Hú látom itt már sokan feszültek, beállok/állunk a sorba…
Régóta keresgélünk, az elején mindenkinek adtunk egy esélyt beszélgetésre/üzenetváltásra hátha, ez mondjuk nagy hiba volt, mert 90% 3-4 mondat után úgy gondolta, akkor ezt “behúzta” azt mondd és tesz amit akar….
Van az a csoport aki udvarias visszautasítást kapott, “miért” “egyszer megpróbáljuk azért?” “Ugyan már kamu vagy” és társai…
Akikkel beszélgetést próbáltam kialakítani (tudom, minek ez csak szex), az mindjárt inkább kettesben mozogna, így adok kontaktot a páromhoz, azt valahogy soha nem találják, vagy ha igen 2 mondat és el is tűnik…
És akkor ott van az/azok, akivel/akikkel minden passzolna, de ha nem válaszolok azonnal “jaj megijedtél” “meggondoltad magad?” “már nem érdekes?”, őszinténszólva itt már nem is válaszolok…
És persze 10/7 kamu profil/máshogy néz ki/nem jön el…
Szóval nem, itt még nem találtunk senkit (máshol igen).
Régóta keresgélünk, az elején mindenkinek adtunk egy esélyt beszélgetésre/üzenetváltásra hátha, ez mondjuk nagy hiba volt, mert 90% 3-4 mondat után úgy gondolta, akkor ezt “behúzta” azt mondd és tesz amit akar….
Van az a csoport aki udvarias visszautasítást kapott, “miért” “egyszer megpróbáljuk azért?” “Ugyan már kamu vagy” és társai…
Akikkel beszélgetést próbáltam kialakítani (tudom, minek ez csak szex), az mindjárt inkább kettesben mozogna, így adok kontaktot a páromhoz, azt valahogy soha nem találják, vagy ha igen 2 mondat és el is tűnik…
És akkor ott van az/azok, akivel/akikkel minden passzolna, de ha nem válaszolok azonnal “jaj megijedtél” “meggondoltad magad?” “már nem érdekes?”, őszinténszólva itt már nem is válaszolok…
És persze 10/7 kamu profil/máshogy néz ki/nem jön el…
Szóval nem, itt még nem találtunk senkit (máshol igen).
jahm és hozzáteszem ezek a meddő viták után szinte mindig én voltam a biztos egy ronda dagadt ribanc vagyok, aki faszt se látott évek óta
kedvenc faszim volt aki szerint azért nem érek rá este, mert biztos még anyámmal élek, senkinek nem tartozok magyarázzattal hogy 6-kor kelek...
kedvenc faszim volt aki szerint azért nem érek rá este, mert biztos még anyámmal élek, senkinek nem tartozok magyarázzattal hogy 6-kor kelek...
Nálam oda van írva adatlapra, hogy ha nem írok vissza, akkor nemet jelent.
Elején még udvarias voltam, válaszoltam, majd kaptam állandóan az ívet, hogy de ő tudja hogy jó lesz nekem, hiába 50-60 éves, bezzeg ha a farka bennem lenne, nem érdekelne hogy 165 cm (miközben én 180 vagyok)
Kedvencem a teszteljem le, kb. mint valami autót... Meg hogy ha nem próbáltam ki, honnan tudom hogy nem jó?
Hát csak tudom mi vonz és mi nem
Szóval meguntam a meddő vitákat, tudom kit nem akarok a nem, az nem, és nem vitatkozok már.
Elején még udvarias voltam, válaszoltam, majd kaptam állandóan az ívet, hogy de ő tudja hogy jó lesz nekem, hiába 50-60 éves, bezzeg ha a farka bennem lenne, nem érdekelne hogy 165 cm (miközben én 180 vagyok)
Kedvencem a teszteljem le, kb. mint valami autót... Meg hogy ha nem próbáltam ki, honnan tudom hogy nem jó?

Szóval meguntam a meddő vitákat, tudom kit nem akarok a nem, az nem, és nem vitatkozok már.
Nem személyesen tőled várják el, hogy "magas, izmos, jóképű legyen", hanem ilyen embert keresnek. Valószínűleg ők sem várnak el másoktól visszautasító választ. Ez egy olyan kommunikációs forma, ahol a "nem válasz" válasz "nem" választ jelent. Teljesen kontraproduktív ezen görcsölni, tök mindegy, miért és hogyan utasítanak vissza.
(Ez egy válasz erotik.kameramann üzenetére (2025. 07. 30. szerda 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 30. szerda 20:52

Felteszem neked ugyan ezt egy kis kiegészítéssel:
A hirdetők, keresők miért támasztanak elvárásokat vadidegenekkel szemben?
"Úgy viselkedj másokkal, ahogy te is elvárod, hogy viselkedjenek veled"
"Úgy viselkedj másokkal, ahogy te is elvárod, hogy viselkedjenek veled"
Igaz, ha valaki ram koszon, majd en eldontom, hogy visszakoszonok-e, attol fuggoen, hogy “bejon-e” az illeto - ez kb ez a szint. En ertem azt a reszt, ha valaki egy ostoba levelet kuld, vagy tele helyesirasi hibaval es arra nincs valasz. IQ nuku emberekkel ki akar ismerkedni. Illetve azt is ertem, hogyha abbol elege van az embernek abbol, ha visszakerdeznek. De ahogy mondtam is, emberi minimum, intelligencia es illem kerdese, hogy egy normalisan megirt levelre azt mondja az ember, koszi, nem. Es mondom, megertem a parok es nok szempontjat is, en ezert probalok mindig csak azoknak irni, akikkel lehet esely ismerkedni, es ilyenkor egy normalisan megfogalmazott levellel probalok ismerkedni.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 07. 30. szerda 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 30. szerda 18:42

Szerintem irreális elvárás. Mi csinálgattuk egy ideig, hogy mindenki kapott személyre szóló választ, de hamar arra jutottunk, hogy vagy azzal töltjük az esténket, hogy válaszolgatunk vagy szexelünk - a kettőre egyszerre nem maradt idő.
Egy "bocs, nem téged keresünk" üzenettel mennyivel vagy beljebb, mint egy egyáltalán nem megérkező válasszal?
Egy "bocs, nem téged keresünk" üzenettel mennyivel vagy beljebb, mint egy egyáltalán nem megérkező válasszal?
Ezzel a kérdéssel én úgy vagyok... Olyan tiszteletet várjunk el, amit meg is adunk. Ezt a témát már rengetegszer kiveséztük, körberágtuk stb.
Nos ha meg “vissza böfögök” egy nemet, kicsit ingerülten egy hülye levélre, akkor én vagyok az arogáns, bunkó és egyebek. Ha szépen mondom, jönnek a vissza kérdések, ha böfögök akkor meg jön a szitok áradat. Ez sem, meg az sem jó… ki érti ezt?
(Ez egy válasz erotik.kameramann üzenetére (2025. 07. 30. szerda 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 30. szerda 20:48

Sokszor mondom-írom, hogy nem vagyunk egyformák.
Valaki ilyen, valaki olyan.
Én első szóra is megérteném, hogy "nem". De amikor vissza sem "böfögnek" semmit... Na azt nem tudom megérteni...
Egyébként az elutasító üzenetre is szoktam válaszolni: "köszönöm a választ"
Én első szóra is megérteném, hogy "nem". De amikor vissza sem "böfögnek" semmit... Na azt nem tudom megérteni...
Egyébként az elutasító üzenetre is szoktam válaszolni: "köszönöm a választ"
Felteszem neked ugyan ezt egy kis kiegészítéssel:
"Úgy viselkedj másokkal, ahogy te is elvárod, hogy viselkedjenek veled" (Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 07. 30. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
"Úgy viselkedj másokkal, ahogy te is elvárod, hogy viselkedjenek veled" (Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 07. 30. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokszor mondom-írom, hogy nem vagyunk egyformák.
Egyébként az elutasító üzenetre is szoktam válaszolni: "köszönöm a választ" (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 07. 30. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 30. szerda 20:32
Egyébként az elutasító üzenetre is szoktam válaszolni: "köszönöm a választ" (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 07. 30. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)

A bölcs “ nem téged keresünk” válasz után, azt imádom mikor elkezd visszakérdezni…”miért nem?”, majd kérés nélkül bizonygatja hogy ő milyen jó. Mikor megint elmondom “nem téged keresünk”, jön a következő, “te biztos a férfi vagy”, me aztán..” félsz hogy jobban megdugom és kielégítem a feleséged és csak velem akar majd kefélni”…
na ilyenkor érzem azt higy inkább ne válaszoltam volna
de legjobb mikor egy ilyen párbeszéd egy húszas évei elején tartó figurával kell lejátszani

ismerős szituáció...
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 07. 30. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 30. szerda 20:32

A bölcs “ nem téged keresünk” válasz után, azt imádom mikor elkezd visszakérdezni…”miért nem?”, majd kérés nélkül bizonygatja hogy ő milyen jó. Mikor megint elmondom “nem téged keresünk”, jön a következő, “te biztos a férfi vagy”, me aztán..” félsz hogy jobban megdugom és kielégítem a feleséged és csak velem akar majd kefélni”…
de legjobb mikor egy ilyen párbeszéd egy húszas évei elején tartó figurával kell lejátszani

Miért támasztasz elvárásokat vadidegenekkel szemben?
(Ez egy válasz erotik.kameramann üzenetére (2025. 07. 30. szerda 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 30. szerda 19:44

"Egy "bocs, nem téged keresünk" üzenettel mennyivel vagy beljebb, mint egy egyáltalán nem megérkező válasszal?"
Talán annyival, hogy az illem és az intelligencia ezt kívánja???
Talán annyival, hogy emberszámba vegyék az üzenet íróját???
(Ez egy válasz erotik.kameramann üzenetére (2025. 07. 30. szerda 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 30. szerda 19:44

"Egy "bocs, nem téged keresünk" üzenettel mennyivel vagy beljebb, mint egy egyáltalán nem megérkező válasszal?"
Talán annyival, hogy emberszámba vegyék az üzenet íróját??? (Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 07. 30. szerda 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 30. szerda 18:42
Talán annyival, hogy emberszámba vegyék az üzenet íróját??? (Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 07. 30. szerda 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem irreális elvárás. Mi csinálgattuk egy ideig, hogy mindenki kapott személyre szóló választ, de hamar arra jutottunk, hogy vagy azzal töltjük az esténket, hogy válaszolgatunk vagy szexelünk - a kettőre egyszerre nem maradt idő.
Egy "bocs, nem téged keresünk" üzenettel mennyivel vagy beljebb, mint egy egyáltalán nem megérkező válasszal? (Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2025. 07. 29. kedd 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 29. kedd 19:49
Egy "bocs, nem téged keresünk" üzenettel mennyivel vagy beljebb, mint egy egyáltalán nem megérkező válasszal? (Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2025. 07. 29. kedd 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Ertem, amit mondasz. De egy normalis megkeresesre az az emberi minimum, hogy valaszolnak, ha mas nem annyit, hogy “kosz, nem”. Hagyjuk mar ezt a sok a level, meg tul sokan irnak dolgot. Ha az ember keres valakit itt, akkor vegigolvassa, hatha megtalalja azt, aki megfelel az elkepzeleseinek. Tobbi csak szoveg, meg kifogas…
Na erre utaltam van pár aki benne van ebben, mi nem. Csak a saját véleményt fogalmaztam meg, ami eltér más párokétól. A mi szexuális életünk tökéletesnek nevezhető, és nem áll szándékunkban bele menni az ilyen alkalmi kalandokba, számunkra ez nem adna többet. Szeretünk swingerezni, vannak nagy jó barátaink. Természetesen az ember nyitott szemmel jár így nem zárkózunk el párok, hölgyek, pasik ismeretségétől, de nem így, higy reggel ír egy levelet, higy este és éjjel a városban tartózkodik, és szívesen hármasozna….
(Ez egy válasz karola27 üzenetére (2025. 07. 30. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 30. szerda 13:02

Nem értek veletek egyet. Ha egy pasi (esetleg intelligensen megfogalmazva tud írni) és jelzi nekünk a meghirdetett fórumozásunk alapján vagy adatlapunkon olvasott infó alapján, hogy ő épp xy időpontban arra jár, ahol mi lakunk, vagy éppen mi nudizunk, nyaralunk, vagy épp keresünk partnert, akkor miért is ne 3asozhatnánk vele épp ott és épp akkor amikor ő arra jár...2 hete épp egy Campusos kaland alakult kellemesen 5ösben. egy plusz pasi és egy Campusozó párral közösen. 3 hete szatymazi 3majomban jött össze kellemes 6os gabalyodásunk. Sajnos nagyon ritka az IQ+ os pasi, de még párokban is rengeteg az értetlen és értelmetlen keresők száma. Mi az intelligenciára és a helyesírásra adunk.Ha ez adott, akkor már fél siker.
Nem értek veletek egyet. Ha egy pasi (esetleg intelligensen megfogalmazva tud írni) és jelzi nekünk a meghirdetett fórumozásunk alapján vagy adatlapunkon olvasott infó alapján, hogy ő épp xy időpontban arra jár, ahol mi lakunk, vagy éppen mi nudizunk, nyaralunk, vagy épp keresünk partnert, akkor miért is ne 3asozhatnánk vele épp ott és épp akkor amikor ő arra jár...2 hete épp egy Campusos kaland alakult kellemesen 5ösben. egy plusz pasi és egy Campusozó párral közösen. 3 hete szatymazi 3majomban jött össze kellemes 6os gabalyodásunk. Sajnos nagyon ritka az IQ+ os pasi, de még párokban is rengeteg az értetlen és értelmetlen keresők száma. Mi az intelligenciára és a helyesírásra adunk.Ha ez adott, akkor már fél siker.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 07. 30. szerda 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 30. szerda 12:39

Érdekes emberek vannak itt… nem először kapunk levelet paditól aki épp itt tölt Sárváron egy éjszakát és dugahnékja van… eleve az ilyen jelentkezőket nem preferáljuk. Nem tudom mit gondolnak, azért mert itt járnak, gyorsan nyomjunk vele egy hármast. Bevallom első felindulásában nem szoktam tapintatos választ adni. Ez az én hibám az biztos. Na de választ kért és azt írta nincs sértődés
megkapta, megsértődött, arrogánsnak nevetett és további sikertelen keresgélést kívánt
lehet van olyan pár aki kihasznál ilyen lehetőséget, de mi nem élünk ezzell

Teljesen ertheto a parok, ezaltal a ti frusztraciotok is, foleg, ha valaki ilyennel kerultok szembe. En nyilvan csak a sajat szempontombol (szolo ferfikent) latom a helyzetet, de az ilyen leirasok alapjan teljesen egyertelmu, hogy itt nem a parok vs egyedulallok problemajaval allunk szemben, hanem az alapveto emberi minoseggel.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 07. 30. szerda 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 30. szerda 12:39

Érdekes emberek vannak itt… nem először kapunk levelet paditól aki épp itt tölt Sárváron egy éjszakát és dugahnékja van… eleve az ilyen jelentkezőket nem preferáljuk. Nem tudom mit gondolnak, azért mert itt járnak, gyorsan nyomjunk vele egy hármast. Bevallom első felindulásában nem szoktam tapintatos választ adni. Ez az én hibám az biztos. Na de választ kért és azt írta nincs sértődés
megkapta, megsértődött, arrogánsnak nevetett és további sikertelen keresgélést kívánt

Köszönöm, hogy a többség egyetért velem

Ha valakinek nem válaszoltam legalább egy köszönjük nem keresünk nyugodtan jelentkezzen
)
Érdemes megtisztelni azt aki írt egy válasszal. Sokan meg is lepődnek még ha nemleges is a válasz. Azt is lehet kultúráltan. (Ez egy válasz jani27 üzenetére (2025. 07. 29. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 29. kedd 12:42

Érdemes megtisztelni azt aki írt egy válasszal. Sokan meg is lepődnek még ha nemleges is a válasz. Azt is lehet kultúráltan. (Ez egy válasz jani27 üzenetére (2025. 07. 29. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Az oldalon én vagyok fent, mint előszűrő. Kedvesnek mutatni szoktam ha találok vkit, valakiket. Van hogy nincs időnk, lehetőségünk keresni. Volt már jópár találatunk az oldalról. Sok gosszú távú barátság született extrákkal. Nem tudunk és nem is lehet mindenkinek igent mondani, ezért elnézést, de ez van.