Igen, szóval nem meglepődni meg elkeseredni, ha szóló férfiként nem lehet itt szóló nőt találni, ez csak matematika
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (ma 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:55
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (ma 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt a GG-n például tízszer az a kétszer.
Ha rákeresel a szóló férfiakra és nőkre, most épp 44173:4200 az arány.
Kb minden második adatlap biszex faszit "rejt", és képtelenek értelmezni az adatlapon leírtakat.... Vagy kiindulnak magukból, és azt gondolják, hogy ha párként párt keresünk azt biztos csak vicc, és nem úgy van az....
Ezzel már szembesítettem, ill. jeleztem az oldal üzemeltetőinek, hogy ez nem teljesen normális és az oldal komolyságát is megkérdőjelezheti.
A válasz röviden: Nem tudják megoldani a szűrést.
Engem is nagyon basztat ez az állapot. (Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (ma 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:57
A válasz röviden: Nem tudják megoldani a szűrést.
Engem is nagyon basztat ez az állapot. (Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (ma 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Az miért van, hogy fent van egy rakás férfi nőként regisztrálva?
Keresek nőket, de csak férfiak vannak listázva.
Itt a GG-n például tízszer az a kétszer.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (ma 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:16
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (ma 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Van egy nagyon jó videó Youtube-on, Why Men Get So Few Matches on Dating Apps címmel. A fickó végigszámolgatja, hogy kb. mennyi like-ot kap egy átlagos férfi. Néhány feltevéssel él: kétszerannyi férfi regisztrál, mint nő, férfiak háromszor annyi like-ot adnak, mint a nők, a vonzóbb férfiak és nők exponenciálisan több like-ot kapnak. A végeredmény az, hogy az "átlag" férfi naponta 0-1 like-ot kap, az "átlag" nő 89-et. Az, hogy egy férfi nem talál partnert (de még választ sem kap), a partnerkereső működésének része. (Önmagában az, hogy kétszer annyi férfi regisztrál, eléri, hogy a fele nem fog partnert találni).
Van egy nagyon jó videó Youtube-on, Why Men Get So Few Matches on Dating Apps címmel. A fickó végigszámolgatja, hogy kb. mennyi like-ot kap egy átlagos férfi. Néhány feltevéssel él: kétszerannyi férfi regisztrál, mint nő, férfiak háromszor annyi like-ot adnak, mint a nők, a vonzóbb férfiak és nők exponenciálisan több like-ot kapnak. A végeredmény az, hogy az "átlag" férfi naponta 0-1 like-ot kap, az "átlag" nő 89-et. Az, hogy egy férfi nem talál partnert (de még választ sem kap), a partnerkereső működésének része. (Önmagában az, hogy kétszer annyi férfi regisztrál, eléri, hogy a fele nem fog partnert találni).
Ez tényleg más hozzáállás. A fogyasztás fizetése kicsit macerás, mert ha egy szál faszban (na jó, alsónadrágban) van az ember, akkor nincs nála pénztárca, hitelkártya és főleg telefon. A Dolce Vitában azt a megoldást láttam, hogy a pultnál be kell mondani a szekrényszámot, a végén van elszámolás - nálunk persze össze is keveredett, egy narancslé volt egy kávé helyett vagy valami hasonló triviális dolog. A swinger fesztiválon a belépők kaptak NFC-s órát és mindenhol volt leolvasó eszköz - ez tulajdonképpen járható is lehetne, bár kell hozzá fejlesztés. Valamelyik új klub tulajdonképpen kipróbálhatja ezt a módszert, aztán kiderül, hogy működik-e vagy sem. Nekünk bejön, hogy van kaja a Tik-Takban, a vacsora segít az "átzsilipelésben", hogy letegyük a kinti problémákat és a bentre koncentráljunk.
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (ma 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:37
Úgy tudom, ez az ingyen kaja-pia erősen magyar szokás. Az USA-ban vagy fizetsz az italért, vagy mindenki viszi a magáét. Sokszor az óvszer sincs benne a belépőben.
Ha jól értem, először párként regisztráltak, aztán szóló férfiak lettek, de valamit nem állítottak át. Itt a jobb oldalon van hír, hogy ki fogják pucolni az ilyeneket. Én beállítom a maximum magasságot 170 centire, az kiszűri az hibás profilok jelentős részét (meg sajnos a magas nőket is, de ők úgysem állnának szóba velem
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (ma 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:57
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (ma 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lehetetlen partnert találni itt. Nekem 2x sikerült párral találkoznom, az egyik ráadásul elég hosszú, házibarát jellegű kapcsolat lett.Lehet a vágyak egyeztek nagyon, vagy a kommunikáciò gördülékenysége miatt, vagy pusztán csak szerencsém volt, de nem lehetetlen küldetés.Persze meg kell felelni néhány alapelvárásnak, mint pl megfelelően kitöltött adatlap, kommunikációs készség,nem tolakodò stîlus,telefonon valò társalgás vállalása, és persze a szavahihetőség, hogy meg is jelenjen az ember a megbeszélt helyen, és időben. Na meg persze ápoltság mindenek.előtt. Ahogy látom sokaknál ezen tényezők hiánya miatt nem sikeres a keresés.
Persze volt nekem is sok válaszra sem méltatott levél amit küldtem, de ezeken nem szabad pörögni.Az mondjuk valòban érdekes ,hogy sokaknál egy nemre sem futja, holott sok adatlapon az intelligenciát elsőként említik,mint elvárást, válaszolni viszont nem megy, még ha a válasz nemleges is.
Érdekes jelenség.
Ha valakin úgy gondolja szívesen ismerkedne,várom szeretettel privátba.
Jò keresgélést, sikeres partnerkeresést és találást mindenkinek.
Persze volt nekem is sok válaszra sem méltatott levél amit küldtem, de ezeken nem szabad pörögni.Az mondjuk valòban érdekes ,hogy sokaknál egy nemre sem futja, holott sok adatlapon az intelligenciát elsőként említik,mint elvárást, válaszolni viszont nem megy, még ha a válasz nemleges is.
Érdekes jelenség.
Ha valakin úgy gondolja szívesen ismerkedne,várom szeretettel privátba.
Jò keresgélést, sikeres partnerkeresést és találást mindenkinek.
Úgy tudom, ez az ingyen kaja-pia erősen magyar szokás. Az USA-ban vagy fizetsz az italért, vagy mindenki viszi a magáét. Sokszor az óvszer sincs benne a belépőben.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (tegnap 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:24
Ez az éves tagdíj érdekes üzleti modell, nem tudom, hogy működne nálunk. A feleségemmel idén kétszer voltunk a Tik-Takban. Ha ezért kellett volna évi 100000-et fizetni, akkor egyszer sem mentünk volna el. Ha meg 50000 lenne a tagdíj, akkor abból meg a klub nem biztos, hogy megélne, mert kiinnák őket rövidből (és akkor sem biztos, hogy mentünk volna többször). Az nyilván nem éri meg a klubnak, hogy az ő falán ismerkedjenek (és ne menjenek el aztán), viszont ha ott lehetne elérhetőséget megadni, akkor szerintem ellepnék az "Ismerkedjünk, nagyfarok - kukc - citrommail" üzenetek :-(
Szerintem egy sima üzenőfal alkalmatlan ismerkedésre, egyszerűen nem lehet keresni, eltűnnek az egy-két héttel korábbi üzenetek.
Szerintem egy sima üzenőfal alkalmatlan ismerkedésre, egyszerűen nem lehet keresni, eltűnnek az egy-két héttel korábbi üzenetek.
Ez az éves tagdíj érdekes üzleti modell, nem tudom, hogy működne nálunk. A feleségemmel idén kétszer voltunk a Tik-Takban. Ha ezért kellett volna évi 100000-et fizetni, akkor egyszer sem mentünk volna el. Ha meg 50000 lenne a tagdíj, akkor abból meg a klub nem biztos, hogy megélne, mert kiinnák őket rövidből (és akkor sem biztos, hogy mentünk volna többször). Az nyilván nem éri meg a klubnak, hogy az ő falán ismerkedjenek (és ne menjenek el aztán), viszont ha ott lehetne elérhetőséget megadni, akkor szerintem ellepnék az "Ismerkedjünk, nagyfarok - kukc - citrommail" üzenetek :-(
Szerintem egy sima üzenőfal alkalmatlan ismerkedésre, egyszerűen nem lehet keresni, eltűnnek az egy-két héttel korábbi üzenetek. (Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 10. 31. péntek 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 31. péntek 17:28
Szerintem egy sima üzenőfal alkalmatlan ismerkedésre, egyszerűen nem lehet keresni, eltűnnek az egy-két héttel korábbi üzenetek. (Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 10. 31. péntek 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
29 év keresgélés alatt 15 párral randiztunk, ebből 10 párral jutottunk el az ágyig. Ebből kettővel alakult ki hosszú távú (egy évnél hosszabb) kapcsolat. Ilyenek az esélyek a hirdetgetős piacon. Ha csak szexet akarnánk, akkor ugyanez a "darabszám" pár klublátogatással le lenne tudva.
Amerikában is van társkereső és pont ugyanazokkal a problémákkal szenvednek rajta, mint itt. Kamusok, ghostolók, stb., stb. Viszont az amerikai klubok teljesen másképp működnek. Oda tényleg ismerkedni járnak az emberek, egy este akár 10 párral is beszélgethetsz. A klubban éves tagdíjat kell fizetni, ezért nekik mindegy, hogy hányszor mész el. Így nem akadályozzák úgy az ismerkedést, mint itt, hogy az üzenőfalon nem adhatsz meg kontaktot. Pont ellenkezőleg: valamelyik társkeresőn meghirdetik az eseményt, meg tudod nézni, hogy ki lesz ott és akár előre is fel tudod venni velük a kapcsolatot, hogy személyesen már könnyebb legyen a kezdés.
Ott a swinger a kapcsolatépítésről szól. Minél nagyobb a hálózatod, annál jobbak az esélyeid. Lehet, hogy X párral nem jön össze, de X párnak van egy Y pár ismerőse, aki pont olyat keres, mint te.
Volt egy ilyen kérdés Redditen egyszer, hogy abba tudnák-e hagyni a swingert. A válasz legtöbbször az volt, hogy a szex részét bármikor, de az ott felépített kapcsolatokat nehezebben tudnák elengedni. Nálunk ez a fajta kapcsolódás maximum házibuliban fordulhat elő, a klubokban nagyon ritka.
Amerikában is van társkereső és pont ugyanazokkal a problémákkal szenvednek rajta, mint itt. Kamusok, ghostolók, stb., stb. Viszont az amerikai klubok teljesen másképp működnek. Oda tényleg ismerkedni járnak az emberek, egy este akár 10 párral is beszélgethetsz. A klubban éves tagdíjat kell fizetni, ezért nekik mindegy, hogy hányszor mész el. Így nem akadályozzák úgy az ismerkedést, mint itt, hogy az üzenőfalon nem adhatsz meg kontaktot. Pont ellenkezőleg: valamelyik társkeresőn meghirdetik az eseményt, meg tudod nézni, hogy ki lesz ott és akár előre is fel tudod venni velük a kapcsolatot, hogy személyesen már könnyebb legyen a kezdés.
Ott a swinger a kapcsolatépítésről szól. Minél nagyobb a hálózatod, annál jobbak az esélyeid. Lehet, hogy X párral nem jön össze, de X párnak van egy Y pár ismerőse, aki pont olyat keres, mint te.
Volt egy ilyen kérdés Redditen egyszer, hogy abba tudnák-e hagyni a swingert. A válasz legtöbbször az volt, hogy a szex részét bármikor, de az ott felépített kapcsolatokat nehezebben tudnák elengedni. Nálunk ez a fajta kapcsolódás maximum házibuliban fordulhat elő, a klubokban nagyon ritka.
Pont azért nincs bizalom, mert nem egyszer jártam úgy, hogy nem jelent meg a nő... Azért jó a telefonszám, hogy tudjak szólni, ha pl. kések vagy közbejött valami. Ahogy mások is mondták, egy feltöltős SIM és egy dual SIM-es telefon vagy egy 5000 forintos butatelefon meg nem a világ vége.
(Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (2025. 11. 01. szombat 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 01. szombat 14:44
én pl. gyűlölök telefonálni
aki meg anélkül nem akar találkozni abba semmi bizalom nincs
aki meg anélkül nem akar találkozni abba semmi bizalom nincs
Nem lehet itt találni rengeted a kamus ember.
Akkor megkérjük őket, hogy majd szóljanak, amikor ráérnek telefonálni és addig nem pocsékoljuk az időnket további üzengetésre. Képküldésre meg végképp nem.
Régebben még ha valaki elküldte előre a saját képét, akkor viszonoztuk. De erre is rákaptak a képgyűjtögetők: küldenek egy képet ahol ott van az ex vagy a mit sem sejtő feleség, csak azért, hogy megszerezzék a miénket. Mondjuk, hogy mi az ennyire baromi izgalmas egy arcképben vagy egy ruhás fotóban, az számomra is rejtély. (Ez egy válasz karpat57 üzenetére (tegnap 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:31
Régebben még ha valaki elküldte előre a saját képét, akkor viszonoztuk. De erre is rákaptak a képgyűjtögetők: küldenek egy képet ahol ott van az ex vagy a mit sem sejtő feleség, csak azért, hogy megszerezzék a miénket. Mondjuk, hogy mi az ennyire baromi izgalmas egy arcképben vagy egy ruhás fotóban, az számomra is rejtély. (Ez egy válasz karpat57 üzenetére (tegnap 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
A telefonnal kapcsolatosan nekem a véleményem, hogy a 99,99 %-a azonnal kifogást mond.
A telefonnal kapcsolatosan nekem a véleményem, hogy a 99,99 %-a azonnal kifogást mond.
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 11. 01. szombat 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 01. szombat 18:59
Mi külön SIM kártyát tartunk az első telefonáláshoz. Nem ért még bennünket zaklatás, de ha érne, akkor csak kicseréljük a kártyát.
A telefonnál nincsen jobb szűrő. 90% már az említésére eltűnik.
Egyébként úgy tűnik, a GG-ről elmennek az emberek. Átmentünk mi is másik ingyenes társkeresőre és vagy tíz itteni profilt felismertem a névről vagy a fotóról, akik ott aktívak, itt meg már hetek-hónapok óta be se jelentkeztek. Ott se könnyebb az élet, de talán kicsit több a normálisan kitöltött, képpel rendelkező profil.
Egyébként úgy tűnik, a GG-ről elmennek az emberek. Átmentünk mi is másik ingyenes társkeresőre és vagy tíz itteni profilt felismertem a névről vagy a fotóról, akik ott aktívak, itt meg már hetek-hónapok óta be se jelentkeztek. Ott se könnyebb az élet, de talán kicsit több a normálisan kitöltött, képpel rendelkező profil.
Természetesen most megkérdeztem őket nem e gond ha így ezt leírom,kiírom,de mondták,hogy nyugodtan,mert volt 4-5 ilyen kalandjuk a gg- ről, lesz akinek ismerős lehet a story. Nekik ez egy kis fűszer ,nekem meg egy kis extra.
Bevallom nem gondoltam előtte ,hogy szerencsével járok,mert volt egy 1.5 órás odautam előttük 1.5 órás visszautam egy másik párhoz elöttük kb 1 héttel és a nagybüdöslófasz@n kívűl még maximum egy béka lehetett a helyszínen mert kuruttyolt valami. Becumiztam azt. Sebaj ! Elnyertem méltó jutalmam. Kaptam 1-2 képet is tőlük amit cerkaverés közben a szerszámomról készítettek az én hozzájárulásommal és ennek külön örültem. Mondtam is páromnak,hogy ha kinyulnék a képet temesse mellém a sajátjával együtt. Nem vette a poént mert mondta ,hogy szerinte Ő fog megölni ha így folytatom. Tudtával mentem el természetesen mert belevaló csaj és elengedett ,és hatalmasat dugtunk mikor elmeséltem. ( nem a szívműtéttel kezdtem ! ) Így mindenhol pozitív mérleggel zártam a végén.
Xy- párnak,akik olvassák majd,nagyon szépen köszönöm itt ismét az élményeket és a haverságukat . Talán így nevezhetem ezt. Elnézést ,hogy ilyen hosszúra sikeredett a beszámoló de melózok egyedül és szétunom magam. Remélem a goré ezt nem olvassa de ha mégis akkor üzenem neki,hogy kapja be ,hogy a tv-t nem csináltatta meg ! Nem,amúgy szeretem,nagyon rendes,jófej és csinos a felesége
.
Bevallom nem gondoltam előtte ,hogy szerencsével járok,mert volt egy 1.5 órás odautam előttük 1.5 órás visszautam egy másik párhoz elöttük kb 1 héttel és a nagybüdöslófasz@n kívűl még maximum egy béka lehetett a helyszínen mert kuruttyolt valami. Becumiztam azt. Sebaj ! Elnyertem méltó jutalmam. Kaptam 1-2 képet is tőlük amit cerkaverés közben a szerszámomról készítettek az én hozzájárulásommal és ennek külön örültem. Mondtam is páromnak,hogy ha kinyulnék a képet temesse mellém a sajátjával együtt. Nem vette a poént mert mondta ,hogy szerinte Ő fog megölni ha így folytatom. Tudtával mentem el természetesen mert belevaló csaj és elengedett ,és hatalmasat dugtunk mikor elmeséltem. ( nem a szívműtéttel kezdtem ! ) Így mindenhol pozitív mérleggel zártam a végén.
Xy- párnak,akik olvassák majd,nagyon szépen köszönöm itt ismét az élményeket és a haverságukat . Talán így nevezhetem ezt. Elnézést ,hogy ilyen hosszúra sikeredett a beszámoló de melózok egyedül és szétunom magam. Remélem a goré ezt nem olvassa de ha mégis akkor üzenem neki,hogy kapja be ,hogy a tv-t nem csináltatta meg ! Nem,amúgy szeretem,nagyon rendes,jófej és csinos a felesége
.
Igen,hatalmas szerencsém volt,van. Szada környékén találkoztam egy laza,jófej párral. Nagy reményeket nem tápláltam az első találkozás előtt,mert elég későre beszéltük meg ,mert ,hogy mindig így érnek rá. Időm volt,és tőlem olyan 30-35 percre volt a tali,gondoltam max kocsikázok egy jót kellemes idő volt.,kockáztattam. Írták hogy ,helyük van ilyen extra dolgokra de előfordul,hogy ugyan ott csak majd autóban lesz a rosszalkodás max ha a hely valami végett nem aktuális. Ezzel sokat nem törődtem ,mert ,megfelelt volna akár egy repülő szőnyeg is úgy izgultam . 1. Igaz legyen 2. nem volt ilyenben még részem. Chat-en írtak az út közbe ,hova álljak és hasonló. Megérkeztem a megadott helyre ,természetesen sehol senki. Chat üzenet jött ,kések pár percet. Na itt már azt gondoltam,hogy megnyertem az éjszaka balfasza versenyt, de kb 2 perc múlva mellém állt egy kocsi. Srác egyedűl ült benne , ablak lehúz kérdez . Gg? Mondom. Az lennék és egyben heteró is¿ mééég ! Így megkérdeztem,viccesen hogy ugye nem ketten leszünk azok akik rosszalkodnak fognak majd , hanem a hölgy esetleg a csomagtartóban bújkál zavarában? Annyit kérdezett erre a srác,hogy te ittál ? Mondom nem,de ha hazamegyek szerintem fogok. Mondja sebaj,ő se ivott , szünet , keveset . Üljek be kb 2 perc és ott van a helyük,csak lecsekkolja így,hogy valóban én vagyok e az aki vagyok. Ahhhha,mondom szuper! Előre szólnék,hogy értékek nincsenek nálam, a vesém szar és a májamat sem érdemes kivenni,ha esetleg szervkereskedő vagy ilyesmi. Mondja nyugi, ezeket már kioperálták tegnap ,most egy fasza szív kellene nekik,de már oda is érkeztünk kb a helyükre. Itt már teljesen biztos voltam benne ,hogy amit az előbb viccesen mondott az igaz. Közölte menjünk be ,bent ül a párja a sötétben. Átgondoltam az egészet,lepergett az életem úgy 5 másodperc alatt és közöltem,hogy szeretek veszélyesen élni, hajrá. Vagy a szívemet veszik ki vagy egy homokos party meglepi vendége leszek de most már mindegy is itt vagyok, eljöttem,torkomban dobog a szívem, bemegyek az oroszlán barlangjába. Természetesen a sötétbe még lefejeltem befelé az ajtót így nem tudtam azt se ,hogy leütöttek vagy ez már az altató a szívműtétemhez?! De ekkor egy hang üdvözölt. Szia! Huuu ,ez női hang mondom. Megkérdeztem még a női hangot is ,hogy ugye nem szervkereskedők ? Nevetett. Ez bármit jelenthetett de szólt ,hogy álljunk elé,mert ő se lát . A srác ekkor,csinált kis fényt a telójával és teljesen normális volt,mondta,hogy sorry,de volt ,hogy nem az jött aki a képen volt és volt 1-2 negatív élmény amiket így eltud kerülni. Volt hogy többen ültek a kocsiba mikor kiment és hasonló. Így megértettem az ő oldalukat is ,de mondtam,hogy azért nekem sem volt ez így egyszerű,mert lelki sérüléseket szenvedtem el az első 5 percben .
. Elkezdődött ellenben a rosszalkodás ahogy és amit megbeszéltünk. ( faszverés- és max egy kis oral HA ) . Szuper volt minden , ez is izgalmas és számomra extra volt. Utána vissza a kocsihoz és azóta irkálunk és 2x volt tali
. Elkezdődött ellenben a rosszalkodás ahogy és amit megbeszéltünk. ( faszverés- és max egy kis oral HA ) . Szuper volt minden , ez is izgalmas és számomra extra volt. Utána vissza a kocsihoz és azóta irkálunk és 2x volt tali
Sajnos nem csak ezen az oldalon vannak nagy problémák fejben, mindkét nem részéről, beleértve a párokat (bár náluk kisebb hányadban) is.Egyébként, az egymásra találás szerintem ezrelékben mérhető.
Alap probléma, hogy nem ismerik saját magukat, nem tudják valójában mit is akarnak, és ha szembesülnek egy olyannal aki meg tudná és meg is akarja adni amit leírt az adatlapjára, akkor rögtön berezel válaszra se méltat és "eltűnik". Most nem akarok kitérni az ossstoba, modortalan, gyökerekre, akik tévhitük szerint minden nő őket akarja, és még csak a NEM-el sincsenek tisztába Az adatlapok viszont nagyon hiányosak és rettentő silányak. Aki nem tudja, v. nem akarja leírni miért is van itt, az már helyből komolytalan. Pl.: "kalandoznák"- mi a szart jelent ez? Szafarira, v. tengeri utazásra, hegymászásra, recskára, kefélésre,...........mire gondoljunk? Beszélgettem itt (de már máshol is hasonló témában) olyan "lánnyal", aki megnézte az adatlapom, és az albumban látottak szerint őt ez az erotika érdekelte, DEEE az adatlapján még csak utalás sem volt az extrém/bizarr (mert ez az) érdeklődésre. Mindennek a tetejében párban volt, ettől még érdekelhette ez az oldal is, de akkor miért nem jelölték, v. írták le. Így nem is csoda ha nem találja meg egymást az azonos érdeklődési körű. Akinek nincs az adatlapján az általam keresett érdeklődés, arra nem is írok rá. Akire viszont ráírnak, az meg van sértődve.Van olyan is akinek az a fétise, hogy a lelkét simogassa ha érdeklődnek utána (na ők az egyik eltűnőművészek), de olyan is aki erre recskázik, ill. masztizik.
Még 1x: Nem csak ez az oldal működik így.
De tudjátok hogyan van: A remény hal meg utoljára!!!! (még mielőtt megkérdezné bár ki is, hogy akkor miért vagyok itt?)
Nem biztos, hogy mostanában erre tévedek, mert nem igazán szeretnék ezen rugózni.
Ha úgy gondolod, írj privit (de ne az legyen a fő téma: De kinyalnám, v. de megbasznám,......... a lányt)!
Alap probléma, hogy nem ismerik saját magukat, nem tudják valójában mit is akarnak, és ha szembesülnek egy olyannal aki meg tudná és meg is akarja adni amit leírt az adatlapjára, akkor rögtön berezel válaszra se méltat és "eltűnik". Most nem akarok kitérni az ossstoba, modortalan, gyökerekre, akik tévhitük szerint minden nő őket akarja, és még csak a NEM-el sincsenek tisztába Az adatlapok viszont nagyon hiányosak és rettentő silányak. Aki nem tudja, v. nem akarja leírni miért is van itt, az már helyből komolytalan. Pl.: "kalandoznák"- mi a szart jelent ez? Szafarira, v. tengeri utazásra, hegymászásra, recskára, kefélésre,...........mire gondoljunk? Beszélgettem itt (de már máshol is hasonló témában) olyan "lánnyal", aki megnézte az adatlapom, és az albumban látottak szerint őt ez az erotika érdekelte, DEEE az adatlapján még csak utalás sem volt az extrém/bizarr (mert ez az) érdeklődésre. Mindennek a tetejében párban volt, ettől még érdekelhette ez az oldal is, de akkor miért nem jelölték, v. írták le. Így nem is csoda ha nem találja meg egymást az azonos érdeklődési körű. Akinek nincs az adatlapján az általam keresett érdeklődés, arra nem is írok rá. Akire viszont ráírnak, az meg van sértődve.Van olyan is akinek az a fétise, hogy a lelkét simogassa ha érdeklődnek utána (na ők az egyik eltűnőművészek), de olyan is aki erre recskázik, ill. masztizik.
Még 1x: Nem csak ez az oldal működik így.
De tudjátok hogyan van: A remény hal meg utoljára!!!! (még mielőtt megkérdezné bár ki is, hogy akkor miért vagyok itt?)
Nem biztos, hogy mostanában erre tévedek, mert nem igazán szeretnék ezen rugózni.
Ha úgy gondolod, írj privit (de ne az legyen a fő téma: De kinyalnám, v. de megbasznám,......... a lányt)!
Én azt vettem észre, hogy itt az emberek nem társkeresésre használják az oldalt, hanem fölényeskedésre. Saját szempontomból mondom, szóval a vélemény szubjektív: akiknek írok, lányok vagy párok, már eleve helyzeti előnyben vannak, és ők ezt élvezik, nem pedig azt, hogy valaki újjal valami újat csinálhatnak - tisztelet a kivételnek. Az mondjuk nem jut el az agyukig, hogy belőlük is tizenkettő egy tucat, tehát semmi különleges nincs bennük alapvetően. Ez csak akkor derül ki, ha hajlandók ismerkedni, azt ugye meg nem szoktak, sokkal jobban szeretnek másokat lekoptatni. Én azt tudom mondani, hogy rengeteg jófej csaj és pár van kint a való életben, ad absurdum más oldalakon, de az itteni fölényeskedő hárpiákra és nárciszokra kár az időt pazarolni és a billentyűzetet koptatni.
Mi külön SIM kártyát tartunk az első telefonáláshoz. Nem ért még bennünket zaklatás, de ha érne, akkor csak kicseréljük a kártyát.
Egyébként úgy tűnik, a GG-ről elmennek az emberek. Átmentünk mi is másik ingyenes társkeresőre és vagy tíz itteni profilt felismertem a névről vagy a fotóról, akik ott aktívak, itt meg már hetek-hónapok óta be se jelentkeztek. Ott se könnyebb az élet, de talán kicsit több a normálisan kitöltött, képpel rendelkező profil. (Ez egy válasz goni13 üzenetére (2025. 11. 01. szombat 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 01. szombat 17:40
Egyébként úgy tűnik, a GG-ről elmennek az emberek. Átmentünk mi is másik ingyenes társkeresőre és vagy tíz itteni profilt felismertem a névről vagy a fotóról, akik ott aktívak, itt meg már hetek-hónapok óta be se jelentkeztek. Ott se könnyebb az élet, de talán kicsit több a normálisan kitöltött, képpel rendelkező profil. (Ez egy válasz goni13 üzenetére (2025. 11. 01. szombat 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is pont így látjuk ezt, nekünk is voltak rossz tapaszlataink sajnos.

Gabubu
Kerry Louise