Ez lenne a normális.
Elolvassa a levelet, és ennyi. Sosem értettem meg azt, hogy ha valaki megtisztel valakit azzal, hogy normális hangvételű bemutatkozó levelet ír, ha nem jön be neki a levél írója, legalább annyit írhatna neki válaszként, hogy ne haragudj, de nem egymást keressük.
Igen. Találtam már itt szex partnert.
ezt itt ne várd sajnos nem ilyennek vannak itt
(Ez egy válasz Facemann üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 10:03

A legnagyobb bunkóság amikor vált veled 1-2 levelet, arcképet kér te küldesz majd nem ír többet. Nincs azzal baj ha nem tetszel neki vagy meggondolja magát de akkor legalább írna egy bocs nemet.
A legnagyobb bunkóság amikor vált veled 1-2 levelet, arcképet kér te küldesz majd nem ír többet. Nincs azzal baj ha nem tetszel neki vagy meggondolja magát de akkor legalább írna egy bocs nemet.
Valóságban ott lenni és fontos, hogy tutira lesz valaki a nagy közös " randi asztalnál ".
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2025. 06. 25. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 08:12

Sziasztok! Aki tényleg ismerkedni szeretne valós emberekkel, jöjjön el a gg talira! 3 nap ismerkedés,egy baromi jó kis csapat tagja lehetsz! Aki lemarad, kimarad egy jó buliból!

Sziasztok! Aki tényleg ismerkedni szeretne valós emberekkel, jöjjön el a gg talira! 3 nap ismerkedés,egy baromi jó kis csapat tagja lehetsz! Aki lemarad, kimarad egy jó buliból!

Sziasztok. Kapott itt levő masszőrtől valaki párja (hölgy) kényeztető masszázst ? Esetleg mesélne róla ? Jó priviben is. Köszi. Tomi&Ági.
Nem csak itt.. Máshol is jellemző, hogy nem reagálnak. Semmilyen közeledésre. És ez szerintem nettó bunkóság.
Sikerült màr innen ismerkedni, de nem mostanában. Valahogy nem nyitottak az emberek.
Sikerült màr innen ismerkedni, de nem mostanában. Valahogy nem nyitottak az emberek.
Régóta fennt vagyok az oldalon de sajnos egyszer sem sikerült semmi jó dolog. Viszont volt egy hölgy akivel nagyon eltudtam beszélgetni és nagyon mélyen belementünk a dolgokba titokzatos de mégis csodásnak tűnt az egész dolog. Aztán sajnos jött az életemben 1-2 nagyon nehéz dolog nem kerestem és úgy érzem sajnos ezzel felégettem az egyetlen lehetőségem amit nagyon bánok.
igen találtunk de nagyon nehéz
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 23. hétfő 14:55

Tíz éve vagyok itt , többször feladva,de mindig újra kezdve a keresést. A tíz év alatt 1 azaz ,egy ember volt ,aki mindenben , talán ,megfelelt volna , sajnos ,meg futamodtam. Itt találni nem egyszerű , többnyire feljonnek , fel spanoljak magukat ,kiverik a fotelben És mennek tovább. Jó , ha egyáltalán beszélgetni tudsz , előre jutni ,szinte lehetetlen . Egy iciri piciti kuki sem akadt ez idő alatt . Így nem romlok el soha .

Tíz éve vagyok itt , többször feladva,de mindig újra kezdve a keresést. A tíz év alatt 1 azaz ,egy ember volt ,aki mindenben , talán ,megfelelt volna , sajnos ,meg futamodtam. Itt találni nem egyszerű , többnyire feljonnek , fel spanoljak magukat ,kiverik a fotelben És mennek tovább. Jó , ha egyáltalán beszélgetni tudsz , előre jutni ,szinte lehetetlen . Egy iciri piciti kuki sem akadt ez idő alatt . Így nem romlok el soha .

Nekem most sikerült egy srácot és nagyon jó volt minden.
Ennek ellenére sok a kamus, hitegető.

Nagyon igazad van.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 22. vasárnap 18:39

nagyon nehéz, rengeteg az aki csak farkat akar verni gép előtt, ezzel nincs baj, de akkor ne hitegessen, és akkor elbúcsúzunk egymástól, mert a netes "szex" hidegen hagy, a valódit keresem
meg a legtöbb el se olvassa kit nem akarok, aztán erősködnek hogy dede én akarom, hadd döntsem már el én mi fér bele az életembe
meg a legtöbb el se olvassa kit nem akarok, aztán erősködnek hogy dede én akarom, hadd döntsem már el én mi fér bele az életembe
nagyon nehéz, rengeteg az aki csak farkat akar verni gép előtt, ezzel nincs baj, de akkor ne hitegessen, és akkor elbúcsúzunk egymástól, mert a netes "szex" hidegen hagy, a valódit keresem
igen erről irtunk
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 22. vasárnap 18:26

Aza gond rengeteg a kamu a oldalon,de nagyon nehéz találni partnert.
Aza gond rengeteg a kamu a oldalon,de nagyon nehéz találni partnert.
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
lehet találni de sok a kamus sajnos
Nem tudom, hogy sikerült háromszor elküldeni. Bocsánat
(Ez egy válasz Passions üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 22. vasárnap 16:50

Mi többször találtunk itt partnert. Persze a társkereső profilunk ki van töltve és olyan is ír akit ez nem zavarja. Az ne csodálkozzon ha nemleges választ kap. Szeretünk időt szakítani az ismerkedésre viberen. Ha valaki rljut a viberig sokszor kiderül, hogy mégis nős, vagy olyan fétise van ami nekem nem jön be. Szóval igen, lehet találni de kevés ismerkedésből lesz ágyjelenet.
Mi többször találtunk itt partnert. Persze a társkereső profilunk ki van töltve és olyan is ír akit ez nem zavarja. Az ne csodálkozzon ha nemleges választ kap. Szeretünk időt szakítani az ismerkedésre viberen. Ha valaki rljut a viberig sokszor kiderül, hogy mégis nős, vagy olyan fétise van ami nekem nem jön be. Szóval igen, lehet találni de kevés ismerkedésből lesz ágyjelenet.